Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Eπειδη  έβαλα το μπλε της ΔΕΗ (online) αναγκαστικα ενεργοποίησα στο ebill την πάγια πληρωμή με την καρτα μου. Όμως σήμερα 27/5 είναι η τελική ημερομηνία πληρωμής του λογαριασμού και μέχρι αυτή την στιγμή βλέπω ότι δεν έχουν τραβήξει ακόμα τα χρήματα για να γίνει η πληρωμή του λογαριαμου. Μήπως πρεπει να κάνω κάτι άλλο εγώ; Θα γίνει η πληρωμή εντος της ημέρας η θα βγει ληξιπρόθεσμος.

Μην αγχώνεσαι εφόσον έχεις την κάρτα κανονικά δεν θα αργήσουν να τα τραβήξουν. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιο λόγο ενώ είχα κατανάλωση 314 ημερήσια και 272 νυχτερινή,με χρέωσε η ΔΕΗ για 586 ημερήσια ενώ στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις τις διαχωρίζει 

IMG_3025.jpeg

Επεξ/σία από GreekGames

13 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Για κάποιο λόγο ενώ είχα κατανάλωση 314 ημερήσια και 272 νυχτερινή,με χρέωσε η ΔΕΗ για 586 ημερήσια ενώ στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις τις διαχωρίζει 

IMG_3025.jpeg

Έχεις ΚΟΤ, όλες χρεώνονται ως ημερήσιες 

• Thanks 2

αυριο θα παω σε καταστημα δεη απο πρασινο γ1ν  να παω σε μπλε online ξερεις κανεις αν χρειαζετε να εχω tipote χαρτια μαζι μου ?

Σκεφτομαι να κανω εγγραφη στο Mydei, να μπορω να εχω αμεση προσβαση σε ολα τα στοιχεια των παροχων μου.

Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω;

9 minutes ago, nikosbt said:

αυριο θα παω σε καταστημα δεη απο πρασινο γ1ν  να παω σε μπλε online ξερεις κανεις αν χρειαζετε να εχω tipote χαρτια μαζι μου ?

Ότι σου ζητάνε όλοι οι πάροχοι. Ταυτότητα, προηγούμενο λογαριασμό, μετρητή φώτο, ΑΦΜ. Αν είσαι ενοικιαστής ίσως χρειαστεί το μισθωτήριο. Για ιδιοκτήτη ίσως το συμβόλαιο. Προσωπικά θεωρώ ότι από την στιγμή που έχεις μαζι σου παλαιότερο λογαριασμό δε θα ζητήσουν μισθωτήριο ή συμβόλαιο. Σίγουρα όμως τα υπόλοιπα. 

• Like 1

Η μητέρα μου είναι στο Γ1. Θέλουμε να την βάλουμε στο σταθερό online για ένα χρόνο. Θα το δώσουν το 50αρικο δώρο ή το δίνουν μόνο σε όσους έρχονται από άλλο πάροχο?

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Έχεις ΚΟΤ, όλες χρεώνονται ως ημερήσιες 

Άρα νυχτερινό θα πληρώσω μόνο αν ξεπεράσω το όριο του ΚΟΤ;

46 minutes ago, ALXIOA said:

τι χρωμα..? ελπεντισον ημουν και εφυγα για Δεη.. να ξαναγυρισω,,?

Στο Smart (κίτρινο) δίνει τα παρακάτω δώρα:
ELPEDISON Smart: Δώρο 15 €/μήνα για 2 μήνες + 2x20 € διατακτικές Σκλαβενίτη + 50 € σε πόντους Go For More + 70 € δωροεπιταγή Public για αυτούς που έρχονται από ΔΕΗ. Βγάζεις το καλοκαίρι και γυρνάς ΔΕΗ. Συνέχεια στο νήμα για τους εναλλακτικούς, μην μας την πέσει και ο korakios :)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, userAnon είπε

Η μητέρα μου είναι στο Γ1. Θέλουμε να την βάλουμε στο σταθερό online για ένα χρόνο. Θα το δώσουν το 50αρικο δώρο ή το δίνουν μόνο σε όσους έρχονται από άλλο πάροχο?

Εγώ από κίτρινο 4all της ΔΕΗ πήγα στο μπλε online της ΔΕΗ στα μέσα του προηγούμενου μήνα και στον λογαριασμο που εκδόθηκε το πήρα το 50αρικο ( είχε μείον 50 ευρώ). Όποτε φανταζομαι  θα το πάρεις και εσυ από μετάβαση πράσινο->online(εκτος αν για τα πράσινα ισχύει κατι διαφορετικό όποτε  δεν γνωρίζω)

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1

Πηγα απο το 'μπλε' του Ιανουαριου 2024, στο 'μπλε' του Μαιου 2024. Επισκεψη σε καταστημα. Το 50ευρω δινεται. Η ποινη ειναι 65 ευρω για την αποχωρηση απο το αρχικο μπλε. Αρα, εκανα την αλλαγη με 15 ευρω μονο διαφορα να πληρωσω. Αν καταλαβα, θα ερθει το 15 ευρω να συμπεριλαμβανεται στον επομενο λογαριασμο; Στο καταστημα δεη δεν πληρωσα τιποτε. 0,17 ευρω/kwh τον Ιανουαριο, κατι λιγοτερο απο 0,13 ευρω/kwh τωρα. Βεβαια, δεν νομιζω οτι θα κανει μεγαλη διαφορα στο λογαριασμο, προσεχω πολυ τις καταναλωσεις μου...

---

Στο mydei ειναι κατι να προσεξω αν παω να κανω εγγραφη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...