Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, dasos2024 είπε

Με κουφανες! 😮🤣

Για πες κι εσυ τι φορας

Spoiler

Εγώ υποφέρω με τη ζέστη ήδη είμαι με το βρακί και ένα μπλουζάκι στο σπίτι 😂

2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Στο online και στο enter δεν υπάρχει όριο πάνω από το οποίο αυξάνεται η τιμή, σωστά; 

Άρα που πάμε για σταθερό; 

• Haha 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οι καλοκαιρινές μου καταναλώσεις είναι 250 έως 300Kwh, ανά μήνα. Μου ήρθε έναντι μηνιαίος λογαριασμός και έχουν εκτιμήσει συνολική κατανάλωση 1450Kwh!!!!, (εκ των οποίων οι 950 αφορούν το νυχτερινό!!!!??)  τις οποίες δεν πρόκειται να καταναλώσω συνολικά όλο το τετράμηνο. Γιατί το κάνουν αυτό? (πρόγραμμα myHome4All) τι να κάνω?

1 λεπτό πριν, makisssss είπε

Οι καλοκαιρινές μου καταναλώσεις είναι 250 έως 300Kwh, ανά μήνα. Μου ήρθε έναντι μηνιαίος λογαριασμός και έχουν εκτιμήσει συνολική κατανάλωση 1450Kwh!!!!, (εκ των οποίων οι 950 αφορούν το νυχτερινό!!!!??)  τις οποίες δεν πρόκειται να καταναλώσω συνολικά όλο το τετράμηνο. Γιατί το κάνουν αυτό? (πρόγραμμα myHome4All) τι να κάνω?

Θα γίνει η εκκαθάριση όταν περάσει ο Δεδδηε για καταμέτρηση.. Θα δουν.. Έτσι γίνεται με τον έναντι λογαριασμό.. 

Τώρα πλέον η καταμέτρηση θα γίνεται κάθε μήνα για να μην έχεις θέμα.. 

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Θα γίνει η εκκαθάριση όταν περάσει ο Δεδδηε για καταμέτρηση.. Θα δουν.. Έτσι γίνεται με τον έναντι λογαριασμό.. 

Τώρα πλέον η καταμέτρηση θα γίνεται κάθε μήνα για να μην έχεις θέμα.. 

μάλλον δεν κατάλαβες..... μου έχουν βάλει σε έναντι μηνιαίο λογαριασμό, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ κατανάλωση από αυτή που θα καταναλώσω!!!! έτσι γίνεται με τον έναντι λογαριασμό ή παίρνει στοιχεία ιστορικότητα από παρελθόντα ετη ?

6 λεπτά πριν, makisssss είπε

μάλλον δεν κατάλαβες..... μου έχουν βάλει σε έναντι μηνιαίο λογαριασμό, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ κατανάλωση από αυτή που θα καταναλώσω!!!! έτσι γίνεται με τον έναντι λογαριασμό ή παίρνει στοιχεία ιστορικότητα από παρελθόντα ετη ?

παίρνει ιστορικότητα συν απώλειες λόγω ρευματοκλοπών , όλα τα έναντι είναι υπερφουσκωμένα, να δίνεις ένδειξη

• Like 1

1 ώρα πριν, makisssss είπε

Ιστορικότητα παίρνει το συστημα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, makisssss είπε

Μην το πληρώνεις και περίμενε τον εκκαθαριστικό. Ή κάντην για άλλο πάροχο να πάρεις και τα δώρα και να τους αναγκάσεις να βγάλουν τελικό με την μέτρηση που θα πάρεις εσύ (ή ο ΔΕΔΔΗΕ αν συμμετέχεις στην τηλεμέτρηση)

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

σε ευχαριστώ, την έκανα για άλλο πάροχο!!! Ωστόσο σε ερώτημα μου για τον τρόπο που υπολογίζουν τις kwh  σε έναντι λογαριασμό, δεν πήρα καμία απάντηση. 

• Confused 1

6 ώρες πριν, makisssss είπε

ετυχε περσυ τελος χρονου και εμενα.ουτε απο ιστορικο προεκυπτε κατι τετοιο ,ουτε εκανα τετοια καταναλωση.μαλιστα θα ηταν ο πρωτος μου με ΚΟΤ.εγινε λαθος.γινονται αυτα.παλαιοτερα διαβαζα οτι γινονταν σε αλλους και τωρα ηρθε και η δικη μας σειρα.σιγουρα θα διορθωθει στο εκαθαριστικο.εγω ομως πηγα σε καταστημα ,εκανα αιτηση διορθωσης και περιμενα.η υπαλληλος μου ειχε πει οτι συνηθως σε 2 εβδομαδες ερχεται διορθωτικος .αλλα σε εμενα δεν ηρθε,ουτε απαντηση στην υπαλληλο εδωσαν γιατι.οποτε περιμενα και ηρθε τελικα ο εκαθαριστικος.καλου-κακου πανε και εσυ σε ενα καταστημα και κανε αιτηση διορθωσης αν θες.

• Like 1

1 ώρα πριν, makisssss είπε

σε ευχαριστώ, την έκανα για άλλο πάροχο!!! Ωστόσο σε ερώτημα μου για τον τρόπο που υπολογίζουν τις kwh  σε έναντι λογαριασμό, δεν πήρα καμία απάντηση. 

Ειπαμε βαση ιστορικου μετρησεων..

• Like 1
  • Thanks 1

Ήρθε χθες ο έναντι με το 50αρικο το κουπόνι της ΔΕΗ οπότε πάμε 11 μήνες ακόμα με σταθερή τιμή. Βλεπω ανέβηκε το 4all για Μάιο κοντά στα 10 λεπτά ήταν πιο κάτω Απρίλιο. Δεν είναι η προσφορά τότε με το enter με τα 10.5 λεπτά συν 100 ευρω δώρο αλλά για όπως έχουν τα πράγματα είναι τίμια και σου δίνει μια ασφάλεια. Χάνεις το 2% της πάγιας εντολής κερδίζεις από το χαμηλότερο παγιο. Τώρα και να μείνει η διαφορά στα 2 λεπτά με το 4all μιλάμε για 26 ευρώ το 4μηνο στις 1300kw που καιω η 72 ευρώ το χρόνο διαφορά χωρίς να βάλω το 50αρικο που έδωσαν. Αυτά μόνο αν μείνει η τιμή του 4all εκεί στα 10 λεπτά. 

20 ώρες πριν, takoulou είπε

Ιστορικότητα παίρνει το συστημα.. 

το επαναλαμβάνεις.... αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει... οι καταναλώσεις Απρίλιο Μάιο Ιούνιο του  2023, είναι κατά μέσο όρο 250Kwh το μήνα , και 1.000kwh το τετράμηνo, συνεπώς για κάποιο λόγο δεν πήρε ιστορικότητα (αυτή είναι και η ένσταση μου) 

2 ώρες πριν, makisssss είπε

το επαναλαμβάνεις.... αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ισχύει... οι καταναλώσεις Απρίλιο Μάιο Ιούνιο του  2023, είναι κατά μέσο όρο 250Kwh το μήνα , και 1.000kwh το τετράμηνo, συνεπώς για κάποιο λόγο δεν πήρε ιστορικότητα (αυτή είναι και η ένσταση μου) 

Τότε πάρε τον πάροχο σου  τηλέφωνο και ρώτησε τον.. Γιατί πέρασε αυτές τις ενδείξεις.. 

Καλησπερα,εαν καποιος μπορει να βοηθησει...ο λογαριασμος ειναι απο 4all σε on line.

Νομιζω οτι ειναι λαθος.

Επιστρεφουν εγγυηση 100 ευρω λογω της παγιας,πιστωνεται επιδομα θερμανσης 153,μπαινει το δωρο 50 απο τη  δεη.

Αυτο ειναι συνολικο πιστωτικο υπολοιπο 303.

Πως γινεται να βγαζουν 240+ και μετα να πεφτει στα 170+;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...