Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Στις 20/5/2024 στις 11:50 ΜΜ, gponiris είπε

πηγα δεη και ειπαν οτι περναει καποιος καθε μηνα και κανει μετρησεις οποτε καθε μηνα βγαινει εκκαθαριστικος πλεον.

ξερεις κανεις αν ειναι για ολους ετσι ή μπορω να το αλλαξω σε 2μηνο οπως παλια που ειχα κ τα προνομια του κοτ λογω 4μηνου σε εκκαθαριστικο?

Εννοεις οτι με τους μηνιαιους θα επηρεαστει σε κατι το κοτ?

1 ώρα πριν, phanispal είπε

Τι θερμοκρασία έχεις μέσα στο σπίτι;

Εγώ ~24°C χθες, αν πάει 25-26°C θα είμαι πολύ οριακά και θα τα ξεκινήσω.

Τα ιδια νουμερα περιπου κι εγω, αλλα ακομα δε νιωθω αναγκη για αρκουδισιον. Παρολο που γενικα ζεσταινομαι ευκολα, φοραω φανελακι με μανικια στους ωμους και δεν εβγαλα ακομα το παπλωμα. Τη νυχτα κανει κρυο και δεν αρκει το σεντονι. Σορτσακι φυσικα, και παντοφλες χωρις καλτσα

12 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

το νυχτερινο καταργειται και γινεται μεσημβρινο πιθανοτατα απο 11-12 μεχρι τις 16.00-17.00 αυτοματα χωρις αιτηση,οτι καταναλωνουμε δλδ. εκεινο το διαστημα θα ειναι μειωμενο.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-05-21, 7.01.06 μμ.png

Τις προαλλες καποιος μου ειπε οτι ακουσε στη τηλεοραση πως θα αλλαξουν οι ωρες της θερινης περιοδου του Νυχτερινου. Κοιταξα στο site της ΔΕΗ, δεν αναφερεται κατι. Λεει τα κανονικα, οτι απο 1/5 εως 31/10 το Νυχτερινο θα ισχυει απο ωρες 23:00-07:00. Mπορεις να μου πεις απο ποιας ημερας ειναι η φωτο αυτη των "Παρεμβασεων", ωστε να τη παρακολουθησω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε

την επιδοτηση θερμανσης ρευματος την πηρε κανεις?

Ναι την έχουν πάρει.. Κοίταξε πιο πίσω να δεις.. 

1 ώρα πριν, dasos2024 είπε

Εννοεις οτι με τους μηνιαιους θα επηρεαστει σε κατι το κοτ?

Τα ιδια νουμερα περιπου κι εγω, αλλα ακομα δε νιωθω αναγκη για αρκουδισιον. Παρολο που γενικα ζεσταινομαι ευκολα, φοραω φανελακι με μανικια στους ωμους και δεν εβγαλα ακομα το παπλωμα. Τη νυχτα κανει κρυο και δεν αρκει το σεντονι. Σορτσακι φυσικα, και παντοφλες χωρις καλτσα

Τις προαλλες καποιος μου ειπε οτι ακουσε στη τηλεοραση πως θα αλλαξουν οι ωρες της θερινης περιοδου του Νυχτερινου. Κοιταξα στο site της ΔΕΗ, δεν αναφερεται κατι. Λεει τα κανονικα, οτι απο 1/5 εως 31/10 το Νυχτερινο θα ισχυει απο ωρες 23:00-07:00. Mπορεις να μου πεις απο ποιας ημερας ειναι η φωτο αυτη των "Παρεμβασεων", ωστε να τη παρακολουθησω?

Δεν αλλαζει κατι με τις μηνιαιες καταμετρησεις..

Ακομα με το νυχτερινο δεν εχει αλλαξει κατι... Ισως αργοτερα...

https://www.enikonomia.gr/economy/timologia-revmatos-fthino-revma-to-mes/555229/

Επεξ/σία από takoulou

Επισκέπτης
54 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ακομα με το νυχτερινο δεν εχει αλλαξει κατι... Ισως αργοτερα...

Το ξερω οτι δεν εχει αλλαξει κατι, την εκπομπη θελω να δω να μαθω τι ειπωθηκε.

55 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν αλλαζει κατι με τις μηνιαιες καταμετρησεις..

Φιλε μου δε ρωτησα εσενα αλλα τον gponiris που το ειπε.

3 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Το ξερω οτι δεν εχει αλλαξει κατι, την εκπομπη θελω να δω να μαθω τι ειπωθηκε.

Φιλε μου δε ρωτησα εσενα αλλα τον gponiris που το ειπε.

https://www.worldenergynews.gr/energeia/articles/555478/skylakakis-erxontai-allages-sto-nyxterino-timologio-i-prosoxi-tou-ypourgeiou-stis-ape

https://rp.gr/energeia-allages-sto-nychterino-timologio-exetazei-to-ypen/

Στις 21/5/2024 στις 11:36 ΠΜ, infini είπε

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα από την ΔΕΗ και μου πρότειναν μπλε αντί για πράσινο που έχω. Καταναλώνω λιγότερες από 500kWh.

21 ώρες πριν, doomnx είπε

Αν θες να παραμείνεις ΔΕΗ κλείστο.

Ο βασικός λόγος που προτείνες το μπλε είναι πως τα κυμαινόμενα θα έχουν στο μέλλον αυξήσεις;

Είμαι Γ1 Οικιακό/πράσινο τώρα (200-250KWh/μήνα) και συγκρίνω τις επιλογές της ΔΕΗ για νέο διαμέρισμα & συμβόλαιο (δεν ενδιαφέρομαι για ζάπινγκ στα προγράμματα). Στο εξελάκι βλέπω το πράσινο οικονομικότερο.

• Like 1

Ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιος πως μπορω να δω την τιμη KWh μερας/νυχτας για αυτον τον λογαριασμο?

image.png.9de757d9681cb19aee6d1537ffebc6d1.png

1 λεπτό πριν, spocky είπε

Ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιος πως μπορω να δω την τιμη KWh μερας/νυχτας για αυτον τον λογαριασμο?

0,15500 ημέρας και 0,12900 νυχτας

2 λεπτά πριν, spocky είπε

Ανάλογα πότε ενεργοποίησες το my home 4all, ισχύει αυτός ο τιμοκατάλογος. Σωστές είναι οι χρεώσεις στη ΔΕΗ (ευτυχώς), βγάζει μάτι το "γδάρσιμο" από τον ΔΕΔΔΗΕ, σε όσους έχουν παροχή 25kVA, που πάει 12.40€ το μήνα, "απλά για να έχεις παροχή", καθώς και στις συνολικές ρυθμιζόμενες χρεώσεις, για λιγότερο από 200kWh κατανάλωσης..

• Like 1
  • Thanks 1

Καλησπερα παιδια μηπως μπορετε να βοηθήσετε εαν γνωριζετε?  εχω πρασινο δεη με κοτβ και νυκτερινο  και στον λογαριασμο βαζουν ολες τις KW που εχω καψει στην τιμη ημερας και καθολου νυχτερινο και υστερα αφαιρουν το ΚΟΤΒ σε ολες τις KW (ημερα + νυχτα).Ειναι σωστη η τιμολογηση? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ για καθε βοηθεια.

49 λεπτά πριν, kostas12021969 είπε

Ειναι σωστη η τιμολογηση?

Σωστή , υπάρχει άλλο νήμα για ΚΟΤ αν θες λεπτομέρειες 

2 ώρες πριν, nikosbt είπε

Εχω πρασινο στη δεη καιω 250kw περιπου το μηνα λετε να παω στο σταθερο το online ? με συμφερει ?

Ανάλογα πόσο θα πάει η χοντρική 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

Σωστή , υπάρχει άλλο νήμα για ΚΟΤ αν θες λεπτομέρειες 

Ανάλογα πόσο θα πάει η χοντρική 

ναι απλα σκεφτομαι οτι δυσκολα θα κατεβει κιολας κατω απο 0.10 και κοιταζα η διαφορα σε 250 ειναι περιπου 3-4e σε σχεση με το σταθερο

Επεξ/σία από nikosbt

5 λεπτά πριν, nikosbt είπε

ναι απλα σκεφτομαι οτι δυσκολα θα κατεβει κιολας κατω απο 0.10 και κοιταζα η διαφορα σε 250 ειναι περιπου 3-4e σε σχεση με το σταθερο

Αν δε θες να ασχολείσαι με μικρή κατανάλωση που έχεις απλά κλείνεις σταθερό , δίνει και το 50ρικο να πατσίζει διαφορές ….

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...