Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 minutes ago, korakios said:

δε νομίζω η ΔΕΗ να έχει επιλογή "'άμεσης εκπροσώπησης" καν στις συμβάσεις

Εμένα δεν είχε που έκανα μέσω econtract, αλλά έκανα σε κυμαινόμενο που δεν έχει δέσμευση οπότε ίσως έπαιζε ρόλο. Και πχ στην καρτοκινητή δε σου δίνει επιλογή αφού δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. 

• Like 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dasnowy είπε

Εμένα δεν είχε που έκανα μέσω econtract, αλλά έκανα σε κυμαινόμενο που δεν έχει δέσμευση οπότε ίσως έπαιζε ρόλο. Και πχ στην καρτοκινητή δε σου δίνει επιλογή αφού δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης. 

αποκλείω να σκέφτηκαν οι δεινόσαυροι το "άμεση εκπροσώπηση" σε οποιοδήποτε πρόγραμμα  😛

• Like 1
Δημοσ.

Άμα έχει κανένας το συμβόλαιο του online (όλα τα έντυπα) ας μας το ανεβάσει να μας φύγει η απορία. Αυτά που έχει στη σελίδα πάντως δεν λένε για άμεση εκπροσώπηση.

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, korakios said:

αποκλείω να σκέφτηκαν οι δεινόσαυροι το "άμεση εκπροσώπηση" σε οποιοδήποτε πρόγραμμα  😛

Αν όντως δεν το γράφει κάπου τότε μπορεί κανονικά να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης. Ας δει πρώτα το συμβόλαιο όμως. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Αν όντως δεν το γράφει κάπου τότε μπορεί κανονικά να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης. Ας δει πρώτα το συμβόλαιο όμως. 

Αν δεν πέρασαν 14 μέρες μπορεί να στείλει και τώρα το έντυπο υπαναχώρησης. Αν πέρασαν ίσως μπορεί να το κυνηγήσει μέσω my.rae.gr...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν δεν πέρασαν 14 μέρες μπορεί να στείλει και τώρα το έντυπο υπαναχώρησης. Αν πέρασαν ίσως μπορεί να το κυνηγήσει μέσω my.rae.gr...

ας μη στείλει κανένα έντυπο μιας και σε αντίστοιχη φάση στο αέριο κόψανε τη σύνδεση . Απο την άλλη υποτίθεται παλιός πάροχος δεν μπορεί να δώσει εντολή στο ρεύμα , αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι υπηρεσία της προκοπής ... Καλύτερα myrae

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

ας μη στείλει κανένα έντυπο μιας και σε αντίστοιχη φάση στο αέριο κόψανε τη σύνδεση . Απο την άλλη υποτίθεται παλιός πάροχος δεν μπορεί να δώσει εντολή στο ρεύμα , αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι υπηρεσία της προκοπής ... Καλύτερα myrae

Αφού έτσι κι αλλιώς έχει περάσει σε άλλο πάροχο. Για τους τύπους να το στείλει για να γλιτώσει το 100άρικο.

Πιστεύω ότι δύσκολα ο ΔΕΔΔΗΕ θα σε αφήσει χωρίς ρεύμα για μια υπαναχώρηση.

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας. Βρίσκομαι στο myhomeonline της ΔΕΗ με 17,5 λεπτά και θέλω να ξαναμπώ στο myhomeonline που πλέον η τιμή. Είναι χαμηλότερη 11-12 λεπτά. Προφανώς θα πληρώσω το penalty πρόωρης αποχώρησης. Πήρα και τηλέφωνο στο 800-900-1000 και μου είπαν γίνεται απλώς πρέπει να μπεις μέσα από το mydei. Επειδή έχω δουλέψει αρκετοβκαιρο το mydei και ξέρω όταν πηγαίνω στην παροχή του σπιτιού το μόνο που μου βγάζει είναι πως θα εμπλουτίσω το τρέχον συμβόλαιο με κάποια υπηρεσία fix it κλπ, δεν μου βγάζει καν να γυρίσω σε πράσινο κίτρινο κλπ, τι κάνω λάθος? Το ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω το πρόστιμο πρόωρης αποχώρησης. Κάνω κάτι λάθος και δεν μου εμφανίζονται τα τιμολόγια παρά μόνο οι διαθέσιμες εξτρα υπηρεσίες? Σας ευχαριστω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, doomnx είπε

Η ΤΕΑ Μαΐου μέχρι στιγμής είναι 77,35 €/MWh. Πρόσθεσα τα preview φύλλα που θα τα ενημερώνω καθημερινά για τις επόμενες 10 μέρες, γιατί η μέση τιμή του ρεύματος αναμένεται να ανέβει περίπου κατά 0,05 €/kWh τον Ιούνιο.

PjB41r6.jpeg

7V6h8Wa.jpeg

9 λεπτά πριν, oxygen776 είπε

Παιδιά καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας. Βρίσκομαι στο myhomeonline της ΔΕΗ με 17,5 λεπτά και θέλω να ξαναμπώ στο myhomeonline που πλέον η τιμή. Είναι χαμηλότερη 11-12 λεπτά. Προφανώς θα πληρώσω το penalty πρόωρης αποχώρησης. Πήρα και τηλέφωνο στο 800-900-1000 και μου είπαν γίνεται απλώς πρέπει να μπεις μέσα από το mydei. Επειδή έχω δουλέψει αρκετοβκαιρο το mydei και ξέρω όταν πηγαίνω στην παροχή του σπιτιού το μόνο που μου βγάζει είναι πως θα εμπλουτίσω το τρέχον συμβόλαιο με κάποια υπηρεσία fix it κλπ, δεν μου βγάζει καν να γυρίσω σε πράσινο κίτρινο κλπ, τι κάνω λάθος? Το ξαναλέω δεν με ενδιαφέρει να πληρώσω το πρόστιμο πρόωρης αποχώρησης. Κάνω κάτι λάθος και δεν μου εμφανίζονται τα τιμολόγια παρά μόνο οι διαθέσιμες εξτρα υπηρεσίες? Σας ευχαριστω

Αυτός που σου το είπε μάλλον δεν έχει ιδέα. Ξαναπάρε...

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ, όχι μόνο δεν κατέβασαν το επίμαχο PDF από τη σελίδα του 4All αλλά βλέπω ότι πέρασαν τις τιμές και στο invoices.rae.gr. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη. Κατάφερε κανείς να διεκδικήσει το 10% της έκπτωσης στους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο;

image.png.eb8dd5abff181292e57b591b23497a48.png

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marstathe είπε

Τα 50ε τα δίνουν ακόμα; σε υφιστάμενους; 

Ναι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Εν τω μεταξύ, όχι μόνο δεν κατέβασαν το επίμαχο PDF από τη σελίδα του 4All αλλά βλέπω ότι πέρασαν τις τιμές και στο invoices.rae.gr. Θα έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη. Κατάφερε κανείς να διεκδικήσει το 10% της έκπτωσης στους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο;

Έχω κάνει αίτημα στην ΡΑΕ απο 9/5 αλλά τίποτε ακόμα. Καμία απάντηση απο ΔΕΗ...

Γενικά είναι χύμα και δεν πιέζονται να απαντάνε φαίνεται...

Αν δεν απαντήσουν και αυτή την εβδομάδα έχω έτοιμη καταγγελία σε ΣτΚ.

Δημοσ.
Spoiler

@doomnx μόλις είδα τα preview, οι βαζελίνες θα μοσχοπουλήσουν το καλοκαίρι βλέπω.., ατάκα για πέσιμο θα γίνει το "ανάβω κλιματιστικό στο σπίτι", ρε πάνε καλά με 0.15 φτάσαμε πάλι επειδή ξέχασε να φυσήξει αυτό το μήνα.., που να μπουν και οι λιγνίτες το καλοκαίρι στο "κόλπο", ΤΕΑ πάνω από 100 ευρώ αδιαμφισβήτητα 🤬

• Sad 1
Δημοσ.
2 hours ago, Nick_21 said:

Έχω κάνει αίτημα στην ΡΑΕ απο 9/5 αλλά τίποτε ακόμα. Καμία απάντηση απο ΔΕΗ...

Γενικά είναι χύμα και δεν πιέζονται να απαντάνε φαίνεται...

Αν δεν απαντήσουν και αυτή την εβδομάδα έχω έτοιμη καταγγελία σε ΣτΚ.

Τι ακριβώς έγραψες στην καταγγελία;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...