Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, enterhere είπε

@doomnx στο excel σε τι αναφέρεται το όνομα των φύλλων (ex-ante), (ex-post);

Στον τρόπο τιμολόγησης. Δες το φύλλο χρήσιμα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος εάν το myrae ασχολείται με πρόβλημα με το Miles+Bonus;;; Από τον 12/2023 που έκανα εγγραφή & σύνδεση του λογαριασμού με το myΔΕΗ, δεν μου πιστώνουν τα μίλια που δικαιούμαι από ΚΑΜΜΙΑ αλλαγή προγράμματος ενώ έχω κάνει ήδη δύο(12/2023 από Γ1 σε 4ALL και 4/2024 από 4ALL σε Online) , ούτε από ενεργοποίηση πάγιας εντολής, ούτε από ενεργοποίηση μηνιαίου λογαριασμού. Εδώ & 5 μήνες ΔΕΝ μου δίνουν KAMMIA απάντηση ούτε στα mails που έστειλα, ούτε στις συνεχείς επικοινωνίες με την εξυπηρέτηση όπου κάθε φορά ΞΑΝΑκαταγράφουν το αίτημά μου ως 'επείγον'... Το έχουν καταγράψει πάνω από 10 φορές & το αποτέλεσμα είναι να μ' έχουν 'γράψει' κανονικά...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, joannakats είπε

Καλησπέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος εάν το myrae ασχολείται με πρόβλημα με το Miles+Bonus;;; Από τον 12/2023 που έκανα εγγραφή & σύνδεση του λογαριασμού με το myΔΕΗ, δεν μου πιστώνουν τα μίλια που δικαιούμαι από ΚΑΜΜΙΑ αλλαγή προγράμματος ενώ έχω κάνει ήδη δύο(12/2023 από Γ1 σε 4ALL και 4/2024 από 4ALL σε Online) , ούτε από ενεργοποίηση πάγιας εντολής, ούτε από ενεργοποίηση μηνιαίου λογαριασμού. Εδώ & 5 μήνες ΔΕΝ μου δίνουν KAMMIA απάντηση ούτε στα mails που έστειλα, ούτε στις συνεχείς επικοινωνίες με την εξυπηρέτηση όπου κάθε φορά ΞΑΝΑκαταγράφουν το αίτημά μου ως 'επείγον'... Το έχουν καταγράψει πάνω από 10 φορές & το αποτέλεσμα είναι να μ' έχουν 'γράψει' κανονικά...

το myrae είναι πλατφόρμα επικοινωνίας πελάτη-εταιρίας , της υπεράχρηστης ΡΑΕ η οποία είναι κατά του καταναλωτή (κάτι σαν την ΕΕΤΤ αντίστοιχο) και δεν ασχολείται με μας την πλέμπα

απο εκεί και μετά , απλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις άκρη απο ότι σστα τηλέφωνα και email

Ζήτα και αποζημίωση λόγω χαμηλής ποιότητας υπηρεσιών μπας και σου δώσουν τίποτα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, joannakats είπε

Καλησπέρα.. Μήπως να πας σε κανένα κατάστημα;

• Like 1
Δημοσ.

Σημερα ελαβα εναντι λογαριασμο απο ΔΕΗ μετα απο μια δεκαετια σχεδον αν δεν κανω λαθος.

Τελικα το σημερινο online δεν λειτουργει σαν το προηγουμενο για πελατες ΚΟΤ με εκδοση λογαριασμων ανα διμηνο και τους βγαζει καθε μηνα.Το παλιο αν κι ελεγε οτι θα γινεται ανα μηνα η εκδοση των λογαριασμων για τους πελατες ΚΟΤ εκδιδοταν ανα διμηνο κι εδινε περιθωριο πληρωμης για 40 ημερες ενω αυτο τωρα δινει 13 ημερες μετα την εκδοση του λογαριασμου.

Δυο θεματακια η πιο σωστα αποριες που εχω.......

Το μονο προβλημα τωρα με την παγια εντολη ειναι οτι μου βγαζει το ποσο του προηγουμενου λογαριασμου σαν ανεξοφλητο ενω το εχω πληρωσει.

1.Τι να κανω τωρα να πληρωσω χειροκινητα την διαφορα η να περιμενω να τραβηξει η παγια την διαφορα?Η θα τραβηξει ολο το ποσο μαζι με το προηγουμενο ανεξοφλητο που φαινεται στον λογαριασμο?

2.Για την καταχωρηση των ενδειξεων να δινω κανονικα μεσω του mydei καθε μηνα για την εκδοση εκκαθαριστικων(με την ενδειξη πελατη οπως γραφει αν θυμαμαι καλα)?Δεν εχω ξαναδωσει γιατι παντα εδινα ανα διμηνο στον ΔΕΔΔΗΕ.

Υ.Γ.1. Το 50αρι το τσιμπησα απο την μεταφορα 4all σε online.;)

Υ.Γ.2. Σκεφτομαι να στειλω ενα email μηπως και μου αλλαξουν το περιθωριο πληρωμης σαν πελατης ΚΟΤ και την εκδοση λογαριασμων ανα διμηνο οπως ηταν στο παλιο online αλλα θα μου απαντησουν μετα το καλοκαιρι.Το επομενο λογικα του 2025.:P

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, stef1981 είπε

Το παγιο στο online 3,5 ευρω με το φπα δεν ειναι?Εμενα με χρεωνει 4,15........

Για πόσες ημέρες;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, joannakats είπε

Μια από τα ίδια. Σε κάποιους για άγνωστο λόγο αδυνατεί το σύστημα να περάσει μίλια. Δε θεωρώ ότι θα βγει άκρη δυστυχως 

• Confused 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Aντι για 4μηνο ελαβα 3μηνο εκκαθαριστικο. Ειχαν ερθει και εκαναν νωριτερα τη μετρηση. Αρα μαλλον απο τον επομενο παμε για μηνιαιο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Aντι για 4μηνο ελαβα 3μηνο εκκαθαριστικο. Ειχαν ερθει και εκαναν νωριτερα τη μετρηση. Αρα μαλλον απο τον επομενο παμε για μηνιαιο.

Θα το αναφέρει κάτω από τις ενδείξεις στην πίσω σελίδα, πως έχεις ενταχθεί στην μηνιαία καταμέτρηση 

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Θα το αναφέρει κάτω από τις ενδείξεις στην πίσω σελίδα, πως έχεις ενταχθεί στην μηνιαία καταμέτρηση 

Εγω μόνο? ολοι προκειται να ενταχτουμε. Προς το παρον δε μπορω να δω τη πισω σελιδα γιατι ο λογ/σμος δεν εχει αποσταλει.

Δημοσ.
12 hours ago, stef1981 said:

Το παγιο στο online 3,5 ευρω με το φπα δεν ειναι?Εμενα με χρεωνει 4,15........

Όχι, συν ΦΠΑ είναι, ο ΦΠΑ υπολογίζεται πάνω στο συνολικό ποσό χρεώσεων προμήθειας ΔΕΗ και ρυθμιζόμενων χρεώσεων.

Επίσης το πάγιο των 3,5€ + ΦΠΑ είναι ανά μήνα, όχι ανά λογαριασμό, προφανώς ο λογαριασμός σου αφορά διάστημα κατανάλωσης κάπου 35-36 ημερών.

Επισκέπτης
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Προς το παρον δε μπορω να δω τη πισω σελιδα γιατι ο λογ/σμος δεν εχει αποσταλει.

Ακυρο, πισω σελιδα ειναι η δευτερη σελιδα. Οχι, δε λεει κατι

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Καλυτερα να μιλησεις με τον Δεδδηε να δεις αν εγινε η καταμετρηση;  Και ποτε; Η αν ενταχθεις στην μηνιαια... Σε ποια περιοχη εισαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...