Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα και καλη χρονια!! 

το προγραμμα αυτο σταματησε πια; δεν δεχεται νεους συνδρομητες; διοτι ηξερα οτι ητανε εως 31/12/2019 να γινει η ενεργοποιηση και στο site τους ακομα γραφει 31/12/2019 ξερετε αμα εχει δωθει παραταση; 

Εκτος αυτου υπαρχει τροπος καποιος να μπει στο προγραμμα αυτο της δεη αλλα να εχει 2μηνο λογαριασμο; και οχι μηναιο; ebil ; . ή οχι; . 

Δεν ξέρω για παράταση αλλά βλέπω ότι ΣΗΜΕΡΑ μπορεις να το ενεργοποιησεις.

Το 2' που ρωτάς ΔΕΝ γίνεται.

ΥΓ. Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για αυτούς που έχουν μικρές κατανάλωσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δεν ξέρω για παράταση αλλά βλέπω ότι ΣΗΜΕΡΑ μπορεις να το ενεργοποιησεις.

Το 2' που ρωτάς ΔΕΝ γίνεται.

ΥΓ. Το πρόγραμμα αυτό είναι ιδανικό για αυτούς που έχουν μικρές κατανάλωσεις.

καλησπερα γιατι ειναι ιδανικο για αυτους που εχουνε μικρες καταναλωσεις; αφου εχει εννοια τιμη στην τιμη τις κιλοβατωρας αρα ισχυει για οσο καψεις , οποτε και παλι σε συμφερει. 

στο site της δεη το my home online γραφει εως 31/12/2020  δες εδω https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promo/myhomeonline 

οσο για το my home enter εδω https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/myhomeenter δεν γραφει πια ημερομηνια ενεργοποιησης αρα ισχυει κανονικα σαν προγραμμα αλλα δεν δινει τα 100 ευρω απο οτι φαινεται. 

9 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα γιατι ειναι ιδανικο για αυτους που εχουνε μικρες καταναλωσεις; αφου εχει εννοια τιμη στην τιμη τις κιλοβατωρας αρα ισχυει για οσο καψεις , οποτε και παλι σε συμφερει. 

στο site της δεη το my home online γραφει εως 31/12/2020  δες εδω https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promo/myhomeonline 

οσο για το my home enter εδω https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/myhomeenter δεν γραφει πια ημερομηνια ενεργοποιησης αρα ισχυει κανονικα σαν προγραμμα αλλα δεν δινει τα 100 ευρω απο οτι φαινεται. 

Φίλε, έχεις δίκιο !!!!!!

Το πρόγραμμα συνεχίζεται μεν, αλλά ΧΩΡΙΣ τα 100€ !!!!

Οπότε άκυρο !!!! Δεν αξίζει και μάλιστα για μικρές κατανάλωσεις !!!!

ΥΓ. Έχω έχω μικρή κατανάλωση και το πήρα 30 Δεκεμβρίου ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ !!! Έχω υπολογίσει ότι θα μπω ΜΕΣΑ 20€, αλλά με το δώρο 100€ θα έχω κέρδος 80€.

17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Φίλε, έχεις δίκιο !!!!!!

Το πρόγραμμα συνεχίζεται μεν, αλλά ΧΩΡΙΣ τα 100€ !!!!

Οπότε άκυρο !!!! Δεν αξίζει και μάλιστα για μικρές κατανάλωσεις !!!!

ΥΓ. Έχω έχω μικρή κατανάλωση και το πήρα 30 Δεκεμβρίου ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ !!! Έχω υπολογίσει ότι θα μπω ΜΕΣΑ 20€, αλλά με το δώρο 100€ θα έχω κέρδος 80€.

γενικα επειδη το εχω παρατηρησει και στην elpedison που ειμαι οταν επιλεγεις ενα προγραμμα που εχει χαμηλη τιμη κιλοβατωρας με παγιο δεν αξιζει αμα δεν μενεις συνεχεια και δεν κανεις χρηση  αλλα αμα ειναι η κατοικια σου που μενεις συνεχεια τοτε ναι!! το ιδιο ισχυει και στην Δεη αλλα η δεη στα προγραμματα που ειχε χωρις αυτο με την εννοια τιμη ,πχ οταν καταναλωνες πχ πανω απο 2000 κιλοβατωρες πηγαινε κλιμακωτα πχ τις πρωτες 1000 κιλοβατωρες με την ταδε τιμη τις επομενες 1000 με αλλη τιμη και τις υπολοιπες με αλλη τιμη , ενω η elpedison εδινε  μια τιμη για οσες κιλοβατωρες καψεις και οχι κλιμακωτα. Το παραδειγμα που εδωσα δεν ξερω αμα ισχυει ακομα αλλα θελω να τονισω οτι στην δεη πηγαινει κλιμακωτα ενω σε αλλους παροχους συνηθως εχουνε μια τιμη για οτι καψεις οποτε κερδιζεις εκει. Εννοειται οτι αμα πχ ειναι εξοχικο το σπιτι δεν επιλεγεις προγραμμα με παγιο διοτι θα το πληρωνεις τζαμπα αμα πχ πας μονο το καλοκαιρι για διακοπες αλλα και παλι υπαρχει προγραμμα με promo εξοχικο στην elpedison και συμφερει οταν πηγαινες στο εξοχικο , αλλα ξεφευγω απο το θεμα της ομαδας . 

2 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

γενικα επειδη το εχω παρατηρησει και στην elpedison που ειμαι οταν επιλεγεις ενα προγραμμα που εχει χαμηλη τιμη κιλοβατωρας με παγιο δεν αξιζει αμα δεν μενεις συνεχεια και δεν κανεις χρηση  αλλα αμα ειναι η κατοικια σου που μενεις συνεχεια τοτε ναι!! το ιδιο ισχυει και στην Δεη αλλα η δεη στα προγραμματα που ειχε χωρις αυτο με την εννοια τιμη ,πχ οταν καταναλωνες πχ πανω απο 2000 κιλοβατωρες πηγαινε κλιμακωτα πχ τις πρωτες 1000 κιλοβατωρες με την ταδε τιμη τις επομενες 1000 με αλλη τιμη και τις υπολοιπες με αλλη τιμη , ενω η elpedison εδινε  μια τιμη για οσες κιλοβατωρες καψεις και οχι κλιμακωτα. Το παραδειγμα που εδωσα δεν ξερω αμα ισχυει ακομα αλλα θελω να τονισω οτι στην δεη πηγαινει κλιμακωτα ενω σε αλλους παροχους συνηθως εχουνε μια τιμη για οτι καψεις οποτε κερδιζεις εκει. Εννοειται οτι αμα πχ ειναι εξοχικο το σπιτι δεν επιλεγεις προγραμμα με παγιο διοτι θα το πληρωνεις τζαμπα αμα πχ πας μονο το καλοκαιρι για διακοπες αλλα και παλι υπαρχει προγραμμα με promo εξοχικο στην elpedison και συμφερει οταν πηγαινες στο εξοχικο , αλλα ξεφευγω απο το θεμα της ομαδας . 

Εγω το προγραμμα του θεματος το εβαλα σε εξοχικο,με τη προσφορα 100-24(η αυξηση του παγιου) θα ξαναπληρωσω λογαριασμο το φθινοπωρο παλι.

Το προγραμμα αξιζει μονο με τα 76 ευρω μειον και μικρες καταναλωσεις(ασε που μπορει σε 2χρονια να παρακαλας να μεινεις στο προγραμμα με τις ιδιες χρεωσεις ετσι οπως παει το θεμα αλλα ειναι αλλη κουβεντα).

Και τους μηνιαιους λογαριασμους μην εχετε θεμα εννοειται δε θα κοπει το ρευμα αμα αφησεις ενα μηνα απληρωτο απλως να εχετε στο μυαλο σας να πληρωνετε εμπροθεσμα τον εκκαθαριστικο για την εκπτωση συνεπειας.

3 ώρες πριν, greengr21 είπε

Εγω το προγραμμα του θεματος το εβαλα σε εξοχικο,με τη προσφορα 100-24(η αυξηση του παγιου) θα ξαναπληρωσω λογαριασμο το φθινοπωρο παλι.

Το προγραμμα αξιζει μονο με τα 76 ευρω μειον και μικρες καταναλωσεις(ασε που μπορει σε 2χρονια να παρακαλας να μεινεις στο προγραμμα με τις ιδιες χρεωσεις ετσι οπως παει το θεμα αλλα ειναι αλλη κουβεντα).

Και τους μηνιαιους λογαριασμους μην εχετε θεμα εννοειται δε θα κοπει το ρευμα αμα αφησεις ενα μηνα απληρωτο απλως να εχετε στο μυαλο σας να πληρωνετε εμπροθεσμα τον εκκαθαριστικο για την εκπτωση συνεπειας.

Για τον ΙΔΙΟ λόγο το έκανα και εγώ.

ΥΓ.

Πιστεύω ότι το κέρδος τελικά θα είναι κάτι παραπάνω από 76€.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα καλή χρονιά.Μπήκα στο allazorevma έβαλα τις καταναλώσεις και χωρίς ΟΤΣ μου βγάζει ως καλύτερη την δεη σε θέμα ετήσιας(134 και κάτι ψιλά) εξοικονόμησης χρημάτων το myhomeenter.Επίσης αναφέρει αυτό με το 100αρι(>>100€ ΕΚΠΤΩΣΗ στον 1ο  λογαριασμό<<. Περιλαμβάνεται στον υπολογισμό)Δεν ξέρω αν σας ανοίγει το link:https://allazorevma.gr/compare/results?service=1&tags[]=10

Επεξ/σία από Βασιλης 123

3 λεπτά πριν, Βασιλης 123 είπε

Καλημέρα καλή χρονιά.Μπήκα στο allazorevma έβαλα τις καταναλώσεις και χωρίς ΟΤΣ μου βγάζει ως καλύτερη την δεη σε θέμα ετήσιας εξοικονόμησης χρημάτων το myhomeenter.Δεν ξέρω αν σας ανοίγει το link:https://allazorevma.gr/compare/results?service=1&tags[]=10

Υπολογίζει ακόμα οτι έχει τα 100Ε έκπτωσης .
Για καταναλώσεις μέχρι και 800Kw το τετράμηνο ήταν καλή φάση

Αν κοιτάς για εναλλακτικούς ,μπες στο άλλο θέμα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/669691-ποιον-εναλλακτικό-πάροχο-αντί-δεη/

• Thanks 1

5 ώρες πριν, Βασιλης 123 είπε

Καλημέρα καλή χρονιά.Μπήκα στο allazorevma έβαλα τις καταναλώσεις και χωρίς ΟΤΣ μου βγάζει ως καλύτερη την δεη σε θέμα ετήσιας(134 και κάτι ψιλά) εξοικονόμησης χρημάτων το myhomeenter.Επίσης αναφέρει αυτό με το 100αρι(>>100€ ΕΚΠΤΩΣΗ στον 1ο  λογαριασμό<<. Περιλαμβάνεται στον υπολογισμό)Δεν ξέρω αν σας ανοίγει το link:https://allazorevma.gr/compare/results?service=1&tags[]=10

Το υπολογίζει αλλά ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ στις 31-12 η προσφορά να περιέχει τα 100€ δώρο.

• Thanks 1

Επειδή έχω μπερδευτεί πολύ.... 

Είμαι στο πρόγραμμα δύο μήνες, τελικά συμφέρει για μεγάλες καταναλωσεις η την πάτησα; 

Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Επειδή έχω μπερδευτεί πολύ.... 

Είμαι στο πρόγραμμα δύο μήνες, τελικά συμφέρει για μεγάλες καταναλωσεις η την πάτησα; 

Στο enter η στο online ?

8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

My home enter N είμαι 

Για μικρες καταναλωσεις συμφερει σιγουρα γιατι σου δινει το 100αρικο αλλα για μεγαλες δεν συμφερει.

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε

Για μικρες καταναλωσεις συμφερει σιγουρα γιατι σου δινει το 100αρικο αλλα για μεγαλες δεν συμφερει.

Γιατί δεν συμφέρει για μεγάλες; δεν το έχω καταλάβει. 

1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε

Γιατί δεν συμφέρει για μεγάλες; δεν το έχω καταλάβει. 

ΣΙΓΟΥΡΑ συμφέρει από το να ΜΗΝ έχεις πρόγραμμα.

Απλά, οι ΑΛΛΟΙ πάροχοι πιθανόν να έχουν καλύτερη προσφορά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...