Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σκεφτομαι να φυγω απο την elpedison smart  , σκεφτομουνα το σταθερο της δεη my home online αλλα δεν ξερω αμα αξιζει να δεσμευτω για 1 χρονο με τιμη 0,12 και 0,11 ευρω αλλιως σκεφτομαι να δοκιμασω το πρασινο της δεη . 

Να παω καλυτερα στο πρασινο;  , στο πρασινο εχει αλλες εξτρα χρεωσεις ; εκτος απο αυτα που βλεπω στις ηδη ανακοινωμενες τιμες της δεη; . 

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα σκεφτομαι να φυγω απο την elpedison smart  , σκεφτομουνα το σταθερο της δεη my home online αλλα δεν ξερω αμα αξιζει να δεσμευτω για 1 χρονο με τιμη 0,12 και 0,11 ευρω αλλιως σκεφτομαι να δοκιμασω το πρασινο της δεη . 

Να παω καλυτερα στο πρασινο;  , στο πρασινο εχει αλλες εξτρα χρεωσεις ; εκτος απο αυτα που βλεπω στις ηδη ανακοινωμενες τιμες της δεη; . 

Καλημερα..Οχι.. Νυχτερινο εχεις;

Δημοσ.

καλημέρα, 

απορία, λογαριασμός εκκαθαριστκός Απριλίου, περίοδος κατανάλωσης 12/2/24 εως 10/4/2024, στην χρέωση ενέργειας ημέρας λέει 0,155 και από κάτω έκπτωση με το ποσό να διαμορφώνεται στα 0,134€ /kwh, 

γιατί συμβαίνει αυτό?

η τιμή του myhome4all για τον Φεβρουάριο είναι 0,120 και για τον Μάρτιο 0,095...κάνω κάπου λάθος?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kokos23 είπε

καλημέρα, 

απορία, λογαριασμός εκκαθαριστκός Απριλίου, περίοδος κατανάλωσης 12/2/24 εως 10/4/2024, στην χρέωση ενέργειας ημέρας λέει 0,155 και από κάτω έκπτωση με το ποσό να διαμορφώνεται στα 0,134€ /kwh, 

γιατί συμβαίνει αυτό?

η τιμή του myhome4all για τον Φεβρουάριο είναι 0,120 και για τον Μάρτιο 0,095...κάνω κάπου λάθος?

Βάλε το λογαριασμό να δούμε. Μήπως ξεπέρασες τις 500 κιλοβατώρες το μήνα; Αλλάζει η χρέωση πάνω από αυτό το όριο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Βάλε το λογαριασμό να δούμε. Μήπως ξεπέρασες τις 500 κιλοβατώρες το μήνα; Αλλάζει η χρέωση πάνω από αυτό το όριο.

όχι σύνολο 2μηνου 421...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kokos23 είπε

όχι σύνολο 2μηνου 421...

Αν είσαι σίγουρος για τους υπολογισμούς σου, τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για τα τυπικά και άνοιξε αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμού στο myrae.

Να ζητήσεις να εκδοθεί άμεσα διορθωτικός λογαριασμός.

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, trobinhood είπε

Καλησπέρα παιδιά ! 

Ήμουν από αρχές Ιανουαρίου στο ΔΕΗ MyHome Online με τα 18 λεπτα και έφυγα τον προηγούμενο μήνα για το 4all χωρίς χρέωση ρήτρας μιάς και οι τιμές έπεσαν πολύ .

Έχω κατανάλωση κάθε μήνα 550 ημέρα και 150 νύχτα περίπου . 

Να Κάνω το νέο Myhome online λέτε με τα 12 λεπτα ή να περιμένω κανέναν μήνα ακόμη ?

Φοβάμαι μήν αρχίσουν να ανεβαίνουν οι τιμές κάποια στιγμή λόγω αποσταθεροποίησης κ με τις μεγάλες καταναλώσεις + δήμο + μεταφορά ενέργειας ξεφύγει ο λογαριασμός επικίνδυνα !!

πως εφυγες χωρις ρητρα;

εγω θα κλειδωνα στα 0.12...

• Like 2
Δημοσ.

deh.pdf

22 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Αν είσαι σίγουρος για τους υπολογισμούς σου, τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση για τα τυπικά και άνοιξε αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμού στο myrae.

Να ζητήσεις να εκδοθεί άμεσα διορθωτικός λογαριασμός.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kokos23 είπε

Σου αφαιρεί μηχανισμό διακύμανσης -11,48 και έκπτωση -8,51. Μέσος όρος τιμής κιλοβατώρας 0,105. Μιά χαρά είσαι.

Ας το δει βέβαια και κανένας άλλος, μπορεί να κάνω λάθος.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, paylidis said:

πως εφυγες χωρις ρητρα;

εγω θα κλειδωνα στα 0.12...

Μενεις στο σταθερο λογω ρητρας, σωστα; Κι εγω εχω σταθερο με 0,17x απο αρχες του ετους.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mindreader είπε

Μενεις στο σταθερο λογω ρητρας, σωστα; Κι εγω εχω σταθερο με 0,17x απο αρχες του ετους.

ναι αλλα προσπαθω να βρω τροπο να παω στο νεο αζημιως

οπως κανουν οι υπολοιπες εταιρείες που σε μεταφερουν απευθειας στη νεα τιμή.

εκανα αιτηματα εγγραφως και με εγγραψαν... :P 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, paylidis είπε

ναι αλλα προσπαθω να βρω τροπο να παω στο νεο αζημιως

οπως κανουν οι υπολοιπες εταιρείες που σε μεταφερουν απευθειας στη νεα τιμή.

εκανα αιτηματα εγγραφως και με εγγραψαν... :P 

Και εγώ που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι πρέπει να πληρώσω ποινή. Αναγκαστικά λοιπόν θα παραμείνω. Έτσι κ αλλιώς η μία ή η αλλη είναι με την ποινή.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Δημοσ.

Η Δεη απο οσο γνωρίζω δεν δεχεται αλλαγή παρόχου με βεβαίωση εκπροσώπησης. Τουλαχιστον αυτό αναφέρουν στην εξυπηρέτηση πελατών. 

Γνωρίζουμε αν και στα υποκαταστήματα αναφέρουν το ίδιο; 

Χρειάζεται ραντεβού στο υποκατάστημα για να κάνεις αίτηση μετάβασης στην Δεη;

2 τηλέφωνα που βρήκα για το υποκατάστημα της περιοχής μου, δυστυχώς κανένα δεν είναι έγκυρο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BigBlack είπε

Σου αφαιρεί μηχανισμό διακύμανσης -11,48 και έκπτωση -8,51. Μέσος όρος τιμής κιλοβατώρας 0,105. Μιά χαρά είσαι.

Ας το δει βέβαια και κανένας άλλος, μπορεί να κάνω λάθος.

ευχαριστώ, δεν το είχα προσέξει αυτό...περιμένω και απάντηση στο μειλ που τους έστειλα...

👍

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, madboy είπε

Η Δεη απο οσο γνωρίζω δεν δεχεται αλλαγή παρόχου με βεβαίωση εκπροσώπησης. Τουλαχιστον αυτό αναφέρουν στην εξυπηρέτηση πελατών. 

Γνωρίζουμε αν και στα υποκαταστήματα αναφέρουν το ίδιο; 

Χρειάζεται ραντεβού στο υποκατάστημα για να κάνεις αίτηση μετάβασης στην Δεη;

2 τηλέφωνα που βρήκα για το υποκατάστημα της περιοχής μου, δυστυχώς κανένα δεν είναι έγκυρο.

Υπάρχουν κάποιες θέσεις που εξυπηρετούν ραντεβού και κάποιες άλλες που εξυπηρετούν πελάτες με χαρτάκι. Τις πρωινές ώρες έχουν περισσότερους υπαλλήλους σε σχέση με το απόγευμα. Τώρα, δε ξέρω που βρίσκεσαι. Εγώ πάντως Θεσσαλονίκη στο κατάστημα της Τσιμισκή όποτε πήγα δεν είχε πολύ κόσμο, είτε πρωί είτε απόγευμα, και μπορώ να πω πως τις περισσότερες φορές επέλεγα τα απογεύματα που ήταν πιο χαλαρά, ακόμα και η διάθεση των υπαλλήλων.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...