Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ekrepali είπε

κι υπάρχει τις τελευταίες μέρες η διαφωνία αν το πράσινο νοείται κυμαινόμενο ή όχι

εννοείται είναι κυμαινόμενο (πράσινα και κίτρινα)

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 minutes ago, Kozanitis1 said:

Αφού γράφει τιμή τάδε, γιατί να αλλάζει πάνω από τις 500; το λέει κάπου;

Να επειδή δε το λέει ήθελα απλά να το επιβεβαιώσω. Δε νομίζω να ήταν τόσο κακό. 

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, korakios said:

εννοείται είναι κυμαινόμενο (πράσινα και κίτρινα)

Εγώ το ξέρω... το θέμα είναι τι έχει πατήσει ο επιστήμονας της μηχανογράφησης. 🤣

4.jpg.eeb3e1e4276ca1543ffff0786ea4c982.jpg

• Haha 6
Δημοσ.

για επιχειρηση με καταναλωση μαξ 500kwh τον μηνα προτεινετε το Γ21 επαγγελματικο ή το mybusiness enter;αυτο με τα 50€ ειναι για νεους πελατες επαγγελματικο ή μονο οικιακό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε

αυτο με τα 50€ ειναι για νεους πελατες επαγγελματικο ή μονο οικιακό;

οικιακό

1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε

για επιχειρηση με καταναλωση μαξ 500kwh τον μηνα προτεινετε το Γ21 επαγγελματικο ή το mybusiness enter;

ανάλογα τη χοντρική και πως νομίζεις οτι θα εξελιχθεί

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Στην ουσία τώρα, δεν ξέρω τις προϋποθέσεις για το 50αρι που αναφέρθηκε παραπάνω (από κει ξεκίνησε η κουβέντα), αλλά

Σε μεταφορά που έκανα από το γ1ν σε online μια χαρά μου έδωσε η ΔΕΗ το 50αρικο

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Για το οικιακό σε ποιο να παω ρε παιδια; καινουριος πελατης στην ΔΕΗ.. μαξ 500kwh τον μηνα!!

Αν θες σταθερο myhomeonline

Δημοσ.
Στις 16/4/2024 στις 10:53 ΠΜ, Joshua21 είπε

Ψηλός και χοντρός μπορεί, ψηλός και κοντός όμως όχι :P

Με την ευρύτερη έννοια σαφώς και είναι κυμαινόμενο μια και η τιμή του δεν είναι "κλειδωμένη" όπως στα enter και online, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό, το θέμα μας είναι το πως έχει κατηγοριοποιηθεί το Γ1, και καλώς ή κακώς λόγω ενός χαρακτηριστικού του (ανακοίνωση τιμής αρχές του μήνα) είναι στην κατηγορία των ειδικών (πράσινων) και όχι κυμαινόμενων (κίτρινων).

Φίλε μου είσαι λάθος, και επιμένεις. Απευθείας από το ΥΠΕΝ (https://ypen.gov.gr/plirofories-gia-ta-timologia-ilektrikis-energeias-me-ischy-apo-01-01-2024/)

image.png.f273e47a04c552083e5c2d54cf735e4e.png

Νομίζω ότι δεν χωράει αμφιβολία για το αν το πράσινο είναι μια ειδική κατηγορία των κυμαινόμενων τιμολογίων. Άλλωστε για αυτό και ο φίλος λίγο παραπάνω γράφει ότι το πήρε κανονικά μεταβαίνοντας από Γ1 σε σταθερό.

Συνοψίζοντας, για κάποιον με το "παλιό" online με την ακριβή kWh, πρέπει να κάνει μετάβαση στο Γ1 (δεν χρεώνεται ρήτρα πρόωρης αποχώρησης με βάση τα λεγόμενα φίλων - έχω και προσωπική εμπειρία) και στη συνέχεια νέα αίτηση για Online. Αποτέλεσμα: 50€ δώρο και φθηνότερη kWh.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αν θες σταθερο myhomeonline

Και εγω εκει καταληγω μετα απ οσα διαβασα εδω μεσα και στο site της ΔΕΗ...βεβαια απο ΔΕΗ οταν παιρνεις τηλ επιμενουν στο myhome4all

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει εάν ισχύει ότι για να πας από άλλο πάροχο στο online της ΔΕΗ , σου στέλνουν πρώτα σύμβαση για το Γ1 και στην συνέχεια επιλέγεις το online μέσα από το myDEI.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει εάν ισχύει ότι για να πας από άλλο πάροχο στο online της ΔΕΗ , σου στέλνουν πρώτα σύμβαση για το Γ1 και στην συνέχεια επιλέγεις το online μέσα από το myDEI.

Στην περίπτωση σύμβασης που σύναψα προ διετίας, αυτή ήταν η διαδικασία.

Επεξ/σία από vdanasto
  • Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, panoszavra said:

Να, αυτά δε μπορώ! 😁

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Να, αυτά δε μπορώ! 😁

Εν τω μεταξύ το mail στο οποίο πρέπει να στείλω να δικαιολογητικά δεν τα παραλαμβάνει. Βγάζει σφάλμα. Μετά από επικοινωνία μου είπαν ένα εναλλακτικό να τα στείλω. Σαν να μην θέλουν κόσμο στο online. 

Anyway, έχοντας μιλήσει με αρκετούς από την εξυπηρέτηση ,όπλοι μου επιβεβαίωσαν ότι σύμφωνα με τους όρους και όσοι μεταφέρονται από το Γ1 θα πάρουν το 50άρικο μιας και το Γ1 είναι κυμαινόμενο. Αυτό αναφορικά με την παραπάνω διαφωνία σχετικά με το θέμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...