Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το έχω γράψει και εγώ παραπάνω, στην κυριολεξία είναι κυμαινόμενο μια και αλλάζει τιμή κάθε μήνα, αλλά στην κατηγοριοποίηση πάει στα ειδικά και όχι στα κυμαινόμενα επειδή η τιμή ανακοινώνεται στην αρχή και όχι στο τέλος.

Στην ουσία τώρα, δεν ξέρω τις προϋποθέσεις για το 50αρι που αναφέρθηκε παραπάνω (από κει ξεκίνησε η κουβέντα), αλλά αν ισχύει αυτό που ειπώθηκε - δλδ το παίρνεις στην περίπτωση που μεταβείς από κυμαινόμενο - τότε η ΔΕΗ μια χαρά μπορεί να ισχυριστεί πως φεύγοντας από Γ1 δεν το παίρνεις επειδή το Γ1 είναι κατηγοριοποιημένο ως ειδικό και όχι σαν κυμαινόμενο.

Αυτά.

καλα εαν ειναι να γλιτωσουν το 50ρικο θα βρουνε ενα παραθυρακι.. εγω δν μιλαω για το 50ρικο.. και δεν με νοιαζει/σκεφτηκα.. παντως για εμενα στα ματια μου ειναι ειδικο - κυμαιμενομο ..ειδικό γιατι είναι το κλασικο το ορθοδοξο το Γ1 οικιακο που είχαμε (ισως μονο κ μονο για αυτο να λεγετε ειδικο) και κυμαινομενο αφου αλλαζει η τιμη 

2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Το έχω γράψει και εγώ παραπάνω, στην κυριολεξία είναι κυμαινόμενο μια και αλλάζει τιμή κάθε μήνα, αλλά στην κατηγοριοποίηση πάει στα ειδικά και όχι στα κυμαινόμενα επειδή η τιμή ανακοινώνεται στην αρχή και όχι στο τέλος.

Στην ουσία τώρα, δεν ξέρω τις προϋποθέσεις για το 50αρι που αναφέρθηκε παραπάνω (από κει ξεκίνησε η κουβέντα), αλλά αν ισχύει αυτό που ειπώθηκε - δλδ το παίρνεις στην περίπτωση που μεταβείς από κυμαινόμενο - τότε η ΔΕΗ μια χαρά μπορεί να ισχυριστεί πως φεύγοντας από Γ1 δεν το παίρνεις επειδή το Γ1 είναι κατηγοριοποιημένο ως ειδικό και όχι σαν κυμαινόμενο.

Αυτά.

καλα εαν ειναι να γλιτωσουν το 50ρικο θα βρουνε ενα παραθυρακι.. εγω δν μιλαω για το 50ρικο.. και δεν με νοιαζει/σκεφτηκα.. παντως για εμενα στα ματια μου ειναι ειδικο - κυμαιμενομο ..ειδικό γιατι είναι το κλασικο το ορθοδοξο το Γ1 οικιακο που είχαμε (ισως μονο κ μονο για αυτο να λεγετε ειδικο) και κυμαινομενο αφου αλλαζει η τιμη 

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, pasxaliskar said:

Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει, η όλη συζήτηση όμως αυτό αφορούσε...

Και όχι, δεν λέγεται έτσι επειδή είναι το κλασσικό πρόγραμμα της ΔΕΗ, όπως έγραψα και παραπάνω έχει κατηγοριοποιηθεί ως ειδικό (πράσινο) επειδή η τιμή του βγαίνει αρχές του μήνα ενώ στο κυμαινόμενο (κίτρινο) βγαίνει στο τέλος του μήνα.

Το εξαντλήσαμε και αυτό, πάμε παρακάτω.

Δημοσ.

Λόγω υποχρεώσεων έχω καιρό να μπώ στο forum. Μια παροχή λόγω λάθους της ΔΕΗ είχε το myhomeonline με τα 0,098/kwh μέχρι τις 4/4/2024 (το έβγαλαν ενώ δεν έπρεπε και όταν το ξαναέβαλαν ανανεώθηκε για 2 χρόνια). Στο ebill λέει ακόμα myhomeonline χωρίς να αναγράφει κάποια ημερομηνία λήξης. Τι ισχύει; Με χρεώνουν με το open; Από βδομάδα θα βγει λογαριασμός οπότε θα το δω και τότε.

Αξίζει το online/enter ή να κάτσω σε Γ1/4all; Βλέπω στα σταθερά δίνουν και 50 ευρώ δώρο.

Δημοσ.

Ερώτηση για το νέο online. Η τιμή της κιλοβατώρας αλλάζει πάνω από τις 500 το μήνα ή μένει ίδια; Δε βλέπω κάτι στους όρους για κλιμακωτή χρέωση. Μόνο για ΚΟΤ έχει πίνακα. Δηλαδή είτε κάψει κάποιος μία είτε 600 η κιλοβατώρα θα χρεωθεί το ίδιο; 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εσένα μπορεί να μην σε νοιάζει, η όλη συζήτηση όμως αυτό αφορούσε...

Και όχι, δεν λέγεται έτσι επειδή είναι το κλασσικό πρόγραμμα της ΔΕΗ, όπως έγραψα και παραπάνω έχει κατηγοριοποιηθεί ως ειδικό (πράσινο) επειδή η τιμή του βγαίνει αρχές του μήνα ενώ στο κυμαινόμενο (κίτρινο) βγαίνει στο τέλος του μήνα.

Το εξαντλήσαμε και αυτό, πάμε παρακάτω.

το ιδιο λεμε.. ειανι το παλιο κλασικο Γ1 αλλα αλλαγμενο με την τιμη καθε 1 να αλλαζει.. μπορούσαν να το πουνε γ1 οικιακο?? οχι... μπορούσανε να το πούνε κυμαινόμενο ?? οχι γτ ο κοσμος θα χανοτανε.. οποτε το είπανε ειδικο γιατι ειναι το παλιο κουστουμαρισμενο σε νεο κυμαινομενο..τελοσ παντων οτι είναι..

50 ευρω κανεις δν εγινε πιο πλουσιος η φτωχος για 1 φορα 

Δημοσ.

Η ΔΕΗ δεν είναι εταιρεία που με διάφορους τρόπους προσπαθεί να παραπλανήσει τον πελάτη και να γλιτώσει κάποια δώρα. Στους όρους του myHome Online και ειδικότερα στην περιγραφή της προωθητικής ενέργειας αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις που ο πελάτης προέρχεται από άλλα προγράμματα της ΔΕΗ, και δεν υπάρχει Γ1/Ν1, ακριβώς επειδή αυτό συμπεριλαμβάνεται στην περίπτωση 2 (ενεργή σύμβαση κυμαινόμενου προϊόντος). Εκτός και αν έχουν συμπεριλάβει όλες τις περιπτώσεις, εκτός του Γ1/Ν1, κάτι που δεν είναι λογικό και σε περίπτωση αντιδικίας - καταγγελίας θα χάσουν, αφού οι ίδιοι αναφέρουν το Γ1/Ν1 ως κυμαινόμενο.

screenshot_air_50.png.61e649d842fd38d8fc8fd8fe3c574ebb.png

• Thanks 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, motoboots είπε

Η ΔΕΗ δεν είναι εταιρεία που με διάφορους τρόπους προσπαθεί να παραπλανήσει τον πελάτη και να γλιτώσει κάποια δώρα. Στους όρους του myHome Online και ειδικότερα στην περιγραφή της προωθητικής ενέργειας αναφέρονται όλες οι περιπτώσεις που ο πελάτης προέρχεται από άλλα προγράμματα της ΔΕΗ, και δεν υπάρχει Γ1/Ν1, ακριβώς επειδή αυτό συμπεριλαμβάνεται στην περίπτωση 2 (ενεργή σύμβαση κυμαινόμενου προϊόντος). Εκτός και αν έχουν συμπεριλάβει όλες τις περιπτώσεις, εκτός του Γ1/Ν1, κάτι που δεν είναι λογικό και σε περίπτωση αντιδικίας - καταγγελίας θα χάσουν, αφού οι ίδιοι αναφέρουν το Γ1/Ν1 ως κυμαινόμενο.

screenshot_air_50.png.61e649d842fd38d8fc8fd8fe3c574ebb.png

φτανει ρε για το 50ρικο... μας εχει παρει η κυβερνηση χιλιαδες ευρω με τις βλακιες και μαλωνετε ποιος θα την πει σε ποιον για το 50ρικο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, kokos23 said:

τι εκτίμηση πιστεύετε ότι θα έχουμε στην τιμή του ρεύματος, μετά τη μαλακία των Ιρανών και των ισραηλινών ή των ισραηλινών και των Ιρανών; πάρτε το όπως θέλετε....

μήπως να μελετούσαμε τα μπλέ για ασφάλεια??🤔

Μπορει και καμια προς το παρον

Ενω 2 μερες τα ανατολικα, ευρωπαικα και ελληνικο χρηματιστηριο ειχαν απιστευτο sell off (αφορμη εψαχναν) οι short-ακηδες, τα αμερικανικα προσπαθουν να σταθεροποιηθουν σημερα, το bitcoin που δεν εχει ΣΚ ενω αρχικα φουνταρε την Κυριακη μετα το μαζεψε και το βασικοτερο ολων το πετρελαιο, ενω ολοι παπαγαλιζαν απο την Κυριακη οτι θα ξεπερασει τα 100+ δολλαρια το βαρελι, εντουτοις 2 μερες τωρα σε επιπεδο trading ειτε μενει σταθερο ειτε πεφτει και λιγο.

Σαν να προεξοφλουν στην ουσια οι αγορες πετρελαιου οτι η οποια απαντηση του Ισραηλ θα ειναι στοχευμενη και "εξυπνη" (οπως λενε) και οχι εντος του Ιραν ωστε να δημιουργησει ντομινο.

Αλλωστε ειτε αρεσει ειτε οχι το Ιραν εδω και 1  χρονο εχει αυξησει την παραγωγη πετρελαιου του κατα 20-30% για να ενισχυσει τον ΟΠΕΚ και ειναι απο τους μεγαλυτερους παιχτες στον ΟΠΕΚ. Οποιοδηποτε χτυπημα εντος του Ιραν και δη σε πετρελαιοπαραγωγικες εγκαταστασεις θα επληττε οχι μονο το Ιραν αλλα οσους χρησιμοποιουν πετρελαιο παγκοσμια, στην ουσια στα παντα.

Ακομα και τα στενα του Ορμουζ που τα ελεγχουν οι Ιρανοι και απο εκει διερχεται σχεδον ο κυριος ογκος πετρελαιου  του πλανητη, οι Ιρανοι ουτε απειλησαν να τα κλεισουν, ουτε να χτυπησουν ουτε οτιδηποτε.

Ας ελπισουμε να πρυτανευσει η λογικη επιτελους, αρκετα τα εχουν κανει ροιδο σε Ουκρανια και Παλαιστηνη ολοι οι παλαβοι της γης. Αντε να επανελθουμε στην αναπτυξη και την ευημερεια παγκοσμια για το καλο ολων μας. 2 χρονια κοβιδ και μετα 2 χρονια Ουκρανια μας εχουν στειλει πισω αυτη την 4ετια οσο δεν παει. Ο ανθρωπος ειναι για να προοδευει ως ειδος, οχι να συμπεριφερεται σαν πιθηκοειδες (και τι μου φταινε τα καημενα τα πιθηκοειδη).

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

φτανει ρε για το 50ρικο... μας εχει παρει η κυβερνηση χιλιαδες ευρω με τις βλακιες και μαλωνετε ποιος θα την πει σε ποιον για το 50ρικο

Καλά ρε. 

Δημοσ.
2 hours ago, dasnowy said:

Λόγω υποχρεώσεων έχω καιρό να μπώ στο forum. Μια παροχή λόγω λάθους της ΔΕΗ είχε το myhomeonline με τα 0,098/kwh μέχρι τις 4/4/2024 (το έβγαλαν ενώ δεν έπρεπε και όταν το ξαναέβαλαν ανανεώθηκε για 2 χρόνια). Στο ebill λέει ακόμα myhomeonline χωρίς να αναγράφει κάποια ημερομηνία λήξης. Τι ισχύει; Με χρεώνουν με το open; Από βδομάδα θα βγει λογαριασμός οπότε θα το δω και τότε.

Αξίζει το online/enter ή να κάτσω σε Γ1/4all; Βλέπω στα σταθερά δίνουν και 50 ευρώ δώρο.

Εσένα δε θα απορρήσω αν σε χρεώνουν με το παλιό online εφ όρου ζωής. 😄 Ή αυτό, ή θα σε χρεώσουν με τις τρέχουσες τιμές online ή με open ή με πράσινο. 🤪

Σε κάθε περίπτωση το δώρο το δίνουν σε όσους πάνε από κυμαινόμενο σε σταθερό (κι υπάρχει τις τελευταίες μέρες η διαφωνία αν το πράσινο νοείται κυμαινόμενο ή όχι), αλλά εσύ δε θα μπορέσεις να βάλεις νέο σταθερό με 50 ευρώ δώρο, γιατί συστεμικά φαίνεται πως έχεις ήδη σταθερό. Αν βάλεις υπάλληλο να ελέγξει τη καρτέλα σου θα απορρήσει κι αυτός πώς είχες ακόμα online με 0.098

Οπότε περίμενε την έκδωση λογαριασμού και πράξε αναλόγως... Αν έχει τελειώσει το 0.098... τράβα πχ elpedison smart up να πάρεις τις επιταγές 40 ευρώ του σκλαβενίτη, και μετά ξαναγύρνα ΔΕΗ σταθερό να πάρεις το 50άρικο

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνοντας e-contract για το myhomeonline μου ήρθε σύμβαση για το Γ1. Έτσι πρέπει να γίνει. Και μετά το αλλάζω από το mydei σε online?

Επεξ/σία από panoszavra
Δημοσ.
2 hours ago, ^_NikitaS_^ said:

Ερώτηση για το νέο online. Η τιμή της κιλοβατώρας αλλάζει πάνω από τις 500 το μήνα ή μένει ίδια; Δε βλέπω κάτι στους όρους για κλιμακωτή χρέωση. Μόνο για ΚΟΤ έχει πίνακα. Δηλαδή είτε κάψει κάποιος μία είτε 600 η κιλοβατώρα θα χρεωθεί το ίδιο; 

Κανένας; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Κάνοντας e-contract για το myhomeonline μου ήρθε σύμβαση για το Γ1. Έτσι πρέπει να γίνει. Και μετά το αλλάζω από το myself σε online?

όχι , κλασσικές παπάντζες των άχρηστων υπαλλήλων της ΔΕΗ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...