Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τι εκτίμηση πιστεύετε ότι θα έχουμε στην τιμή του ρεύματος, μετά τη μαλακία των Ιρανών και των ισραηλινών ή των ισραηλινών και των Ιρανών; πάρτε το όπως θέλετε....

μήπως να μελετούσαμε τα μπλέ για ασφάλεια??🤔

Δημοσ.
4 minutes ago, motoboots said:

Δεν είναι τυπογραφικό. Το ειδικό τιμολόγιο της ΔΕΗ είναι κυμαινόμενο προΪόν.

https://www.dei.gr/media/hkvfcr05/g1_g1n_apr24.pdf

screenshot_air_48.png.a3896195ae8ce7abc2bc4d82ee2cac44.png

Τη σήμανση "ειδικό τιμολόγιο" σε πράσινο φόντο που βγάζει μάτια την αγνοούμε εντελώς δλδ? :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Τη σήμανση "ειδικό τιμολόγιο" σε πράσινο φόντο που βγάζει μάτια την αγνοούμε εντελώς δλδ? :)

Παραδίνομαι. Αρνείσαι ότι μπορεί να είναι και τα δύο. Δεν μπορεί κανείς δηλαδή να είναι και ψηλός και χοντρός; 😂

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, kokos23 said:

τι εκτίμηση πιστεύετε ότι θα έχουμε στην τιμή του ρεύματος, μετά τη μαλακία των Ιρανών και των ισραηλινών ή των ισραηλινών και των Ιρανών; πάρτε το όπως θέλετε....

μήπως να μελετούσαμε τα μπλέ για ασφάλεια??🤔

Παρακολουθείς καθημερινά τις εξελίξεις σε Μέση Ανατολή (ειδικά αν τελικά πραγματοποιήσουν οι Ισραηλινοί χτύπημα στο Ιράν... νύχτα θα γίνει), τις τιμές φυσικού αερίου και χονδρικής ηλεκτρικού ρεύματος.

Μόλις δεις το πρώτο spike στις τιμές... απευθείας μπλε.

Επεξ/σία από Aurumnus
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, motoboots said:

Παραδίνομαι. Αρνείσαι ότι μπορεί να είναι και τα δύο. Δεν μπορεί κανείς δηλαδή να είναι και ψηλός και χοντρός; 😂

Ψηλός και χοντρός μπορεί, ψηλός και κοντός όμως όχι :P

Με την ευρύτερη έννοια σαφώς και είναι κυμαινόμενο μια και η τιμή του δεν είναι "κλειδωμένη" όπως στα enter και online, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό, το θέμα μας είναι το πως έχει κατηγοριοποιηθεί το Γ1, και καλώς ή κακώς λόγω ενός χαρακτηριστικού του (ανακοίνωση τιμής αρχές του μήνα) είναι στην κατηγορία των ειδικών (πράσινων) και όχι κυμαινόμενων (κίτρινων).

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Με την ευρύτερη έννοια σαφώς και είναι κυμαινόμενο μια και η τιμή του δεν είναι "κλειδωμένη" όπως στα enter και online, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό, το θέμα μας είναι το πως έχει κατηγοριοποιηθεί το Γ1, και καλώς ή κακώς είναι στην κατηγορία των ειδικών (πράσινων) και όχι κυμαινόμενων (κίτρινων).

Στην παράγραφο 8.3 των ειδικών όρων, στο τέλος, γράφει οτι δεν δίνεται σε όσους έχουν ήδη ενεργό «μπλέ» τιμολόγιο και τίποτα άλλο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Με την ευρύτερη έννοια σαφώς και είναι κυμαινόμενο μια και η τιμή του δεν είναι "κλειδωμένη" όπως στα enter και online, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό, το θέμα μας είναι το πως έχει κατηγοριοποιηθεί το Γ1, και καλώς ή κακώς λόγω ενός χαρακτηριστικού του (ανακοίνωση τιμής αρχές του μήνα) είναι στην κατηγορία των ειδικών (πράσινων) και όχι κυμαινόμενων (κίτρινων).

Δεν είναι θέμα ευρύτερης έννοιας. Αναφέρεται ως κυμαινόμενο στα επίσημα έγγραφα της ΔΕΗ. 

Δημοσ.
1 minute ago, motoboots said:

Δεν είναι θέμα ευρύτερης έννοιας. Αναφέρεται ως κυμαινόμενο στα επίσημα έγγραφα της ΔΕΗ. 

Ότι πεις.

Δημοσ.

Την επιείκειά σας για μία άσχετη αλλά γρήγορη ερώτηση. 2 τηλεφωνικά 5λεπτα με την ΔΕΔΔΗΕ δεν απέδωσαν.

Σε απλή οικιακή παροχή ο μετρητής μετράει και την άεργη ισχύ;

Δημοσ.
6 minutes ago, xacto said:

Την επιείκειά σας για μία άσχετη αλλά γρήγορη ερώτηση. 2 τηλεφωνικά 5λεπτα με την ΔΕΔΔΗΕ δεν απέδωσαν.

Σε απλή οικιακή παροχή ο μετρητής μετράει και την άεργη ισχύ;

Δεν είμαι σίγουρος, αλλά και να την μετράει σίγουρα δεν λαμβάνεται υπόψιν.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Joshua21 είπε

ειδικο το αναφέρει γιατι κάπως θα επρεπε να το ξεχωρισει απο τα αλλα.. ειναι ομως κυμαινόμενοαλλιως δν θα αλλαζαν την τιμη καθε μηνα 

καποιες φορες αυτος που συντάσει τα ονοματα - κειμενα τον σελιδων δεν φανταζεται οτι ο μπαμπης και ο κωστας θα εχουν ντιμπει για το ειδικο και το κυμαινόμενο.. αλλα ναι εινια κυμαινόμενο και ειδικό όπως και πρασινο.. 

Δημοσ.
35 minutes ago, pasxaliskar said:

ειδικο το αναφέρει γιατι κάπως θα επρεπε να το ξεχωρισει απο τα αλλα.. ειναι ομως κυμαινόμενοαλλιως δν θα αλλαζαν την τιμη καθε μηνα 

καποιες φορες αυτος που συντάσει τα ονοματα - κειμενα τον σελιδων δεν φανταζεται οτι ο μπαμπης και ο κωστας θα εχουν ντιμπει για το ειδικο και το κυμαινόμενο.. αλλα ναι εινια κυμαινόμενο και ειδικό όπως και πρασινο.. 

Το έχω γράψει και εγώ παραπάνω, στην κυριολεξία είναι κυμαινόμενο μια και αλλάζει τιμή κάθε μήνα, αλλά στην κατηγοριοποίηση πάει στα ειδικά και όχι στα κυμαινόμενα επειδή η τιμή ανακοινώνεται στην αρχή και όχι στο τέλος.

Στην ουσία τώρα, δεν ξέρω τις προϋποθέσεις για το 50αρι που αναφέρθηκε παραπάνω (από κει ξεκίνησε η κουβέντα), αλλά αν ισχύει αυτό που ειπώθηκε - δλδ το παίρνεις στην περίπτωση που μεταβείς από κυμαινόμενο - τότε η ΔΕΗ μια χαρά μπορεί να ισχυριστεί πως φεύγοντας από Γ1 δεν το παίρνεις επειδή το Γ1 είναι κατηγοριοποιημένο ως ειδικό και όχι σαν κυμαινόμενο.

Αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα επιχειρώ μέσω του Mydei να πάω από 4All σε Online σταθερό, επιλέγω μόνο το Greenpass και μου λει το αίτημα απορρίφθηκε ξέρετε γιατί? στο τελευταίο στάδιο της πάγιας εντολής μου λέει έχετε ήδη πάγια εντολή πατώ ολοκλήρωση και έχω απόρριψη.

Edit
Ενώ είχα απόρριψη τώρα βλέπω ότι είναι υπό επεξεργασία και στις Οι παροχές μου φάινεται Myhome online σταθερό, τι γίνεται?

Επεξ/σία από leotzian
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, leotzian είπε

τί γίνεται?

Το μπερδεμα του μπερδεματος γινεται με τη ΔΕΗ. Αντι να μας παει απο το ενα online στο καινουριο μας βαζουν να κανουμε αλλαγη σε κυμαινομενο και παλι πισω. Εγω ζητησα το συμβολαιο να μου στειλουν γιατι δεν το εβρισκα πουθενα και μου εστειλαν ενα προηγουμενο.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...