Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 hours ago, leotzian said:

3 αιτήματα έχω κάνει σε διάστημα 2 μηνών σε όλα μου απάντησαν ότι το προωθούνε κτλ,  αλλά το green pass βράχος δεν σβήνει με τίποτε....

On 13/03/2024 at 12:56, ekrepali said:

myrae παιδιά.

2 hours ago, leotzian said:

Έτσι έκανα και εγώ αλλά δεν ..... αυτή η πονηριά μην το πω αλλιώς το Green pass δεν μπορούν να στο κάτσουν με το ζόρι με χρέωση οπότε σου λένε δωρεάν για κάποιους μήνες ελπίζουν ότι το 95% θα το ξεχάσουν, η χρέωση δεν είναι κάτι σημαντικό για τον καθένα αλλά στους χιλιάδες των συνδρομητών είναι για την ΔΕΗ ένα μεγάλο ποσόν, βλέπεις εδώ που είμαστε λίγο πολύ ψαγμένοι τι ταλαιπωρία τραβάμε για να το βγάλουμε.... δεν είναι το 1€ είναι για την κοροϊδία και την κουτοπονηριά τους για να μην γράψω κάτι ποιο βαρύ, στέλνεις αίτημα σου λένε πότε ακριβώς να κοπεί και κάνε άλλο αίτημα μα τους γράφεις ΑΜΕΣΑ, κάνεις άλλο αίτημα σου λένε να λήξει πρώτα ξανακάνε άλλο αίτημα, λήγει κάνεις άλλο αίτημα σου λένε θέλουμε αρκετό χρόνο να το υλοποιήσουμε γιατί οι πρόσθετες υπηρεσίες ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, δούλεμα όσο δεν παίρνει σου λέει θα βαρεθεί και θα το παρατήσει ΑΜ ΔΕ....  Μιλάς με το 8009001000 η μια σου λέει ξανακάνε αίτημα και γράψε αυτά, η άλλη σου λες ξανακάνε αίτημα και γράψε τα άλλα.....   θα το βγάλουν θέλουν δεν θέλουν, δεν θα κάνω 40 χιλιόμετρα για να τρέχω σε κατάστημα επειδή το θέλουν αυτοί....

On 13/03/2024 at 12:56, ekrepali said:

myrae παιδιά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπαρχει δυνατοτητα να ανοιχθει ενα ξεχωριστο θεμα για το green pass ??? 

Εχουν γεμισει απειρες σελιδες με τις ιδιες πανω κατω απαντησεις.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, aenaos15 είπε

Δεν φταίει το GreenPass, φταίει ότι οι περισσότεροι μπαίνουν και ρωτούν ότι νάναι, χωρίς πριν να ρίξουν μια μάτια στις δημοσιευμένες πληροφορίες για κάθε τι στις σελίδες των εταιρειών και χωρίς να διαβάσουν έστω λίγες σελίδες πίσω να βρουν την απάντηση. Αυτό συμβαίνει με κάθε τι και όχι μόνο με το GreenPass.  

Άλλο φόρουμ και άλλο  chat. Αν υπήρχε κάποιος συντονιστής, το θέμα θα μπορούσε να λυθεί άμεσα. 

Επεξ/σία από motoboots
  • Like 3

φιλος δικηγορος μου ελεγε χθες για πελατη του που τον τρεχει η ΔΕΗ επειδη ο τηλεματικος μετρητης δεν εστελνε δεδομενα. Η ΔΕΗ ισχυριζεται οτι η βιδα απο το καπακι του μετρητη ηταν πυραγμενη μονο απεξω βεβαια. Ο ανθρωπος λεει οτι δεν εκανε τιποτα και μετρητης ειναι οκ. μπηκα σε σκεψεις μηπως να μην αιτηθω τον νεο μετρητη

• Like 1

8 minutes ago, lak10 said:

φιλος δικηγορος μου ελεγε χθες για πελατη του που τον τρεχει η ΔΕΗ επειδη ο τηλεματικος μετρητης δεν εστελνε δεδομενα. Η ΔΕΗ ισχυριζεται οτι η βιδα απο το καπακι του μετρητη ηταν πυραγμενη μονο απεξω βεβαια. Ο ανθρωπος λεει οτι δεν εκανε τιποτα και μετρητης ειναι οκ. μπηκα σε σκεψεις μηπως να μην αιτηθω τον νεο μετρητη

Εδω μου ηρθε η σκεψη....keep it simple, καλυτερα αναλογικος...

• Like 1

8 λεπτά πριν, lak10 είπε

Αρχικά μιλάς μάλλον για ΔΕΔΔΗΕ και όχι ΔΕΗ, off-topic, αν θες άνοιξε νέο θέμα προς συζήτηση.. ας βάλουν τον μετρητή στην "Τράπεζα" να δουν τι παίζει, έχει καταγράψει γεγονός αν έχει πειραχθεί το οτιδήποτε.., μην είμαστε της συνωμοσίας.. ;)

15 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Όντως τα περί green pass καταλαμβάνουν περίσσιο χώρο .

Στο έτερο νήμα έχουν από περιπαιχτική έως αδιάφορη άποψη για το παρόν νήμα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@lefta_yparxoun μεταφέρω τη συζήτηση εδώ.

1 hour ago, lefta_yparxoun said:

Σήμερα έκανα την διαδικασία να επιστέψω στην ΔΕΗ από άλλο πάροχο, μου έστειλαν να φτιάξω μια υπεύθυνη δήλωση μέσω gov και να συμπληρώσω το συμβόλαιο να το υπογράψω και να το ξαναστείλω, τους είπα δεν έχω εκτυπωτή δεν φτάνει μόνο η δήλωση και μου είπε ΟΚ.

Μετά θυμήθηκα ότι το πακέτο που πάω έχει Green pass και είπα δεν θα στείλω τίποτα, απάντησα λοιπόν στο μέιλ ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ green pass και αν δεν βγει δεν υπογράφω τίποτα. Πήρα και τηλέφωνο και το είπα.

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι η αίτησή μου προωθήθηκε στον ΔΕΔΗΕ !

τι καφενείο είναι ρε παιδιά!

1 hour ago, ekrepali said:

- Μελλοντικά για να ξέρεις... μπορείς να συμπληρώσεις PDF με το "Fill & sign" του Acrobat, και μετά πατάς Save. Και για υπογραφή, μπορείς να πάς στο GOV, κάνεις upload το αρχείο, μπαίνει ψηφιακή υπογραφή και κάνεις download.

- Σχετικά με το παραπάνω... το green pass είναι το μικρότερο πρόβλημα. Η ένδειξη του μετρητή αναγραφόταν πάνω στην αίτηση; Γιατί αν δεν υπήρχε ένδειξη στην αίτηση... κατά 99% θα γράψουν στον Θαλή την ένδειξη της τελευταίας επιτόπιας καταμέτρησης, δηλαδή θα χρεωθείς στη ΔΕΗ κιλοβατώρες που κατανάλωσες στο προηγούμενο πάροχο.

Καλό ξεμπέρδεμα.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

@lefta_yparxoun μεταφέρω τη συζήτηση εδώ.

Ευχαριστώ, δεν κατάλαβα πως την πάτησα και έγραψα σε λάθος νήμα. 

Την διαδικασί του gov.gr για υπογραφή την ξέρω, έχω άλλη εφαρμογή για view & edit στα pdf (foxitphantom) 

Στη αίτηση είναι η ένδειξη που εδωσα εγώ, όμως είναι πολύ ψυχοφθόρο το green pass και επειδή μου την έχουν σπάσει πάρα πολύ με αυτό το θέμα στο πατρικό μου θα κάνω ότι είναι δυνατόν να τους εκθέσω. Αν πήγε η αίτησή μου χωρίς υπεύθυνη δήλωση θα τους κάνω καταγγελία στην ΡΑΕ (σιγά θα μου πεις να μην κουνήσει κανένας την ΔΕΗ!)

1 hour ago, lefta_yparxoun said:

Αν πήγε η αίτησή μου χωρίς υπεύθυνη δήλωση θα τους κάνω καταγγελία στην ΡΑΕ (σιγά θα μου πεις να μην κουνήσει κανένας την ΔΕΗ!)

Πήγε και μάλιστα έχει γίνει κιόλας η αλλαγή. Το ψηφίο της παροχής θα αλλάξει σε 2-3 μέρες αλλά η αρχική ημερομηνία εκπροσώπησης είναι αυτή που έστειλαν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ.

Επίσης είναι επίφοβο να το σκαλίσεις, γιατί αν γράψεις ότι έστειλαν τον αίτημα χωρίς τη συγκατάθεση σου, τους έχω ικανούς να κάνουν διακοπή της σύμβασης και να σε αφήσουν χωρίς ρεύμα.

Όσο για το green pass, κάνε αίτημα στο myrae μετά τη συμπληρωση του 1 μήνα και ξηλώσει το. Απλη διαδικασία είναι αλλα όλοι επιμένουν μέσω ιστοσελίδας και το έχουν καταντήσει σήριαλ.

• Like 1
  • Thanks 1

Στις 8/4/2024 στις 9:49 ΠΜ, Pwpwpw είπε

Μολις εφυγα απο 4all και μπηκα στο Online. Εφτασε πλεον κοντα η τιμη με το  παλιο ορθοδοξο Online, πιστευω οτι αξιζε η μεταβαση ειδικα εν οψη καλοκαιριου για καποιον που θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο καθε μηνα.

Ερωτηση: Επειδη δεν ειχα ξανα στο παρελθον παγια εντολη πληρωμης, στην παγια εντολη τα χρηματα τα τραβαει με το που βγαινει ο νεος λογαριασμος η στην τελευταια ημερομηνια πληρωμης του λογαριασμου πριν την ληξη του? Ρωταω ωστε να ξερω ποτε να φροντισω να εχει χρηματα μεσα η καρτα μην παει να τραβηξει και δεν φτανει το υπολοιπο για πληρωμη/

σου εδωσαν και το 50αρικο ;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...