Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lak10 είπε

Παιδιά η φωτό σόρρυ για την κακή ποιότητα 

Messenger_creation_bd4a5e84-3b11-4aed-bf17-9a0176b6ba52.jpeg

Είσαι φουλ αναλογικός. Άρα μάλλον θα περιμένεις για την αλλαγή του μετρητή, ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα του ΔΕΔΔΗΕ για γενικότερη αντικατάσταση στην περιοχή σου. Εκτός αν έχεις κανένα κονέ στον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ...😇

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Είσαι φουλ αναλογικός. Άρα μάλλον θα περιμένεις για την αλλαγή του μετρητή, ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα του ΔΕΔΔΗΕ για γενικότερη αντικατάσταση στην περιοχή σου. Εκτός αν έχεις κανένα κονέ στον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ...😇

Θα κάνω αίτημα αλλαγής να υπάρχει 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lak10 είπε

Κάνε, αν και δεν νομίζω να στον αλλάξουν αν λειτουργεί σωστά.., αν η περιοχή μπήκε στη μηνιαία, θα περνάνε αυτοί έτσι και αλλιώς, οπότε μία η άλλη.., εκτός αν δεν είναι σε προσβάσιμο σημείο και πρέπει να λέτε εσείς ενδείξεις κλπ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

Απιθανο να στο αλλαξουν τον μετρητη... Δυσκολο πολυ... Υπομονη αδερφε...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, BigBlack είπε

Ο πιό εύκολος τρόπος για να σου πιστωθεί η εγγύηση είναι να αλλάξεις πάροχο, έστω για λίγες ημέρες μέχρι να βγει τελικός από τη ΔΕΗ.

Αν κάνεις ξανά συμβόλαιο με ΔΕΗ ηλεκτρονικά, δεν βάζουν εγγύηση.

Εμενα με πήρε τηλεφωνο εκπροσωπος της δεη και ειπε αν την κάνει αυτή την διαδικασια αλλαγης να ξαναγυρισω δεη, δεν θα εχω τη χρέωση 100ευρω για εγγυηση , ενω αν το κανω εγω απο e contract θα χρεωθω . Εχει αλλάξει τίποτα? Χρεωνουν εγγυηση 100 ευρω?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, hamer είπε

Εμενα με πήρε τηλεφωνο εκπροσωπος της δεη και ειπε αν την κάνει αυτή την διαδικασια αλλαγης να ξαναγυρισω δεη, δεν θα εχω τη χρέωση 100ευρω για εγγυηση , ενω αν το κανω εγω απο e contract θα χρεωθω . Εχει αλλάξει τίποτα? Χρεωνουν εγγυηση 100 ευρω?

Βλακείες σου λέει.

• Like 1
Δημοσ.

Μετρητη σου αλλαζουν απευθειας χωρις πολλα πολλα "μονο" σε βλαβη αυτη τη στιγμη.

Αν δηλαδη καει, βραχυκυκλωσει whatever θα ερθει συνεργειο του ΔΕΔΔΗΕ να κανει αλλαγη.

Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα αν κρινουν υπαιτιοτητα σου για τη βλαβη να σου χρεωσουν την αλλαγη/κοστος μετρητη.

Εναλλακτικα αν εχεις απο τους πολυ παλιους που ηταν με τα μικρα ρολογακια (δεκαετιας 70 και πισω νομιζω) και ειναι πλεον δυσαναγνωστη η μετρηση ή/και σου δημιουργει προβλημα στο να παρθουν μετρησεις, μπορεις να αιτηθεις αλλαγη με αυτο το αιτιολογικο "λογω πιθανοτητας λαθων στην καταμετρηση λογω παλαιοτητας μετρητη" και να εχεις πιο αυξημενες πιθανοτητες.

Διαφορετικα αλλαγη σε ψηφιακο θα παει αναλογως με το προγραμμα της εκαστοτε περιοχης και τη διαθεσιμοτητα συσκευων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sebu είπε

Μετρητη σου αλλαζουν απευθειας χωρις πολλα πολλα "μονο" σε βλαβη αυτη τη στιγμη.

Αν δηλαδη καει, βραχυκυκλωσει whatever θα ερθει συνεργειο του ΔΕΔΔΗΕ να κανει αλλαγη.

Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα αν κρινουν υπαιτιοτητα σου για τη βλαβη να σου χρεωσουν την αλλαγη/κοστος μετρητη.

Εναλλακτικα αν εχεις απο τους πολυ παλιους που ηταν με τα μικρα ρολογακια (δεκαετιας 70 και πισω νομιζω) και ειναι πλεον δυσαναγνωστη η μετρηση ή/και σου δημιουργει προβλημα στο να παρθουν μετρησεις, μπορεις να αιτηθεις αλλαγη με αυτο το αιτιολογικο "λογω πιθανοτητας λαθων στην καταμετρηση λογω παλαιοτητας μετρητη" και να εχεις πιο αυξημενες πιθανοτητες.

Διαφορετικα αλλαγη σε ψηφιακο θα παει αναλογως με το προγραμμα της εκαστοτε περιοχης και τη διαθεσιμοτητα συσκευων.

Είναι μικρός Νομός εξυπηρετούν πολύ γρήγορα θα κάνω μια προσπάθεια 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, lak10 είπε

Είναι μικρός Νομός εξυπηρετούν πολύ γρήγορα θα κάνω μια προσπάθεια 

Γιατι θελεις να αλλαξεις τον  μετρητη; Δεν καταγραφει; Τι εχει;

Δημοσ.
Στις 5/4/2024 στις 11:15 ΠΜ, Kozanitis1 είπε

Η τιμή του online για όσους δεν έχουν υψηλές καταναλώσεις, αλλά ούτε και νυκτερινό (τι να το κανεις στα 0.11), είναι τίμια.. για όσους έχουμε υψηλές καταναλώσεις, Γ1 ή 4all θεωρώ θα κινηθούν σε λογικά πλαίσια..

όταν αναφέρεστε σε τιμές, δεν υπολογίζετε το Μηχανισμό Διακύμανση -0,03290 ??

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Γιατι θελεις να αλλαξεις τον  μετρητη; Δεν καταγραφει; Τι εχει;

Δεν θέλω αναλογικό μετρητή το 2024

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, lak10 είπε

Δεν θέλω αναλογικό μετρητή το 2024

Εγώ πάντως το 2023 έκανα αίτηση για αλλαγή επειδή  νόμιζα ότι δεν καταγράφει σωστά λόγο μεγαλης κατανάλωσης και τον πήραν για έλεγχο και μου έβαλαν ψηφιακό,βέβαια δεν με ενημέρωσαν ποτέ αν είχε κάτι όντως 

Δημοσ.

και εγώ έχω κάνει αίτηση για αλλαγή μετρητή ή έστω αντικατάσταση του κουτιού εδώ και 1 χρόνο, λόγω δυσκολίας διαβάζματος μέτρησης (θολό τζάμι) και ακόμα περιμένω ν με ενημερώσουν...

Δημοσ.
Στις 6/4/2024 στις 4:03 ΜΜ, hamer είπε

με πήρε τηλεφωνο εκπροσωπος της δεη

Δεν είναι εκπρόσωπος της ΔΕΗ, είναι απλά πωλητής συνεργαζόμενος με τη ΔΕΗ, να πουλήσει θέλει να πάρει το μερίδιο. Δυστυχώς πλέον προσπαθούν με παραπληροφόρηση να "ψαρέψουν" πελάτες...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις εφυγα απο 4all και μπηκα στο Online. Εφτασε πλεον κοντα η τιμη με το  παλιο ορθοδοξο Online, πιστευω οτι αξιζε η μεταβαση ειδικα εν οψη καλοκαιριου για καποιον που θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο καθε μηνα.

Ερωτηση: Επειδη δεν ειχα ξανα στο παρελθον παγια εντολη πληρωμης, στην παγια εντολη τα χρηματα τα τραβαει με το που βγαινει ο νεος λογαριασμος η στην τελευταια ημερομηνια πληρωμης του λογαριασμου πριν την ληξη του? Ρωταω ωστε να ξερω ποτε να φροντισω να εχει χρηματα μεσα η καρτα μην παει να τραβηξει και δεν φτανει το υπολοιπο για πληρωμη/

Επεξ/σία από Pwpwpw
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...