Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Τότε κάνε απλά την αίτηση για αλλαγή μετρητή αλλά έχω την εντύπωση πως θα σε καθυστερήσουν.

Επειδή λέει πως έχει νυκτερινό εδώ και 3 χρόνια, λογικά έχει ήδη ψηφιακό μετρητή με SIM (ας το επιβεβαιώσει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Τρία χρόνια πίσω είναι οριακό, μπορεί να του είχαν βάλει αναλογικό, ή χωρίς τη sim.

Από το 2014 βάζουν ψηφιακούς και νομίζω από το 2018 τους Sanxing που παίρνουν modem και sim, ας μας ανεβάσει φωτογραφίες να καταλάβουμε..

Επεξ/σία από Kozanitis1
  • Like 1

5 ώρες πριν, lak10 είπε

Τωρα που πηρα την παροχη στο ονομα μου εβαλα το myhome online θελω να βαλω τηλεμετρουμενο( δεν ξερω αν το λεω σωστα) μετρητη ωστε να γλυτωσω απο τους εναντι λογαριασμους ξερει κανεις το κοστος?

Καλησπερα... Δεν μπορεις να ζητησεις νεο μετρητη ηλεκτρονικο... Μονο αν εχει καποια βλαβη... Θα μπουν σταδιακα πολυ  σιγα σιγα οι  νεοι μετρητες...

Στις 5/4/2024 στις 8:54 ΠΜ, warewolf είπε

Η εγγύηση μέχρι και το καλοκαίρι του 2018 δεν ήταν 130 ευρώ.

Ήταν 0,56 ευρώ ανά τ.μ. για τις οικίες με μονοφασικό ρεύμα. Η ελάχιστη χρέωση ήταν 11,2 ευρώ για 20 τ.μ.

Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που αναφέρεις, ξανακοίταξα τον λογαριασμό μου και όντως η εγγύηση είναι 130 ευρώ. Η έναρξη της παροχής το  Νοέμβριο του 2008. Υπάρχει τρόπος να την πάρουμε πίσω ή να πιστωθεί σε λογαριασμό αφού πληρώνω με πάγια εντολή; Γενικά, τι παίζει με εγγυήσεις στη ΔΕΗ τώρα; 

19 λεπτά πριν, kapagama είπε

Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες που αναφέρεις, ξανακοίταξα τον λογαριασμό μου και όντως η εγγύηση είναι 130 ευρώ. Η έναρξη της παροχής το  Νοέμβριο του 2008. Υπάρχει τρόπος να την πάρουμε πίσω ή να πιστωθεί σε λογαριασμό αφού πληρώνω με πάγια εντολή; Γενικά, τι παίζει με εγγυήσεις στη ΔΕΗ τώρα; 

Ο πιό εύκολος τρόπος για να σου πιστωθεί η εγγύηση είναι να αλλάξεις πάροχο, έστω για λίγες ημέρες μέχρι να βγει τελικός από τη ΔΕΗ.

Αν κάνεις ξανά συμβόλαιο με ΔΕΗ ηλεκτρονικά, δεν βάζουν εγγύηση.

40 λεπτά πριν, kapagama είπε

Υπάρχει τρόπος να την πάρουμε πίσω ή να πιστωθεί σε λογαριασμό αφού πληρώνω με πάγια εντολή; Γενικά, τι παίζει με εγγυήσεις στη ΔΕΗ τώρα; 

Ότι σου απάντησε από πάνω ο φίλος BigBlack.  Άλλαξε πάροχο.  

Για το δεύτερο σκέλος απάντησης του, πως με επιστροφή στη ΔΕΗ και συμβόλαιο ηλεκτρονικά (e contract) δεν θα ξανά χρεώσουν εγγύηση, δυστυχώς δεν το γνωρίζω.

• Like 1

59 λεπτά πριν, kapagama είπε

Αν ζητησεις να πας σε αλλον παροχο  η ζητησεις την  αλλαγη του  ονοματος και  εχει ληξει το Υδε θα ζητηθει νεο πιστοποιητικο απο τον Δεδδηε...

• Like 1

25 λεπτά πριν, lak10 είπε

παιδια τελικα νυχτερινο εβαλα 2/2016 αρα δεν μου βαλανε τους εντελως νεους

Μια φωτό θα βοηθούσε περισσότερο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...