Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η τιμή του online για όσους δεν έχουν υψηλές καταναλώσεις, αλλά ούτε και νυκτερινό (τι να το κανεις στα 0.11), είναι τίμια.. για όσους έχουμε υψηλές καταναλώσεις, Γ1 ή 4all θεωρώ θα κινηθούν σε λογικά πλαίσια..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Η τιμή του online για όσους δεν έχουν υψηλές καταναλώσεις, αλλά ούτε και νυκτερινό (τι να το κανεις στα 0.11), είναι τίμια.. για όσους έχουμε υψηλές καταναλώσεις, Γ1 ή 4all θεωρώ θα κινηθούν σε λογικά πλαίσια..

Το 0,113 πάντως, είναι 10% χαμηλότερο του 0,123. 

30 λεπτά πριν, motoboots είπε

Το 0,113 πάντως, είναι 10% χαμηλότερο του 0,123. 

Εμμέσως το νυκτερινό πάει για κατάργηση, για αυτό δίνουν τέτοιες τιμές.., πχ εγώ έχω σχεδόν 2.300kWh το χρόνο στο "νυκτερινό", με 0.01€/kWh διαφορά είναι 23€, αλλά το κάνω για να γλιτώνω από τις ΥΚΩ.., ενώ στα Γ1Ν είναι περίπου 60€ το χρόνο η διαφορά.., να μου πεις μία η άλλη είναι πλέον, απλά το θεωρώ κοροϊδία να μην δώσουν τιμή γύρω στο 0.08 για τη νύκτα, ενώ οι τιμές χονδρικής είναι αρκετά χαμηλές, το 0.113 μου "κάθεται" κάπως..

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Άκουσα 50άρικο και ήρθα να μάθω τι γίνεται. 🤣

Το δίνουν και σε κυμαινόμενο; Και σε οικιακά και σε Γ21;

False Alarm, είναι μόνο για το σταθερό με 9μηνη δέσμευση, δεν κάνει για εμάς τους βραχυχρόνιους τουρίστες :D

1 ώρα πριν, Kozanitis1 είπε

Εμμέσως το νυκτερινό πάει για κατάργηση, για αυτό δίνουν τέτοιες τιμές.., πχ εγώ έχω σχεδόν 2.300kWh το χρόνο στο "νυκτερινό", με 0.01€/kWh διαφορά είναι 23€, αλλά το κάνω για να γλιτώνω από τις ΥΚΩ.., ενώ στα Γ1Ν είναι περίπου 60€ το χρόνο η διαφορά.., να μου πεις μία η άλλη είναι πλέον, απλά το θεωρώ κοροϊδία να μην δώσουν τιμή γύρω στο 0.08 για τη νύκτα, ενώ οι τιμές χονδρικής είναι αρκετά χαμηλές, το 0.113 μου "κάθεται" κάπως..

Επειδη δουλευω και εγω αρκετα νυχτερινο (ειδικα το χειμωνα) εστω και 0.113 καλο ειναι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Οκ θα μπορούσε να ηταν παρακάτω αλλα αμφιβαλλο οτι θα παει λιγοτερο στα αλλα προγραμματα. ΓΙα 10-20 ευρω δεν θα πεθανουμε.

Οσον αφορα το online για οποιο το εκανε

α) ειμαι Γ1Ν εκτος αν εχω παθει εγκεφαλικο το 50αρικο το παιρνω σωστα (εφοσον ειναι νεο συμβολαιο)

β) εχω κανει την αιτηση απο προχτες (στο mydei) και φαινεται σε επεξεργασια ακομα..θα με παρουν τηλ ή απλα κανει τοσο? 

Σχετικά με τη μετάβαση από κυμαινόμενο σε σταθερό:

Μήπως είναι καλύτερα να περιμένουμε να δούμε την πορεία των τιμών για να μην πληρώνουμε περισσότερα, όπως έγινε με όσους το είχαν επιλέξει στα 0,175€;

Καλά τα 50€ δώρο και το φθηνότερο πάγιο αλλά λογικά οι τιμές δεν θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα λόγω του φθηνού φυσικού αερίου;

Τωρα που πηρα την παροχη στο ονομα μου εβαλα το myhome online θελω να βαλω τηλεμετρουμενο( δεν ξερω αν το λεω σωστα) μετρητη ωστε να γλυτωσω απο τους εναντι λογαριασμους ξερει κανεις το κοστος?

Ημουν Φεβρουαριο δεη και πηρα τα miles & bonus, τον Μαρτιο πηγα ελπεντισον και τωρα μετα 1 μηνα αν ξαναγυρισω Δεη θα ξαναπαρω τα miles & bonus που δινει δωρο ?

2 ώρες πριν, ison είπε

β) εχω κανει την αιτηση απο προχτες (στο mydei) και φαινεται σε επεξεργασια ακομα..θα με παρουν τηλ ή απλα κανει τοσο? 

Σε μια παροχή που έκανα χθες...  έγινε αμέσως η αλλαγή.

Μόλις τελείωσα την διαδικασία έδειχνε το Online..... και το greenPass (βεβαίως....βεβαίως)

5 λεπτά πριν, teot είπε

Σε μια παροχή που έκανα χθες...  έγινε αμέσως η αλλαγή.

Μόλις τελείωσα την διαδικασία έδειχνε το Online..... και το greenPass (βεβαίως....βεβαίως)

..μα το green pass εχει επιλογη να το βγάλεις...μηπως για αυτο εμενα ειναι στο μετεωρο βημα του πελαργου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ison είπε

..μα το green pass εχει επιλογη να το βγάλεις...μηπως για αυτο εμενα ειναι στο μετεωρο βημα του πελαργου?

Αν εννοείς αυτό....

Spoiler

Screenshot2024-04-03175719.webp

με το GreenPass δεν κάνει κάτι ... μπαίνει....

Επεξ/σία από teot
  • Like 1

3 ώρες πριν, lak10 είπε

Τωρα που πηρα την παροχη στο ονομα μου εβαλα το myhome online θελω να βαλω τηλεμετρουμενο( δεν ξερω αν το λεω σωστα) μετρητη ωστε να γλυτωσω απο τους εναντι λογαριασμους ξερει κανεις το κοστος?

Ζήτα να βάλεις νυχτερινό, κόστος 42,16. Μόνο έτσι θα σου αλλάξουν μετρητή (ή λόγω φθοράς).

3 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Ζήτα να βάλεις νυχτερινό, κόστος 42,16. Μόνο έτσι θα σου αλλάξουν μετρητή (ή λόγω φθοράς).

Έχω εδώ και 3 χρόνια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, lak10 είπε

Για αρχή δες αν στο myΔΕΗ έχει εξαφανιστεί η καρτέλα "καταμέτρηση" που δίναμε ενδείξεις.., αν ναι πιθανότατα είσαι σε περιοχή που ξεκίνησε η μηναία καταμέτρηση, οπότε θα τους μετράνε κάθε μήνα..

Αν έχεις εδώ και 3 χρόνια, κατά πάσα πιθανότητα έχεις από τους νέους μετρητές.., πήγαινε δες τι μετρητής είναι και αν στο πάνω μέρος ανάβουν τα λαμπάκια PWR και NET, ή ανέβασε μας φωτό του..

Επεξ/σία από Kozanitis1

1 λεπτό πριν, lak10 είπε

Έχω εδώ και 3 χρόνια 

Τότε κάνε απλά την αίτηση για αλλαγή μετρητή αλλά έχω την εντύπωση πως θα σε καθυστερήσουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...