Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, etien4 είπε

Καλημέρα σας,εχω μια απορία σχετικά με τον λογαριασμό κοιτάτε υι υπολογισμό εχουν κανει για εναν εναντι?Ήρθε τέλη Φεβρουαρίου.Επίσης γτ με βγαζει πάνω απο 500kwah χωρίς να τις μετρήσουν?Είχα επίσης την εντύπωση οτι ηταν για 500kwah το μήνα μαι οχι το τετράμηνο.

IMG_20240320_072537.jpg

Ημέρες: 59, άρα μιλάμε για δίμηνο έναντι, λογικές είναι οι σχεδόν 600kWh..

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πλήρωσε χειροκίνητα με κάρτα. Μέχρι να μηδενίσει το υπόλοιπο στο ebill, μην αφήσεις χρήματα στο λογαριασμό για να μη τραβήξει κι η πάγια.

Δυστυχως δεν μπορω ν'αφησω τον λογαριασμο χωρις καθολου χρηματα μεσα.

Αν τον πληρωσω με καρτα μεσα απο το ebill και τραβηξει και η παγια θα τα συμψηφισουν στον επομενο λογικα ετσι δεν ειναι?Η λες να τραβαει η παγια ακομη κι αν εχω υπολοιπο?

Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε μέιλ ότι το ebill γίνεται ακόμα καλύτερο και θέλει για κάθε χρήστη ένα μοναδικό μέιλ. Εγώ έχω δύο χρήστες με το ίδιο μέιλ. Τεσπα άλλαξα στον έναν χρήστη το μέιλ. Τώρα τι καλύτερο κάνει η ΔΕΗ στο ebill άγνωστο. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ekrepali είπε

Tη καθαρίστρια και το σεκιουριτά έπρεπε να ρωτήσει, ίσως ήξεραν. 😆

Οι όροι είναι ξεκάθαροι:

- Παράγραφος 6: Οποτεδήποτε θέλει ο πελάτης.

- Παράγραφος 7: Αρκεί να έχει περάσεις 1 μήνας.

Αν πάτε σε κατάστημα, να το έχετε μαζί σας εκτυπωμένο... να μη τρώτε το χρόνο σας.

Η γνώμη μου πάντως εξακολουθεί να είναι πως πρέπει να γίνει βροχή αιτημάτων στο myrae, μόνο έτσι βάζουν μυαλό.

χαιρετω,

με χαρα σας αναφερω πως μολις συνδεθηκα στο μαιδεη κ οντως αφαιρεθηκε επιτελους το γκριν πας κ απο τις δυο συνδεσεις μου (μπλε κ κιτρινη)!!!! υποψιν πως ειχα μπει στο πργραμμα απο τον περσινο ιουλιο.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!

οποτε μοναδικη σιγουρη λυση ειναι να πατε απο τα γραφεια της δεη για να ξεμπερδευετε γιατι το ονλαιν δεν εκανε τιποτα τελικα...

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, epir21 είπε

Σορρυ αν εχει αναφερθεί ξανά.

Ξέρω ότι δεν μιλάμε για ΔΕΗ εδώ αλλά μιας και υπάρχουν τα τιμολόγια της στα excel του @doomnx είδα το παρακάτω στην σελίδα τους για τα 2 σταθερά

Έκπτωση 50€ στον λογαριασμό για νέους πελάτες έως 31.03.2024

οπότε καλό θα ειναι να μπουν στο excel, όχι οτι θα πάει κανείς ΔΕΗ σταθερό με αυτές τις τιμες.

(μπήκα να δω εάν έχουν αλλάξει τις τιμές των σταθερών τους, αλλά ακόμα εκεί κολλημένοι....)

Το βάζω και εδώ για να υπάρχει (το ειχα βάλει αρχικά στο νήμα με τους εναλλακτικούς παρόχους)

Δημοσ.

Οι νέες αυξημένες χρεώσεις του δεδδηε για ποιο λόγο ισχύουν από τον Μάρτιο και όχι από τον Ιανουαριο;
Σήμερα μου ηρθε ο εκκαθαριστικος για ΔΕΗ mybusiness4all

Δημοσ.
9 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Αν τον πληρωσω με καρτα μεσα απο το ebill και τραβηξει και η παγια θα τα συμψηφισουν στον επομενο λογικα ετσι δεν ειναι?Η λες να τραβαει η παγια ακομη κι αν εχω υπολοιπο?

Στην παγια θα τα πάρει απο τον επομενο μηνα που εκανες την παγια, εγω εκανα παγια 15 του μηνα, στις 25 που εληγε ο λογαριασμος δεν τα τραβηξε, τους πηρα τηλ και μου ειπαν ειναι φυσιολογικο και οτι θα τα τραβηξει μαζι με τον επομενο που θα εκδοθει και οτι δεν υπάρχει περιπτωση διακοπης

Δημοσ.
10 hours ago, HERTHAN said:

Η πάγια αν δεν τράβηξε/δέσμευσε τα χρήματα την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού, δεν πρόκειται να το κάνει άλλη στιγμή. Η επόμενη προσπάθεια θα είναι στη λήξη του επόμενου λογαριασμού, με το υπόλοιπο που θα χρωστάς τότε.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Andrek είπε

Οι νέες αυξημένες χρεώσεις του δεδδηε για ποιο λόγο ισχύουν από τον Μάρτιο και όχι από τον Ιανουαριο;

Ήθελες να μας κάνουν αύξηση νωρίτερα; 😗

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Η πάγια αν δεν τράβηξε/δέσμευσε τα χρήματα την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού, δεν πρόκειται να το κάνει άλλη στιγμή. Η επόμενη προσπάθεια θα είναι στη λήξη του επόμενου λογαριασμού, με το υπόλοιπο που θα χρωστάς τότε.

Εκανα λιγο νωριτερα την πληρωμη με καρτα μεσα απο το mydei.

Στην περιπτωση που γινει τιποτα και τα τραβηξουν με την παγια αυριο η μεθαυριο τοτε θα τα συμψηφισουν με τον επομενο λογαριασμο.Βλεποντας και κανοντας.

Πρωτη φορα που συμβαινει παντως χωρις να εχω κανει κατι.

Δημοσ.
44 minutes ago, HERTHAN said:

Εκανα λιγο νωριτερα την πληρωμη με καρτα μεσα απο το mydei.

Στην περιπτωση που γινει τιποτα και τα τραβηξουν με την παγια αυριο η μεθαυριο τοτε θα τα συμψηφισουν με τον επομενο λογαριασμο.Βλεποντας και κανοντας.

Πρωτη φορα που συμβαινει παντως χωρις να εχω κανει κατι.

Σίγουρα δεν θα γίνει τίποτα αύριο ή μεθαύριο, όπως είπα και παραπάνω η πάγια εντολή κάνει απόπειρα να πληρωμής μόνο την συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης του λογαριασμού.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα στην παρέα,

σήμερα έκανα την αίτηση για διακοπή του γκριν πασσ και περιμένω απάντηση,

επίσης, παρατήρησα μέσω της εφαρμογής ότι στο λογαριασμό έχει κουπόνι προσφοράς για ενεργοποίηση του γκριν πασσ για δωρεάν 1 χρόνο δηλ 3 μήνες + 9 ακόμα...

και φυσικά ερώτηση:

γιατί στον λογαριασμό Ιανουαρίου (περίοδος κατανάλωσης 8-1 εως 11-2) μου έχει τιμή 0,155 και στον λογαριασμό Φεβρουαρίου (περίοδος κατανάλωσης 12-2 έως 5-3) έχει πάλι 0,155;

φυσικά μετά έχει την έκπτωση...

μήπως γιατί ο 1ος είναι εκκαθαριστικός και ο 2ος έναντι;

επίσης κάνοντας τις πράξεις και αφαιρώντας την έκπτωση σε σχέση με τις kwh, η τιμή του Ιανουαρίου μου βγαίνει 0,124 και του Φεβρουαρίου 0,128...

τι γίνεται εδώ???

Επεξ/σία από kokos23
Δημοσ.
Στις 14/3/2024 στις 4:02 ΜΜ, optostyle είπε
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..........

ΕσείςΑγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως προκειμένου να ολοκληρωθεί η ταυτοποίησή σας επιτυχώς, χρειάζεται να αποστείλετε μέσω νέου αιτήματος, οποιοδήποτε επίσημο δημόσιο έγγραφο (από ΔΟΥ, αποδεικτικό Taxisnet κ.α) όπου αναγράφεται ο ΑΦΜ καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα, διπλή όψη.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

ΓΕΛΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Θα γελάσω γιατί τα έστειλα ΟΛΑ σε ένα αίτημα - αλλά έχει αλλάξει ο αριθμός της ταυτότητας μου (έχω την καινούργια)
και ενώ ΠΑΝΤΟΥ είναι ανανεωμένη, εκεί μπορεί να το χάσουν χαχαχα    χα   χα.

Δημοσ.
11 minutes ago, GreekGames said:

Ενεργοποίησα εχθές το mydei και ακόμα δεν μου έχει στην εφαρμογή πουθενά το e-self metering.Τι μπορώ να κάνω 

Αν καίγεσαι να δώσεις δική σου ένδειξη στην ΔΕΗ, τότε κάντο τηλεφωνικά. Εφόσον βέβαια υπάρχουν οι προϋποθέσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...