doomnx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2024 Στις 18/3/2024 στις 5:31 ΜΜ, geopro είπε Τελικά οι ανακοινωθείσες τιμές 4all Φεβρουαρίου για το ημερήσιο 0,124 € και νυχτερινό 0,103 € υφίστανται; Εγώ βλέπω στο λογαριασμοί 0,155 € και 0129 € αντίστοιχα. Αυτή η έκπτωση οδηγεί στο σωστό αποτέλεσμα ή είναι κάτι άλλο ; Αν κάνεις τις πράξεις θα καταλάβεις. 1
mariosnik_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 18/3/2024 στις 5:31 ΜΜ, geopro είπε Τελικά οι ανακοινωθείσες τιμές 4all Φεβρουαρίου για το ημερήσιο 0,124 € και νυχτερινό 0,103 € υφίστανται; Εγώ βλέπω στο λογαριασμοί 0,155 € και 0129 € αντίστοιχα. Αυτή η έκπτωση οδηγεί στο σωστό αποτέλεσμα ή είναι κάτι άλλο ; Σωστές είναι. Μέσα στον λογαριασμό υπολογίζουν πρώτα το τιμολόγιο χωρίς την έκπτωση και μετά αφαιρούν την έκπτωση. Έκπτωση 20%, πολλαπλασιασε τα 0.155 και 0.129 με 0.8 και προκύπτει το τιμολόγιο που έλεγε και στο συμβόλαιο. 1
armenistis1980 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 18/3/2024 στις 1:00 ΜΜ, doomnx είπε Μετά τις 800-900 βγαίνει ακριβότερο το excell δείχνει το 4all κάτι τις φθηνότερο
koproli8os Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 καλησπερα, πηγα σημερα απο τα γραφεια της δεη για να αφαιρεσω το γκριν πας απο τις συνδεσεις μου, η υπαλληλος μου ειπε πως για το μπλε γινεται ευκολα αλλα για το κιτρινο δεν γινεται καθως παει πακετο με το προγραμμα, βεβαια ηταν νεα κ συνεχεια ρωτουσε παλιοτερες για επιβεβαιωση, τεσπα της ειπα πως το εχω ψαξει κ γινεται, μου εκανε τις αιτησεις κ τις υπεγραψα κ τωρα περιμενω απο τα οποια κεντρικα αν θα μου αφαιρεθει το γκριν πας. Στο συστημα ειδε πως το το εχω ενεργοποιημενο απο τον περσινο ιουνιο οποτε δε τιθεται θεμα υποχρεωτικης παραμονης κλπ θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις. 1
VaggD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Αυτό μου απάντησαν σε αίτημα που έκαναν το Σάββατο για διακοπή green pass. «Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η υπηρεσία Green Pass εξασφαλίζει ότι όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνετε στο σπίτι σας, τόση ποσότητα παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές. Οσον αφορά το τιμολογιακό σας πρόγραμμα MyHome4all ,το οποίο ενεργοποιήθηκε 29/12/2023, η υπηρεσία διατίθενται δωρεάν για τέσσερις μήνες και δεν δύναται η απενεργοποίησή της. Σε περίπτωση που εντοπίσετε χρέωση ,μετά το πέρας της ενέργειας ,παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.» Το κάνουμε σε αυτή την περίπτωση;
Giannis80x Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 2:23 ΜΜ, koproli8os είπε καλησπερα, πηγα σημερα απο τα γραφεια της δεη για να αφαιρεσω το γκριν πας απο τις συνδεσεις μου, η υπαλληλος μου ειπε πως για το μπλε γινεται ευκολα αλλα για το κιτρινο δεν γινεται καθως παει πακετο με το προγραμμα, βεβαια ηταν νεα κ συνεχεια ρωτουσε παλιοτερες για επιβεβαιωση, τεσπα της ειπα πως το εχω ψαξει κ γινεται, μου εκανε τις αιτησεις κ τις υπεγραψα κ τωρα περιμενω απο τα οποια κεντρικα αν θα μου αφαιρεθει το γκριν πας. Στο συστημα ειδε πως το το εχω ενεργοποιημενο απο τον περσινο ιουνιο οποτε δε τιθεται θεμα υποχρεωτικης παραμονης κλπ θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις. Επέκταση Αν εχεις την εφαμογη της δεη,τσεκαρε εκει. Εμενα μεχρι να βγω απο το καταστημα ειχε βγει σαν υπηρεσια. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό χρειάζεται μέχρι να φανεί στο ebill της ΔΕΗ η πληρωμή με κάρτα; Πάντα μέσω της διαδικασίας του site.
Sebu Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 5:01 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό χρειάζεται μέχρι να φανεί στο ebill της ΔΕΗ η πληρωμή με κάρτα; Πάντα μέσω της διαδικασίας του site. 1-2 εργασιμες no worries Και εμενα η τελευταια πληρωμη εκανε 2 μερες να φανει ως πληρωμενη στο site της ΔΕΗ ενω στην τραπεζα ηταν "υπο επεξεργασια" αυτες τις δυο μερες. 1
Gatoskylo8 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 5:04 ΜΜ, Sebu είπε 1-2 εργασιμες no worries Και εμενα η τελευταια πληρωμη εκανε 2 μερες να φανει ως πληρωμενη στο site της ΔΕΗ ενω στην τραπεζα ηταν "υπο επεξεργασια" αυτες τις δυο μερες. Ευχαριστώ, βιάστηκα να γράψω πριν το δω με την τράπεζα. Ακόμη δεσμευμένα είναι από τις 15/03
ekrepali Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 2:23 ΜΜ, koproli8os είπε καλησπερα, πηγα σημερα απο τα γραφεια της δεη για να αφαιρεσω το γκριν πας απο τις συνδεσεις μου, η υπαλληλος μου ειπε πως για το μπλε γινεται ευκολα αλλα για το κιτρινο δεν γινεται καθως παει πακετο με το προγραμμα, βεβαια ηταν νεα κ συνεχεια ρωτουσε παλιοτερες για επιβεβαιωση, τεσπα της ειπα πως το εχω ψαξει κ γινεται, μου εκανε τις αιτησεις κ τις υπεγραψα κ τωρα περιμενω απο τα οποια κεντρικα αν θα μου αφαιρεθει το γκριν πας. Στο συστημα ειδε πως το το εχω ενεργοποιημενο απο τον περσινο ιουνιο οποτε δε τιθεται θεμα υποχρεωτικης παραμονης κλπ θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις. Επέκταση Tη καθαρίστρια και το σεκιουριτά έπρεπε να ρωτήσει, ίσως ήξεραν. 😆 Οι όροι είναι ξεκάθαροι: - Παράγραφος 6: Οποτεδήποτε θέλει ο πελάτης. - Παράγραφος 7: Αρκεί να έχει περάσεις 1 μήνας. Αν πάτε σε κατάστημα, να το έχετε μαζί σας εκτυπωμένο... να μη τρώτε το χρόνο σας. Η γνώμη μου πάντως εξακολουθεί να είναι πως πρέπει να γίνει βροχή αιτημάτων στο myrae, μόνο έτσι βάζουν μυαλό. 2
doomnx Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 8:16 ΠΜ, armenistis1980 είπε το excell δείχνει το 4all κάτι τις φθηνότερο Ναι, έγραψα κάτι διαφορετικό; Μέχρι τις 850 φθηνότερο το 4All και από κει και πάνω το Γ1. 2
korakios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 5:52 ΜΜ, ekrepali είπε Η γνώμη μου πάντως εξακολουθεί να είναι πως πρέπει να γίνει βροχή αιτημάτων στο myrae, μόνο έτσι βάζουν μυαλό. εδώ μεταβάλλει εκπτώσεις ανα μήνα παράνομα στο 4all και δεν ασχολήθηκε κανένας, πόσο μάλλον για το greengate 😂 1
HERTHAN Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 5:04 ΜΜ, Sebu είπε 1-2 εργασιμες no worries Και εμενα η τελευταια πληρωμη εκανε 2 μερες να φανει ως πληρωμενη στο site της ΔΕΗ ενω στην τραπεζα ηταν "υπο επεξεργασια" αυτες τις δυο μερες. Στις 19/3/2024 στις 5:06 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Ευχαριστώ, βιάστηκα να γράψω πριν το δω με την τράπεζα. Ακόμη δεσμευμένα είναι από τις 15/03 Εμένα ήταν στις 15/03 να πληρωθεί κι ακόμη και σήμερα δεν έχουν τραβήξει τα χρήματα. Δεν φαίνεται καν στην τράπεζα να είναι υπό επεξεργασία. 1
etien4 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Καλημέρα σας,εχω μια απορία σχετικά με τον λογαριασμό κοιτάτε υι υπολογισμό εχουν κανει για εναν εναντι?Ήρθε τέλη Φεβρουαρίου.Επίσης γτ με βγαζει πάνω απο 500kwah χωρίς να τις μετρήσουν?Είχα επίσης την εντύπωση οτι ηταν για 500kwah το μήνα μαι οχι το τετράμηνο.
takoulou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2024 Στις 20/3/2024 στις 5:34 ΠΜ, etien4 είπε Καλημέρα σας,εχω μια απορία σχετικά με τον λογαριασμό κοιτάτε υι υπολογισμό εχουν κανει για εναν εναντι?Ήρθε τέλη Φεβρουαρίου.Επίσης γτ με βγαζει πάνω απο 500kwah χωρίς να τις μετρήσουν?Είχα επίσης την εντύπωση οτι ηταν για 500kwah το μήνα μαι οχι το τετράμηνο. Καλημέρα.. Θα γίνει συμψηφισμός στον εκκαθαριστικό λογαριασμό.. Όταν θα γίνει η καταμέτρηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από motoboots,
Οδηγίες για την αφαίρεση του Green Pass.
Έχει προταθεί από Snoob
14 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση