Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 ώρες πριν, Sebu είπε

Αν παντως η ΔΕΗ εχει φτιαξει κοτζαμ ηλεκτρονικη online πλατφορμα, με energy coaches και ιστοριες για αγριους, και για να απαλλαγεις απο μια υπηρεσια που σου φορτωσαν με το ζορι και την οποια ουδεποτε αιτηθηκες, πρεπει να πας σε φυσικο καταστημα οπως πηγαινες τη δεκαετια του 80 για να πληρωσεις λογαριασμους, ωστε να ξεμπλεξεις αμεσα και χωρις πισωγυρισματα, κατι ειναι πολυ σαπιο στο βασιλειο της Δανιμαρκιας.

Καλημέρα.

Απο  3/1 και 8/1/24 έχω ερθει πάλι ΔΕΗ 4All κυρίως λόγω νυχτερινού,καλού τιμολογίου και σύντομης έκδοσης λογαριασμών.Μετά απο  αλληλογραφία με email δεν δέχθηκαν να απενεργοποιήσουν το Green pass παρότι επισύναψα τον όρο 7.Σήμερα το πρωί πριν πάω σε ένα κοντινό κατάστημα πέρασα απο φυσικό κατάστημα ΔΕΗ.Έδωσα ΑΦΜ υπέγραψα αίτημα απένταξης και σε 2 λεπτά τελείωσα.Η ένδειξη Green pass πλέον δεν υπάρχει στο MyDei.

Καλό τριήμερο σε όλους.

• Like 7
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, moody_ είπε

Καλημέρα.

Απο  3/1 και 8/1/24 έχω ερθει πάλι ΔΕΗ 4All κυρίως λόγω νυχτερινού,καλού τιμολογίου και σύντομης έκδοσης λογαριασμών.Μετά απο  αλληλογραφία με email δεν δέχθηκαν να απενεργοποιήσουν το Green pass παρότι επισύναψα τον όρο 7.Σήμερα το πρωί πριν πάω σε ένα κοντινό κατάστημα πέρασα απο φυσικό κατάστημα ΔΕΗ.Έδωσα ΑΦΜ υπέγραψα αίτημα απένταξης και σε 2 λεπτά τελείωσα.Η ένδειξη Green pass πλέον δεν υπάρχει στο MyDei.

Καλό τριήμερο σε όλους.

Καλημέρα.. Μερικοί θα πρέπει να το δουν αυτό που έκανες και εσύ.. Μην  το τραβάνε με τηλέφωνο και email. Τσακ μπαμ.. 

• Like 2

9 ώρες πριν, korakios είπε

κολλά αρκετές φορές , το τσεκάρω συχνά για να δω αν γίνεται αλλαγή

ισχύει το έχω πάθει κι εγώ κανα δυο φορές αλλά θεώρησα ότι έπεσα πάνω στην αναβάθμιση των συστημάτων τους τότε

1 ώρα πριν, megapaixtaras είπε
  • ?mode=max&width=0&height=0Ως πελάτης επιπέδου BLUE δυστυχώς δεν μπορείτε να εξαργυρώνετε μίλια κατά την πληρωμή λογαριασμών.

τι θελει να μας πει ο ποιητης?

Επρεπε να σαι δηλαδη silver η gold.

Μια ερώτηση σε όσους ξέρουν,ρυθμιζόμενες χρεώσεις πληρώνουν όλοι η είναι αναλόγως το πρόγραμμα που διαλέγεις;

6 λεπτά πριν, tasos-e είπε

Μια ερώτηση σε όσους ξέρουν,ρυθμιζόμενες χρεώσεις πληρώνουν όλοι η είναι αναλόγως το πρόγραμμα που διαλέγεις;

Όλοι τα πληρωνουν.. 

• Like 3

12 ώρες πριν, Giannis80x είπε

Επρεπε να σαι δηλαδη silver η gold.

αγαπητε γιαννη επειδη δεν εχω καθολου γνωση απο μιλλια και πτησεις,δεν πεταω συχνα,τι σημαινουν ολα αυτα? δεν μπορω δλδ. να εξαργυρωσω μιλλια για να παρω εκπτωση στην εξοφληση λογαριασμων? 

μεσα στο απλικεισιον οταν στο προσφερει λεει σε τι ποσο αντιστοιχει και οτι μπορεις τα 5000 μιλια να τα εξαργυρωσεις..δεν αναφερει κατι αλλο για μπλε,σιλβερ κ.λ.π. σαν προυποθεση..

αφηστε που επρεπε να ειναι 5.500 γιατι το ενεργοποιησα πρωτη φορα συν το προγραμμα επρεπε να ειναι τοσο.ομως δεν ειναι τοσα. ειναι μονο 5.000

12 ώρες πριν, tasos-e είπε

μια που το εφερε η κουβεντα και γιαυτο.ειδα στον λογαριασμο ακριβες τετοιες χρεωσεις.εγιναν αυξησεις και δεν το διαβασα καπου? εχω μολις 7 ευρω ρευμα και τα υπολοιπα μεχρι το 23 που ειναι το τελικο ποσο ειναι ρυθμιζομενες και δημος ερτ.16 ευρω συνολο τα υπολοιπα ειναι νορμαλ?

στον προηγουμενο εκαθαριστικο απο νοεμβριο μεχρι  φεβρουαριο πληρωσα συνολο 45.με ΚΟΤ και με ακριβοτερη τιμη ρευματος .και τωρα 23 για ενα μηνα,με φθηνοτερη τιμη ρευματος.πως εξηγειται αυτο?

Ειμαι στο ΔΕΗ myHome 4all

Βοηθηστε με λίγο στην αποκρυπτογράφηση των χρεώσεων παρακαλώ.

Πως προκύπτουν οι ανακοινωθείσες  τιμές Φεβρουαρίου για το ημερήσιο 0,124 € και νυχτερινό 0,103 € ?

Εγώ βλέπω στο λογαριασμοί  0,155 € και 0129 € αντίστοιχα.

2024-03-17090646.png.bc086868625f9629ea81ea849bbcf933.png

2024-03-17090728.png.2b94686e87dba83e2e7527a98a63a166.png

Μάλλον πρέπει να ειναι "κρυμμένες" οι τελικές τιμές όταν συνυπολογιστεί η έκπτωση.

2 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

αγαπητε γιαννη επειδη δεν εχω καθολου γνωση απο μιλλια και πτησεις,δεν πεταω συχνα,τι σημαινουν ολα αυτα? δεν μπορω δλδ. να εξαργυρωσω μιλλια για να παρω εκπτωση στην εξοφληση λογαριασμων? 

μεσα στο απλικεισιον οταν στο προσφερει λεει σε τι ποσο αντιστοιχει και οτι μπορεις τα 5000 μιλια να τα εξαργυρωσεις..δεν αναφερει κατι αλλο για μπλε,σιλβερ κ.λ.π. σαν προυποθεση..

αφηστε που επρεπε να ειναι 5.500 γιατι το ενεργοποιησα πρωτη φορα συν το προγραμμα επρεπε να ειναι τοσο.ομως δεν ειναι τοσα. ειναι μονο 5.000

μια που το εφερε η κουβεντα και γιαυτο.ειδα στον λογαριασμο ακριβες τετοιες χρεωσεις.εγιναν αυξησεις και δεν το διαβασα καπου? εχω μολις 7 ευρω ρευμα και τα υπολοιπα μεχρι το 23 που ειναι το τελικο ποσο ειναι ρυθμιζομενες και δημος ερτ.16 ευρω συνολο τα υπολοιπα ειναι νορμαλ?

στον προηγουμενο εκαθαριστικο απο νοεμβριο μεχρι  φεβρουαριο πληρωσα συνολο 45.με ΚΟΤ και με ακριβοτερη τιμη ρευματος .και τωρα 23 για ενα μηνα,με φθηνοτερη τιμη ρευματος.πως εξηγειται αυτο?

Αναλογα τα μιλια που μαζευεις απο τις πτησεις αναβαθμιζεσαι απο blue σε silver και απο silver σε gold.

Να σου πω την αληθεια αυτη την παραμετρο δεν την ειχα προσεξει(οτι πρεπει να εισαι silver).

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Giannis80x είπε

Αναλογα τα μιλια που μαζευεις απο τις πτησεις αναβαθμιζεσαι απο blue σε silver και απο silver σε gold.

Να σου πω την αληθεια αυτη την παραμετρο δεν την ειχα προσεξει(οτι πρεπει να εισαι silver).

λογικο ειναι αφου δεν το αναφερουν πουθενα.κολπακι ,οπως παντα με τα δωρακια.

Επεξ/σία από megapaixtaras

13 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

δεν πεταω συχνα,τι σημαινουν ολα αυτα?

Έκανες τουλάχιστο 1 πτήση ώστε να πάρεις αυτά τα μίλια; Ή είναι μόνο μίλια καλοσωρισματος κλπ;

Πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστο 1 πτήση αλλιώς δεν μπορείς να τα εξαργυρώσεις.

17 ώρες πριν, geopro είπε

Ειμαι στο ΔΕΗ myHome 4all

Βοηθηστε με λίγο στην αποκρυπτογράφηση των χρεώσεων παρακαλώ.

Πως προκύπτουν οι ανακοινωθείσες  τιμές Φεβρουαρίου για το ημερήσιο 0,124 € και νυχτερινό 0,103 € ?

Εγώ βλέπω στο λογαριασμοί  0,155 € και 0129 € αντίστοιχα.

2024-03-17090646.png.bc086868625f9629ea81ea849bbcf933.png

2024-03-17090728.png.2b94686e87dba83e2e7527a98a63a166.png

Μάλλον πρέπει να ειναι "κρυμμένες" οι τελικές τιμές όταν συνυπολογιστεί η έκπτωση.

0.155 είναι η τιμή που έβαλαν και σε εμένα με 4all. Δες μήπως δεν έχουν υπολογίσει την έκπτωση 20% στο τιμολόγιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, dtzgr είπε

Έκανες τουλάχιστο 1 πτήση ώστε να πάρεις αυτά τα μίλια; Ή είναι μόνο μίλια καλοσωρισματος κλπ;

Πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστο 1 πτήση αλλιώς δεν μπορείς να τα εξαργυρώσεις.

οχι δεν εκανα πτηση,το καλοκαιρι μαλλον θα κανω φετος.ειναι μονο λογω προγραμματος.του καλοσωρισματος δεν. βλεπω να μπαινουν. εχω 5000 μιλια.

δλδ. πρεπει να κανω μια πτηση και μετα να εξαργυρωσω τα υπαρχοντα σε λογαριασμο? το αντιστροφο οπως με την ΕΚΟ δεν γινεται? δλδ. με το που ειμαι δεη και εχω μιλλια να τα εξαργυρωσω σε εισιτηριο-εκπτωση?

Επεξ/σία από megapaixtaras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτείνετε με βάση τιςτιμές που ισχύουν σήμερα, να φύγω από το πράσινο και να πάω στο κίτρινο;

Επεξ/σία από infini

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...