Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, MikeJ είπε

Δηλαδή αν τους στείλεις εξαρχής στο αίτημα τον αριθμό παροχής και ακριβή ημερομηνία το διακόποτουν ή βρίσκουν κάτι άλλο να ζητήσουν; :D 

Εγω που εστειλα παντως τον αριθμο παροχης (και γενικα συμπληρωσα ολα τα στοιχεια της φορμας) στο αιτημα διακπης απο 5/2 δεν μου εχουν απαντησει καν μεχρι σημερα εναμιση μηνα μετα.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ έστειλα προχθές email και σήμερα μου απάντησαν, οτι μετά απο έλεγχο είμαι στο πρόγραμμα myhome4all (λες και δεν το ήξερα🙂) και οτι για τους 4 μήνες που είναι δωρεάν το  greenpass δεν μπορώ να το διακόψω. Με το πέρας του 4μηνου και εφόσον επιθυμώ την διακοπή του greenpass να ξανα στείλω νέο αίτημα.

• Haha 1

40 λεπτά πριν, stelios120 είπε

Εγώ έστειλα προχθές email και σήμερα μου απάντησαν, οτι μετά απο έλεγχο είμαι στο πρόγραμμα myhome4all (λες και δεν το ήξερα🙂) και οτι για τους 4 μήνες που είναι δωρεάν το  greenpass δεν μπορώ να το διακόψω. Με το πέρας του 4μηνου και εφόσον επιθυμώ την διακοπή του greenpass να ξανα στείλω νέο αίτημα.

Σύμφωνα με τους όρους (7β) του GreenPass που αποδεχθήκαμε υπογράφοντας το myHom4All, ο πελάτης μπορεί να υποβάλλει αίτημα διακοπής της υπηρεσίας στη ΔΕΗ, μετά την παρέλευση ενός μήνα από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

https://mydei.dei.gr/media/3sbbnajp/greenpass_oroi_01022022.pdf

Αγαπητέ κ. xxxxxx

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία Green Pass, διατίθεται δωρεάν στην παροχή σας έως την 29/04/2024 και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να επαναλάβετε το αίτημα διακοπής της υπηρεσίας λίγες ημέρες πριν την λήξη της δωρεάν διάθεσης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου έστειλαν άλλη τσαχπινιά για απάντηση σήμερα (στο τρίτο αίτημα για διακοπή green pass).

lRkFgQq.png

Επεξ/σία από Dante80
  • Haha 5

2 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Εμένα μου έστειλαν άλλη τσαχπινιά για απάντηση σήμερα (στο τρίτο αίτημα για διακοπή green pass).

(2ο αίτημα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, sziggins είπε

(2ο αίτημα)

Κατά τη γνώμη μου αυτό που τους χρειάζεται είναι να μεταφέρουμε την παροχή σε οποιονδήποτε άλλο πάροχο για ένα μήνα ή όσο βολεύει εκεί κοντά στη λήξη του τετράμηνου, με αποστολή κειμένου στη φόρμα "φεύγω λόγω της πολιτικής σας στο green pass"😈

Επεξ/σία από BigBlack
  • Like 1

16 minutes ago, motoboots said:

Σύμφωνα με τους όρους (7β) του GreenPass που αποδεχθήκαμε υπογράφοντας το myHom4All, ο πελάτης μπορεί να υποβάλλει αίτημα διακοπής της υπηρεσίας στη ΔΕΗ, μετά την παρέλευση ενός μήνα από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

https://mydei.dei.gr/media/3sbbnajp/greenpass_oroi_01022022.pdf

Αυτό έκανα εγώ. Την πρώτη μέρα του 4all τους έστειλα παράπονα ότι είναι αδιανόητο να ενεργοποιούν κάτι που δε θέλω. Εννοείται δεν απάντησαν κάτι. Ακριβώς στο μήνα με το που έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός στέλνω αίτημα όπως είχατε πει εδώ και μετά από δύο μέρες μου έρχεται εισερχόμενο ότι προωθήθηκε στο αρμόδιο τμήμα και μετά από 5 6 μέρες μπαίνω ebill και δεν υπήρχε η υπηρεσία. 

Να έχετε στο νου σας μη και η φόρμα επικοινωνίας γεμίζει άρα ποτέ δε βλέπουν τα αιτήματα. Το είχα πάθει παλαιότερα στον εφκα και όταν πήγα από κοντά μου λένε ότι έχει γεμίσει εισερχόμενα με αποτέλεσμα να μη μπορεί να μην διαβάζεται κανένα μήνυμα. 

Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει επιβράβευση για αντλία θερμότητας είτε τα 500€ είτε τα 300€.
Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες.
Ευχαριστώ!

Μόλις έλαβα μέιλ για το δεύτερο αίτημα που έκανα για κατάργηση του green pass (όπου έγραψα να καταργηθεί την ίδια μέρα 11/03/2024). Μου απάντησαν και εμένα, όπως και στον συμφορουμίτη παραπάνω, πως επειδή λήγει το δωρεάν μου στη 01/04, να ξανακάνω αίτημα 3 μέρες πριν.

Δηλαδή το δωρεάν δεν το γλιτώνουμε.

• Like 1
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/3/2024 στις 10:18 ΠΜ, optostyle είπε
Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε οτι προκειμένου να ολοκληρωθεί το αίτημά σας, θα χρειαστεί να μας αναφέρετε την ακριβή ημερομηνία που επιθυμείτε να προχωρήσουμε στην απενεργοποίηση της υπηρεσίας Green Pass καθώς και τον αριθμό παροχής ή τον λογαριασμό συμβολαίου που θέλετε να εξυπηρετηθείτε, δημιουργώντας ένα νέο αίτημα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Ομάδα Εξυπηρέτησης πελατών ΔΕΗ

--------------- Αρχικό μήνυμα ---------------
Από: ΔΕΗ [[email protected]]
Έχει σταλεί: 1/3/2024, 9:36 π.μ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..........

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..........

ΕσείςΑγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως προκειμένου να ολοκληρωθεί η ταυτοποίησή σας επιτυχώς, χρειάζεται να αποστείλετε μέσω νέου αιτήματος, οποιοδήποτε επίσημο δημόσιο έγγραφο (από ΔΟΥ, αποδεικτικό Taxisnet κ.α) όπου αναγράφεται ο ΑΦΜ καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα, διπλή όψη.

ΓΕΛΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Επεξ/σία από optostyle
  • Haha 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, DomToretto είπε

Μόλις έλαβα μέιλ για το δεύτερο αίτημα που έκανα για κατάργηση του green pass (όπου έγραψα να καταργηθεί την ίδια μέρα 11/03/2024). Μου απάντησαν και εμένα, όπως και στον συμφορουμίτη παραπάνω, πως επειδή λήγει το δωρεάν μου στη 01/04, να ξανακάνω αίτημα 3 μέρες πριν.

Εγω θα ελεγα οτι μετα την ληξη του δωρεαν τετραμηνου δεν γλιτωνουμε και την χρεωση  1-2 μηνων,  γιατι αν σταλει αιτημα 3 μερες πριν την ληξη του δωρεαν τετραμηνου που σου ειπανε, θα απαντησουν στο Mail μετα απο 1-2 μηνες οπως το κοβω.

Επεξ/σία από Pwpwpw

6 ώρες πριν, ababa641 είπε

Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει επιβράβευση για αντλία θερμότητας είτε τα 500€ είτε τα 300€.
Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες.
Ευχαριστώ!

Εγώ!

6 hours ago, DomToretto said:

On 13/03/2024 at 12:56, ekrepali said:

myrae παιδιά.

5 hours ago, optostyle said:
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ..........

ΕσείςΑγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως προκειμένου να ολοκληρωθεί η ταυτοποίησή σας επιτυχώς, χρειάζεται να αποστείλετε μέσω νέου αιτήματος, οποιοδήποτε επίσημο δημόσιο έγγραφο (από ΔΟΥ, αποδεικτικό Taxisnet κ.α) όπου αναγράφεται ο ΑΦΜ καθώς και την αστυνομική σας ταυτότητα, διπλή όψη.

ΓΕΛΑΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

On 13/03/2024 at 12:56, ekrepali said:

myrae παιδιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...