Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dimostr είπε

Με τι αίτημα να ανοίξουν ,γιατί δε τους διακόπτει η ΔΕΗ το green pas πριν συμπληρωθεί το δωρεάν τετράμηνο ?

Πως εξηγείς ότι στον συμφοριτη παρακάτω κανανε κανονικά διακοπή της υπηρεσίας κατόπιν αιτήματος του;

Στις 9/3/2024 στις 3:58 ΜΜ, ^_NikitaS_^ είπε

Ναι, το απέκτησα με το 4all και ακριβώς στον μήνα πάνω τους έστειλα όπως αναφέρεται εδω στο φόρουμ από τη φόρμα επικοινωνίας τους και μου το αφαίρεσαν. 

Είχαν γράψει το παρακάτω και το ακολούθησα. Ακόμα και το κείμενο το έκανα copy paste 

" για να διακόψεις το Green Pass πας:
1) https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/pliromes-rythmiseis-revma/
2) Τέρμα κάτω πατάς το Χρειάζεστε βοήθεια; 

3) Στην φόρμα που ανοίγει επιλέγεις το Διευκρινίσεις χρεώσεων πιστώσεων

4) Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και σαν συνοδευτικό μήνυμα γράφεις
"Επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία Green Pass"
Επιθυμώ να διακόψω την υπηρεσία Green Pass, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην Παράγραφο 7, περίπτωση β των Ειδικών Όρων Παροχής Ενεργειακής Υπηρεσίας Green Pass για οικιακούς πελάτες." 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Πως εξηγείς ότι στον συμφοριτη παρακάτω κανανε κανονικά διακοπή της υπηρεσίας κατόπιν αιτήματος του;

Δεν το εξηγώ γιατί δεν έχω καμία φαγούρα να αφαιρέσω κάτι που ειναι δωρεάν ,άμα λήξει το δωρεάν θα το αφαιρέσω μετά 

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Pwpwpw said:

Πως εξηγείς ότι στον συμφοριτη κανανε κανονικά διακοπή της υπηρεσίας;

Εσύ πως εξηγείς ότι μόνο στον συγκεκριμένο συμφορουμίτη έκαναν διακοπή της δωρεάν υπηρεσίας πριν περάσει το τετράμηνο, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους όχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εσύ πως εξηγείς ότι μόνο στον συγκεκριμένο συμφορουμίτη έκαναν διακοπή της δωρεάν υπηρεσίας πριν περάσει το τετράμηνο, ενώ σε όλους τους υπόλοιπους όχι?

Δεν μπορώ να το εξηγήσω, όπως επίσης δεν μπορώ να εξηγήσω ότι ενώ εστειλα στην πλατφόρμα αίτημα ακύρωσης δεν με έχουν ενημερώσει καν για την εξέλιξη του αιτήματος ενάμιση μήνα μετά, έστω να μου δωσουν αρνητική απάντηση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
4 minutes ago, Joshua21 said:

Έτυχε μάλλον ρε παιδιά. Σιγά. Και εμένα δε με έτρωγε να το διακόψω όσο ήταν τσάμπα. Έστειλα το αίτημα αναφέροντας διακοπή και το άρθρο και απλά λογικά ο υπάλληλος μου το διέκοψε. Τι να σας πω. Δε θα καθομουν να σκάσω αν δε το διεκοπταν. Και για του λόγου το αληθές, δεν έχει το ebill το green pass ενώ είμαι στο 4all.

Screenshot_20240311-120757.png

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Έτυχε μάλλον ρε παιδιά. Σιγά. Και εμένα δε με έτρωγε να το διακόψω όσο ήταν τσάμπα. Έστειλα το αίτημα αναφέροντας διακοπή και το άρθρο και απλά λογικά ο υπάλληλος μου το διέκοψε. Τι να σας πω. Δε θα καθομουν να σκάσω αν δε το διεκοπταν. Και για του λόγου το αληθές, δεν έχει το ebill το green pass ενώ είμαι στο 4all.

Screenshot_20240311-120757.png

Πως είναι δυνατόν, αφού σύμφωνα με κάποιους συμφοριτες εδώ,είναι αδύνατη η διακοπή της συγκεκριμένης υπηρεσίας πριν το πέρας το δωρεάν τετραμήνου.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
7 minutes ago, Pwpwpw said:

Δεν μπορώ να το εξηγήσω,

Και ζητάς από τους άλλους να εξηγήσουν την εξαίρεση; ;)

7 minutes ago, Pwpwpw said:

Πως είναι δυνατόν, αφού σύμφωνα με κάποιους συμφοριτες εδώ,είναι αδύνατη η διακοπή της συγκεκριμένης υπηρεσίας πριν το πέρας το δωρεάν τετραμήνου.

Μην μπερδεύεσαι, δεν είναι σύμφωνα με κάποιους συμφορουμίτες, αλλά σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος 4all οι οποίοι λένε ξεκάθαρα ότι η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για 4 μήνες, δεν γράφουν κάπου ότι η υπηρεσία αυτή παρέχεται προαιρετικά. Επίσης γράφουν ότι οι ειδικοί όροι της υπηρεσίας green pass (αυτούς που επικαλείσαι ζητώντας να διακοπεί πριν το τετράμηνο) ισχύουν μετά το πέρας της αρχικής συμβατικής διάρκειας του 4all (δλδ μετά τους 12 μήνες).

19 minutes ago, ^_NikitaS_^ said:

Έτυχε μάλλον ρε παιδιά. Σιγά.

Αυτό ήταν το point μου και μένα, σε σένα έτυχε, έγινε εκ παραδρομής, για αυτό ακριβώς δεν μπορούμε να λάβουμε υπόψιν την περίπτωση σου ως κανόνα.

• Like 1
Δημοσ.

54 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μην μπερδεύεσαι, δεν είναι σύμφωνα με κάποιους συμφορουμίτες, αλλά σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος 4all οι οποίοι λένε ξεκάθαρα ότι η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν για 4 μήνες, δεν γράφουν κάπου ότι η υπηρεσία αυτή παρέχεται προαιρετικά. Επίσης γράφουν ότι οι ειδικοί όροι της υπηρεσίας green pass (αυτούς που επικαλείσαι ζητώντας να διακοπεί πριν το τετράμηνο) ισχύουν μετά το πέρας της αρχικής συμβατικής διάρκειας του 4all (δλδ μετά τους 12 μήνες).

Λες δηλαδή να θεωρηθεί ότι σπάμε το συμβόλαιο του προγράμματος αν ζητήσουμε να αφαιρεθεί το Green Pass?

Γιατί και στο μειλ που έλαβα έπειτα από το πρώτο αίτημα μου, γράφουν ''θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα χρειαστεί να μας γνωστοποιήσετε την επιθυμητή ημερομηνία κατάργησης της πρόσθετης υπηρεσίας Green Pass υποβάλλοντας εκ νέου το αίτημά σας.'' 

Δεν λένε δηλαδή ούτε εκείνοι (ούτε εγώ προφανώς στην αίτηση μου) κάτι για τερματισμό του προγράμματος, αλλά συγκεκριμένα για την πρόσθετη αυτή υπηρεσία.

Δημοσ.
2 hours ago, takoulou said:

Πάντως έτσι φαίνεται... 

Πάρε τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις.. 

2 hours ago, Kozanitis1 said:

Μήπως έχεις νέο ηλεκτρονικό μετρητή με SIM τοποθετημένη; (ή είχες βάλει πρόσφατα νυκτερινό και σου άλλαξαν τον μετρητή με νέο), αν ναι τότε έχουν ξεκινήσει σε αυτούς που έχουν "έξυπνους" μετρητές μηνιαία τηλεμέτρηση...

Είχα αλλάξει μετρητή πέρσι όταν έβαλα νυχτερινό, ναι. Μάλλον αυτό πρέπει να έγινε. Επιπρόσθετα, δεν βλέπω την επιλογή για μηνιαίο λογαριασμό στο e-bill παλιά την είχα. Υποθέτω πως τώρα θα έρχεται κάθε μήνα αυτόματα.

Για να δουμ!

Δημοσ.

Να προσέχετε τις χρεώσεις στους λογαριασμούς.

Στον εκκαθαριστικό μου χρεώνουν τις νυχτερινές kwh σαν ημερήσιες με αποτέλεσμα να περνάω τις 500 και να με χρεώνει με το ακριβότερο τιμολόγιο.

Δημοσ.
38 minutes ago, DomToretto said:

Λες δηλαδή να θεωρηθεί ότι σπάμε το συμβόλαιο του προγράμματος αν ζητήσουμε να αφαιρεθεί το Green Pass?

Πουθενά δεν έγραψα κάτι τέτοιο, μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Και ζητάς από τους άλλους να εξηγήσουν την εξαίρεση; ;)

Αυτό ήταν το point μου και μένα, σε σένα έτυχε, έγινε εκ παραδρομής, για αυτό ακριβώς δεν μπορούμε να λάβουμε υπόψιν την περίπτωση σου ως κανόνα.

Εγώ έχω δει τον όρο που λέει ότι μετά την συμπλήρωση του πρώτου μήνα υπάρχει η δυνατότητα διακοπής του green pass, το ότι παρέχεται δωρεάν για το πρωτο τετράμηνο δεν καταλαβαινω γιατί αυτό συνεπάγεται ότι δεν ισχύει ο όρος της διακοπής μετά την έλευση του πρώτου μήνα. Αυτό που έχω βάλει bold δεν το έχω δει σε ποιο σημείο το γράφει να είμαι ειλικρινής. Εάν δεν ισχυει  ο όρος περί διακοπής μετά την έλευση του πρώτου μήνα σε όσους είχαν το δωρεάν τετραμήνο η λογικη λέει  δεν θα προχωρούσαν σε διακοπή στον συμφοριτη, για να του το κάνανε σημαίνει ότι γίνετε και ότι ισχύει ο όρος.Επισης αν πάλι  δεν γίνετε, δεν καταλαβαινω γιατί  δεν μου απάντησαν στο αίτημα διακοπής αρνητικά, αντιθέτως ενάμιση μήνα μετά δεν δώσανε καμία απαντήση στο αίτημα διακοπής.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
40 minutes ago, Pwpwpw said:

Εγώ έχω δει τον όρο που λέει ότι μετά την συμπλήρωση του πρώτου μήνα υπάρχει η δυνατότητα διακοπής του green pass, το ότι παρέχεται δωρεάν για το πρωτο τετράμηνο δεν καταλαβαινω γιατί αυτό συνεπάγεται ότι δεν ισχύει ο όρος της διακοπής μετά την έλευση του πρώτου μήνα. Αυτό που έχω βάλει bold δεν το έχω δει σε ποιο σημείο το γράφει να είμαι ειλικρινής.

Δεν το έχεις δει επειδή - όπως έγραψα και παραπάνω - κοιτάς λάθος όρους, για το πρόγραμμα 4all έχεις υπογράψει και έχεις δεσμευτεί με τους αντίστοιχους όρους, δεν έχεις υπογράψει κάτι για την υπηρεσία green pass.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν το έχεις δει επειδή - όπως έγραψα και παραπάνω - κοιτάς λάθος όρους, για το πρόγραμμα 4all έχεις υπογράψει και έχεις δεσμευτεί με τους αντίστοιχους όρους, δεν έχεις υπογράψει κάτι για την υπηρεσία green pass.

Δηλαδή φίλε Joshua21, ποιούς όρους έχουμε υπογράψει για να ξεκινήσει η χρέωση μετά το τετράμηνο; Άσχετα με το δωρεάν διάστημα, η υπηρεσία είναι το green pass, οχι κάποια άλλη. Κάποια "παράλειψη" κάνει η δεη στα χαρτάκια που μας στέλνει να υπογράψουμε, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε άλλη μια γκρίζα ζώνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ev_trantos είπε

Να προσέχετε τις χρεώσεις στους λογαριασμούς.

Στον εκκαθαριστικό μου χρεώνουν τις νυχτερινές kwh σαν ημερήσιες με αποτέλεσμα να περνάω τις 500 και να με χρεώνει με το ακριβότερο τιμολόγιο.

Χρησιμοποιείτε τη ΔΕΗ ως πάροχο ή κάποια άλλη εταιρία ;

Επεξ/σία από warewolf
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...