Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

ολα μεσω ίντερνετ, εφοσον ολα δεν λειτουργουν σωστα

Μπήκες εσυ μέσω Ίντερνετ να κανεις κάποιο συμβόλαιο και δεν μπόρεσες , ποιο ήταν το πρόβλημα ?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, dimostr είπε

Μπήκες εσυ μέσω Ίντερνετ να κανεις κάποιο συμβόλαιο και δεν μπόρεσες , ποιο ήταν το πρόβλημα ?

Το προβλημα δεν ηταν κανενα.

Εγω ηθελα να περασει το τριμηνο να αλλαξω απο μπλε σε πρασινο. Ωστε το πέναλτι να μειωθει στα 65€.

Μεσω του mydei αυτο δεν γινεται, η αλλαγη προγραμματος, μονο τηλεφωνικα ή σε καταστημα.

Πηρα τηλεφωνο να μαθω ποια ημερομηνία μπορω να κανω αλλαγη, εδωσα τα στοιχεια, αριθμο παροχης, αφμ ονομα κλπ. Και εκεινη την ωρα η υπαλληλος μου προτεινε αυτο που εγραψα παραπανω, σαν λυση που τρέχει εκεινη την στιγμη.

Απο μπλε σε κιτρινο χωρις την ρητρα και οποτε θελω παω σε πρασινο.

Αλλιως περιμενω ως της 10/3/24 να περασει το τριμηνο να πληρωσω το πέναλτι 65€ και να παω στο πρασινο. 

Και επελεξα το πρωτο σεναριο. 

Πηρα αλλες 3 φορες τηλεφωνο, τα ιδια μου ειπανε. 

Εμενα η αλλαγη σε κιτρινο εγινε. Τωρα μενει στον επομενο λογαριασμο να δω τι θα γινει. Αν και παντα γκαντέμης ειμαι, αλλα θα περιμενω και θα ενημερωσω.

• Like 3

1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Εγω ηθελα να περασει το τριμηνο να αλλαξω απο μπλε σε πρασινο. Ωστε το πέναλτι να μειωθει στα 65€.

Μεσω του mydei αυτο δεν γινεται, η αλλαγη προγραμματος, μονο τηλεφωνικα ή σε καταστημα.

Πηρα τηλεφωνο να μαθω ποια ημερομηνία μπορω να κανω αλλαγη, εδωσα τα στοιχεια, αριθμο παροχης, αφμ ονομα κλπ. Και εκεινη την ωρα η υπαλληλος μου προτεινε αυτο που εγραψα παραπανω, σαν λυση που τρέχει εκεινη την στιγμη.

Αλλιως περιμενω ως της 10/3/24 να περασει το τριμηνο να πληρωσω το πέναλτι 65€ και να παω στο πρασινο. 

Εμενα η αλλαγη σε κιτρινο εγινε. Τωρα μενει στον επομενο λογαριασμο να δω τι θα γινει. Αν και παντα γκαντέμης ειμαι, αλλα θα περιμενω και θα ενημερωσω.

Μακάρι να είναι όπως σας τα είπανε 

• Like 1

6 hours ago, Liverpool89 said:

Έχεις κοιτάξει αν μπορείς στην ήδη υπάρχουσα παροχή σου να κάνεις νέο e contact ώστε να κάνεις νέο συμβόλαιο Γ1; Παλαιότερα που είχα το σταθερό με τα 18 λεπτά, έτσι το είχα κάνει και είχα πάει στο Γ1 τσάμπα. Δε ξέρω αν γίνεται πλέον. 

2 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

βλέπετε κάτι παράξενο?? 

γιατί χρέωση με 0,15 ενώ το τιμολόγιο Φλεβάρη λέει 0,12 ??

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-07, 11.31.12.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-07, 11.30.26.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-03-07, 11.30.08.png

Εχει έκπτωση 5,84€ που κατεβαζει την τιμη χρεωσης

• Like 1

Καλησπερα σε ολους!!θα κανω στς επομενες 2 εβδομαδες νεα συνδεση σε καινουριο χωρο με το ρευμα και σκεφτομαι να παω στην Δεη... η ζητηση θα ειναι σχετικα χαμηλη(γραφειο θα ειναι) εκτος απο το καλοκαιρι που θα χρησιμοποιω aircondition...θεωρειται αυτο το προγραμμα της δεη οτι συμφερει για την χρηση μου;

2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Καλησπερα σε ολους!!θα κανω στς επομενες 2 εβδομαδες νεα συνδεση σε καινουριο χωρο με το ρευμα και σκεφτομαι να παω στην Δεη... η ζητηση θα ειναι σχετικα χαμηλη(γραφειο θα ειναι) εκτος απο το καλοκαιρι που θα χρησιμοποιω aircondition...θεωρειται αυτο το προγραμμα της δεη οτι συμφερει για την χρηση μου;

Ναι.. Αλλά κοίταξε να έχεις και το νυχτερινό για το καλοκαίρι.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Ναι.. Αλλά κοίταξε να έχεις και το νυχτερινό για το καλοκαίρι.. 

ευτυχως ο χωρος εχει τον ψηφιακο μετρητη που ειναι καινουριος οπότε φαντάζομαι δεν θα ειναι δύσκολο να βάλουν και το νυχτερινό...αν και το νυχτερινο απο τι ωρα και  μετα ειναι; γιατι το γραφειο θα λειτουργει απο τς2 τ μεσημερι μεχρι 9 το βραδυ

Επεξ/σία από arxontas2323

23 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

ευτυχως ο χωρος εχει τον ψηφιακο μετρητη που ειναι καινουριος οπότε φαντάζομαι δεν θα ειναι δύσκολο να βάλουν και το νυχτερινό...αν και το νυχτερινο απο τι ωρα και  μετα ειναι; γιατι το γραφειο θα λειτουργει απο τς2 τ μεσημερι μεχρι 9 το βραδυ

Θα πρέπει να ζητήσεις απο τον Δεδδηε.. Εφόσον γίνει η συνδέσει πρώτα.. 

Δεν είπες ότι είναι επαγγελματικός ο χώρος.. 

Χειμώνα 15.00-17.00

Καλοκαίρι 23.00-07.00

• Thanks 1

23 minutes ago, arxontas2323 said:

Το καλοκαίρι το νυχτερινό ωράριο είναι από 23:00 έως 07:00.

Για ότι άλλο σχετικά με το νυχερινό υπάρχει άλλο θέμα, ρώτα εκεί ότι θέλεις:

• Thanks 1

Καλησπέρα στην ομάδα, 

Αυτό το Green Pass τελικά το απενεργοποιούν από τη ΔΕΗ ή όχι? Και αν το απενεργοποιούν, επηρεάζει το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκομαι?
Έκανα το αίτημα απενεργοποίησης μέσω της φόρμας της ΔΕΗ στο site και μου απάντησαν μετά από 2-3 μέρες πως πρέπει να τους γνωστοποιήσω την επιθυμητή ημερομηνία κατάργησης του green pass με νέο αίτημα. 

Για ποιο λόγο θέλουν ημερομηνία? υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει?

10 minutes ago, DomToretto said:

Καλησπέρα στην ομάδα, 

Αυτό το Green Pass τελικά το απενεργοποιούν από τη ΔΕΗ ή όχι? Και αν το απενεργοποιούν, επηρεάζει το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκομαι?
Έκανα το αίτημα απενεργοποίησης μέσω της φόρμας της ΔΕΗ στο site και μου απάντησαν μετά από 2-3 μέρες πως πρέπει να τους γνωστοποιήσω την επιθυμητή ημερομηνία κατάργησης του green pass με νέο αίτημα. 

Και μένα το ίδιο μου απαντήσανε. Εγκεφαλικό έχουν πάθει? λες και άμα το απενεργοποιήσουν θα γίνει κάτι. μια υπηρεσία χωρίς απολύτως κανένα νόημα

Εγώ έκανα αίτημα άμεσης διακοπής της πρόσθετης υπηρεσίας Green Pass, αναφέροντας οτι έχει παρέλθει ένας μήνας απο την ημερομηνία ενεργοποίησης των όρων παροχής, όπως αναφέρεται στην παράγραφο 7β των ειδικών όρων της υπηρεσίας Green Pass https://mydei.dei.gr/media/3sbbnajp/greenpass_oroi_01022022.pdf

Απο τότε έχουν περάσει 20 μέρες, και που και που πέρνω ενημερώση μεσω email πως το αίτημά μου έχει προωθηθεί για τον προβλεπόμενο έλεγχο και θα λάβω νέα ενημέρωση. Όμως το Green Pass φαίνεται ακόμα ενεργό για την παροχή στο mydei

18 hours ago, DomToretto said:

Καλησπέρα στην ομάδα, 

Προσωπικά έχω απενεργοποιησει το green pass με τον τρόπο που είχαν πει εδώ μέσα. Με το που στέλνω στην φόρμα επικοινωνίας, μετά από δύο μέρες μου είπαν ότι το προωθούν στο αρμόδιο τμήμα και μετά από καμιά 5αρια μέρες μπήκα στο ebill και δεν υπήρχε. Έχω κανονικά 4all χωρίς green pass. Ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Με φόρμα επικοινωνίας. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...