Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπξκα σημερα να δωσω μετρησεις και μου γραφει ημερομηνια 05-04-2024 anti gia martio.

εκατσε και εψαξα και ειδα οτι εχει απενεργοποιηθει ο μηνιαιος λογαριαμος. πατησα να τον ενεργοποιησω και βγαζει μυνημα οτι κατι πηηγγε στραβα και δεν αποθηκευτικαν οι αλλαγες.

αντε παλι να βγαλω ακρη στα τηλεφωνα μαζθ τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

44 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αλλαγη μπορείς να κανεις ανα πάσα στιγμή η δυσκολία είναι ότι από το γ1 σε 4all μπορείς μέσα του my dei αλλα από 4all σε γ1 πρέπει να πάρεις τηλέφωνο η να πας σε κατάστημα 

Οσοι επιλεξαμε 4all το Γ1 δεν υπαρχει καν σαν διαθεσιμη επιλογη στο site ωστε να μπορεις να κανεις την αλλαγη με ενα κλικ, μονο τα μπλε εμφανιζει σαν δυνατες εναλλακτικες επιλογες.

Υποτιθεται οτι  με την  δημιουργια των χρωματιστων τιμολογιων , εχουν την δυνατοτητα οι πελατες να αλλαζουν προγραμμα και παροχο καθε μηνα ευκολα με ενα κλικ.

42 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Οσοι επιλεξαμε 4all το Γ1 δεν υπαρχει καν σαν διαθεσιμη επιλογη στο site ωστε να μπορεις να κανεις την αλλαγη με ενα κλικ, μονο τα μπλε εμφανιζει σαν δυνατες εναλλακτικες επιλογες.

Υποτιθεται οτι  με την  δημιουργια των χρωματιστων τιμολογιων , εχουν την δυνατοτητα οι πελατες να αλλαζουν προγραμμα και παροχο καθε μηνα ευκολα με ενα κλικ.

μέσω τηλεφώνου η αλλαγή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

μέσω τηλεφώνου η αλλαγή

Το γνωρίζω οτι γίνετε μεσω τηλεφώνου, αυτό που δεν καταλαβαινω είναι για ποιο λογο να μην γίνετε με ένα κλικ μέσα από την εφαρμογή και να πρπει να μπω στην διαδικασία να πάρω τηλεφωνο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2

Καλησπερα. Απο τι διαπιστωνω πρεπει να αλλαξω τουλάχιστον χρωμα να παω στο πρασινο. Πληρωνωντας το πέναλτι.

Για 749 kwh με 17,5λ/kwh βγαινει 105, ενω με το πρασινο ειναι πιο κατω. Σε ενα μηνα θα βγαλω το πεναλτι. 

Η συμβαση ληγει στις 08/12/24 να περιμενω να κανω αλλαγη 9/3/24 να παει στα 65€ ή μπορω να ορισω εγω την ημερομηνια μεταβιβασης; 

Γίνεται οντως μονο μεσω τηλεφωνου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Καλησπερα. Απο τι διαπιστωνω πρεπει να αλλαξω τουλάχιστον χρωμα να παω στο πρασινο. Πληρωνωντας το πέναλτι.

Για 749 kwh με 17,5λ/kwh βγαινει 105, ενω με το πρασινο ειναι πιο κατω. Σε ενα μηνα θα βγαλω το πεναλτι. 

Η συμβαση ληγει στις 08/12/24 να περιμενω να κανω αλλαγη 9/3/24 να παει στα 65€ ή μπορω να ορισω εγω την ημερομηνια μεταβιβασης; 

Γίνεται οντως μονο μεσω τηλεφωνου; 

Καλησπερα... Βασικα εχεις νυχτερινο; 

Μπορεις να κανεις την αλλαγη μετα της 10/3/2024.. Καλυτερα σε ενα κατατημα να γινει αμεσα σε 1-2 μερες.. Ενω απο το τηλεφωνο μπορει και να παρει 6-7 μερες...

Επεξ/σία από takoulou

4 hours ago, dimostr said:

Η έκπτωση δεν είναι μονο στο 4all , εαν χαθεί η έκπτωση θα χαθεί και στα δυο προγράμματα , οποτε το κριτήριο θα πρέπει να είναι ποια τελική τιμή είναι φθηνότερη βάσει του τρόπου υπολογισμού ανεξάρτητα της οποίας έκπτωσης 

Αλλαγη μπορείς να κανεις ανα πάσα στιγμή η δυσκολία είναι ότι από το γ1 σε 4all μπορείς μέσα του my dei αλλα από 4all σε γ1 πρέπει να πάρεις τηλέφωνο η να πας σε κατάστημα 

Ευχαριστω για τη διευκρινηση.

Αρα τεχνιεντως το εχουν κανει ετσι ωστε να δυσκολεψουν το μπρος πισω, εφοσον απο το πρασινο στο κιτρινο πας ευκολα με online αιτηση αλλα για να πας στο πρασινο θες τηλεφωνο ή καταστημα.

2 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλησπερα... Βασικα εχεις νυχτερινο; 

Μπορεις να κανεις την αλλαγη μετα της 10/3/2024.. Καλυτερα σε ενα κατατημα να γινει αμεσα σε 1-2 μερες.. Ενω απο το τηλεφωνο μπορει και να παρει 6-7 μερες...

Οχι δεν εχω νυχτερινο. 

Πηρα τηλεφωνο να δω ποτε μπορω να αλλαξω και με ποιο τροπο. Με ειπε απο την εφαρμογη πραγμα που δεν γινεται ακομα ή τηλεφωνικά. 

Παραξενο αλλα απο μπλε σε κιτρινο το 4all δεν πληρώνεις την ρητρα και μετα πας οποτε θες στο πρασινο.

Τωρα να με ειπε ψεματα στο τηλεφωνο δεν το γνωριζω, αν με ειπε θα φαω το πέναλτι. 

17 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Οχι δεν εχω νυχτερινο. 

Πηρα τηλεφωνο να δω ποτε μπορω να αλλαξω και με ποιο τροπο. Με ειπε απο την εφαρμογη πραγμα που δεν γινεται ακομα ή τηλεφωνικά. 

Παραξενο αλλα απο μπλε σε κιτρινο το 4all δεν πληρώνεις την ρητρα και μετα πας οποτε θες στο πρασινο.

Τωρα να με ειπε ψεματα στο τηλεφωνο δεν το γνωριζω, αν με ειπε θα φαω το πέναλτι. 

Αν θέλεις βάζεις νυχτερινό.. Καλύτερα νά πας σε ένα κατάστημα... Να σου πουν με σιγουριά εκεί.. Ασε τα τηλέφωνα.. Τα άτομα δεν ακριβώς της ΔΕΗ... Τηλεφωνήτριες είναι.. 

18 ώρες πριν, Sebu είπε

Μισο στα Κιτρινα δεν υποτιθεται η τιμη ανακοινωνεται στο τελος του μηνα χρησης?

Και αυτη ειναι και η αδυναμια του απο τα πρασινα οτι δεν ξερεις ακριβως με τι χρεωνεσαι?

Κίτρινα=κυμαινόμενα.

Υπάρχουν κυμαινόμενα ex-post, ex-ante καθώς και μεικτά.

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Αν θέλεις βάζεις νυχτερινό.. Καλύτερα νά πας σε ένα κατάστημα... Να σου πουν με σιγουριά εκεί.. Ασε τα τηλέφωνα.. Τα άτομα δεν ακριβώς της ΔΕΗ... Τηλεφωνήτριες είναι.. 

Δεν ξερω αν στο τηλεφωνο λενε οτι να ναι. Αλλα την ρώτησα 3 φορες. Και αν με ειπε ψεμματα, θα ζητησω να δουν ποτε εγινε η κλήση.  Δεν υπαρχει δυνατότητα επισκεψης στο καταστημα αμμεσα. Αυτα μου ειπε, αυτα σας εγραψα, ενω δεν το εχω δει καπου, ουτε το διαβασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε

Δεν ξερω αν στο τηλεφωνο λενε οτι να ναι. Αλλα την ρώτησα 3 φορες. Και αν με ειπε ψεμματα, θα ζητησω να δουν ποτε εγινε η κλήση.  Δεν υπαρχει δυνατότητα επισκεψης στο καταστημα αμμεσα. Αυτα μου ειπε, αυτα σας εγραψα, ενω δεν το εχω δει καπου, ουτε το διαβασα.

Παντού έχει καταστήματα και μάλιστα πολλά λειτουργούν μέχρι αργά  το βράδυ.. Ξανά ρώτησε πάλι.. Αλλά το καλύτερο απο κοντά.. Πρόσθεσε και το νυχτερινό να δεις μια διαφορά.. 

Επεξ/σία από takoulou

1 hour ago, Liverpool89 said:

Εσύ μπορεί να μην ξέρεις αν στο τηλέφωνο λένε ότι να ναι, εμείς όμως το ξέρουμε, το έχουμε διαπιστώσει στην πράξη και το έχουμε αναφέρει εδώ πάρα πολλές φορές. Επίσης τι νομίζεις πως θα γίνει αν ζητήσεις να δουν πότε έγινε η κλήση;

14 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Εσύ μπορεί να μην ξέρεις αν στο τηλέφωνο λένε ότι να ναι, εμείς όμως το ξέρουμε, το έχουμε διαπιστώσει στην πράξη και το έχουμε αναφέρει εδώ πάρα πολλές φορές. Επίσης τι νομίζεις πως θα γίνει αν ζητήσεις να δουν πότε έγινε η κλήση;

Θα ενημερωσω με την εξελιξη. 

Αν μου ειπε οτι να ναι θα εχω ρητρα 100€. 

9 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Θα ενημερωσω με την εξελιξη. 

Αν μου ειπε οτι να ναι θα εχω ρητρα 100€. 

https://www.dei.gr/media/fl0dmf2p/eidoroi_myhomeonline_2024_02_29-fl8-v3.pdf
για να μην ασχολείσαι με το τι είπε 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...