Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Ίσως να έχει γίνει ένας "απλός" αναριθμητισμός απο τον πάροχο όταν έδωσε το αριθμό παροχής.

Όταν χτυπάει ο υπάλληλος στον υπολογιστή του τον αριθμό παροχής εμφανίζεται και η διεύθυνση του ακινήτου.. 

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Όπα. Όταν αλλάζει το ΑΦΜ ξέρει να ζητάει ΥΔΕ όμως. Έναν έλεγχο δεν ξέρει να κάνει αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αλλαγή;

Δεν γίνεται κάθε φορά.. Ζητείται ΥΔΕ  στον αριθμό παροχής... Είναι κάθε 10 χρόνια σε οικία....Και όχι στο ΑΦΜ.. Δεν έχει καμία σχέση.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Όταν χτυπάει ο υπάλληλος στον υπολογιστή του τον αριθμό παροχής εμφανίζεται και η διεύθυνση του ακινήτου.. 

Φυσικά. Ορθός συμβαίνει αυτό. Ο αριθμός παροχής (ρολογιού) είναι άρρητα συνδεδεμένος με την πραγματική μας διεύθυνση. Εννοούσα ότι ο πάροχος έδωσε άλλο αριθμό παροχής από αυτόν που έπρεπε. Ακόμα και ένα ψηφίο να αλλάξει έχουμε ένα άλλο ακίνητο. Μόνο ο πάροχος (nrg) θα σε διαφωτίσει και όχι ο ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 1

33 minutes ago, doomnx said:

Όπα. Όταν αλλάζει το ΑΦΜ ξέρει να ζητάει ΥΔΕ όμως. Έναν έλεγχο δεν ξέρει να κάνει αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αλλαγή;

Όπα. Το εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αλλαγή δεν είναι δουλειά του, είναι δουλειά του παρόχου, ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υποχρεωμένος να κάνει την όποια αλλαγή όταν του το ζητήσει ο πάροχος. Αντιθέτως η ΥΔΕ είναι δουλειά του ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Όπα. Το εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την αλλαγή δεν είναι δουλειά του, είναι δουλειά του παρόχου, ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υποχρεωμένος να κάνει την όποια αλλαγή όταν του το ζητήσει ο πάροχος. Αντιθέτως η ΥΔΕ είναι δουλειά του ΔΕΔΔΗΕ.

Ε δεν πάει έτσι. Πρέπει να κατατίθενται τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Χωρίς μισθωτήριο ή Ε9 πώς αλλάζεις το ΑΦΜ;

• Like 1

2 minutes ago, doomnx said:

Ε δεν πάει έτσι. Πρέπει να κατατίθενται τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Χωρίς μισθωτήριο ή Ε9 πώς αλλάζεις το ΑΦΜ;

Σου απάντησα ήδη, αυτά τα ελέγχει ο πάροχος, όχι ο ΔΕΔΔΗΕ :)

• Like 2

2 ώρες πριν, NewGascp είπε

Ίσως να έχει γίνει ένας "απλός" αναριθμητισμός απο τον πάροχο όταν έδωσε το αριθμό παροχής.

Ότι και αν έγινε εμένα μου έκοψαν την παροχή χωρίς να κανω/γνωρίζω τπτ...

Το θέμα είναι να βρούμε τι έγινε διότι κάνω αίτηση και για επίδομα ενοικίου κτλ. 

Θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα..

13 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Το θέμα είναι να βρούμε τι έγινε διότι κάνω αίτηση και για επίδομα ενοικίου κτλ. 

Κάνε αμέσως αίτηση στη ΔΕΗ να πάρεις πίσω στο όνομά σου την παροχή.

12 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Εννοειται  θα εχεις θεμα... Δυσκολο... Πηρες την NRG;;

Και για το επιδομα ενοικιου θεμα..

Δεν σου εκοψαν την παροχη... Αλλο πραγμα ειναι..  Απλα εγινε η αλλαγη ονοματος στον παροχο αυτο...

24 λεπτά πριν, takoulou είπε

Εννοειται  θα εχεις θεμα... Δυσκολο... Πηρες την NRG;;

Και για το επιδομα ενοικιου θεμα..

Δεν σου εκοψαν την παροχη... Αλλο πραγμα ειναι..  Απλα εγινε η αλλαγη ονοματος στον παροχο αυτο...

Ναι δεν κόπηκε η παροχή τελείως. 

Εννοούσα διακοπή παροχής από δεη και αλλαγή ονόματος σε άλλο πάροχο. 

Το πως έγινε αυτό χωρις βα ξέρω τπτ και χωρίς να εκανα τπτ ειναι αδιανόητο....

Ναι μίλησα με την nrg 3 φορές και περιμένω να με πάρουν τηλ για να με πούνε με τι δικαιολογητικά έγινε η αλλαγή. 

Τους είπα εάν μέχρι αύριο δεν έχω νέα θα προβώ σε καταγγελία και μήνυση. 

Μίλησα και με την δικηγόρο μου και μου είπε πολύ καλά έπραξα και όταν ξαναμιλήσω εάν δεν βγει άκρη θα θα το φτάσουμε μέχρι τον εισαγγελέα. 

29 λεπτά πριν, doomnx είπε

Κάνε αμέσως αίτηση στη ΔΕΗ να πάρεις πίσω στο όνομά σου την παροχή.

Για να ξαναπάω δεη θέλει να ξαναδώσει εγγύηση να πληρώσω υδε και τον τελικό λογαριασμό. 

Και όλα αυτά χωρίς να φταίω. 

Η δικηγόρος μου είπε μην διανοηθώ και πληρώσω κάτι. 

Αναμένω τηλ από nrg να δούμε με τι δικαιολογητικά έγινε η αλλαγή ονόματος και παροχής. 

Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι......

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ναι δεν κόπηκε η παροχή τελείως. 

Εννοούσα διακοπή παροχής από δεη και αλλαγή ονόματος σε άλλο πάροχο. 

Το πως έγινε αυτό χωρις βα ξέρω τπτ και χωρίς να εκανα τπτ ειναι αδιανόητο....

Ναι μίλησα με την nrg 3 φορές και περιμένω να με πάρουν τηλ για να με πούνε με τι δικαιολογητικά έγινε η αλλαγή. 

Τους είπα εάν μέχρι αύριο δεν έχω νέα θα προβώ σε καταγγελία και μήνυση. 

Μίλησα και με την δικηγόρο μου και μου είπε πολύ καλά έπραξα και όταν ξαναμιλήσω εάν δεν βγει άκρη θα θα το φτάσουμε μέχρι τον εισαγγελέα. 

Για να ξαναπάω δεη θέλει να ξαναδώσει εγγύηση να πληρώσω υδε και τον τελικό λογαριασμό. 

Και όλα αυτά χωρίς να φταίω. 

Η δικηγόρος μου είπε μην διανοηθώ και πληρώσω κάτι. 

Αναμένω τηλ από nrg να δούμε με τι δικαιολογητικά έγινε η αλλαγή ονόματος και παροχής. 

Οι άνθρωποι είναι ανεκδιήγητοι......

Δεν θα απαντησουν συντομα... Αυτο βλεπω... Να τους φοβισεις  με καταγγελιες, αγωγες,  παντου... ΡΑΕ,  κτλπ...

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Δεν θα απαντησουν συντομα... Αυτο βλεπω... Να τους φοβερισεις με καταγγελιες παντου... 

Εάν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο την γ@@@ν απλά δεν θα ξεμπλεξουν εύκολα. 

1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Εάν δεν απαντήσουν μέχρι αύριο την γ@@@ν απλά δεν θα ξεμπλεξουν εύκολα. 

Απλα ετσι υποθετω... Δεν γινονται  αυτα τοσο συντομα ...

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Απλα ετσι υποθετω... Δεν γινονται  αυτα τοσο συντομα ...

Άλλες 10 φορές θα πάρω εάν δεν με πάρουν και θα απείλησω ότι θα πάμε με εισαγγελέα. 

Άχρηστοι...

54 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Άλλες 10 φορές θα πάρω εάν δεν με πάρουν και θα απείλησω ότι θα πάμε με εισαγγελέα. 

Άχρηστοι...

Πάντως κι εγώ όταν άλλαξα όνομα από του άντρα μου στο δικό μου, στην ΕΛΠΕ, δεν ζήτησαν τίποτα. Και τους ρωτούσα, είναι δυνατόν να είναι τόσο απλό να αλλάξει όνομα μια παροχή; Δηλαδή άμα έχω έναν προηγούμενο λογαριασμό κάποιου και πρόσβαση στον μετρητή του μπορώ να αλλάξω στο όνομα μου; Και μου είπαν ναι, αλλά γιατί να το κάνετε; Όπως είδαμε από την άλλη περίπτωση που συζητούσαμε αυτές τις μέρες, γίνεται για να πάρεις επιδόματα κτλ. Υπάρχει κενό νομοθεσίας ή απλώς την παρακάμπτουν κάποιοι πάροχοι από βιασύνη 

• Like 1

1 λεπτό πριν, marinna είπε

Πάντως κι εγώ όταν άλλαξα όνομα από του άντρα μου στο δικό μου, στην ΕΛΠΕ, δεν ζήτησαν τίποτα. Και τους ρωτούσα, είναι δυνατόν να είναι τόσο απλό να αλλάξει όνομα μια παροχή; Δηλαδή άμα έχω έναν προηγούμενο λογαριασμό κάποιου και πρόσβαση στον μετρητή του μπορώ να αλλάξω στο όνομα μου; Και μου είπαν ναι, αλλά γιατί να το κάνετε; Όπως είδαμε από την άλλη περίπτωση που συζητούσαμε αυτές τις μέρες, γίνεται για να πάρεις επιδόματα κτλ. Υπάρχει κενό νομοθεσίας ή απλώς την παρακάμπτουν κάποιοι πάροχοι από βιασύνη 

Αυτό γίνεται... Συνηθισμένο.. 

Ενώ στην ΔΕΗ σου ζητούν όλα τα στοιχεία.. 

• Like 1
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...