Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, kostas314 είπε

Ας μας πουνε οτι σταθερο θα βγαζουν μια φορα το χρονο να ξερουμε, το οτι ειμαστε 3ο στον 4ο μηνα με την ιδια ασυμφορη τιμη δεν παρεχει καμια ευελιξια στον καταναλωτη οπως ειναι η βουληση του υπουργειου.

Τα σταθερά δεν είναι για να παρέχουν ευελιξία είναι για να παρέχουν αποφυγή ρίσκου στον καταναλωτή ειδικά από μια κάπως δυσκίνητη εταιρεία όπως η ΔΕΗ 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

48 λεπτά πριν, kostas314 είπε

Το οτι δινει σταθερο στα 18 λεπτα ειναι σαν μην δινει σταθερο.

Πιστευα οτι κανουν χετζινγκ καθε μήνα. Με συμβολαια αντιστοιχα του συνολου του τυπου των συμβολαιων.

Τον επόμενο μήνα η ΔΕΗ ίσως πουλάει το 4all κάτω από 0,10 και νυχτερινό κάτω από 0,07. Αν περιμένεις να δώσει σταθερό π.χ. στα 12-13 λεπτά θα διαψευστείς. Γενικά ότι θέλουν κάνουν και σε αυτό το θέμα - όλοι οι πάροχοι - εξαρτώνται πολύ από μακροχρόνια συμβόλαια που έχουν. Αυτά δεν θα τα μάθουμε ποτέ και θα πρέπει να συνεχίσουμε να διαλέγουμε από ότι προσφέρεται κάθε φορά, παρακολουθώντας την αγορά, αν θελουμε να επωφεληθούμε. Επιλογές μακροχρόνια σταθερών λύσεων σε πολύ οικονομικές τιμές, προσωπικά δεν βλέπω. 

• Like 3

Στις 25/2/2024 στις 12:09 ΠΜ, Joshua21 είπε

Κάπου είχα διαβάσει πως κάτι τέτοιο ισχύει σε κάποια προγράμματα άλλων παρόχων στα οποία η τιμή KWh ισχύει μετά από έκπτωση συνέπειας, συνεπώς στην εκπρόθεσμη εξόφληση η τιμή αλλάζει. Και σίγουρα η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη.

Κι όμως, από 14 σε 22 λεπτά είναι +60%.

• Like 1

4 minutes ago, doomnx said:

Κι όμως, από 14 σε 22 λεπτά είναι +60%.

Όντως, εγώ το σκεφτόμουν αλλιώς, δλδ σε ποσοστό έκπτωσης συνέπειας που φτάνει έως και 35%.

• Like 1

Εγώ πάλι προσπαθώ να πάω από το πράσινο στο 4all, αλλά δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία online. Εναλλακτικά; Τηλεφωνικά; Μέσω mail υπάρχει δυνατότητα;

2 ώρες πριν, killer_instinct είπε

Έκοψε την δήλωση μέτρησης η ΔΕΗ; Δεν το βρίσκω στο mydei...

Όχι μόλις το τσέκαρα, στην αρχική είναι όπως πάντα

• Like 1

16 λεπτά πριν, stapd_21 είπε

Εγώ πάλι προσπαθώ να πάω από το πράσινο στο 4all, αλλά δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία online. Εναλλακτικά; Τηλεφωνικά; Μέσω mail υπάρχει δυνατότητα;

4 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Όχι μόλις το τσέκαρα, στην αρχική είναι όπως πάντα

Σε όσους υπάρχει ηλεκτρονικός μετρητής με SIM και ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ενεργοποιήσει την μηνιαία τηλεμέτρηση δεν υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης ενδείξεων.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Spoiler

Καλησπέρα,εχω τον πεθερό μου στο χωριο που χρόνια εχει το ρευμα στον παππού στην ΔΕΗ απο 1958 (!) που μας εχει αφησει χρόνια τωρα,δεν εχει ασχοληθει ποτέ, έχει χασει τοσα χρονια ΚΟΤ πιθανως και τον "επεισα" επιτέλους να το παρει στο ονομα του,αλλα ειναι "σταθερός" με την ΔΕΗ,δεν θελει μπερδεματα με αλλες εταιρείες ουτε να ψάχνει καθε μηνα.

Οποτε λεω να τον πάω ΔΕΗ,αλλα σε πιο πρόγραμμα ειναι το θεμα τωρα που να μην χρειάζεται να ασχολείται με όρους και συμβολαια.

Επίσης πιθανως να τον βαλω και νυχτερινο,καλο θα κανει πιστεύω

Για το ΚΟΤ ξερει κανεις τι χρειάζεται για να δουμε αν δικαιουται,πιο Α,Β,Γ ; Γιατί φαντάζομαι πρέπει να γινει παραλληλα με την αιτηση.

Επισης μπορουν φανταζομαι να γίνουν online η οποια αιτηση ή εστω τηλεφωνικiv widgetiv

Spoiler

Screenshot_20240227_210755.jpg.1217995f93b7128aac9cfd114e586ae5.jpg

Spoiler

Screenshot_20240227_210747_edit_249889807765515.jpg.beeb094c19022e14547e0527ecfb04c4.jpg

Spoiler

Screenshot_20240227_210737.jpg.b386e1b468f459e3238d9a6419a2efab.jpg

Spoiler

Screenshot_20240227_210724_edit_249908028501970.jpg.96ce59c02614fdff7795a7f88655bac3.jpg

iv widget

Επεξ/σία από lacta13

Αν είχες επισκεφτεί το site της ΔΕΗ το 80% των ερωτήσεών σου θα είχαν απαντηθεί.

2 προγράμματα έχει στην ουσία η ΔΕΗ. 4All και Online. Το Online έχει απαγορευτική τιμή τώρα. Άρα τον πας στο 4All. Εκτός αν έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση οπότε τον αφήνεις Γ1.

Βάλε και νυχτερινό και ΚΟΤ, δεν χάνεις κάτι. Παίρνει ΚΕΑ; Είναι πολύτεκνος; Μπορεί να μη δικαιούται κανένα ΚΟΤ από τα 3.

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Αν είχες επισκεφτεί το site της ΔΕΗ το 80% των ερωτήσεών σου θα είχαν απαντηθεί.

2 προγράμματα έχει στην ουσία η ΔΕΗ. 4All και Online. Το Online έχει απαγορευτική τιμή τώρα. Άρα τον πας στο 4All. Εκτός αν έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση οπότε τον αφήνεις Γ1.

Βάλε και νυχτερινό και ΚΟΤ, δεν χάνεις κάτι. Παίρνει ΚΕΑ; Είναι πολύτεκνος; Μπορεί να μη δικαιούται κανένα ΚΟΤ από τα 3.

Μονο για ΚΟΤ Β λογικα αν μπαινει.στα αλλα 2 σίγουρα οχι.θα το δω.

Απλα εγω ειμαι εδω και ενα χρονο ενεργειακος τουριστας στο σπίτι μου και ειχα χασει επαφη με την ΔΕΗ.

Εβαλα και τους 2 τελευταίους λογαριασμους του

5 ώρες πριν, lacta13 είπε

Μονο για ΚΟΤ Β λογικα αν μπαινει.στα αλλα 2 σίγουρα οχι.θα το δω.

Απλα εγω ειμαι εδω και ενα χρονο ενεργειακος τουριστας στο σπίτι μου και ειχα χασει επαφη με την ΔΕΗ.

Εβαλα και τους 2 τελευταίους λογαριασμους του

Το ΚΟΤ είναι καλό να το πάρει εφόσον το δικαιάται και κρίμα εάν τόσα χρόνια το έχανε αλλά για το νυχτερινό να ξέρεις δεν είναι τόσο απλό. Εκτός από καινούριο μετρητή (από ΔΕΔΔΗΕ) πρέπει και να πληρώσεις ηλεκτρολόγο για να σου κάνει μετρατροπές (και πιστοποιητικά) στην (για την) ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού. Και εφόσον μιλάμε για σπίτι παππού σε χωριό και για 1958 μιλάμε για πολλά χρήματα. Δεν ξέρω πόσα αλλά σίγουρα δεν ξεμπερδεύεις απλά με ένα 100άρικο οπότε ξέχνα το νυχτερινό είναι ασύμφορο.

4 ώρες πριν, e-k είπε

Το ΚΟΤ είναι καλό να το πάρει εφόσον το δικαιάται και κρίμα εάν τόσα χρόνια το έχανε αλλά για το νυχτερινό να ξέρεις δεν είναι τόσο απλό. Εκτός από καινούριο μετρητή (από ΔΕΔΔΗΕ) πρέπει και να πληρώσεις ηλεκτρολόγο για να σου κάνει μετρατροπές (και πιστοποιητικά) στην (για την) ηλεκτρική εγκατάσταση του σπιτιού. Και εφόσον μιλάμε για σπίτι παππού σε χωριό και για 1958 μιλάμε για πολλά χρήματα. Δεν ξέρω πόσα αλλά σίγουρα δεν ξεμπερδεύεις απλά με ένα 100άρικο οπότε ξέχνα το νυχτερινό είναι ασύμφορο.

Καλημέρα... Δεν χρειάζεται ηλεκτρολόγος για νυχτερινό.. Τίποτα από αυτά.. Κάνεις αίτηση και μπαίνει το νυχτερινό.. Δεν ισχύουν αυτά για να μπει.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...