Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, dasos2024 είπε

Ελαβα κι εγω τον εκκαθαριστικο για το προηγουμενο τετραμηνο. Πρωτη παρατηρηση οτι το παγιο απο τα 14 πηγε στα 16€.

Η τιμολογηση, απο ενιαια πριν, τωρα ειναι σε 4 τμηματα 😀

Ημερα: 0,128€ - 0,13635€ - 0,155€ - 0,17€  [προηγ. ενιαια τιμη: 0,155]

Nυχτα: 0,1032€ - 0,11155€ - 0,11400€ - 0,129€  [προηγ.ενιαια τιμη: 0,114]

image.png

Mπραβο στη ΔΕΗ ετσι οπως τα κανε, κερδιζει το βραβειο της ανοιχτης παλαμης🖐️

Ο λόγος που υπάρχει διαφορετική τιμολόγηση είναι διότι κάθε μήνα υπάρχει διαφορετική τιμή κιλοβατώρας και στην εκκαθάριση 4μήνου γίνεται αναλογικός επιμερισμός της κατανάλωσης.

Στο ημερήσιο για τις λίγες μέρες τον Φλεβάρη η τιμή της κιλοβατώρας είναι 0,128, τον Γενάρη ήταν 0,13635,  Δεκέμβρη και Νοέμβρη ήταν 0,170 και τις μέρες το Οκτώβρη 0,155. Αντίστοιχα ισχύουν και για τις νυχτερινές χρεώσεις. Θα δεις ότι έχεις επιστροφή λόγω επιδότησης από το Κράτος ένα ποσό που αφορά την περίοδο έως τέλος του 2023, που πλέον έχει καταργηθεί.

Για το πάγιο δεν δίνεις ακριβή αριθμό ημερών, αλλά γενικά η χρέωση είναι αναλογική επί του συνόλου ανά περίοδο 30ημερών. Το πάγιο από 1-1-2024 είναι πλέον 5€/30 μέρες ενώ πριν ήταν αντίστοιχα 3,5€/30 μέρες. Κάνε τις πράξεις και θα δεις ότι θα βγει σωστά η χρέωση.

1 λεπτό πριν, filarhos είπε

Σας έχει αργήσει να βγει λογαριασμός για τον Ιανουάριο;

Έχω τον καινούριο μετρητή και έλεγε καταμέτρηση 1/2/2024, αλλά έφτασε 13 και δεν έχει βγει ούτε εκδοθεί λογαριασμός.

Ναι, σε μένα στην Αθήνα. έδωσα καταμέτρηση 30 Γενάρη και μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί ο λογαριασμός.

Αντίθετα σε άλλη σύνδεση στο χωριό, έδωσα καταμέτρηση 28 Γενάρη και ο λογαριασμός εκδόθηκε την επομένη 29/1.

Και στις 2 συνδέσεις υπάρχει νέος ψηφιακός μετρητής, αλλά μόνο της Αθήνας έχει και ενεργή sim.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στο ebill μου εχω 3 παροχες ρευματος. Δινω καθε μηνα μετρηση με self metering η οποια παντα ανοιγει και για τις 3 την ιδια ημερομηνια. Τωρα στις 2 μου εχει την καρτελα self metering ενω στην τριτη οχι. Να ειναι bug του ebill η παιζει κατι αλλο?

2 ώρες πριν, filarhos είπε

Σας έχει αργήσει να βγει λογαριασμός για τον Ιανουάριο;

Έχω τον καινούριο μετρητή και έλεγε καταμέτρηση 1/2/2024, αλλά έφτασε 13 και δεν έχει βγει ούτε εκδοθεί λογαριασμός.

Πάρε και ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.. Δωρεάν είναι.. 

• Like 1

3 hours ago, takoulou said:

Πάρε και ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.. Δωρεάν είναι.. 

Δωρεάν είναι αλλά την τελευταία φορά περίμενα πάνω από μια ώρα.
Το καλό είναι ότι θα πάει πιο πίσω και η πληρωμή...

Αλλά υποτίθεται τους μετρητές τους έβαλαν για καλό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, jkoukos είπε

Ο λόγος που υπάρχει διαφορετική τιμολόγηση είναι διότι κάθε μήνα υπάρχει διαφορετική τιμή κιλοβατώρας και στην εκκαθάριση 4μήνου γίνεται αναλογικός επιμερισμός της κατανάλωσης.

Λες να μη το ηξερα? Τοσο καιρο το λενε, θα επρεπε να μενω σε καποια απομονωμενη ραχουλα χωρις επικοινωνια. Τεσσερις μηνες, τεσσερις χρεωσεις, αλλα μ.ο.  πανω-κατω ιδια τιμη, αρα προς τι η φασαρια, ας το αφηναν οπως ειναι να μη ταλαιπωρουνται κιολας.

14 ώρες πριν, jkoukos είπε

Για το πάγιο δεν δίνεις ακριβή αριθμό ημερών, αλλά γενικά η χρέωση είναι αναλογική επί του συνόλου ανά περίοδο 30ημερών. Το πάγιο από 1-1-2024 είναι πλέον 5€/30 μέρες ενώ πριν ήταν αντίστοιχα 3,5€/30 μέρες. Κάνε τις πράξεις και θα δεις ότι θα βγει σωστά η χρέωση.

Δεν ειπα οτι ειναι λαθος η χρεωση, την αυξηση σημειωσα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

8 ώρες πριν, dasos2024 είπε

Τεσσερις μηνες, τεσσερις χρεωσεις, αλλα μ.ο.  πανω-κατω ιδια τιμη, αρα προς τι η φασαρια, ας το αφηναν οπως ειναι να μη ταλαιπωρουνται κιολας.

Είναι σχεδόν ίδια τιμή διότι μέχρι τέλους του 2023 παίρναμε επιδότηση από το Κράτος. Αν έλλειπε αυτή, θα ήταν ακριβότερη έναντι της σημερινής (δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον). Πιθανόν θα παίζεται μπάλα με το ποσοστό έκπτωσης.

Τον προηγούμενο μήνα άλλαξα μετρητή μετά από αίτηση για νυχτερινό ρεύμα. Μου βάλαν από τους καινούργιους, μαζί με SIM και μου είπαν οτι θα είμαι σε τηλεμέτρηση. Σήμερα μίλησα και με ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικώς και μου επιβεβαίωσαν οτι υπάρχει τηλεμέτρηση στην παροχή και δεν χρειάζεται να εισάγω τιμές στο self metering. Ισχύει αυτό;

1 λεπτό πριν, arisermpo είπε

Τον προηγούμενο μήνα άλλαξα μετρητή μετά από αίτηση για νυχτερινό ρεύμα. Μου βάλαν από τους καινούργιους, μαζί με SIM και μου είπαν οτι θα είμαι σε τηλεμέτρηση. Σήμερα μίλησα και με ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικώς και μου επιβεβαίωσαν οτι υπάρχει τηλεμέτρηση στην παροχή και δεν χρειάζεται να εισάγω τιμές στο self metering. Ισχύει αυτό;

Ανάλογα την περιοχή που είσαι.. Ακόμα δεν δουλεύει η Τηλεμετρηση σε όλα.. Υπάρχει κάποιο ποστ σε διπλανό που λέει.. 

• Like 1

πως καταργω το GREEN PASS απο το λογαρισμο 4all που ανηκω???

Εχω ακολουθησεις ολες τις ενεργειες που εγραψε καποιος εδω μεσω app αλλα φαινεται ειναι ορατο ακομη!

Ξερετε πως μπορω να δωσω παγια εντολη ωστε να πληρωνεται αυτοματα στην ληξη του λογαριασμου ο 4all λογαριασμος μου?

Ξερει κανεις πως μπορω να παρω 5000 ποντους στην AEGEAN??? 

το ειχα λαβει καποια στιγμη οταν πηγα απο Online my home σε 4all αλλα ξαναγυρισε   ο λογαριασμος μου ΕΝΑΝΤΙ Γ1 και ζητησα να παει παλι 4all οπερ και εγινε διχως πιστωση επιπλεον 5000 ποντων!!!! Ξερει καποιος πως μπορω να ξαναλβω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, PedroG είπε

Εχω ακολουθησεις ολες τις ενεργειες που εγραψε καποιος εδω μεσω app αλλα φαινεται ειναι ορατο ακομη!

Ξερετε πως μπορω να δωσω παγια εντολη ωστε να πληρωνεται αυτοματα στην ληξη του λογαριασμου ο 4all λογαριασμος μου?

Ξερει κανεις πως μπορω να παρω 5000 ποντους στην AEGEAN??? 

το ειχα λαβει καποια στιγμη οταν πηγα απο Online my home σε 4all αλλα ξαναγυρισε   ο λογαριασμος μου ΕΝΑΝΤΙ Γ1 και ζητησα να παει παλι 4all οπερ και εγινε διχως πιστωση επιπλεον 5000 ποντων!!!! Ξερει καποιος πως μπορω να ξαναλβω?

Για το green pass σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα κάνει για την κατάργηση του, μου είπανε ότι δεν γίνετε να καταργηθεί εντος του πρώτο 4μηνου που είναι δωρεάν. Παρόλα αυτά, επειδη εδώ στο νήμα έχει γραφτεί να μην λαμβάνουμε και πολυ στα σοβαρά τις απαντήσεις που παίρνουμε από το τηλεφωνικό κέντρο, έστειλα και στην φόρμα επικοινωνίας αίτημα για κατάργηση του green pass ακολουθώντας την διαδικασία που έχει γραφτεί εδώ στο νήμα.Εχει περάσει καμία βδομάδα ίσως και παραπάνω και μέχρι στιγμής δεν έχω καμία ενημέρωση για την εξέλιξη του αιτήματος και φυσικά το green pass είναι ακόμη ενεργοποιημένο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
  • Sad 1

27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Για το green pass σε τηλεφωνική επικοινωνία που ειχα κάνει για την κατάργηση του, μου είπανε ότι δεν γίνετε να καταργηθεί εντος του πρώτο 4μηνου που είναι δωρεάν. Παρόλα αυτά, επειδη εδώ στο νήμα έχει γραφτεί να μην λαμβάνουμε και πολυ στα σοβαρά τις απαντήσεις που παίρνουμε από το τηλεφωνικό κέντρο, έστειλα και στην φόρμα επικοινωνίας αίτημα για κατάργηση του green pass ακολουθώντας την διαδικασία που έχει γραφτεί εδώ στο νήμα.Εχει περάσει καμία βδομάδα ίσως και παραπάνω και μέχρι στιγμής δεν έχω καμία ενημέρωση για την εξέλιξη του αιτήματος και φυσικά το green pass είναι ακόμη ενεργοποιημένο.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο για την κατάργηση του, είχα κάνει αίτημα τον Δεκέμβριο, το ακύρωσαν και όταν έκανα την αλλαγή σε κίτρινο για να επιβεβαιώσουν αν θέλω ακόμα την κατάργηση του.

• Like 2
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, ss42ss είπε

Εμένα με πήραν τηλέφωνο για την κατάργηση του, είχα κάνει αίτημα τον Δεκέμβριο, το ακύρωσαν και όταν έκανα την αλλαγή σε κίτρινο για να επιβεβαιώσουν αν θέλω ακόμα την κατάργηση του.

Είναι τελείως μα τελείως καταχρηστική η εφαρμογή διατάξεων και Δαπανών όταν μας βάζουν και μας υποχρεώνουν να στέλνουμε εμαιλ, τηλεφωνούμε, παρουσιάζομαστε αυτοπροσώπως για την κατάργηση τους.

Είναι αντίθετη με τα δικαιώματα των εργαζομένων καταναλωτών και πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τους χρήστες υπηρεσιών τέτοιες περιπτώσεις και τεχνικές.

Χάνουμε και χρόνο και χρήμα και εργατοώρες για τα αυτονόητα....ενώ προσπαθούμε να αποδεσμευτουμε απο προγράμματα, χαράτσια και υποτιθέμενες ευνοϊκές για τον χρήστη υπηρεσίες.

Δεν θέλω......δεν παίρνω.....κάνε πιο απλή την αποδέσμευση μου.....

Ενώ αντίθετα βλέπουμε πόσο εύκολα μας κάνουν δέσμιους με τέτοιες τεχνικές....

Απαράδεκτοι με κεφαλαία.....όχι μόνο η ΔΕΗ αλλά και άλλες τέτοιες εταιρείες 

• Like 1

2 λεπτά πριν, ekaterinib είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το 4 all το συνδυάζεται με ΚΟΤ γιατί δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό.

Ναι συνδυάζεται. Πού ακριβώς κοιτάς;

myhome4all_2024_feb24-v2.pdf (dei.gr)

• Like 1

4 hours ago, PedroG said:

ποιές είναι οι ενέργειες μέσω app; Εγώ ξέρω μόνο για την αίτηση μέσω της φόρμας επικοινωνίας για κατάργηση green pass

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...