Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

48 λεπτά πριν, grinder_ είπε

΄Έχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει την πάγια εντολή στην ΔΕΗ;
Έχω αποχωρήσει μήνες τώρα αλλά βλέπω τα στοιχεία της κάρτας παραμένουν αποθηκευμένα στο site τους.
Απενεργοποίηση/διαγραφή δεν υπάρχει, μόνο αλλαγή κάρτας. Έστειλα αίτημα μέσω της εξυπηρέτησης, υποτίθεται το προώθησαν στο αρμόδιο τμήμα και από τότε σιγή ιχθύος...
Έλεος δηλαδή, όλα με καταγγελίες πρέπει να λειτουργούν σε αυτή την καταραμένη χώρα;

Δοκίμασες να το το απενεργοποιείσεις από την τράπεζα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, grinder_ είπε

΄Έχει καταφέρει κανείς να απενεργοποιήσει την πάγια εντολή στην ΔΕΗ;
Έχω αποχωρήσει μήνες τώρα αλλά βλέπω τα στοιχεία της κάρτας παραμένουν αποθηκευμένα στο site τους.
Απενεργοποίηση/διαγραφή δεν υπάρχει, μόνο αλλαγή κάρτας. Έστειλα αίτημα μέσω της εξυπηρέτησης, υποτίθεται το προώθησαν στο αρμόδιο τμήμα και από τότε σιγή ιχθύος...
Έλεος δηλαδή, όλα με καταγγελίες πρέπει να λειτουργούν σε αυτή την καταραμένη χώρα;

Αφού είναι απενεργοποιημένη η παροχή τι σκας; Πρόκειται να βγει άλλος λογαριασμός;

Λόγω των διαρκών προβλημάτων με ηρωνα σκέφτομαι για επόμενη τράμπα την ακατανόμαστη να πάρω και τα 5.000 μίλια του 4all. Υπάρχει τρόπος αποφυγής της εγγύησης με πάγια εντολή εξόφλησης?

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Λόγω των διαρκών προβλημάτων με ηρωνα σκέφτομαι για επόμενη τράμπα την ακατανόμαστη να πάρω και τα 5.000 μίλια του 4all. Υπάρχει τρόπος αποφυγής της εγγύησης με πάγια εντολή εξόφλησης?

για να τα αξιοποιήσεις (~15€ περίπου) πρέπει να έχεις και κάποιο εισιτήριο απο aegean αλλιώς δε γίνεται σκέτη η εξαργύρωση

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

για να τα αξιοποιήσεις (~15€ περίπου) πρέπει να έχεις και κάποιο εισιτήριο απο aegean αλλιώς δε γίνεται σκέτη η εξαργύρωση

Πετάω αρχές Μάρτη 😉θα τα αφήσω κάβα για επόμενο ταξίδι. 

16 λεπτά πριν, messinia3 είπε

μου είπαν ότι από econtract γλιτώνεις την εγγύηση (αλλά μου το είπαν από το τηλεφωνικό κέντρο, με ό,τι σημαίνει αυτό). Επίσης είπαν ότι χρειάζεται φωτό -αν το προχωρήσεις πες μου αν όντως χρειάζεται ή όχι!

• Thanks 1

39 λεπτά πριν, marinna είπε

Για το e-contract της ΔΕΗ χρειάζεται να ανεβάσεις φωτογραφία του μετρητή ή αρκεί να γράψεις ενδείξεις; Γνωρίζει κάποιος;

Αρκεί να γράψεις ενδείξεις. 

• Thanks 1

42 λεπτά πριν, marinna είπε

Για το e-contract της ΔΕΗ χρειάζεται να ανεβάσεις φωτογραφία του μετρητή ή αρκεί να γράψεις ενδείξεις; Γνωρίζει κάποιος;

Εγώ δεν είχα ανεβάσει φωτο

37 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κάνε online το συμβόλαιο και δεν πληρώνεις εγγύηση

• Thanks 2

Ελαβα κι εγω τον εκκαθαριστικο για το προηγουμενο τετραμηνο. Πρωτη παρατηρηση οτι το παγιο απο τα 14 πηγε στα 16€.

Η τιμολογηση, απο ενιαια πριν, τωρα ειναι σε 4 τμηματα 😀

Ημερα: 0,128€ - 0,13635€ - 0,155€ - 0,17€  [προηγ. ενιαια τιμη: 0,155]

Nυχτα: 0,1032€ - 0,11155€ - 0,11400€ - 0,129€  [προηγ.ενιαια τιμη: 0,114]

image.png

Mπραβο στη ΔΕΗ ετσι οπως τα κανε, κερδιζει το βραβειο της ανοιχτης παλαμης🖐️

18 ώρες πριν, Giannis_Io είπε

Αν η ενεργοποίηση έχει γίνει από το e-bill της ΔΕΗ δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις. Για αυτό καλό είναι όσοι κάνουν ενεργοποίηση της πάγιας να το κάνουν από το e banking της τράπεζας τους και όχι από το e-bill ώστε μόλις φύγουν να την ακυρώσουν. 

Η να πω εγώ βάζεις μια virtual της revolut , και την κλείνεις οπότε θες

20 hours ago, Giannis_Io said:

Αν η ενεργοποίηση έχει γίνει από το e-bill της ΔΕΗ δεν μπορείς να την απενεργοποιήσεις. Για αυτό καλό είναι όσοι κάνουν ενεργοποίηση της πάγιας να το κάνουν από το e banking της τράπεζας τους και όχι από το e-bill ώστε μόλις φύγουν να την ακυρώσουν. 

Εγώ πρόσφατα έκανα μέσω ebill ενεργοποίηση για να πάρω τα μίλια της Aegean και μετά απενεργοποίηση κατευθείαν.  Έχει έναν διακόπτη. Τώρα δε γνωρίζω αν άλλαξαν κάτι ή παίζει ρόλο το πρόγραμμα στο οποίο είναι κάποιος  (γιατί η πάγια σε κάποια είναι υποχρεωτική).

2024-02-13091637.png.be03be84b287dd39f3f5b01e4a9823ed.png

9 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Εγώ πρόσφατα έκανα μέσω ebill ενεργοποίηση για να πάρω τα μίλια της Aegean και μετά απενεργοποίηση κατευθείαν.  Έχει έναν διακόπτη. Τώρα δε γνωρίζω αν άλλαξαν κάτι ή παίζει ρόλο το πρόγραμμα στο οποίο είναι κάποιος  (γιατί η πάγια σε κάποια είναι υποχρεωτική).

2024-02-13091637.png.be03be84b287dd39f3f5b01e4a9823ed.png

Όταν είσαι πελάτης της ΔΕΗ εννοείται ότι μπορείς να κάνεις απενεργοποίηση της κάρτας και της πάγιας. Το πρόβλημα είναι όταν φύγεις από ΔΕΗ, τοτε δεν μπορείς να κάνεις απενεργοποίηση.

1 ώρα πριν, stefanidisg είπε

Η να πω εγώ βάζεις μια virtual της revolut , και την κλείνεις οπότε θες

Και αυτό γίνεται αλλά πολύς κοσμος δεν έχει εξοικειωθεί ακόμα με revolut.

Σας έχει αργήσει να βγει λογαριασμός για τον Ιανουάριο;

Έχω τον καινούριο μετρητή και έλεγε καταμέτρηση 1/2/2024, αλλά έφτασε 13 και δεν έχει βγει ούτε εκδοθεί λογαριασμός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...