Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε

Καλημέρα σας,

Θα ήθελα να ρωτήσω για οποιον ξερει, ήμουν παλια σε λογαριασμό με έκτωση ΠΟΤ στα 0,042.. οταν εκανα περσι ΚΟΤ στα 0,045 χάθηκε η έκτωση ΠΟΤ υπήρχε (νόμιζα θα μπορείς να έχεις και τα 2 αλλα τελικα μόνο το ένα οπότε για όσο ειχα κοτ το ποτ δν έμπαινε).

Στο τηλέφωνο πριν λήξει το κοτ μου ειπανε οτι επείδη δν θα μπορούσα να κάνω και φέτος ε δεν πρζ οταν έφευγε το ΚΟΤ θα έμπαινε αυτόματα το ΠΟΤ. 

Μέχρι και στον εκαθαριστικό που εκδόθηκε μέχρι και 27/12 υπήρχε ο κοτ. Πλέον τελείωσε και δν μπορεσαν να κάνω αιτηση, και βλεπώ τωρα στον λογαριασμό του Ιανουαρίου που ήταν ένδειξη πελάτη δεν υπάρχει μεσα τελικά το ΠΟΤ . 

Ξερει κανείς εαν θα πρέπει να κάνω κανα τηλέφωνο η θα εμφανιστεί στον εκκαθαριστικό? 

Το ΠΟΤ μπαίνει μόνο στον εκκαθαριστικό

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

ειπα και παραπανω οταν εχει ληξει το κοτ 

Έχεις ολόκληρο τετράμηνο χωρις Κοτ?  Όχι , οπότε ότι είναι θα το δεις στην εκκαθάριση τετραμήνου 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ison είπε

Παιδες αν γνωριζει κανεις (και ζητω συγγνωμη αν δεν ειναι το καταλληλο νημα) .

Κανονικά δινω μετρηση για να μου βγει ο λογαριασμος αλλα για διαφορους λογους δεν την εδωσα για το τρεχοντα με αποτελεσμα να μου ερθει ενας φουσκωμένος εναντι του ΔΕΔΗΕ. Μπορώ κάπως να δωσω εστω και τωρα ενδειξη για να ερθει το δυνατόν στα σωστά του?  Γινεται καταρχάς και αν ναι περνω δεη ή δεδηε?

Ευχαριστώ για την βοηθεια αν ξερει κανείς 

Άσε απλήρωτο τον έναντι δεν έγινε κάτι 

1 ώρα πριν, fuorigioco1981 είπε

πως βλεπουμε τις τιμες του ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ πρασινου προγραμματος που εχουμε στην δεη?

Στην υπογραφή μου, πάτα πάνω εκεί που λέει ανάγνωση, υπάρχει φύλλο με όνομα ιστορικό τιμών. Εκεί θα δεις πόσο σε χρεώνει η ΔΕΗ τον Φεβρουάριο. Εναλλακτικά στην ιστοσελίδα του.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Καλημερα. Εχω επιλεξει το Myhomeonline της δεη (το μπλε). Με περιπου 450kwh το μηνα και να δινω εγω την ενδειξη, ερχεται καπου 140€ ο λογαριασμος μαζι με ολα τα αλλα. 

Ειναι φυσιολογικες οι χρεωσεις με βαση αυτα που ισχυουν τωρα ή  μπλεξαμε με αυτο το προγραμμα.

47 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

Καλημερα. Εχω επιλεξει το Myhomeonline της δεη (το μπλε). Με περιπου 450kwh το μηνα και να δινω εγω την ενδειξη, ερχεται καπου 140€ ο λογαριασμος μαζι με ολα τα αλλα. 

Ειναι φυσιολογικες οι χρεωσεις με βαση αυτα που ισχυουν τωρα ή  μπλεξαμε με αυτο το προγραμμα.

Ανέβασε την ανάλυση (2η σελίδα) του λογαριασμού σου να σου πούμε (χωρίς προσωπικά στοιχεία)

48 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε

αυτο πριν το διαλέξεις θα μπορούσες να κανεις μια πράξει να δεις πόσο θα σου βγει και μετα το επιλέγεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. τωρα αν το ψάχνεις καθε μήνα λάθος επιλογή έκανες.

• Like 1

Περσι ακριβως ιδια ημερομηνια 29.1.23 Εναντι 35 ευρω (My home Online)

τον προηγουμενο μηνα 29.12.23 Εκκαθαριστικος 35 ευρω Myhome4all

τωρα 29.1.24 Εκκαθαριστικος 67 ευρω ηρθε ο αναλυτικος 150 KW ακριβως οσες εκαψα και σε ολους τους μηνες απο περσι...Διαβαζω ομως Γ1Οικιακο Πρασινο.....

Τι κανω παιδες???? Παραμενω παω στο 4all πρεπει καθε μηνα να δλωνω ποιο τιμολογιο θελω? Γιατι αλλαξε ξαφνικα?

επισης η μονη παραλογη χρεωση που ειδια ηταν GREEN PASS που ζητησα ομως να αποσυρθει απο τις ρυθμισεις ηδη τν προηγουμενη εβδομαδα!

14 λεπτά πριν, PedroG είπε

Περσι ακριβως ιδια ημερομηνια 29.1.23 Εναντι 35 ευρω (My home Online)

τον προηγουμενο μηνα 29.12.23 Εκκαθαριστικος 35 ευρω Myhome4all

τωρα 29.1.24 Εκκαθαριστικος 67 ευρω ηρθε ο αναλυτικος 150 KW ακριβως οσες εκαψα και σε ολους τους μηνες απο περσι...Διαβαζω ομως Γ1Οικιακο Πρασινο.....

Τι κανω παιδες???? Παραμενω παω στο 4all πρεπει καθε μηνα να δλωνω ποιο τιμολογιο θελω? Γιατι αλλαξε ξαφνικα?

επισης η μονη παραλογη χρεωση που ειδια ηταν GREEN PASS που ζητησα ομως να αποσυρθει απο τις ρυθμισεις ηδη τν προηγουμενη εβδομαδα!

Ανέβασε το λογαριασμό χωρίς προσωπικά στοιχεία. Έχεις τον τρόπο σου να μας κουφαίνεις 🤣

• Like 1

1 ώρα πριν, atpanos είπε

αυτο πριν το διαλέξεις θα μπορούσες να κανεις μια πράξει να δεις πόσο θα σου βγει και μετα το επιλέγεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. τωρα αν το ψάχνεις καθε μήνα λάθος επιλογή έκανες.

Εκανα τοτε την πραξη και λεω καλυτερα σταθερο και 10€ πανω παρα ότι προκύψει καθε μηνα. Απλα βλεπω πως το πρασινο σε οσους μεινανε μεχρι στιγμης βγαινει. 

Screenshot_20240207_135217_Samsung Notes.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η διαφορά στα 17 € ειναι περίπου.

η χρεωση θα σου έβγαινε 436 * 0,13635 = 59,45 € αντι για 76,3 (με τιμή Ιανουαρίου)

Επεξ/σία από atpanos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε ο λογαριασμός (είμαι στο ειδικό, το πράσινο της ΔΕΗ δηλαδή),  αλλά βλέπω 112kWh υπολογίστηκαν με 0,16500€ η κιλοβατώρα. Υπάρχει κάποια εξήγηση;
(μήπως από 28/11/2023 ως 31/12/2024 με χρέωσαν με αυτή την τιμή; )

Αναφορά σε κείμενο

Λογαριασμός Έναντι
Ειδικό τιμολόγιο (πράσινο της ΔΕΗ)
Κατανάλωση Ηλεκτρικής Ενέργειας 258 kWh
Περίοδος Κατανάλωσης 28/11/2023 - 25/01/2024
Ημέρες 59
Χρεώσεις Προμήθειας ΔΕΗ 41,81
Επιδότηση Κράτους -3,70
Πάγια Χρέωση 8,14
Χρέωση Ενέργειας Ημέρας 29,80: (83kWhx0,13635€/kWh)+(112kWhx0,16500€/kWh)
Χρέωση Ενέργειας Νύχτας 7,51: (27kWhx0,11155€/kWh)+(36kWhx0,12500€/kWh)
Εκπτωση GreenPass Home - 1,8 1
GreenPass Home 1,87

Επεξ/σία από panosena

7 λεπτά πριν, panosena είπε

Μου ήρθε ο λογαριασμός (είμαι στο ειδικό, το πράσινο της ΔΕΗ δηλαδή),  αλλά βλέπω 112kWh υπολογίστηκαν με 0,16500€ η κιλοβατώρα. Υπάρχει κάποια εξήγηση;
(μήπως από 28/11/2023 ως 31/12/2024 με χρέωσαν με αυτή την τιμή; )

από 28/11/2023 ως 31/12/2024 χρέωσαν με αυτή την τιμή

• Thanks 1

Από το mydei εξαφανίστηκε το πεδίο με την ένδειξη πότε
μπορούμε να κάνουμε την δική μας καταχώρηση.
Ναι, όντως τώρα δεν ισχύει για εμένα, αλλά τι μπορεί
να σημαίνει αυτό;
Θα εφαρμόσουν λέτε τη μηνιαία καταμέτρηση τόσο γρήγορα;
Ή μας υποχρεώνουν σε έναντι με το ζόρι ώσπου να το εφαρμόσουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...