Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, PedroG είπε

Τελική Βασική Τιμή Προμήθειας* (€/kWh) οι πρώτες 500 kWh/μήνα

Από 0,15500 στα 0,12400

Τελική Βασική Τιμή Προμήθειας* (€/kWh) όλες οι επόμενες

Από 0,21100 στα  0,16880

Είναι καλή τιμή ηλεκτρικού παιδιά;

Υπάρχουν και καλύτερες, αλλά για ΔΕΗ δεν έχει φθηνότερο, τουλάχιστον στις μικρές καταναλώσεις.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, jkoukos είπε

Στο 4all αυξήθηκε ο συντελεστής α από 1,15 σε 1,16. Μικρή επίδραση στην προσαύξηση αν και για τον Φεβρουάριο είναι μηδενική. Για παράδειγμα τον Ιανουάριο θα ήταν 0,00255 (αντί 0,00253).

για νέους πελάτες , οι παλιοί για 6 μήνες απο την υπογραφή παραμένουν με 1,15 , να δούμε πως θα τα μπαλώσουν

edit πιο πιθανό για λάθος το κόβω , εκτός αν βρήκαν ευκαιρία τώρα που η ρήτρα είναι μηδέν να το περάσουν στα μουλωχτά

edit2 έχουν και αλλαγή τα όρια , πλέον ίδια με του Γ1 άρα μάλλον κάνανε λάθος , στους ειδικούς όρους παραμένουν όπως ήταν

Επεξ/σία από korakios
  • Like 3
  • Confused 1

13 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μέχρι να τερματίσουν και οι τελευταίοι της κούρσας (Φυσικό Αέριο, Eunice Power) αυτή είναι η κατάσταση στα ex-ante για τον Φεβρουάριο μέχρι στιγμής:

s6iU9Mb.jpeg

1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Στο 4all αυξήθηκε ο συντελεστής α από 1,15 σε 1,16. Μικρή επίδραση στην προσαύξηση αν και για τον Φεβρουάριο είναι μηδενική. Για παράδειγμα τον Ιανουάριο θα ήταν 0,00255 (αντί 0,00253).

Στάνταρ τα έχουν παίξει από το πολύ copy/paste μεταξύ των προγραμμάτων.

Στο 4All ο συντελεστής β δεν θα επρεπε να είναι αρνητικός? 

Γιατί είναι πάλι μηδέν?

Γιατί βάζουν τους μαθηματικούς τύπους αφού στο τέλος βάζουν ότι τιμή  τους  βολέυει?

• Like 1

Το προβλέπει ο αλγόριθμος που ισχύει για όλους. Εφόσον η ΤΕΑ είναι εντός της περιοχής εύρους τιμών των συντελεστών Lu και Ll που έχει ορίσει κάθε πάροχος, τότε η προσαύξηση είναι μηδενική.

Για τον υπολογισμό του Φεβρουαρίου η ΤΕΑ είναι 0,9302 και βρίσκεται εντός των ορίων 0,100-0,090 του 4all.

• Like 1

Θυμίστε μου λίγο.

α. Οι 500 kWh/μήνα αφορούν το σύνολο μέρας και νύχτας; και

β. Αν εγώ κάψω 550 σε ένα μήνα, οι πρώτες 500 είναι με 0.128 και οι επόμενες με 0.1376 ή όλες με 0.1376;

image.png.58be76363ddb30b7b5f16032319fafc5.png

Καλημέρα .Να ρωτήσω κάτι...ήρθε ο εκκαθαριστικός του διμήνου Δεκέμβριος Γενάρης .έκαψα γυρω στις 800kwh. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως διαχωρίζει η ΔΕΗ τι έκαψα τον Δεκέμβριο και τι τον Γενάρη. Εγώ ξέρω οτι έκαψα τις 300 μόνο τον Δεκέμβριο. Αναλογικά και με το κρύο δλδ,το Γενάρη ένα νοικοκυριό που ζεσταίνεται με ρεύμα θα έκαψε περισσότερο το Γενάρη .Απορώ .Θα τους πάρω αργότερα να δω τι θα μου πουν .

6 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Θυμίστε μου λίγο.

α. Οι 500 kWh/μήνα αφορούν το σύνολο μέρας και νύχτας; και

β. Αν εγώ κάψω 550 σε ένα μήνα, οι πρώτες 500 είναι με 0.128 και οι επόμενες με 0.1376 ή όλες με 0.1376;

α. μόνο ημέρας

β και οι 550 με 0,1376

• Like 1
  • Thanks 1

32 λεπτά πριν, christiD είπε

Καλημέρα .Να ρωτήσω κάτι...ήρθε ο εκκαθαριστικός του διμήνου Δεκέμβριος Γενάρης .έκαψα γυρω στις 800kwh. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως διαχωρίζει η ΔΕΗ τι έκαψα τον Δεκέμβριο και τι τον Γενάρη. Εγώ ξέρω οτι έκαψα τις 300 μόνο τον Δεκέμβριο. Αναλογικά και με το κρύο δλδ,το Γενάρη ένα νοικοκυριό που ζεσταίνεται με ρεύμα θα έκαψε περισσότερο το Γενάρη .Απορώ .Θα τους πάρω αργότερα να δω τι θα μου πουν .

O διαχωρισμός της κατανάλωσης γίνεται πάντα αναλογικά βάσει των ημερών κάθε περιόδου. Αν π.χ. η περίοδος κατανάλωσης ήταν συνολικά 50 μέρες, από τις οποίες οι 30 στον Δεκέμβρη και οι 20 στον Γενάρη, τότε οι 800kWh θα μοιράζονταν Δεκέμβρης: 30/50*800=480 και Γενάρης: 20/50*800=320.

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...