Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό διαφημίζουν φίλε μου αλλά εφόσον δεν υπάρχει δέσμευση γιατι να μην σου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψεις μεσω την εφαρμογής πίσω  στο πράσινο Γ1 ;  Δηλ μόνο τηλεφωνικα γίνεται η επιστροφή στο Γ1;  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 λεπτά πριν, joelef είπε

Αυτό διαφημίζουν φίλε μου αλλά εφόσον δεν υπάρχει δέσμευση γιατι να μην σου δίνει την δυνατότητα να επιστρέψεις μεσω την εφαρμογής πίσω  στο πράσινο Γ1 ;  Δηλ μόνο τηλεφωνικα γίνεται η επιστροφή στο Γ1;  

Και με mail γίνεται.

56 λεπτά πριν, joelef είπε

...δεν είναι τί "διαφημίζουν". Μπορείς να διαβάσεις τους όρους της σύμβασης για να το σιγουρέψεις. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια (και λήξη), χωρίς να υπάρχει απαραίτητα δέσμευση (=ποινή αποχώρησης) από μεριάς του πελάτη αν θελήσει να το αλλάξει. Ποινή άλλωστε προβλέπεται πλέον μόνο στα σταθερά (από τα κυμαινόμενα, ανά πάσα ώρα και στιγμή φεύγεις). Όσο για αλλαγή, μπορείς και σε κατάστημα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Άλλο το τι θα σου φαινόταν λογικό. και άλλο το τι προβλέπεται.

Πάντως δεν χρειάζεται να πολυπαίξεις με πάγιες εντολές για να μάθεις πότε προβλέπεται να σου τραβήξουν χρήματα, απλά λίγο προσοχή χρειαζόταν να δώσεις όταν έβαλες την εντολή, ή λίγο προσοχή στον αμέσως επόμενο λογαριασμό:

image.png.557bafd477a5ebffc717ebee947ba955.png

Παράδειγμα προς αποφυγή είναι αυτές.

Ναι το έχω δει το κειμενάκι που παραθέτεις από τον λογαριασμό.

Και το skroutz plus προσπαθεί πάνω από μια φορά για την ανανέωση.

Την ασφάλεια ναι για κακό παράδειγμα το είπα.

Επεξ/σία από JpegXguy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/1/2024 στις 3:17 ΜΜ, doomnx είπε

Ποιο υποτιθέμενο και φανταστικό; Τόσο θα ήταν χωρίς την έκπτωση 20%.

Τι παίζει με τις ρυθμιζόμενες;

Δηλαδη οταν τα μαγαζια σου πουλανε τα ειδη τους λεγοντας απο "150€ τωρα σε 110" εσυ πιστευεις στ' αληθεια οτι κανει 150 και κερδιζεις 40?

Τι παιζει με τις Ρυθμιζομενες το ρωταω εγω. Αν εχει αλλαξει κατι με τη τιμολογηση τους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Τι παιζει με τις Ρυθμιζομενες το ρωταω εγω. Αν εχει αλλαξει κατι με τη τιμολογηση τους.

Σεπ 2022 αυξήθηκε το μεταφοράς και μπήκε στο νυχτερινό

Απρίλιο-Μάιο 2023 μειώθηκε λίγο το διανομής (είναι και αυτό στο νυχτερινό)  αλλά εκτοξεύτηκε το ετήσιο πάγιο

τα υπόλοιπα παραμένουν , χοντρικά για <1600kw/4μηνο έχεις +0,052 για τα kw που καις (με ΦΠΑ)

συν πάγιο ΔΕΔΔΗΕ (ισχύς παροχής επι 4,434 επι 1,06 ανα έτος με ΦΠΑ)

Επεξ/σία από korakios

58 λεπτά πριν, dasos2024 είπε

Δηλαδη οταν τα μαγαζια σου πουλανε τα ειδη τους λεγοντας απο "150€ τωρα σε 110" εσυ πιστευεις στ' αληθεια οτι κανει 150 και κερδιζεις 40?

Ναι, το πιστεύω για το ρεύμα. Έχεις δει σε τι τιμές πουλάνε οι υπόλοιποι; Όχι 20%, αλλά και 50% πάνω φτάνει ο ακριβότερος. Αν τον επόμενο μήνα καταργήσει το 20%, μια χαρά θα πληρώνεις και στη ΔΕΗ ακριβή kWh.

Στις 3/1/2024 στις 3:40 ΜΜ, washcloud είπε

Την εγγύηση την παίρνεις πίσω ακούστηκε κάπως αυτό αλλά 😁 κάθε που φεύγεις από κάπου (είτε συμψηφιστικά, είτε ως πιστωτικό στον τελικό/κάποιον "έκτακτο", είτε δίνεις ΙΒΑΝ να στην βάλουν 😁 κτλκτλ). Αντίστοιχα με το που ΠΑΣ κάπου, ΑΝ ζητάνε εγγύηση, την καταβάλλεις (άσχετο αν είχες ξαναϋπάρξει εκεί κτλ). Για την ακρίβεια είθισται να ζητάνε εγγύηση ύψους ίδιου με αυτή που είχες στον πάροχο που μόλις άφησες (ή να είναι ένα φιξ ποσό, ανεξαρτήτως προηγούμενου παρόχου). Ρωτάς αν τυχόν προβλέπεται τρόπος "παράκαμψης", είτε άμεσος, είτε έμμεσος (=να σου επιστραφεί στον 1ο λογ. ΑΦΟΥ πρώτα την καταβάλλεις) -> συνήθως μέσω "πάγιας εντολής εξόφλησης". 

...το χειρότεροσ στη φάση είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητηθεί "ΥΔΕ", με το σχετικό κόστος. Δεν είναι για το παρόν θρεντ τα περαιτέρω όμως, βρες το σχετικό και συνέχισε εκεί (για ΥΔΕ).

Κατά τ' άλλα με το που θα το πάρεις στ' όνομά σου, μπορείς να πας ό,που θες, σε ό,τι πρόγραμμα θες, σε ό,τι χρώμα/γεύση κτλ θες. 

Εγγύηση αν θυμάμαι καλά, (στην ΔΕΗ) αν βάλεις πάγια εντολή εξόφλησης δεν θα πληρώσεις. Τους το ρωτάς (800 900 1000 24/7/365, ατελώς κιν. ή σταθερό) όπως και 'ολα τα υπόλοιπα Η παλιά σίγουρα ήταν τύπου "3€", (="χίλιες δραχμές") οπότε.......

Γενικά καλύτερα να μην κάνεις κάτι (αλλαγή), στην παρούσα φάση, γιατί όπως βλέπεις, θα σου βγουν "φασόλια" (οικονομικά). Ασ' το στου παππού...Θα τα βρεις βέβαια μπροστά σου, όποτε πεις να το κάνεις (μπορεί πχ μια μέρα να χρειάζεται να φαίνεται στ' όνομά σου). Ειδικά η ΥΔΕ που θα είναι και "ψιλομπελάς" (εκτός του κόστους).

...Ή Γ1 ή ForAll  :P 😄

(η διαφορά τους είναι γύρω στο τάληρο - υπέρ του 2ου -με την κατανάλωση που λες. Το Γ1 είναι, ας πούμε, "πιο σίγουρο", για την περίπτωση που τα πάντα γίνουν %#%#@# το επόμενο διάστημα, αν και ΚΑΙ για τα δυο σημασία έχει τί θα παίζει κάθε μήνα....Διαλέγεις και παίρνεις.)

...στην αρχή δεν είδα το "πριν" και............ 😄

κάτι βίαιο 😁

Καλημερα. Υπάρχει μια παρόμοια περιπτωση στην ΔΕΗ και ηθελα την γνωμη σου.

Το πατρικό της μητερας μου (που απεβίωσε πρόσφατα) ειναι 2 ξεχωριστοι χώροι που ο καθένας εχει την δικια του παροχή ρεύματος. Και οι 2 παροχές ειναι στην ΔΕΗ στο Γ1. Απο οτι τσέκαρα απο ΥΔΕ ειμαστε εντάξει.

Οσο αφορα τις εγγυήσεις η μία παροχή εχει εγγύηση βλέπω 100 ευρώ και η δευτερη καθόλου. Αυτο ειναι λογικό διοτι οταν πριν 1,5 χρονο γυρισαμε στην ΔΕΗ ,αυτοι σωστα εφοσον προκειται 2η παροχή στο ιδιο ΑΦΜ δεν χρέωσαν εγγυηση για την 2η παροχή

Ολο το πατρικο όμως ειναι εξ αδιαιρετου σε εμενα και τον αδελφό μου. Οι παροχες ειναι ενεργές και θα μεινουν ετσι.

Οι 2 αυτοι χωροι μπορει να πουληθουν μαζί,μπορει αν δεν πουληθουν να νοικιαστουν κλπ.

Οποτε αν δεν κανουμε τιποτα δεν υπαρχει θεμα. μενει ως εχει.

ΕΡΩΤΗΜΑ

Αν θελουμε να αλλαξουμε πρόγραμμα εντός ΔΕΗ ,πρέπει να παρει καποιος πάνω του τις παροχές? Οποτε αν μοιραστουν τοτε θα θέλει εγγυηση 100 ευρώ έκαστος? Λογικά ναι. 

Αν πάμε σε άλλη εταιρία τι γίνεται? Εκει θα ζητήσουν και για τα 2 εγγυήσεις ασχετως αν θα εχει ενας και τις 2 παροχές ή αν μοιραστουν μεταξύ μας?

7 ώρες πριν, doomnx είπε

Ναι, το πιστεύω για το ρεύμα. Έχεις δει σε τι τιμές πουλάνε οι υπόλοιποι; Όχι 20%, αλλά και 50% πάνω φτάνει ο ακριβότερος. Αν τον επόμενο μήνα καταργήσει το 20%, μια χαρά θα πληρώνεις και στη ΔΕΗ ακριβή kWh.

Ας ελπίσουμε ότι η ΔΕΗ θα κρατήσει αυτό το 20% 

αρχισε να πεφτει διαφημιση στην ιτβι γιαυτο το φιξατο.εχει χαμηλη πρασινη τιμη για κειστο 8 μηνων ,αλλα με παγιο 9 ευρω βαραινει αρκετα??

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-maxi-home-fixed/

22 λεπτά πριν, megapaixtaras είπε

αρχισε να πεφτει διαφημιση στην ιτβι γιαυτο το φιξατο.εχει χαμηλη πρασινη τιμη για κειστο 8 μηνων ,αλλα με παγιο 9 ευρω βαραινει αρκετα??

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-maxi-home-fixed/

σε λάθος νήμα πόσταρες , πήγαινε στο δίπλα ,κατέβασε τα excel και δες αν σε συμφέρει ή όχι

2 hours ago, xraxra said:

ΕΡΩΤΗΜΑ

Αν θελουμε να αλλαξουμε πρόγραμμα εντός ΔΕΗ ,πρέπει να παρει καποιος πάνω του τις παροχές? Οποτε αν μοιραστουν τοτε θα θέλει εγγυηση 100 ευρώ έκαστος? Λογικά ναι. 

Αν πάμε σε άλλη εταιρία τι γίνεται? Εκει θα ζητήσουν και για τα 2 εγγυήσεις ασχετως αν θα εχει ενας και τις 2 παροχές ή αν μοιραστουν μεταξύ μας?

Ε φυσικά και θα πρέπει να πάρει κάποιος στο όνομα του τις παροχές, οι μακαρίτες - θεωρητικά τουλάχιστον - δεν μπορούν να αλλάξουν πρόγραμμα. Όσο για εγγύηση ναι, αν τις πάρουν δύο διαφορετικά ονόματα που δεν έχουν άλλες παροχές δεη στο όνομα τους θα πληρώσουν κανονικά εγγύηση, η οποία θα τους επιστραφεί αν βάλουν πάγιες εντολές εξόφλησης. Εκτός αν ισχύει αυτό που έχουν γράψει κάποιοι για μηδενική εγγύηση αν κάνεις την αλλαγή ονόματος ηλεκτρονικά.

Το τι θα γίνει αν πάτε σε άλλη εταιρεία εξαρτάται από την πολιτική της συγκεκριμένης εταιρείας, δεν ισχύουν τα ίδια για όλες.

45 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ε φυσικά και θα πρέπει να πάρει κάποιος στο όνομα του τις παροχές, οι μακαρίτες - θεωρητικά τουλάχιστον - δεν μπορούν να αλλάξουν πρόγραμμα. Όσο για εγγύηση ναι, αν τις πάρουν δύο διαφορετικά ονόματα που δεν έχουν άλλες παροχές δεη στο όνομα τους θα πληρώσουν κανονικά εγγύηση, η οποία θα τους επιστραφεί αν βάλουν πάγιες εντολές εξόφλησης. Εκτός αν ισχύει αυτό που έχουν γράψει κάποιοι για μηδενική εγγύηση αν κάνεις την αλλαγή ονόματος ηλεκτρονικά.

Το τι θα γίνει αν πάτε σε άλλη εταιρεία εξαρτάται από την πολιτική της συγκεκριμένης εταιρείας, δεν ισχύουν τα ίδια για όλες.

Ε φυσικά και θα πρέπει να πάρει κάποιος στο όνομα του τις παροχές, οι μακαρίτες - θεωρητικά τουλάχιστον - δεν μπορούν να αλλάξουν πρόγραμμα.

ΕΝΝΟΩ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MYDEI ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

αν τις πάρουν δύο διαφορετικά ονόματα που δεν έχουν άλλες παροχές δεη στο όνομα τους θα πληρώσουν κανονικά εγγύηση

ΣΩΣΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΑΚΟΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ?

17 λεπτά πριν, xraxra είπε

ΟΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΑΚΟΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ?

κατα 99% θα την πληρωσεις την εγγυηση..

• Like 1

38 λεπτά πριν, xraxra είπε

Ε φυσικά και θα πρέπει να πάρει κάποιος στο όνομα του τις παροχές, οι μακαρίτες - θεωρητικά τουλάχιστον - δεν μπορούν να αλλάξουν πρόγραμμα.

ΕΝΝΟΩ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ MYDEI ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

αν τις πάρουν δύο διαφορετικά ονόματα που δεν έχουν άλλες παροχές δεη στο όνομα τους θα πληρώσουν κανονικά εγγύηση

ΣΩΣΤΑ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΧΗ ΔΕΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ? ΑΚΟΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΓΩ?

Αμα κανεις μέσω my dei τις αλλαγές η κανεις συμβόλαια ηλεκτρονικά  και βάλεις πάγιες χρεώνεσαι εγγύηση ? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...