Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Εντάξει για τα οικιακά είμαστε στο Γ1Ν Ή 4all ανάλογα τις κιλοβατώρες..
Τα επαγγελματικά της ΔΕΗ αξίζουν; είμαι περίπου στις 600 κιλοβατώρες τον μήνα, 2400 το τετράμηνο. τι συμφέρει, υπάρχει κάποιο εξελάκι για τα επαγγελματικά;; 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, KenJiNx είπε

Καλησπέρα σε όλους. Εντάξει για τα οικιακά είμαστε στο Γ1Ν Ή 4all ανάλογα τις κιλοβατώρες..
Τα επαγγελματικά της ΔΕΗ αξίζουν; είμαι περίπου στις 600 κιλοβατώρες τον μήνα, 2400 το τετράμηνο. τι συμφέρει, υπάρχει κάποιο εξελάκι για τα επαγγελματικά;; 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11qPKNlaHSK95vl5tau3hccNx53GrPAvEnGt8FKdM7PY/edit#gid=1375783237

το κατεβάζεις μαντεύοντας τιμές χοντρικής για τα κίτρινα ex-post

Οδηγίες (πατήστε το , είναι λινκ)

7 minutes ago, korakios said:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11qPKNlaHSK95vl5tau3hccNx53GrPAvEnGt8FKdM7PY/edit#gid=1375783237

το κατεβάζεις μαντεύοντας τιμές χοντρικής για τα κίτρινα ex-post

Οδηγίες (πατήστε το , είναι λινκ)

μετά από 3 λεπτά στο εξελ....
exploding-brain-mind-blown.gif
Μαντεύω πως με συμφέρει της ΔΕΗ το business 4all.........

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, KenJiNx είπε

μετά από 3 λεπτά στο εξελ....
exploding-brain-mind-blown.gif
Μαντεύω πως με συμφέρει της ΔΕΗ το business 4all.........

Νομίζω πως το Blue της We Energy βγαίνει ένα 20άρι/μήνα λιγότερο για την κατανάλωση που είπες, πάντως (με τωρινές τιμές ΤΕΑ). Έχε το υπ' όψη...

Επεξ/σία από washcloud
  • Thanks 1

Spoiler
1 λεπτό πριν, washcloud είπε

Νομίζω πως το Blue της We Energy βγαίνει ένα 20άρι λιγότερο για την κατανάλωση που είπες, πάντως. Έχε το υπ' όψη...

αν ήταν θα ρωτούσε στο δίπλα νήμα πιστεύω

άσε που αρκετά χρόνια το Γ21 ήταν απο τα ακριβότερα σε επαγγελματικά με διπλάσιες+ τιμές , τουλάχιστον τώρα είναι σχετικά μικρή η διαφορά

Στις 8/1/2024 στις 5:08 ΜΜ, washcloud είπε

τυχεράκια.... :-D

(βασικά αν έχεις κατανάλωση - δεν έχει σημασία η "τρύπα", αν πχ έχεις στην "τρύπα" 2-3 υπολογιστές να κάνουν "bitcoin mining", μια χαρά τρελή κατανάλωση θα έχεις - τύπου 100-150 κιλοβατώρες το μήνα, μην ασχολείσαι.....Ούτε με "χρώματα" ούτε με τίποτα....)

Όχι δεν έχω καθόλου κατανάλωση . 

13 λεπτά πριν, zodiacskipper είπε

Όχι δεν έχω καθόλου κατανάλωση . 

....λογικά εννοείς "πολύ λίγη" - σε κάθε περίπτωση, "μείνε στο πράσινο"....(κι ας μην το ξεχωρίζεις 😜)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συμβόλαιο για το Γ1 που γίνεται μέσω του e-contract ισχύει άμεσα ή θα πρέπει να περιμένει ο αιτών κάποια επιπλέον απάντηση;

Επεξ/σία από The_Judas

3 ώρες πριν, The_Judas είπε

Το συμβόλαιο για το Γ1 που γίνεται μέσω του e-contract ισχύει άμεσα ή θα πρέπει να περιμένει ο αιτών κάποια επιπλέον απάντηση;

Άμεσα.

2 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Έχει απαντηθεί πως ακυρώνουμε πάγια εντολή από το myΔΕΗ;

δες μήπως και

https://www.insomnia.gr/search/?q=πάγια ακύρωση&quick=1&item=745862&type=forums_topic&sortby=newest&search_and_or=and

• Like 1

Εστειλα mail στη δεη, για απλουστατο ζητημα. Να μου πουν οταν ληξει το μπλε, σε ποιο προγραμμα σε μεταφερουν. Εδω και πολλες μερες, δεν εχουν απαντησει....

55 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εστειλα mail στη δεη, για απλουστατο ζητημα. Να μου πουν οταν ληξει το μπλε, σε ποιο προγραμμα σε μεταφερουν. Εδω και πολλες μερες, δεν εχουν απαντησει....

Συνήθως τους μεταφέρει στο μη εμπορικά διαθέσιμο MyHome Open.Εμάς τουλάχιστον όταν έληξε το άγιο σταθερό των ελάχιστων λεπτών εκεί μας πέταξε

Τώρα βέβαια με τις χρωματικές αλλαγές δεν μπορώ να δώσω βέβαιη απάντηση

• Like 1

45 λεπτά πριν, tounion είπε

Η έκπτωση 20% για τον Ιανουάριο για το 4all θα συνεχιστεί? Έχουμε κάποια inside info ή έχει ανακοινωθεί κάτι ?

Έχω την αίσθηση ότι το ποσοστό της έκπτωσης θα είναι ο μοχλός, ώστε να διατηρηθεί η τελική τιμή στα σημερινά επίπεδα, αν δεν έχουμε τίποτα σοβαρές παρενέργειες στη αγορά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...