Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τους επόμενους μήνες καταργούνται οι έναντι λογαριασμοί ρεύματος, καθιστώντας την τιμολόγηση πιο διαφανή και δίκαιη.

Σύμφωνα με όσα έχει διαμηνύσει ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θόδωρος Σκυλακάκης, έχει δοθεί εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ για να ξεκινήσει το επόμενο χρονικό διάστημα μηνιαίες καταμετρήσεις

https://www.iefimerida.gr/oikonomia/timologia-reymatos-allagi-me-exypnoys-metrites

• Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Aurumnus είπε

Τους επόμενους μήνες καταργούνται οι έναντι λογαριασμοί ρεύματος, καθιστώντας την τιμολόγηση πιο διαφανή και δίκαιη.

Σύμφωνα με όσα έχει διαμηνύσει ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Θόδωρος Σκυλακάκης, έχει δοθεί εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ για να ξεκινήσει το επόμενο χρονικό διάστημα μηνιαίες καταμετρήσεις

https://www.iefimerida.gr/oikonomia/timologia-reymatos-allagi-me-exypnoys-metrites

έχει αναλυθεί εδώ (κακώς) ήδη

για συνέχεια , στο άλλον νήμα που και εκεί συζητιέται το κοσμοϊστορικό γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω σε παγκόσμια αν όχι διαγαλαξιακή κλίμακα 😛

https://www.insomnia.gr/forums/topic/743968-καταχώρηση-ενδείξεων-μετρητή-δεδδηε/?do=getNewComment

Επεξ/σία από korakios

Καλησπέρα σε όλους. Ίσως έχει απαντηθεί, αλλά όσο μπόρεσα να το ψάξω δε βρήκα κάτι. 

Πώς κάνω εξαργύρωση μιλίων; όταν πατάω πληρωμή δε μου δίνει πουθενα τέτοια επιλογή. Έχω 6000 πόντους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, ev_trantos είπε

Μίλησα πριν λίγο με την εξυπηρέτηση πελατών της ΔΕΗ για το Γ1 

εχε χαρη που δεν μπορω να μιλησω για το ποια εταιρια εχει ποια εξυπηρετηση της καθε εταιριας

υπαρχουν στις γραμμες πολλα φυντανια,και να μην πω  κατι και για τους λιντερ...

Επεξ/σία από nasoduko
  • Like 2

9 ώρες πριν, Aurumnus είπε

Έξυπνοι μετρητές
Παράλληλα, προχωράει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την εγκατάσταση 7,5 εκατ. έξυπνων μετρητών. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει συμφωνήσει για δάνειο ύψους 150 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το έργο εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Για όσους ψαχνόμαστε καλό θα ήταν να υπήρχε η επιλογή να βάλουμε νωρίτερα και όχι στον αυτόματο. Από όσα έχω διαβάσει βέβαια (και από εδώ μέσα) μπορούμε να αιτηθούμε να αντικαταστήσουμε τον παλαιό μας με νέου τύπου. Σημασία έχει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ώστε να μπορούμε να εκμεταλευτούμε το σύνολο των τιμολογίων

• Confused 1

30 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Έξυπνοι μετρητές
Παράλληλα, προχωράει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την εγκατάσταση 7,5 εκατ. έξυπνων μετρητών. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει συμφωνήσει για δάνειο ύψους 150 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και το έργο εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Για όσους ψαχνόμαστε καλό θα ήταν να υπήρχε η επιλογή να βάλουμε νωρίτερα και όχι στον αυτόματο. Από όσα έχω διαβάσει βέβαια (και από εδώ μέσα) μπορούμε να αιτηθούμε να αντικαταστήσουμε τον παλαιό μας με νέου τύπου. Σημασία έχει να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ώστε να μπορούμε να εκμεταλευτούμε το σύνολο των τιμολογίων

Καλημέρα.. Δεν γίνεται να κάνεις αίτηση για νέο μετρητή. Ακόμα δεν υπάρχουν αυτοί οι μετρητές.. Θα γίνει αργότερα.. Μόνο αν ζητήσεις να βάλεις νυχτερινό τότε και αν δεν έχεις μετρητή διπλής εγγραφής τότε θα μπει ο  νέος ηλεκτρονικός.. Αλλά και πάλι οι εταιρείες δεν έχουν βγάλει ακόμα τέτοια Τιμολόγια.. Αφού δεν υπάρχουν  τέτοιοι μετρητές.. Θα αρχίσει να γίνει αυτό στο μέλλον.. 

• Like 1
  • Confused 1

16 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Δεν γίνεται να κάνεις αίτηση για νέο μετρητή. Ακόμα δεν υπάρχουν αυτοί οι μετρητές.. Θα γίνει αργότερα.. Μόνο αν ζητήσεις να βάλεις νυχτερινό τότε και αν δεν έχεις μετρητή διπλής εγγραφής τότε θα μπει ο  νέος ηλεκτρονικός.. Αλλά και πάλι οι εταιρείες δεν έχουν βγάλει ακόμα τέτοια Τιμολόγια.. Αφού δεν υπάρχουν  τέτοιοι μετρητές.. Θα αρχίσει να γίνει αυτό στο μέλλον.. 

Έχω επικοινωνήσει από 03/01/2024 με τον ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για νέο μετρητή, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα προς το παρόν. Άλλωστε υπάρχουν εδώ και χρόνια αντίστοιχοι σε απομακρυσμένες πομόνες αγροτών. Αν χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία τηλεμέτρησης δεν το γνωρίζω.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, plasTOST είπε

Έχω επικοινωνήσει από 03/01/2024 με τον ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για νέο μετρητή, αλλά δεν υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα προς το παρόν. Άλλωστε υπάρχουν εδώ και χρόνια αντίστοιχοι σε απομακρυσμένες πομόνες αγροτών. Αν χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία τηλεμέτρησης δεν το γνωρίζω.

Βάζουν  έναν συγκεκριμένο μετρητή κινέζικο ηλεκτρονικό... Απλά οι εταιρείες που επιλέχθηκαν να βάλουν τους νέους μετρητές δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή η εταιρεία που βάζουν τώρα  τους μετρητές.. Άρα δεν ξέρουμε πως θα είναι αυτοί.. Υπάρχει και ποστ διπλανό.. 

Απλά το τηλεφωνικό κέντρο δεν γνωρίζει και  πολλά.. 

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1

Μόλις τώρα, takoulou είπε

Βάζουν  έναν συγκεκριμένο μετρητή κινέζικο ηλεκτρονικό... Απλά οι εταιρείες που επιλέχθηκαν να βάλουν τους νέους μετρητές δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή η εταιρεία που βάζουν τώρα  τους μετρητές.. Άρα δεν ξέρουμε πως θα είναι αυτοί.. 

Απλά το τηλεφωνικό κέντρο δεν γνωρίζει και  πολλά.. 

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

8 ώρες πριν, simoszol είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ίσως έχει απαντηθεί, αλλά όσο μπόρεσα να το ψάξω δε βρήκα κάτι. 

Πώς κάνω εξαργύρωση μιλίων; όταν πατάω πληρωμή δε μου δίνει πουθενα τέτοια επιλογή. Έχω 6000 πόντους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Στη ΔΕΗ είναι τελείως άσχετοι με το συγκεκριμένο θέμα,δεν βρίσκεις άκρη

Απ' ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει πτήση με aegean(εννοείται ότι έχεις κάνει ήδη σύνδεση του λογαριασμού aegean στο mydei)

1 ώρα πριν, plasTOST είπε

στην επαρχία μια χαρά έχουν βάλει νέους μετρητές, στο γυναικοχώρι έξω από Αμαλιάδα έχουν μπει από πριν το καλοκαίρι...σε όλο το χωριό έτσι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, korakios είπε

έχει αναλυθεί εδώ (κακώς) ήδη

για συνέχεια , στο άλλο νήμα που και εκεί συζητιέται το κοσμοϊστορικό γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω σε παγκόσμια αν όχι διαγαλαξιακή κλίμακα 😛

https://www.insomnia.gr/forums/topic/743968-καταχώρηση-ενδείξεων-μετρητή-δεδδηε/?do=getNewComment

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

33 λεπτά πριν, kokos23 είπε

στην επαρχία μια χαρά έχουν βάλει νέους μετρητές, στο γυναικοχώρι έξω από Αμαλιάδα έχουν μπει από πριν το καλοκαίρι...σε όλο το χωριό έτσι...

Και εγώ επαρχία είμαι και έχουν βάλει είτε σε παλαιές είτε σε καινούργιες οικοδομές. Από όσο ρώτησα όμως ακόμα δεν έχουν ενεργοποιήσει την απομακρυσμένη καταγραφή.

• Confused 1

το διαολακι μεσα μου μου λεει οτι οι ψηφιακοι μετρητες που τοποθετουν  τα τελευταια δυο χρονια ,εχουν την δυνατοτητα να γινουν εξυπνοι με μια καρτουλα σιμ,που θα τοποθετησουν αυτοι οταν ενεργοποιηθει η τηλεμετρηση και αν ποτε ...στον δικο μου ψηφιακο αναβοσβηνει ενα κοκκινο λαμπακι,σε ενα νημα που ειχα διαβασει καπου οι εξυπνοι εχουν δυο λαμπακια,το κοκκινο που αναβοσβηνει τωρα και ενα πράσινο που αναβοσβηνει αν εχει μπει καρτα σιμ και στελνει δεδομενα.. 

• Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...