Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ήρθε απάντηση από την ΔΕΗ για το Green pass σε λογαριασμό που γύρισε τέλη Δεκέμβρη σε 4all και λέει αυτό που έχει ξαναειπωθεί εδώ μέσα ότι μπορεί να ακυρωθεί μετά την παρέλευση ενός μήνα.screenshot_20240105_143305.png.bef569c10c0e262cbb9fac16604f3100.png

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 30/12/2023 στις 10:40 ΠΜ, Zus είπε

Ενεργοποίησα myHome 4 all με πάγια εντολή στην κάρτα για το εξοχικό, για να πάρω και την έκπτωση 2%.

Μου γράφει ότι ισχύει έως τις 28/12/2024, υποθέτω ότι ισχύει πως μπορώ να αποχωρήσω όποτε θελήσω, σωστά;

ναι από τα κυμαινόμενα όποτε θέλεις φεύγεις.

• Thanks 1

11 ώρες πριν, dasnowy είπε

Σε συγγενή μου που είναι στη ΔΕΗ σπάει κανονικά η κατανάλωση. Ανεβάζω τους 4 τελευταίους λογαριασμούς (3 έναντι πελάτη και ένας εκκαθαριστικός). Περίοδος 21/8/23-13/12/23.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.63fe4817ce72e5273b3abfc311b79798.png

image.png.6323fc341af13c16177d94f0322190dc.png

image.png.5e0387a1f5609c4465426d779b1a0231.png

image.png.11803d1010ac37dd16e71b8cb9d0034f.png

Και εγώ που έκανα αίτηση μέσω econtract για να πάω πίσω στη ΔΕΗ 3/1 για το 4all δεν αναφέρει εγγύηση το συμβόλαιο. Άλλη παροχή στη ΔΕΗ δεν έχω. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει που μέχρι 9/2022 που ήμουν στη ΔΕΗ δεν είχα αφήσει λογαριασμό απλήρωτο.

Τι να πω ρε παιδιά μάλλον πιάστηκα κορόιδο.Δεν έπρεπε να την κάνω τηλεφωνικά την αλλαγή ονόματος αλλά με econtract.Το συμβόλαιο πού μου έστειλαν και παραθέτω αναγράφεται η εγγύηση.Αλλα μέτρα και άλλα σταθμά τελικά για το ίδιο πράγμα..δεν έχει εγκριθεί ακόμη η αλλαγή ονόματος μιας και έγινε χθές προλαβαίνω να την ακυρώσω άραγε να την ξανακάνω ηλεκτρονικά?

Screenshot_2024-01-05-14-40-52-595_com.miui.gallery-edit.jpg

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Άρα για πιο λόγο δίνουμε ενδείξεις εμείς κάθε μήνα? Δεν είναι χαζοί αλλά και με αυτοι μπορούν να μας τη φέρουν. Εγώ 1 μήνα μπορεί να λείπω διακοπές και δεν κάψω τίποτα. Και αυτό τον μήνα η ρήτρα είναι στο Θεό γιατί να πληρώσω έστω και 1 ευρώ αν δεν κάψω τίποτα? Άρα μας κοροϊδεύουν κανονικά με λίγα λόγια? 

για διευκολυνση πληρωμης.. γτ αλλιως ειανι να πληρωνεις

80 τον 1 μηνα

80 τον αλλον

0 αυτον που λειπεις

εκαθαριστικος θα βγει 180-160 π εχεις δωσει 20 ευρω..

τωρα το καταλαβες οτι μας κοροιδευυον ? .. οτι κ να κανεις δν γλιτωνεις σου σπανε τις καταναλωσεις γτ κ γω ειχα μια παρομοια σκεψη να στακαρω πληρωμενες κιλοβατωρες οταν  ηταν φθηνο και στο ακριβο να γραφω 0.. αλλα οταν ηρθε ο εκαθαριστικος ειδα οτι ενω ειχα δηλωσει οτι εκαψα 1200 ενω ειχα καψει 900.. μου το διορθωσαν και μου το κανανε 900/4 και γεια σας .. 

18 ώρες πριν, Arkin είπε

Πάντως μιας και έτσι όπως είναι τα πράγματα κάθε μήνα θα παίζει η τιμή μπορούμε εφόσον δίνουμε τιμές εμείς στα 3 έναντι όταν είναι πιο φθηνή η τιμή να βάζουμε παραπάνω kw ώστε αν ανέβει τον άλλο μήνα να είναι λίγες οι kw που θα μπουν εκεί. 

Πχ έχουμε 250kw για τον Ιανουάριο η τιμή είναι ήδη αρκετά χαμηλά. Βάλτε ότι κάψατε 400 450 ώστε και να ανέβει τον Φεβρουάριο θα έχετε 100kw το πολυ με την υψηλή τιμή. Αυτό γίνεται για τα 3 έναντι που δίνουμε εμείς τιμές στο 4ο μήνα πάντα μετράει ο δεδδηε. 

παραπληροφοροση αλερτ 

• Like 1

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα χρειαστεί να μας γνωστοποιήσετε την ημερομηνία που επιθυμείτε να προβούμε στην κατάργηση της υπηρεσίας. 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Μετά από αίτημα για το green pass … μετά θα ζητήσουν και ώρα διακοπής … 

επειτα σου λέει ήταν τρελός αυτός που μπήκε με το πριόνι …

Τα πρωην τιμολογια 24 ωρες το 24ωρο νυχτερινο (λογω κοινωνικων κριτηριων) πχ της ΔΕΗ το 24ωρο νυχτερινο

Αν παω στο 4all θα εχω 24 ωρες την τιμη του νυχτερινου; Δλδ 10,57 λεπτα την kWh μερα-νυχτα;

• Confused 1

18 λεπτά πριν, chester20080 είπε

Τα πρωην τιμολογια 24 ωρες το 24ωρο νυχτερινο (λογω κοινωνικων κριτηριων) πχ της ΔΕΗ το 24ωρο νυχτερινο

Αν παω στο 4all θα εχω 24 ωρες την τιμη του νυχτερινου; Δλδ 10,57 λεπτα την kWh μερα-νυχτα;

Μήπως εννοείς το ΚΟΤ-Α ή Β;

Πότε υπήρξε ΔΕΗ όλο το 24ωρο νυχτερινό; Ο_ο

Σήμερα έγινε επιστροφή στη ΔΕΗ με το 4all αλλά δεν μου εμφανίζει τις επιλογές για  άλλο πρόγραμμα αν θέλω πχ online ή Γ1Ν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, lambros είπε

Καλή χρονιά με υγεία και τύχη,

διάβασα από την σελίδα 1750 και μετα αλλα δεν κατάλαβα τίποτα.

Είμαι ΟΙΚΙΑΚΟ Γ1/Γ1Ν , Ειδικό τιμολόγιο, κατανάλωση περίπου 400kwh / μηνα,

Δεν αλλάζω παροχο θα μείνω ΔΕΗ. Να μείνω σε αυτό το πρόγραμμα??  

μου βγάζει αυτά διαθέσιμα μόνο.

image.jpeg

10 ώρες πριν, mindreader είπε

Σημερινό σχετικό άρθρο:

Τα παιχνίδια της κυβέρνησης με τα «χρωματιστά» τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος: Ότι κι αν διαλέξουν οι πολίτες είναι χαμένοι

Έντεχνα η κυβέρνηση πέρασε την ευθύνη στους καταναλωτές οι οποίοι επιλέγουν χωρίς να γνωρίζουν τις παραμέτρους

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ta-paixnidia-tis-kyvernisis-me-ta-xromatista-timologia-tou-ilektrikou-reymatos-oti-ki-an-dialeksoun-oi-polites-einai-xamenoi/

Καλή χρονιά και σε σένα!

Δεν άλλαξε κάτι η κυβέρνηση. Ό,τι υπήρχε παλιότερα κατά 99% το ίδιο υπάρχει και σήμερα. Απλά έγινε μια ομαδοποίηση, ένα color coding ας πούμε, μαζί με κάποια προτυποποίηση για περισσότερη διαφάνεια. Το δικό σου είναι κατ' ουσίαν το τωρινό πράσινο. Όταν έκλεισα νέο συμβόλαιο ηλεκτρονικά μου έδειχνε το παλιό μου συμβόλαιο(πάλι Γ1/Γ1Ν) ως πράσινο. Συνοπτικά:

-Πράσινα/Κίτρινα -> Είναι κατ' ουσίαν χρηματιστηριακά προϊόντα με κίνδυνο εγκλωβισμού σε υψηλές τιμές. Απευθύνονται σε καταναλωτές που θέλουν ρίσκο ή πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλά τα θεμελιώδη της αγοράς(παράγοντες που διαμορφώνουν την προσφορά και ζήτηση της ενέργειας και όχι απλά ένα ξερό ιστορικό τιμών).

-Μπλε -> Ο ίδιος ο πάροχος έχει κάνει την έρευνά του και την αντιστάθμιση κινδύνου και προσφέρει σταθερή τιμή, αλλά φουσκωμένη, λόγω του ενσωματωμένου κόστους των παραγώγων αντιστάθμισης. Έχει χαμηλότερο ρίσκο σε σχέση με τα πράσινα/κίτρινα αφού η μέγιστη ζημιά δεν μπορεί να ξεπεράσει το συμφωνηθέν κόστος Kwh(να πληρώνεις εσύ π.χ. 17,5 λεπτά ενώ ο άλλος τίποτα), ενώ η μέγιστη προστασία θεωρητικά τουλάχιστον δεν έχει ταβάνι. Και 10 πλάσια τιμή να πληρώνουν οι άλλοι, λόγω πολέμου π.χ., εσύ είσαι σε ό,τι συμφώνησες.

-Στο τέλος της χρονιάς το ποιος θα έχει κερδίσει είναι απρόβλεπτο.

-Τα παιδιά λένε ότι από τα κυμαινόμενα της ΔΕΗ το 4all είναι μάλλον το καλύτερο γιατί αν και κίτρινο συμπεριφέρεται σαν πράσινο.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 2

1 ώρα πριν, e-k είπε

Μήπως εννοείς το ΚΟΤ-Α ή Β;

Πότε υπήρξε ΔΕΗ όλο το 24ωρο νυχτερινό; Ο_ο

σορρυ μπερδευτηκα, από Elpedison 24ωρο νυχτερινο
αν παω στη δεη 4all θα εχω 24ωρο νυχτερινο;

1 λεπτό πριν, chester20080 είπε

σορρυ μπερδευτηκα, από Elpedison 24ωρο νυχτερινο
αν παω στη δεη 4all θα εχω 24ωρο νυχτερινο;

Όχι. Αν έχεις νυχτερινό μετρητή θα έχεις νυχτερινό τιμολόγιο σύμφωνα με το ωράριο του ΔΕΔΔΗΕ. Αν δεν έχεις νυχτερινό μετρητή όλες οι κιλοβατώρες θα χρεώνονται με την ημερήσια χρέωση.  Το elpedison 24 ώρες νυχτερινό ήταν ένα τιμολόγιο που χρέωνε όλες τις κιλοβατώρες με μειωμένη τιμή σαν αυτή του νυχτερινού και δεν χρειαζόταν να έχεις νυχτερινό μετρητή. Επίσης εκτός από την τιμή της κιλοβατώρας δεν είχες τίποτα άλλο απ τα προνόμια του νυχτερινού 

6 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

για διευκολυνση πληρωμης.. γτ αλλιως ειανι να πληρωνεις

80 τον 1 μηνα

80 τον αλλον

0 αυτον που λειπεις

εκαθαριστικος θα βγει 180-160 π εχεις δωσει 20 ευρω..

τωρα το καταλαβες οτι μας κοροιδευυον ? .. οτι κ να κανεις δν γλιτωνεις σου σπανε τις καταναλωσεις γτ κ γω ειχα μια παρομοια σκεψη να στακαρω πληρωμενες κιλοβατωρες οταν  ηταν φθηνο και στο ακριβο να γραφω 0.. αλλα οταν ηρθε ο εκαθαριστικος ειδα οτι ενω ειχα δηλωσει οτι εκαψα 1200 ενω ειχα καψει 900.. μου το διορθωσαν και μου το κανανε 900/4 και γεια σας .. 

παραπληροφοροση αλερτ 

Οταν υπαρχει αλλαγη σε αλλο παροχο παντα ερχεται και περνει μετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ? Γιατι εκει δεν γινεται να μπουν αναλογικα οι KW καθε μηνα οταν μιλαμε για διαφορετικους παροχους πρεπει ο καθενας να παρει αυτα που του αναλογουν. 

Spoiler
10 λεπτά πριν, alexioa26 είπε

Το elpedison 24 ώρες νυχτερινό ήταν ένα τιμολόγιο

απο τα ακριβότερα της αγοράς την τελευταία 3ετία μεταξύ άλλων 🤪

0,24 τους τελευταίος μήνες

Spoiler

11 λεπτά πριν, alexioa26 είπε

Επίσης εκτός από την τιμή της κιλοβατώρας δεν είχες τίποτα άλλο απ τα προνόμια του νυχτερινού 

σπάνε οι ΥΚΩ και δεν περνάς κλίμακα σε μεγάλη κατανάλωση

• Thanks 1

11 ώρες πριν, Arkin είπε

Άρα για πιο λόγο δίνουμε ενδείξεις εμείς κάθε μήνα? Δεν είναι χαζοί αλλά και με αυτοι μπορούν να μας τη φέρουν. Εγώ 1 μήνα μπορεί να λείπω διακοπές και δεν κάψω τίποτα. Και αυτό τον μήνα η ρήτρα είναι στο Θεό γιατί να πληρώσω έστω και 1 ευρώ αν δεν κάψω τίποτα? Άρα μας κοροϊδεύουν κανονικά με λίγα λόγια? 

Πάντως αν θέλεις να το σπας λίγο, μπορείς να το κάνεις δίνοντας ενδείξεις στο ΔΕΔΔΗΕ.
https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html?type=8

Αντί για 3 εκκαθαριστικούς θα έχεις 6 στο χρόνο και θα μπορείς να γλιτώνεις ένα δίμηνο αν δεν είσαι σπίτι και είναι ακριβή η kWh.

• Thanks 1

Ιανουάριο 24 το πρόγραμμα myHome4all είναι το πιο οικονομικό (λόγω και της εκπτωσης -20% που δίνει η ΔΕΗ). Φλεβάρη αν δεν την δώσει ξανά, αλλάζουμε εκ νέου?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...