Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 λεπτά πριν, mindreader είπε

Γιατι οταν ακριβυνει το πρασινο,
θα εχει ακριβυνει αντιστοιχα και το μπλε,

Αυτό είναι εικασία και είναι κάτι που η ΔΕΗ στο παρελθόν το έχει διαψεύσει στην πράξη έχοντας τα πιο φθηνά σταθερά ενώ τα κυμαινόμενα πήγαν στο θεό 

Άρα άκυρος ο συνειρμός ότι ακριβαινοντας το κυμαινόμενο θα ακολουθήσει και το σταθερό 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

18 λεπτά πριν, dimostr είπε

Αυτό είναι εικασία και είναι κάτι που η ΔΕΗ στο παρελθόν το έχει διαψεύσει στην πράξη έχοντας τα πιο φθηνά σταθερά ενώ τα κυμαινόμενα πήγαν στο θεό 

Άρα άκυρος ο συνειρμός ότι ακριβαινοντας το κυμαινόμενο θα ακολουθήσει και το σταθερό 

Απόλυτα λογικός είναι ο συνειρμός. Σε περίπτωση μεγάλης ανόδου των τιμών και εκτίμησης ότι αυτό θα αφορά σημαντικό χρονικό διάστημα, είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει προς τα πάνω η πώληση νέων συμβολαίων σταθερής τιμής. Κερδοσκοπική επιχείριση είναι η ΔΕΗ, όχι κοινοφελές ίδρυμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, motoboots είπε

Απόλυτα λογικός είναι ο συνειρμός. Σε περίπτωση μεγάλης ανόδου των τιμών και εκτίμησης ότι αυτό θα αφορά σημαντικό χρονικό διάστημα, είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει προς τα πάνω η πώληση νέων συμβολαίων σταθερής τιμής. Κερδοσκοπική επιχείριση είναι η ΔΕΗ, όχι κοινοφελές ίδρυμα. 

Σας διαψεύδουν τα γεγονότα 

51 λεπτά πριν, mindreader είπε

Εκτιμω οτι για 4 λεπτα παραπανω

Δε ξέρω πως έβγαλες αυτή τη διαφορά αλλα η τιμή του σταθερού είναι 0,179 ημερήσιο και 0,169 νυχτερινό , όταν στομ4all είναι 0,126 για μέρα έως 500 και νυχτερινό  0,105 εαν κανεις τις πράξεις θα δεις ότι έχεις πέσει πολύ έξω 

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1

38 minutes ago, fommof said:

Ισχύει, ειχα πάρει 2 φορες τηλ. για να ρωτησω (η μια χθες λιγο πριν επιλεξω το 4all, ηχογραφησα και την κληση για καλό και για κακο), και τις 2 η απαντηση ηταν, ναι, και οτι όλα τα προγραμματα έχουν ΚΟΤ.

Ειχα παρει και screen απο το site τους, just in case, στο οποιο επισης αναφέρεται (μην με ρωτας γιατι στο μπλε δεν φαινεται ΚΟΤ)...

148067395_.jpg.4f29d11ecb0a4c1fff2e1a8cc69909ee.jpg

Το καλό που τους θέλω να μην μου ειπαν μπουρδες, θα το δω στον επομενο λογαριασμό.

κατά την γνώμη σου αξίζει η αλλαγη απο Γ1 σε home4all?

• Like 1

προσπαθω να κανω αιτηση απο το πρωι και οτν φτανω στο τελευταιο σταδιο μου πεταει σφαλμα. εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

6 minutes ago, motoboots said:

Το παλιό σταθερό της ΔΕΗ με 0,10/kwh ήταν διαθέσιμο εμπορικά μέχρι τέλη Νοεμβρίου του 2021. Την ίδια περίοδο το Γ1 είχε 0,37 με τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Αν αυξηθεί η τιμή θα προλάβουμε να αλλάξουμε. Τα ίδια έχει κάνει και στο αέριο η ΔΕΗ με τα σταθερά και τις αυξήσεις τιμών. 

Just now, adok13 said:

προσπαθω να κανω αιτηση απο το πρωι και οτν φτανω στο τελευταιο σταδιο μου πεταει σφαλμα. εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

Τι σφάλμα σου βγάζει; Εγώ έκανα κανονικά αίτηση χτες και σήμερα το πρωί αποδέχτηκα τους όρους. 

Just now, hln3 said:

Υπάρχει τρόπος να πας ΔΕΗ χωρίς να πληρώσεις εγγύηση και χωρίς να πάρεις το μπλε πρόγραμμα;

Με πάγια εντολή. Παλιά υπήρχε ένα τηλεφωνικό κέντρο που έδινε Γ1 χωρίς εγγύηση αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. 

Εγώ που έκανα αίτηση για 4all χτες, στη σύμβαση αναφέρει πως πρέπει να δώσω μηδέν εγγύηση πάντως. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, hln3 είπε

Υπάρχει τρόπος να πας ΔΕΗ χωρίς να πληρώσεις εγγύηση και χωρίς να πάρεις το μπλε πρόγραμμα;

Νομίζω ότι βαζ9ντας πάγια δεν χρεώνει εγγύηση σε οποιο πρόγραμμα και αν διαλέξεις-εις 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, motoboots είπε

Λαθος τρόπος σκέψης. To πραγματικό και μακροχρόνιο κερδος μιας επιχείρησης δεν προκύπτει απο τις αρπαχτές, αλλά απο την σταθερότητα, την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό στην τήρηση των συμβολαίων κλπ. Αυτά ειναι που φέρνουν και κρατάνε τους πελάτες. Δεν ειναι τυχαίο που 15 χρόνια μετα το άνοιγμα της αγοράς ενέργειας, η ΔΕΗ διατηρεί ακόμα το 80% της πίτας.

Επεξ/σία από Disrespect
  • Like 3

1 λεπτό πριν, dimostr είπε

Νομίζω ότι βαζ9ντας πάγια δεν χρεώνει εγγύηση σε οποιο πρόγραμμα και αν διαλέξεις-εις 

Ωραία αν το κάνανε έτσι, δεν πήγα ΔΕΗ γιατί δεν το ήξερα, ίσως να είναι ο επόμενος σταθμός :D

Πάντως στο site δεν το γράφουν ή τουλάχιστον δεν το διαφημίζουν, το έχουν μόνο στο my home online σε εμφανές σημείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, aks said:

κατά την γνώμη σου αξίζει η αλλαγη απο Γ1 σε home4all?

Για μενα προσωπικά που έχω το πολυ 300Kwh καταναλωση τον μήνα (1200Kwh μαξ το τετραμηνο), αυτή την στιγμή τουλάχιστον, βλεποντας τις τιμες, εχοντας συγκρινει, εχοντας ασχοληθει με το εξαιρετικο excel του συμφορουμιτη μας κοκ, θεωρώ πως ναι και για αυτό έκανα την κινηση.

Επίοης νομιζω οτι και στο Γ1 να εμενα (πράσινο) δεν θα υπηρχαν τρελλες διαφορές αλλά δεν τους χαρίζω ούτε ευρώ, αν μπορώ να το κάνω.

Δεν θελω να παρω κανεναν στον λαιμό μου, νομιζω οτι πλεουμε σε αχαρτογράφητα ύδατα ούτως ή αλλως, ο χρονος θα δείξει αδερφέ μου.

Επεξ/σία από fommof
  • Like 1

• κλειδώθηκε και ξεκλειδώθηκε αυτό το θέμα
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Arkin said:

Οσοι θελετε να πατε στο 4all δοκιμαστε μολις με αφησε οποτε μαλλον το εφτιαξαν το θεμα.

Screenshot_2.png

Επιβεβαιώνω κι εγώ, δύο παροχές που μου έβγαζε σφάλμα, μόλις το δοκίμασα και πέρασαν κανονικά.

Επεξ/σία από oykas2001

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...