Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Και στις μεγάλες καταναλώσεις πιο φθηνή είναι η Protergia τώρα 

Ας μην μπλέκουμε τους εναλλακτικούς εδώ γιατί μπαίνει και στη μέση το νυχτερινό που οι περισσότεροι εναλλακτικοί δεν το έχουν 

• Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

40 λεπτά πριν, doomnx είπε

Και στις μεγάλες καταναλώσεις πιο φθηνή είναι η Protergia τώρα 

Με την διαφορά οτι αυτοί τροποποιούν τους όρους και τις χρεωσεις πιο γρήγορα απο τον χρόνο που χρειάζεται η γυναίκα μου για να ξοδέψει 1000 ευρώ οταν βγαίνει για shopping με την καρτα μου. Μόνο η ΔΕΗ σεβεται τα συμβολαια της. 

• Like 2

Υπάρχει περίπτωση να άλλαξε κάτι η ΔΕΗ σχετικά με τον "κωδικό εταίρου" από 1/1/2024;

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο mydei και αν βάλω ότι ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης μου ζητάει email και κωδικό εταίρου. Δίνω κωδικό εταίρου που υπάρχει σε λογαριασμό του 2023 και μου γράφει ότι ο συνδυασμός δεν υπάρχει...

Προκειμένου για την μετάβασή μου στο DEH 4all μέσα e-contract από Elpedison θα ήθελα τη βοήθειά σας για το τι πρέπει να καταχωρήσω στα σχετικά πεδία ενδείξεων μετρητή:

image.png.35c433ec17b3f899cb54d20915f641ac.png

Στις οδηγίες ενδείξεων υπάρχουν 3 κωδικοί 1.8.0 (συνολική κατανάλωση), 1.8.1 (ημέρα) & 1.8.2 (νύχτα) για τους οποίους έχω ενημέρωση από τις εναλασσόμενες ενδείξεις του μετρητή παρακάτω:

image.jpeg.3d8a9f154d5a0b104d060259ab5c1c16.jpeg

image.jpeg.7cc2e516240ea3168522f3f24c29b52a.jpeg

image.jpeg.1d5b4a754547d9fa16c4a7547b5b46e0.jpeg

Τελικά μπορείτε να μου πείτε τι καταχώρηση θα κάνω? Ευχαριστώ

4 λεπτά πριν, jeanthira7 είπε

Προκειμένου για την μετάβασή μου στο DEH 4all μέσα e-contract από Elpedison θα ήθελα τη βοήθειά σας για το τι πρέπει να καταχωρήσω στα σχετικά πεδία ενδείξεων μετρητή:

image.png.35c433ec17b3f899cb54d20915f641ac.png

Τελικά μπορείτε να μου πείτε τι καταχώρηση θα κάνω? Ευχαριστώ

Μέρα (1.8.1): 22421
Νύχτα (1.8.2): 05289

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προς ενημέρωση 

πήγα 2 παροχές στη δεη μέσω της ιστοσελίδας , η μία έγινε αμέσως η άλλη κάποιο πρόβλημα είχε η εφαρμογή και κολλούσε, πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι η αίτηση φαίνεται κανονικά θα με πάρουν τηλ να με ενημερώσουν...

το βράδυ αργά ήρθε μέιλ ότι έγινε δεκτή και η δεύτερη αίτηση...

υ.γ. όταν μίλησα με την εξυπηρέτηση της λέω: κανένα δωράκι δεν παίζει που έρχονται 2 παροχές πίσω;

εεεε σε αυτό δεν μπορώ να σας απαντήσω...έχουμε την χαμηλότερη τιμη μπλα μπλα μπλα...

Επεξ/σία από kokos23

Μου έστειλαν σήμερα τους όρους για το 4all που έκανα αίτηση μέσω econtract χτες για να γυρίσω πίσω στη ΔΕΗ και στο πεδίο της εγγύησης λέει ότι πρέπει να δώσω μηδέν ευρώ αν και δεν έχω άλλη παροχή στη ΔΕΗ. Θα βάλω έτσι και αλλιώς πάγια εντολή αλλά καλό το ότι δε θα χρεωθώ εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό ώστε να τα πάρω πίσω στον δεύτερο. Επίσης αναγράφει τον κωδικού εταίρου πάνω στην αίτηση άρα δε χρειάζεται να περιμένω τον πρώτο λογαριασμό ή να τους παίρνω τηλέφωνα για να κάνω λογαριασμό e-bill (τον προηγούμενο του είχα αλλάξει τα στοιχεία). 

Η τελική τιμή του προγράμματος πρασίνου τιμολογίου της ΔΕΗ έχει έκπτωση 20%. Η έκπτωση αυτή χάνεται αν πληρωθεί μετά τη λήξη ο λογαριασμός; Είναι δηλαδή σαν την έκπτωση συνέπειας των εναλλακτικών παροχών; Ή δεν έχει σχέση ποτέ θα πληρωθεί ο λογαριασμός; 

• Like 1

Σημερα γυρισα τις παροχες σε σταθερο - home enter.

Εκτιμω οτι για 4 λεπτα παραπανω, αξιζει να εισαι σε σταθερο,
παρα να ριχνεις τα ζαρια καθε μηνα για το πως θα παει το πρασινο.

Γιατι οταν ακριβυνει το πρασινο,
θα εχει ακριβυνει αντιστοιχα και το μπλε,
οποτε ειναι μαλλον σοφοτερο να εχεις παει στο μπλε νωριτερα,
και οχι οταν θα εχει αυτο ακριβυνει κι αλλο.

Τωρα οποιον νομιζει οτι 'οι τιμες θα πεσουν',
οπως ξερουμε στην Ελλαδα, οτι ανεβαινει, δυσκολα πεφτει.

• Like 1

1 hour ago, aks said:

Παιδια γνωριζετε αν με home4ll ισχυει το ΚΟΤ-Β?

Ισχύει, ειχα πάρει 2 φορες τηλ. για να ρωτησω (η μια χθες λιγο πριν επιλεξω το 4all, ηχογραφησα και την κληση για καλό και για κακο), και τις 2 η απαντηση ηταν, ναι, και οτι όλα τα προγραμματα έχουν ΚΟΤ.

Ειχα παρει και screen απο το site τους, just in case, στο οποιο επισης αναφέρεται (μην με ρωτας γιατι στο μπλε δεν φαινεται ΚΟΤ)...

148067395_.jpg.4f29d11ecb0a4c1fff2e1a8cc69909ee.jpg

Το καλό που τους θέλω να μην μου ειπαν μπουρδες, θα το δω στον επομενο λογαριασμό.

52 minutes ago, kamenos1_1 said:

Έφτιαξε και μπορείς να κάνεις αλλαγή σε 4all από Γ1. Μου το πήρε τώρα από την εφαρμογή.

Σε εμένα ακόμα δεν μπορεί να γίνει.

Μου βγάζει πάλι σφάλμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...