Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, therion13 είπε

Λέω να κάνω το MyHomeOnline αλλα θέλω να συνεχίσει να έρχεται χαρτί με τον λογαριασμό στο σπιτι μου. Γίνεται αυτό; Γιατί βλέπω λέει  Ηλεκτρονικός και μηνιαίος λογαριασμός

Οχι, αν θες εγχαρτο πας στο myHome Enter.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, Insane84 είπε

Εγώ αυτό με την ρήτρα αναπροσαρμογής δεν νομίζω ότι το έχω πολυκαταλάβει.

Αν κάνουμε την παραδοχή ότι η τιμή κάθε μήνα θα παραμένει σταθερή για όλο το 2024 υπάρχει ρήτρα αναπροσαρμογής?

Σταθερή τιμή για όλο το 2024 μόνο στα μπλε. Το πράσινο έχει μια βασική εξαμηνιαία τιμή 0.16 €/kWh, επί αυτής εφαρμόζεται έκπτωση δυνητικά μεταβαλλόμενη κάθε μήνα (20% για τον Ιανουάριο) και επί αυτής προστίθεται ο μηχανισμός διακύμανσης (ρήτρα αναπροσαρμογής) που εξαρτάται από την τιμή χονδρικής των προηγούμενων 2 μηνών (για τον Ιανουάριο +0.008 €/kWh περίπου). Αυτόν τον μήνα θα κοστίσει γύρω στα 0.136 €, τον επόμενο μπορεί 0.170 €/kWh.

1 ώρα πριν, 123int είπε

Τελικά η ΔΕΗ δεν έχει ανακοινώσει πορτοκαλί τιμολόγιο, σωστά;

Κανένας.

1 ώρα πριν, thanosgvr είπε

Καλησπέρα, Η Τιμή στο σταθερό ορίζεται κ αυτή ανά μήνα για όσους είναι να επιλέξουν το πρόγραμμα ? η έχει κλειδώσει τώρα πχ στα 0,179 για καμπόσο διάστημα ?   Έκανα την επιλογή σε πράσινο Γ1/Γ1Ν έτσι ώστε να παρακολουθώ την τιμή στο μπλε αν κατέβει να το τσίμπησω μιας και στο μπλε θέλω να καταλήξω. Έχω λάθος σκεπτικό ?

Το 0.179 μπορεί να αλλάξει κ σήμερα και να γίνει 0.13 ή 0.24 για όσους δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Είναι απλά μια τρέχουσα προσφορά. Στο κίτρινο 4All πήγαινε, δεν σου προσφέρει κάτι το πράσινο.

Στις 25/12/2023 στις 2:30 ΠΜ, HERTHAN είπε

Αν κάποιος πάει στο 4all τον Ιανουάριο και ενεργοποιηθεί η βλακεία το Green Pass και μετά τον Φεβρουάριο πάει στο Γ1Ν τότε το Green Pass παραμένει η διακόπτεται?

Aν το εχει κανει κανεις και το γνωριζει ας απαντησει.

Αποριών συνέχεια: το κίτρινο 4all της ΔΕΗ φαίνεται να χρειάζεται υποχρεωτική αγορά και της υπηρεσίας "green pass", που μετά από κάποιους δωρεάν μήνες χρεώνεται. Το καταλαβαίνω καλά? Είναι όντως υποχρεωτικό το green pass προκειμένου να μπορέσεις να επιλέξεις το κίτρινο τιμολόγιο?

3 ώρες πριν, doomnx είπε

Σταθερή τιμή για όλο το 2024 μόνο στα μπλε. Το πράσινο έχει μια βασική εξαμηνιαία τιμή 0.16 €/kWh, επί αυτής εφαρμόζεται έκπτωση δυνητικά μεταβαλλόμενη κάθε μήνα (20% για τον Ιανουάριο) και επί αυτής προστίθεται ο μηχανισμός διακύμανσης (ρήτρα αναπροσαρμογής) που εξαρτάται από την τιμή χονδρικής των προηγούμενων 2 μηνών (για τον Ιανουάριο +0.008 €/kWh περίπου). Αυτόν τον μήνα θα κοστίσει γύρω στα 0.136 €, τον επόμενο μπορεί 0.170 €/kWh.

Κανένας.

Το 0.179 μπορεί να αλλάξει κ σήμερα και να γίνει 0.13 ή 0.24 για όσους δεν έχουν υπογράψει ακόμα. Είναι απλά μια τρέχουσα προσφορά. Στο κίτρινο 4All πήγαινε, δεν σου προσφέρει κάτι το πράσινο.

Καλησπέρα 

μου πρότεινες και εμενα το κίτρινο ωστόσο για άτομα με παραπάνω από 500 κιλοβατορες το μηνα τους βγαίνει παραπάνω συγκριτικά με το πράσινο. Για ποιο λόγο προτείνεις το κίτρινο ;

ειμαι περίεργος 

2 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Υπηρεσία είναι και όχι κάτι υποχρεωτικό 

Καλησπέρα εχει παρει κανεις επιστολή απο την ΔΕΗ για το αγροτικό ρεύμα?

Εχω διαβασει οτι και εκει υπάρχει το ειδικο αγροτικό.

Δεν ξέρω όμως άν αλλάζει η τιμή σε σχεση με το τι ισχύει το 2023

5 λεπτά πριν, xraxra είπε

Καλησπέρα εχει παρει κανεις επιστολή απο την ΔΕΗ για το αγροτικό ρεύμα?

Εχω διαβασει οτι και εκει υπάρχει το ειδικο αγροτικό.

Δεν ξέρω όμως άν αλλάζει η τιμή σε σχεση με το τι ισχύει το 2023

Αυτό δεν λες; 

https://www.dei.gr/el/gia-tin-epixeirisi/revma/eidikes-katigories/agrotiko/

3 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Εγώ πάντως που είμαι στο 4all τους ζήτησα τηλεφωνικά να διακοπεί η υπηρεσία αυτή και με παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα μέσω της φορμας της ΔΕΗ. Ακόμα το απενεργοποιούν ένα μήνα μετά.... 

1 λεπτό πριν, armenistis1980 είπε

Εγώ πάντως που είμαι στο 4all τους ζήτησα τηλεφωνικά να διακοπεί η υπηρεσία αυτή και με παρέπεμψαν στο αρμόδιο τμήμα μέσω της φορμας της ΔΕΗ. Ακόμα το απενεργοποιούν ένα μήνα μετά.... 

myrae

1 ώρα πριν, konc είπε

Αποριών συνέχεια: το κίτρινο 4all της ΔΕΗ φαίνεται να χρειάζεται υποχρεωτική αγορά και της υπηρεσίας "green pass", που μετά από κάποιους δωρεάν μήνες χρεώνεται. Το καταλαβαίνω καλά? Είναι όντως υποχρεωτικό το green pass προκειμένου να μπορέσεις να επιλέξεις το κίτρινο τιμολόγιο?

Ακόμα και να μην μπορείς να κάνεις opt-out κατά την αίτηση, με ένα κουμπί το απενεργοποιείς, δεν είναι κάτι. Συνδυάζεται με όλα τα προγράμματα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να υπάρχει όταν μπεις στο πράσινο. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

1 ώρα πριν, ventic139 είπε

Καλησπέρα 

μου πρότεινες και εμενα το κίτρινο ωστόσο για άτομα με παραπάνω από 500 κιλοβατορες το μηνα τους βγαίνει παραπάνω συγκριτικά με το πράσινο. Για ποιο λόγο προτείνεις το κίτρινο ;

ειμαι περίεργος 

Υπηρεσία είναι και όχι κάτι υποχρεωτικό 

1050 vs 250 kWh

f4Slf5q.jpg

wvzJaF0.jpg

4 λεπτά πριν, korakios είπε

myrae

Στο mydei δεν το βγάζει; 
https://mydei.dei.gr/el/add-ons/greenpass

15 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στο mydei δεν το βγάζει; 

δεν το ανέφερε κανένας μέχρι τώρα , δεν έχω ιδέα μιας και δεν είμαι στη ΔΕΗ

• Thanks 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Ακόμα και να μην μπορείς να κάνεις opt-out κατά την αίτηση, με ένα κουμπί το απενεργοποιείς, δεν είναι κάτι. Συνδυάζεται με όλα τα προγράμματα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει να υπάρχει όταν μπεις στο πράσινο. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

1050 vs 250 kWh

f4Slf5q.jpg

wvzJaF0.jpg

Στο mydei δεν το βγάζει; 

Στο σάιτ από 1.1.2024 είδα άλλες τιμές για αυτό ρωτάω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Insane84 είπε

Για όποιον έχει νυχτερινό δεν ισχύει το κάπου τόσο πλήρωνες μέχρι τώρα. Το νυχτερινό στο Γ1/Γ1Ν είναι 0,129 (ημέρας 0,17) και για κάποιους αφορά το 30-40% της συνολικής.

0,129 + τον μηχανισμό διακύμανσης 😉

Επεξ/σία από idefixius

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, idefixius είπε

0,129 + τον μηχανισμό διακύμανσης 😉

Δεν έχεις βάλει το 20% έκπτωση που έχει για τον Ιανουάριο 

17 λεπτά πριν, ventic139 είπε

Στο σάιτ από 1.1.2024 είδα άλλες τιμές για αυτό ρωτάω 

Εκεί είναι χωρίς  το ΦΠΑ 6%

Επεξ/σία από dimostr
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...