Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την Κυριακή μέσω e-bill έκανα αίτηση για το on-line. Μέχρι και τώρα μου βγάζει ότι η αίτηση μου βρίσκεται υπό εξέταση. Παίρνω τηλέφωνο στις πληροφορίες της ΔΕΗ για να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Και η απάντηση που πήρα. "Ε δώστε λίγο χρόνο ακόμα" 😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, Decano είπε

Η μεταβολή σε Γ1

Εχει ειπωθει παρα πολλες φορες.

Αν δεν μπορεσουν για καποιο λογο να τραβηξουν τα χρηματα σε βαζουν αυτοματως στο Γ1/Γ1Ν.

14 λεπτά πριν, Angelos8888 είπε

Και η απάντηση που πήρα. "Ε δώστε λίγο χρόνο ακόμα" 😂

Καλη απαντηση δεν το ειχα σκεφτει.:-D

Δωσε λιγο χρονο ακομα κι εσυ ρε φιλε Χριστουγεννα ερχονται.Μεχρι τελος Φεβρουαριου κι αν εχουμε ορεξη θα δουμε και την δικη σου περιπτωση.:P

5 ώρες πριν, jimmy1966 είπε

Παντως απ οαυτα που διαβαζω μετα τις ανακοινωσεις του υπουργου,τα παραπανω δεν διαφαινονται πουθενα.https://workenter.gr/el/article/33619/diplasiazetai-i-epidotisi-sto-ilektriko-reuma-poioi-katanalotes-eunoountai

Έχει γραφτεί κατά καιρούς σε διάφορα μέσα πχ Efsyn, Insider ότι αφορά μόνο κυμαινόμενα... όπως έστειλε και στην επιστολή η Γ.Γ του Υπουργείου. Για να το διαβάσεις σε άλλα μέσα πρέπει οι δημοσιογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους... να θέσουν ευθέως το ερώτημα ώστε να υπάρξει απάντηση. Αλλά δυστυχώς η δημοσιογραφία έχει πεθάνει και όλοι σχεδόν γράφουν copy-paste ό,τι τους πασάρουν.

• Like 3

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έχει γραφτεί κατά καιρούς σε διάφορα μέσα πχ Efsyn, Insider ότι αφορά μόνο κυμαινόμενα... όπως έστειλε και στην επιστολή η Γ.Γ του Υπουργείου. Για να το διαβάσεις σε άλλα μέσα πρέπει οι δημοσιογράφοι να κάνουν τη δουλειά τους... να θέσουν ευθέως το ερώτημα ώστε να υπάρξει απάντηση. Αλλά δυστυχώς η δημοσιογραφία έχει πεθάνει και όλοι σχεδόν γράφουν copy-paste ό,τι τους πασάρουν.

Το θέμα είναι, έχει καταλάβει κανείς τι γίνεται με τον λογαριασμό ?

Βλέπεις κάτι μειώσεις, αλλά τι είναι..

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Βλέπεις κάτι μειώσεις, αλλά τι είναι..

Αν εννοείς έκπτωση ενέργειας, είναι το 30% που κάνει η ΔΕΗ στο Γ1.

Αν εννοείς την έκπτωση ΤΕΜ, είναι η κυβερνητική επιδότηση. Την επιπλέον επιδότηση που δίνει η ΔΕΗ από 300-600kw δε ξέρω αν τη συμπεριλαμβάνουν στο ΤΕΜ ή σε ξεχωριστή γραμμή... δεν έχει πέσει λογαριασμός Γ1 ακόμα στα χέρια μου.

Παιδια help

εχω κανει απο τις 4/11 μεσω ebill (εχω αλλη παροχη δεη οποτε εχω κωδικους πελατη)  αιτηση για αλλαγη προμηθευτη, θελω να παω στο home enter, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Σημερα ξαναεκανα το ιδιο μηπως και δεν περασε.

Ποσες μερες θα χρειαστει να περιμενω?

10 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Παιδια help

εχω κανει απο τις 4/11 μεσω ebill (εχω αλλη παροχη δεη οποτε εχω κωδικους πελατη)  αιτηση για αλλαγη προμηθευτη, θελω να παω στο home enter, αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Σημερα ξαναεκανα το ιδιο μηπως και δεν περασε.

Ποσες μερες θα χρειαστει να περιμενω?

Δικαιολογητικά έστειλες; Εμένα απάντησαν σε δύο εργάσιμες 

5 ώρες πριν, Dante80 είπε

Προς ενημέρωση. στοιχεία στο e-mail τους έστειλα στις 4/11. Σήμερα πήρα αυτό.

uU8ahsp.png

Οπότε, αν καταλαβαίνω καλά, μπαίνω εδώ τις επόμενες μέρες

ShDtTuB.png

και όταν δω αλλαγή στον αριθμό (από 2 σε 3 στο τέλος) παίρνω τηλέφωνο στο 800900κλπ να ζητήσω κωδικό εταίρου, σωστά;

Σήμερα μου ήρθε το  email ολοκλήρωσης ελέγχου και μόλις είδα πως έχει αλλάξει ο τελευταίος αριθμός σε 3 απο 2.

Κωδικό εταίρου ζητάμε για νέο ebill σωστά; 

Την αίτηση (μεταφορά από άλλο πάροχο) την έκανα με το παλιό μου ebill, άρα να μην περιμένω κάποια αλλαγή εκεί από ότι κατάλαβα.

Παιδια καλησπέρα,

εγω από οικιακό Γ1 που ειχα

εκανα χτες αίτηση μέσω ebill για το my home online

δεν έχω νυχτερινό τιμολογιο

και Τώρα που ξανά διαβάζω τα προγραμματα

πιστευω το καλύτερο είναι το home enter

γιατί δίνει 5% έκπτωση συνέπειας και άλλο 2% αν ενεργοποιήσεις την απευθείας χρέωση...και ας είναι η κιλοβατώρα ελάχιστη πιο ακριβή....

πιστευω έκανα λάθος,τους έστειλα εμαιλ τώρα που είναι ακόμα αρχή μήπως και γίνεται και το αλλάξω και πάω στο enter.

Καλησπέρα @HERTHAN , δεν σε ξέχασα! 
Όλα καλά αδερφέ, μια χαρά δούλεψε η προπληρωμένη. ΑΝ θυμάσαι, είχα λογαριασμό ΔΕΗ 162Ε, πλήρωσα τα 25Ε πολλές μέρες πριν την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (το RF που λέμε) μέσω web-banking (την επόμενη φορά θα το κάνω μέσω του ebill όπως με πρότεινε κάποιο παλικάρι εδώ μέσα για να μην πληρώνω 0,60Ε προμήθεια στην Πειραιώς), οπότε άφησα 137Ε υπόλοιπο στην προπληρωμένη. Για την ακρίβεια άφησα 137,88Ε μήπως με χρεώσει 0,60Ε ή κάποιο άλλο ποσό για την πάγια εντολή. Σήμερα τράβηξε ΑΚΡΙΒΩΣ τα 137Ε και τίποτα παραπάνω, δεν με χρέωσε έξτρα για προμήθεια ή κόστος πάγιας εντολής. Οπότε το "πείραμα" όπως το περίμενα σύμφωνα με την λογική (και όχι τον φόβο) βγήκε άκρως πετυχημένο, η προπληρωμένη δουλεύει 100%  κανονικά όπως μια οποιαδήποτε χρεωστική! B) 
Οπότε μην μασάς κι εσύ, ήδη δήλωσα προπληρωμένη και σε 2 φίλους μου...

• Like 1

1 ώρα πριν, Fallen333 είπε

Όλα καλά αδερφέ, μια χαρά δούλεψε η προπληρωμένη. ΑΝ θυμάσαι, είχα λογαριασμό ΔΕΗ 162Ε, πλήρωσα τα 25Ε πολλές μέρες πριν την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού με τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (το RF που λέμε) μέσω web-banking (την επόμενη φορά θα το κάνω μέσω του ebill όπως με πρότεινε κάποιο παλικάρι εδώ μέσα για να μην πληρώνω 0,60Ε προμήθεια στην Πειραιώς), οπότε άφησα 137Ε υπόλοιπο στην προπληρωμένη. Για την ακρίβεια άφησα 137,88Ε μήπως με χρεώσει 0,60Ε ή κάποιο άλλο ποσό για την πάγια εντολή. Σήμερα τράβηξε ΑΚΡΙΒΩΣ τα 137Ε και τίποτα παραπάνω, δεν με χρέωσε έξτρα για προμήθεια ή κόστος πάγιας εντολής. Οπότε το "πείραμα" όπως το περίμενα σύμφωνα με την λογική (και όχι τον φόβο) βγήκε άκρως πετυχημένο, η προπληρωμένη δουλεύει 100%  κανονικά όπως μια οποιαδήποτε χρεωστική! B) 

Εισαι ωραιος ρε φιλε και σ'ευχαριστω πολυ που δεν με ξεχασες.

Περιμενω να δω τι θα γινει με την ειδοποιηση που θα παρω απο την NRG σε λιγες ημερες και παω για online(αν υπαρχει).Το παλευω μηπως βρω ακρη με χρεωστικη σε αλλο ονομα διαφορετικα θα βγαλω προπληρωμενη.Το θεμα ειναι να προλαβω.

Ευχαριστω και παλι αδερφε.B)

• Like 2

1 ώρα πριν, Fallen333 είπε

με προπληρωμένη το δέχεται και περνιούνται κανονικά οι πληρωμές στο αφορολόγητο?

15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Το παλευω μηπως βρω ακρη με χρεωστικη σε αλλο ονομα διαφορετικα θα βγαλω προπληρωμενη.

Έκανα και για αυτή την περίπτωση ένα "διπλό" πείραμα σε κάτι "κατεστραμένους", ΚΑΙ προπληρωμένη, ΚΑΙ σε άλλο όνομα, χθες ξεκίνησε η διαδικασία αλλά ήδη σήμερα είχαμε το πρώτο εμπόδιο. Μεγάλο ρίσκο αλλά ούτως ή άλλως οι άλλοι είναι "κατεστραμένοι" και δεν έχουν να χάσουν κάτι! 
Θα σου εξηγήσω αναλυτικά με το τέλος της εξέλιξης του θέματος.  ;)

4 λεπτά πριν, PurpleNinja είπε

με προπληρωμένη το δέχεται και περνιούνται κανονικά οι πληρωμές στο αφορολόγητο?

Δέχεται κανονικά την προπληρωμένη, για το αφορολόγητο θα σ'ενημερώσω όταν ολοκληρωθεί πλήρως η συναλλαγή στην Πειραιώς, την έχει ακόμη σε γκρίζο φόντο=δέσμευση. 

2 λεπτά πριν, Fallen333 είπε

Έκανα και για αυτή την περίπτωση ένα "διπλό" πείραμα σε κάτι "κατεστραμένους", ΚΑΙ προπληρωμένη, ΚΑΙ σε άλλο όνομα, χθες ξεκίνησε η διαδικασία αλλά ήδη σήμερα είχαμε το πρώτο εμπόδιο. Μεγάλο ρίσκο αλλά ούτως ή άλλως οι άλλοι είναι "κατεστραμένοι" και δεν έχουν να χάσουν κάτι! 
Θα σου εξηγήσω αναλυτικά με το τέλος της εξέλιξης του θέματος.  ;)

Τι εννοεις με καρτα σε αλλο ονομα ειχες θεμα?

Μονο αυτο πες μου γιατι εκει εχω δωσει βαση τωρα να βρω ακρη.

9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Τι εννοεις με καρτα σε αλλο ονομα ειχες θεμα?

Μονο αυτο πες μου γιατι εκει εχω δωσει βαση τωρα να βρω ακρη.

Μέσω e-contract ολοκληρώθηκε η διαδικασία της φόρμας, άλλο όνομα η παροχή, άλλο όνομα η κάρτα (προπληρωμένη μάλιστα). 
Αλλά... ΔΕΝ έστειλαν e-mail με τα συμβόλαια ως συνήθως, πήραν τηλ στο δηλωμένο κινητό το οποίο δεν απάντησε ο άλλος, τους κάλεσα εγώ πίσω στο 800-900-1000 ρωτώντας "ποιό το πρόβλημα?" και μου είπε η τηλεφωνήτρια που δεν ανήκε όμως στο τμήμα των συμβολαίων οτι θα ξανακαλέσουν στο κινητό για λεπτομέρειες και πλήρη επιβεβαίωση των στοιχείων! 
Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν. 

11 λεπτά πριν, Fallen333 είπε

Αναμένουμε τις εξελίξεις λοιπόν. 

Εικασίες κάνουμε, σενάρια φανταζόμαστε: 
ΠΙΘΑΝΩΣ για λόγους ασφαλείας να χρειάζεται να επιβεβαιώσουν και τα 2 άτομα ταυτόχρονα στο κινητό με τον υπάλληλο της ΔΕΗ τα στοιχεία τους και την συναίνεση της κάρτας στην παροχή! 
Λογικά θα ρωτήσουν την "παροχή" τί σχέση έχεις με την "κάρτα"? Σύζυγος? Αδερφός? Θεία? Την έκλεψες??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...