Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου ηρθε σημερα το email τα συμπληρωσα με Αcrobat Reader Free, υπογραφες και τσεκ, ελπιζω να περασει.

Εχω στειλει 3 email με τα δικαιολογητικα και δεν ερχεται auto-reply , δοκιμασα και στο econtracts @ dei.... :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά τη βοήθεια σας 

Εκανα αίτηση στο econtract για το online την Παρασκευή και μου έστειλαν σήμερα ένα mail που μου ζητούν τελευταίο λογαριασμό τωρινού παρόχου και απόδειξη πληρωμής. Αυτά τα στέλνω ως απάντηση στο mail που έλαβα ή κάπου αλλού;

έλαβα σήμερα το συμβόλαιο του home online προς υπογραφή. Σε κάποιο σημείο στη πρώτη σελίδα γράφει

Την από 08/11/2021 αίτηση του «Πελάτη» με την οποία αυτός ζητά να προμηθευτεί ηλεκτρική ενέργεια από τη ΔΕΗ Α.Ε.υπό τάση................... με ισχύ παροχής 8 KVA για την εξυπηρέτηση των εγκαταστάσεων που βρίσκονται στη θέση:...

Εμένα η αιτούμενη παροχή είναι τριφασική άρα 25 kva. Παίζει κανενα ρόλο; να μιλήσω μαζί τους;

26 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Μου ηρθε σημερα το email τα συμπληρωσα με Αcrobat Reader Free, υπογραφες και τσεκ, ελπιζω να περασει.

Εχω στειλει 3 email με τα δικαιολογητικα και δεν ερχεται auto-reply , δοκιμασα και στο econtracts @ dei.... :(

Ξαναδοκίμαζε μέχρι να σου έρθει. 

Εγώ έκανα αίτηση 25/10, πήραν τηλ 29/10, το email ήρθε 1/11 τα έστειλα και περίμενα χωρίς να μου έρθει κανένα auto-reply. Τελικά ήρθε μετά απο 2 μέρες και από τότε περιμένω. Είναι τραγικοί αλλά δεν λέω τίποτα πλέων, την φάγαμε καλά και από τους άλλους.

26 λεπτά πριν, marmagia είπε

Παίζει κανενα ρόλο; να μιλήσω μαζί τους;

στη χρέωση της ΔΕΗ δεν παίζει ,αλλά παίζει στις ρυθμιζόμενες ,

οπότε είτε το αφήνεις μπας και το προχωρήσουν να κερδίζεις χρόνο αλλά ρισκάρεις να κολλήσει είτε ζητάς ξανά για τριφασικό

με την ευκαιρία να δεις οτι το συμβόλαιο γράφει online και όχι Γ1

1 minute ago, korakios said:

οπότε είτε το αφήνεις μπας και το προχωρήσουν να κερδίζεις χρόνο αλλά ρισκάρεις να κολλήσει είτε ζητάς ξανά για τριφασικό

online γράφει το τσέκαρα ήδη!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχετικά με τις πάγιες εντολές, αναφέρθηκε ότι αν το πληρώσεις 2-3 μέρες πριν τη λήξη, δεν τραβάει τα λεφτά με την πάγια. Δεν ξέρω αν η ΔΕΗ λειτουργεί αλλιώς. Η we energy πάντως ενώ την πλήρωσα 27-10, τράβηξε και την πάγια εντολή στις 2-11 που έληγε. Δηλαδή την πλήρωσα δύο φορές. Συμπέρασμα ότι η πάγια τραβιέται είτε το πληρώσεις νωρίτερα είτε όχι. Προσοχή λοιπόν γιατί δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που είχε ειπωθεί. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1

36 minutes ago, korakios said:

τελικά έπρεπε να ακυρωθεί η αίτηση. Η φυσικό αέριο μπροστά γράφει μονοφασικό και πίσω 25 kva. πρέπει να πάω τληεφωνικά σε γ1ν και μετά να το αλλάξω σε ονλαιν. Λέει αν το κάνω άμεσα δεν θα χρεωθώ την εγγύηση. Ελπίζω!

10 λεπτά πριν, marmagia είπε

τελικά έπρεπε να ακυρωθεί η αίτηση. Η φυσικό αέριο μπροστά γράφει μονοφασικό και πίσω 25 kva. πρέπει να πάω τληεφωνικά σε γ1ν και μετά να το αλλάξω σε ονλαιν. Λέει αν το κάνω άμεσα δεν θα χρεωθώ την εγγύηση. Ελπίζω!

Λες να υπαρχει το μπερδεμα αυτο σε ολους οσους εχουν τριφασικο?

5 minutes ago, HERTHAN said:

Λες να υπαρχει το μπερδεμα αυτο σε ολους οσους εχουν τριφασικο?

μπορεί! Η ουσία είναι οτι καταχωρήθηκε αίτημα να ακυρωθεί η online αιτηση για το online αλλά επειδή ακόμα οι φωστήρες δεν την ακύρωσαν δεν μπορεί να γίνει νέα.. σκέφτομαι ν πάω σε κατάστημα αύριο, αλλά το βλέπω οτι ακόμα δεν έγινε η αίτηση η ΔΕΗ άρχισε τα κλασσικά δικά της...

28 λεπτά πριν, marmagia είπε

μπορεί! Η ουσία είναι οτι καταχωρήθηκε αίτημα να ακυρωθεί η online αιτηση για το online αλλά επειδή ακόμα οι φωστήρες δεν την ακύρωσαν δεν μπορεί να γίνει νέα.. σκέφτομαι ν πάω σε κατάστημα αύριο, αλλά το βλέπω οτι ακόμα δεν έγινε η αίτηση η ΔΕΗ άρχισε τα κλασσικά δικά της...

Λογικο.....το θεμα ειναι να μην γινει μπερδεμα μ'αυτους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, HERTHAN said:

Λογικο.....το θεμα ειναι να μην γινει μπερδεμα μ'αυτους.

άστο έγινε ήδη.. Ο υπάλληλος με έβαλε να στείλω μειλ για ακύρωση για να το κάνουμε μαζί τηλεφωνικά. Παίρνει αρχικά τα στοιχεία και καταλαβαίνει οτι δε μπορεί ΜΕΧΡΙ ΝΑΑΑΑΑΑ  ακυρωθεί το προηγούμενο. Του λέω συγγνώμη στην πίσω όψη του λογαριασμού που σας επισύναψα και φυσικά στις κυμαινόμενες χρεώσεις φαίνεται οτι έχω τριφασικό 25kva. ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και βάζετε ο,τι να ναι και την πληρώνω εγώ τη νύφη; Γιατί δεν μπορεί να γίνει διόρθωση; Του λέω οκ αν κλείσω ραντεβού σε κατάστημα θα γίνει η δουλειά; λέει δε ξερω ποτε θα κάνουν ακύρωση της αίτησης για online..

τι προτείνετε; αν με πάνε για μιση μερα σε Γ1Ν θα χρεωθώ εγγύηση αν το αλλάξω σε online απο ebill την ίδια μέρα; Να κλείσω ραντεβού πχ αύριο σε κατάστημα ή να προσπαθήσω τηλεφωνικά;

Επεξ/σία από marmagia

παιδια εκανα αιτηση στο online , ηθελαν μια αποδειξη πληρωμης απο τον τελευταιο λογαργιασμο εντος 3 ημερων μετα απο ενα τηλεφωνημα που δεχτηκα απο την δεη αλλα επειδη το εστειλα λαθος απο οτι μου ειπαν εστειλα το σωστο μετα απο 5 μερες συνολικα μετα το τηλεφωνημα και δεν εχω καποια ενημερωση, θα ακυρωθηκε λετε ; απο την παρασκευη που το εστειλα δεν εχω καποια ενημερωση, βιαζομαι ή λετε να ακυρωθηκε το αιτημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, marmagia είπε

τι προτείνετε;

πρόγραμμα με ρήτρα σε άλλο πάροχο (μεταξύ σοβαρού και αστείου 50-50)

αν με πάνε για μιση μερα σε Γ1Ν θα χρεωθώ εγγύηση αν το αλλάξω σε online απο ebill την ίδια μέρα;

στο Γ1 ναι

Να κλείσω ραντεβού πχ αύριο σε κατάστημα ή να προσπαθήσω τηλεφωνικά;

τηλεφωνικά να δεις αν ακυρώθηκε . Αν δεν ακυρώθηκε δεν έχει νόημα να πας καν

Ο υπάλληλος με έβαλε να στείλω μειλ για ακύρωση για να το κάνουμε μαζί τηλεφωνικά.

περίμενε , γιατί να ακυρώσεις την αίτηση ? αφού δεν την έστειλες υπογεγραμμένη , απλά θα σου στέλνανε ξανά διορθωμένο το συμβόλαιο ( παράνοια η φάση )

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

21 λεπτά πριν, marmagia είπε

άστο έγινε ήδη.. Ο υπάλληλος με έβαλε να στείλω μειλ για ακύρωση για να το κάνουμε μαζί τηλεφωνικά. Παίρνει αρχικά τα στοιχεία και καταλαβαίνει οτι δε μπορεί ΜΕΧΡΙ ΝΑΑΑΑΑΑ  ακυρωθεί το προηγούμενο. Του λέω συγγνώμη στην πίσω όψη του λογαριασμού που σας επισύναψα και φυσικά στις κυμαινόμενες χρεώσεις φαίνεται οτι έχω τριφασικό 25kva. ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ και βάζετε ο,τι να ναι και την πληρώνω εγώ τη νύφη; Γιατί δεν μπορεί να γίνει διόρθωση; Του λέω οκ αν κλείσω ραντεβού σε κατάστημα θα γίνει η δουλειά; λέει δε ξερω ποτε θα κάνουν ακύρωση της αίτησης για online..

τι προτείνετε; αν με πάνε για μιση μερα σε Γ1Ν θα χρεωθώ εγγύηση αν το αλλάξω σε online απο ebill την ίδια μέρα; Να κλείσω ραντεβού πχ αύριο σε κατάστημα ή να προσπαθήσω τηλεφωνικά;

Αυτο που ειπε και ο kor.....απλα συμβολαιο διορθωμενο θα σου στειλουν με τα 25kva.

Δεν νομιζω να χρειαζεται να κανεις ακυρωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...