Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Απο της idika.

Υπενθυμίζεται ότι:

• Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός του έτους (αφού πρώτα ακυρώσουν ήδη υπάρχουσα υποβληθείσα αίτηση).
  • Με την παρέλευση διμήνου από τη λήξη της διορίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων (από 16/09/2021 έως και 15/11/2021), όσοι από τους εν ενεργεία δικαιούχους δεν έχουν υποβάλλει νέα αίτηση, θα απενταχθούν αυτόματα από το ΚΟΤ.

Συγνώμη δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι αναφερόταν στην αίτηση για home online

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αφού υπήρχε το Online διαθέσιμο, πάλι καλά... το θέμα είναι πόσες μέρες / μήνες έκατσε Γ1. Κυριολεκτικά στη χειρότερη περίοδο του έτυχε.

Περίπου δέκα μέρες είμαι χωρίς ΚΟΤ και πριν λίγο έκανα την αίτηση για το on-line.

Οπότε για αυτές τις δέκα μέρες η τιμολόγηση θα γίνει με Γ1 και οι υπόλοιπες με την τιμολόγηση του online;

35 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Ναι δεη ημουν και η αιτηση εγινε στις 16 σεπτεμβριου!Οποτε ολα καλα.

Ο πατερας μου προχθες εστειλα τα χαρτια μεσω email για μεταβαση απο ηρων και δεη home online.

Ειχε κανει και αυτος αιτηση μετα τις 15 για το κοτ.

Το θεμα ειναι οτι οι αιτησεις ληγουν στις 15 νοεμβριου.

Θα προλαβει να κανει καινουρια?

Οι αιτήσεις για το ΚΟΤ λήγουν στις 15 Νοεμβρίου γι αυτούς που έχουν ήδη ενεργό ΚΟΤ. Αν δεν γίνει ανανέωση της αίτησης μέχρι τις 15 Νοεμβρίου γι αυτούς από 16/11 θα απενταχθούν αυτόματα από το ΚΟΤ. Αιτήσεις γίνονται δεκτές όλο τον χρόνο. 

• Thanks 2

Εκτός από την προηγούμενη ερώτηση που έκανα σχετικά με τη χρέωση των περίπου δέκα ημερών εκτος κοτ και τις υπόλοιπες μέρες που θα μπω στο online ήθελα να κάνω και τις παρακάτω ερωτήσεις σχετικά με το online.

1. Τι γίνεται με την εγγύηση που είχα δώσει;

2. Ο τελευταίος λογαριασμός που μου εκδόθηκε πριν λίγες μέρες με  ΚΟΤ πληρώνεται κανονικά από εμένα ή θα τραβηχτεί αυτόματα   με πάγια εντολή από την νέα αίτηση που έκανα για το online;

3. Αν έχει κάποιος το online μπορεί να μου πει περίπου πως έρχονται οι μηνιαίοι λογαριασμοί, ειδικά οι έναντι; Για παράδειγμα τώρα μου έρχονταν έναντι λογαριασμός δύο μηνών και έδειχνε μέσο όρο 245 κιλοβατώρες. Αυτές οι κιλοβατώρες θα "σπάνε" στον μηνιαίο λογαριασμό;

38 λεπτά πριν, Angelos8888 είπε

Εκτός από την προηγούμενη ερώτηση που έκανα σχετικά με τη χρέωση των περίπου δέκα ημερών εκτος κοτ και τις υπόλοιπες μέρες που θα μπω στο online ήθελα να κάνω και τις παρακάτω ερωτήσεις σχετικά με το online.

1. Τι γίνεται με την εγγύηση που είχα δώσει;

2. Ο τελευταίος λογαριασμός που μου εκδόθηκε πριν λίγες μέρες με  ΚΟΤ πληρώνεται κανονικά από εμένα ή θα τραβηχτεί αυτόματα   με πάγια εντολή από την νέα αίτηση που έκανα για το online;

3. Αν έχει κάποιος το online μπορεί να μου πει περίπου πως έρχονται οι μηνιαίοι λογαριασμοί, ειδικά οι έναντι; Για παράδειγμα τώρα μου έρχονταν έναντι λογαριασμός δύο μηνών και έδειχνε μέσο όρο 245 κιλοβατώρες. Αυτές οι κιλοβατώρες θα "σπάνε" στον μηνιαίο λογαριασμό;

1. Από Enter σε Γ1 και μετά online... άνγωστο. Ίσως μείνει μέσα, ίσως την επιστρέψουν και μείνει μηδενική εγγύηση.

2. Πλήρωσε να μη γίνει μπέρδεμα. Η πάγια εντολή δε τραβάει λεφτά αν η οφειλή μηδενίζει.

3. Μηνιαίο. Εγώ είμαι στο Online απ'τις 15/10. Στις 1/11 ήρθε έναντι. Θεωρητικά η έναντι κατανάλωση είναι κατά προσέγγιση βάσει περσινής αλλά οι πάροχοι βάζουν ό,τι να'ναι. Στην Ελίν έσπαζαν σωστά τη κατανάλωση... αλλά στη ΔΕΗ με χρέωσαν έναντι μόνο 150kw στο 1ο μήνα. Η άλλη λύση είναι να δίνεις εσύ καταμέτρηση. Προσωπικά προτιμάω να βάζω λεφτά στην άκρη, παρά να στέλνω καταμέτρηση.

Ερωτηση : Δλδ για να καταλαβω....πριν 2 μηνες ηρθα στο ΔΕΗ online απο Γ1 απλο οικιακο τιμολογιο τωρα πλεον δεν θα εχω την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ που υποσχεθηκε η Κυβερνηση????

• Confused 2

10 λεπτά πριν, PedroG είπε

Ερωτηση : Δλδ για να καταλαβω....πριν 2 μηνες ηρθα στο ΔΕΗ online απο Γ1 απλο οικιακο τιμολογιο τωρα πλεον δεν θα εχω την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑΣ που υποσχεθηκε η Κυβερνηση????

Όχι, αφού έχεις σταθερή χρέωση.

Εκτός κι αν θες να ξαναπάς Γ1 να πληρώνεις τα διπλά, για να πάρεις επιδότηση. 🤪

• Like 3
  • Confused 1

15 λεπτά πριν, Angelos8888 είπε

Καλημέρα παιδιά. Ξέρετε περίπου πόσες μέρες παίρνει για να οριστικοποιηθεί η αίτηση για το online που έκανα μέσω του e-bill;

Kανα 2 μέρες. Βεβαιώσου επίσης ότι έχεις καταχωρήσει στην αρχική σελίδα του ebill την πάγια εντολή, τον μηνιαίο λογαριασμό και τον ηλεκτρονικό λογαριασμό. 

2 ώρες πριν, PedroG είπε

Ετοιμος για άρθρο στην ΕΦΣΥΝ σε κοβω🤣🤣

Τι ζουμε..

• Thanks 1

image.png.b7b6c67262e5ad2acbfddfecfd0c9d98.png

Φαντάζομαι είμαι κομπλε λοιπόν. Στο τηλέφωνο μου είχανε πει να υπογράψω πάλι συμβόλαιο κλπ. Αλλά δε μου ήρθε κάτι, ηλεκτρονικά ή κανονικά.  Ίσως επειδή ήμουν ήδη πελάτης στη ΔΕΗ με Γ1. Δεν χρειάζεται να κανω κάτι άλλο, έτσι?

• Like 1

Πήρα και στο 800 900 1000 και μου το επιβεβαίωσαν. Δε θα λάβω συμβόλαιο άλλο, καθώς απλά ενεργοποίησα ένα πρόγραμμα στο ήδη υπάρχον. Άψογα. 

Ευχαριστώ πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες του θέματος. Αντε να δούμε όπως τα έκαναν.

5 ώρες πριν, PedroG είπε

θα την εχεις κανονικοτατα,στον εκαθαριστικο σου λογαριασμο

4 λεπτά πριν, jimmy1966 είπε

θα την εχεις κανονικοτατα,στον εκαθαριστικο σου λογαριασμο

για τις προηγούμενες καταναλώσεις που αφοράν την περίοδο στο Γ1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...