Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι μόλις μου έστειλαν μήνυμα και email ότι έγινε έλεγχος των εγγράφων που έστειλα στις 27/10 και προωθείται το αίτημα στον δεδδηε και εντός δύο εργάσιμων θα ενεργοποιηθεί η μετάβαση. Γρήγοροι για τα παλιά τους δεδομένα, δεν μπορώ να πω.

Περιμένω τώρα και τον τελικό από την watt. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρατηρω αρκετοι πως επιστρεφουν ξανα δεη,ανάλογως το συμφερον αποχωρούν η επανέρχονται, δν το κρινω αυτο καπως, για τους υπόλοιπους οπως εγω και αρκετοι αλλοι που  ειμαστε μια ζωη δεη και δεν φυγαμε ποτέ αλλα μείναμε δεη, δν κοιταξαμε ποτέ το συμφέρον μας κ ουτε μπηκαμε καν σε σκεψη να αποχωρησουμε απο τον οργανισμό και ουτε σε διαδικασια ελεγχου αγορας, για εμας λοιπον τους μονιμους και σταθερους πελατες δεη, θα ηταν δικαιο κ ευπρόσδεκτο να μας έδινε κ περισσότερα προνομια 

Κι εμείς μια ζωή ΔΕΗ ήμασταν μέχρι που βγήκαν οι άλλοι πιο φτηνά, και τώρα που είναι συμφέρουσα η ΔΕΗ γυρνάμε ξανά εκεί, σε έξι μήνες βλέπουμε πάλι αν αλλάξει κι αυτή.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει ξεχωριστό πρόγραμμα για μόνιμους πελάτες, θα πιέζουν να την φάνε.

Θεωρώ ότι έτσι όπως έχει γίνει η φάση, κοιτάς τι συμφέρει τη τσέπη σου και πράττεις ανάλογα.

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, oykas2001 είπε

Κι εμείς μια ζωή ΔΕΗ ήμασταν μέχρι που βγήκαν οι άλλοι πιο φτηνά, και τώρα που είναι συμφέρουσα η ΔΕΗ γυρνάμε ξανά εκεί, σε έξι μήνες βλέπουμε πάλι αν αλλάξει κι αυτή.

Δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει ξεχωριστό πρόγραμμα για μόνιμους πελάτες, θα πιέζουν να την φάνε.

Θεωρώ ότι έτσι όπως έχει γίνει η φάση, κοιτάς τι συμφέρει τη τσέπη σου και πράττεις ανάλογα.

Σωστος, εννοειται δυσκολοι καιροι, φυσικα και δν το κρινω καπως, ο καθενας πραττει οπως επιθυμει, απλα το εξέφρασα καθαρά και μονο για εμας τους μονιμους, ούτε εγω πιστεύω  οτι μπορει να βγει κατι για εμας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

αναλογα τις αναγκες την καθε περιοδο και αναλογα ποσα καει ο καθενας, κοιταει που τον συμφερει.

σε 6 μηνες πολλα μπορει να αλλαξουνε, οπως πχ να μην αλλαξει η δεη και να πεσουν οι αλλοι....

Επεξ/σία από lazarnik
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Να ενημερώσω κι εγώ με τη σειρά μου ότι μόλις μου έστειλαν μήνυμα και email ότι έγινε έλεγχος των εγγράφων που έστειλα στις 27/10 και προωθείται το αίτημα στον δεδδηε και εντός δύο εργάσιμων θα ενεργοποιηθεί η μετάβαση.

Κι εμένα το ίδιο, αλλά μόνο όταν τα έστειλα στο [email protected] όπως αναφέρθηκε κι από άλλον. Αν τα στείλουμε ως απάντηση στο μεηλ που μας τα έστειλαν (symvaseis Deh) είτε θα πάρει πολλές μέρες να τα δουν ή δεν θα τα δουν καθόλου.  

Επεξ/σία από 1comment

12 λεπτά πριν, 1comment είπε

Κι εμένα το ίδιο, αλλά μόνο όταν τα έστειλα στο [email protected] όπως αναφέρθηκε κι από άλλον. Αν τα στείλουμε ως απάντηση στο μεηλ που μας τα έστειλαν (symvaseis Deh) είτε θα πάρει πολλές μέρες να τα δουν ή δεν θα τα δουν καθόλου.  

Τα έστειλα ως απάντηση στο μέηλ που μου έστειλαν, θεωρώ ότι για τα δεδομένα της ΔΕΗ ήταν γρήγοροι...

Τώρα να υποθέσω ότι θα έρθει νέο μήνυμα για την μετάβαση και θα μπορώ  να δω την παροχή στο ebill?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, να κάνω μια ερώτηση -δεν ξέρω αν έχει ξαναειπωθεί-, έκανα αίτηση στο my home online ηλεκτρονικά, μου ήρθε ένα μήνυμα ότι έχει σταλεί στη ΔΕΔΔΗΕ στις 15/10, και τώρα που κάλεσα μου είπαν ότι έχω ενεργοποιηθεί και μου είπανε και τον κωδικό εταίρου για να ανοίξω ebill, το οποίο όμως αναφέρει ότι είμαι στο my home enter!!!

Τι πρέπει να κάνω? Αυτή τη στιγμή χρεώνομαι σαν να είμαι στο enter μέχρι να το ενεργοποιήσω από το ebill??

Αφού η αίτηση ήταν απευθείας στο my home online....

Τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από DxL

20 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Τα έστειλα ως απάντηση στο μέηλ που μου έστειλαν, θεωρώ ότι για τα δεδομένα της ΔΕΗ ήταν γρήγοροι...

Πόσες μέρες μετά σου απάντησαν;

1 ώρα πριν, nikos1980 είπε

για εμας λοιπον τους μονιμους και σταθερους πελατες δεη, θα ηταν δικαιο κ ευπρόσδεκτο να μας έδινε κ περισσότερα προνομια 

μα έδωσε ήδη

Spoiler

ρήτρα αναπροσαρμογής στα Γ1/ΓΝ1 😂

34 λεπτά πριν, 1comment είπε

Πόσες μέρες μετά σου απάντησαν;

Έκανα την αίτηση από τη σελίδα τους Παρασκευή βράδυ, Δευτέρα πρωί με πήραν τηλ για επιβεβαίωση στοιχείων, την επόμενη μου στείλανε τα χαρτιά, τα υπέγραψα και τα έστειλα στις 27/10 και τελικά σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι είναι οκ και σε δύο εργάσιμες θα γίνει η αλλαγή.

Καλησπέρα σε όλους 

1 Δεκεμβρίου θα μετακομίσω σε άλλο σπίτι, στο οποίο έχει γίνει διακοπή στη ΔΕΗ οπότε θα κάνω επανασύνδεση. Θα επιλέξω home online και θα κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά. Για να έχω το περιθώριο να συνδεθεί το ρεύμα θα υπογράψω τις επόμενες μέρες τι μισθωτήριο ώστε να αναρτηθεί στο taxis. Θεωρείτε ότι Θα είναι αρκετές οι 2 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να έχω ρεύμα 1 Δεκέμβρη που θα μπω ή είναι πιθανό να προκύψουν δυσάρεστες εκπλήξεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειά σας.

Πήρα προχθές τον τελευταίο λογαριασμό στα χέρια μου, μήπως ξέρει κάποιος τί είναι αυτές οι ΤΕΜ80kwh  πιστώσεις και γιατί ανέβηκε τόσο η ρήτρα αναπροσαρμογής; Παρακολουθώ γενικά τους λογαριασμούς μου, πρώτη φορά βλέπω τέτοιες σημειώσεις..

image.png

Επεξ/σία από janus5555

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...