Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, satsok2 είπε

Ευχαριστώ! 

Έχουν φαγωθεί να με παίρνουν για το 4All

Αυτό με κάνει και εμένα να μην θέλω να πάω στο 4All. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ στο 4all έχω πάει από Γ1Ν. Όχι ότι έχω δει διάφορες. Έτσι κι αλλιώς κάτω από 500 κιλοβάτωρες έχω κάθε μήνα. Έτσι κι αλλιώς και να πας στο 4all οπότε θες φεύγεις. Δεν έχει δέσμευση! 

Τελικά το 4all ισχύει κανονικά και για κοινωνικό τιμολόγιο. Στον τελευταίο τιμοκατάλογο που ανέβασαν έχουν συμπεριλάβει και τις χρεώσεις για κατόχους ΚΟΤ. Έκανα την μετάβαση μέσω του app και ενεργοποιήθηκε την ίδια ημέρα. Θα φανεί και στον εκκαθαριστικό σε λίγες μέρες αν έχουν αλλάξει και οι χρεώσεις τις τελευταίες μέρες που είχε γίνει η αλλαγή.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί γράφουν μόνο για το Γ1/Γ1Ν ότι δεν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής; Και ότι δεν έχει δέσμευση συμβολαίου;

Υπάρχει περίπτωση το 4All να αποκτήσει;

Καιω αρκετά και σκεφτόμουν το Γ1Ν από το online.

image.png.93a193d22902cf62334e01bf5a699041.png

Επεξ/σία από satsok2

Στις 3/7/2023 στις 8:28 ΠΜ, Doubt είπε

Αν η κατανάλωση είναι ως 500 kWh το μήνα, άρα 2000 το τετράμηνο, βγαίνει πιο οικονομικό το 4all. Οι διαφορές είναι μικρές στις κανονικές τιμές, πιο σοβαρή είναι η διαφορά αν πιάσει το στόχο της εξοικονόμησης κατά 15% σε σχέση με πέρσι. Επειδή πέρσι ήδη είχαν περιορίσει όλοι την κατανάλωση, το να τη ρίξουν άλλο -15% εμένα μου φαίνεται δύσκολο.

Τα υπόλοιπα συνοδευτικά του 4all εμένα μου είναι αδιάφορα.

Μα το 15% ισχύει και στο γ1. Το είχα στον προηγούμενο εκκαθάριστικο ο οποίος αφορούσε τους μήνες του χειμώνα και ήταν ελάχιστος λόγω πολύ μεγάλης επιδότησης. Γιατί γράφετε ότι ισχύει μόνο για το 4 all ;

Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να του λέει η ΔΕΗ έχουμε προωθήσει την αίτηση για αλλαγή παρόχου στον ΔΕΔΔΗΕ κι ο ΔΕΔΔΗΕ να λέει εμείς δεν έχουμε λάβει κάτι; Δύο μήνες αυτή η ιστορία κι ο ένας με στέλνει στον άλλο αντί να μιλήσουν μεταξύ τους. 

Έχω απελπιστει πραγματικά 😭

49 λεπτά πριν, RipCity είπε

Έχει τύχει ποτέ σε κάποιον να του λέει η ΔΕΗ έχουμε προωθήσει την αίτηση για αλλαγή παρόχου στον ΔΕΔΔΗΕ κι ο ΔΕΔΔΗΕ να λέει εμείς δεν έχουμε λάβει κάτι; Δύο μήνες αυτή η ιστορία κι ο ένας με στέλνει στον άλλο αντί να μιλήσουν μεταξύ τους. 

myrae κατά παρόχου και διαχειριστή 

2 μήνες τι περίμενες, ειδικά με τηλέφωνα ; Στην εβδομάδα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί 

Αν σε πάρουν τηλ από ΔΕΗ το κλείνεις 

15 λεπτά πριν, korakios είπε

myrae κατά παρόχου και διαχειριστή 

2 μήνες τι περίμενες, ειδικά με τηλέφωνα ; Στην εβδομάδα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί 

Αν σε πάρουν τηλ από ΔΕΗ το κλείνεις 

Δε το ήξερα το myrae ευχαριστώ πολύ!

4 ώρες πριν, RipCity είπε

Μάλλον δεν έχει περάσει το αίτημα σου στον Δεδδηε.. Θα  το είχε παραλάβει.. Δεν γίνεται.. 

20 ώρες πριν, RipCity είπε

Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις; Στον Δεδδηε 8004004000..Δεν μιλούν μεταξύ τους; Έχει δοθεί η εντολή για την αλλαγή στον Δεδδηε από τον προμηθευτη σου..Μήπως έχει κολλήσει κάπου; Σου λείπει κάτι;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, takoulou είπε

Πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις; Στον Δεδδηε 8004004000..Δεν μιλούν μεταξύ τους; Έχει δοθεί η εντολή για την αλλαγή στον Δεδδηε από τον προμηθευτη σου..Μήπως έχει κολλήσει κάπου; Σου λείπει κάτι;;

Παίρνω συνεχώς και στον ένα και στον άλλο εδώ και δύο μήνες και ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλο. Ο ΔΕΔΔΗΕ δε βλέπει αίτηση και εκεί δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Επανειλημμένα όμως ζήτησα να μιλήσει η ΔΕΗ στον ΔΕΔΔΗΕ αφού άλλωστε εκείνοι έχουν τη σύμβαση υπογεγραμμένη κτλ και δεν το κάνουν. Δε λείπει τίποτα όπως μου έχει πει η ΔΕΗ. Μάλιστα δεν μου ακυρώνουν καν την αίτηση όταν το ζήτησα επειδή την βλέπουν ολοκληρωμένη και δε γίνεται ακύρωση. Πρόκειται για παράνοια.

Επεξ/σία από RipCity

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RipCity είπε

Παίρνω συνεχώς και στον ένα και στον άλλο εδώ και δύο μήνες και ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι στον άλλο. Ο ΔΕΔΔΗΕ δε βλέπει αίτηση και εκεί δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Επανειλημμένα όμως ζήτησα να μιλήσει η ΔΕΗ στον ΔΕΔΔΗΕ αφού άλλωστε εκείνοι έχουν τη σύμβαση υπογεγραμμένη κτλ και δεν το κάνουν. Δε λείπει τίποτα όπως μου έχει πει η ΔΕΗ. Μάλιστα δεν μου ακυρώνουν καν την αίτηση όταν το ζήτησα επειδή την βλέπουν ολοκληρωμένη και δε γίνεται ακύρωση. Πρόκειται για παράνοια.

Ναι.. Στον Δεδδηε υπάρχει η εντολή σου είπαν; Μήπως είναι συστημικό το πρόβλημα; Μήπως έχει λήξει κάτι; Η ΔΕΗ δεν  μπορεί να μιλήσει.. Σε ποια περιοχη είσαι; 

Επεξ/σία από takoulou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/7/2023 στις 5:37 ΜΜ, RipCity είπε

Κάνε την αίτηση ξανά από την αρχή σαν να μην την έχεις κάνει ποτέ αποκλείεται να ξανακολλήσει εκτός αν είσαι τόσο τυχερός να πας να παίξεις Τζόκερ.😀

Επεξ/σία από favou2000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι.. Στον Δεδδηε υπάρχει η εντολή σου είπαν; Μήπως είναι συστημικό το πρόβλημα; Μήπως έχει λήξει κάτι; Η ΔΕΗ δεν  μπορεί να μιλήσει.. Σε ποια περιοχη είσαι; 

Ακόμη και η ΥΔΕ που ήταν ληγμένη την ανανέωσα πριν 20 μέρες για να είμαι σίγουρος. Αυτό βέβαια μου είπαν στον ΔΕΔΔΗΕ θα κολλούσε την αλλαγή, αλλά την αίτηση θα έπρεπε να την έχουμε δει. Το ότι δεν την έχουμε δει σημαίνει δεν την έστειλε η ΔΕΗ ποτέ. Έχει γίνει 4 φορές επαναποστολη ως κατεπείγον. Λογικά τα επείγοντα με περιστέρι τα στέλνουν και κάπου θα χάθηκαν στο δρόμο...Γενικά το πήρα απόφαση ότι δε θα γίνει κάτι, δε θέλουν λεφτά από μένα 😂 

Γαλάτσι είμαι, Αθήνα.

Επεξ/σία από RipCity

20 λεπτά πριν, RipCity είπε

Ακόμη και η ΥΔΕ που ήταν ληγμένη την ανανέωσα πριν 20 μέρες για να είμαι σίγουρος. Αυτό βέβαια μου είπαν στον ΔΕΔΔΗΕ θα κολλούσε την αλλαγή, αλλά την αίτηση θα έπρεπε να την έχουμε δει. Το ότι δεν την έχουμε δει σημαίνει δεν την έστειλε η ΔΕΗ ποτέ. Έχει γίνει 4 φορές επαναποστολη ως κατεπείγον. Λογικά τα επείγοντα με περιστέρι τα στέλνουν και κάπου θα χάθηκαν στο δρόμο...Γενικά το πήρα απόφαση ότι δε θα γίνει κάτι, δε θέλουν λεφτά από μένα 😂 

Γαλάτσι είμαι, Αθήνα.

Καλησπερα... Στελε ενα emai  να ρωτησεις τι γινεται; Τι μπορει να εχει υπαρξει..

(Αν εχει ληξει το ΥΔΕ πραγματι δεν γινεται καμια αλλαγη στην παροχη )

[email protected]

[email protected]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...