Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενημέρωση. Όπως είχα γράψει, έστειλα τα δικαιολογητικά με mail, και δεν έλαβα καμία αυτόματη απάντηση.

Τους πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν να το ξανακάνω, δεν βλέπουν τπτ. Επίσης, μου έδωσαν άλλο email. Το αρχικό ήταν το SimvaseisDei ([email protected]), και αυτό που μου έδωσαν τηλεφωνικά ήταν το [email protected].

Έστειλα τα δικαιολογητικά ξανά και στα δύο email και ξάφνου..!

rvDS3ef.png

Οπότε τώρα μπαίνουμε στο περίμενε..

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 ώρες πριν, korakios είπε

@tsigpan είναι απλό , σου στείλανε λάθος συμβόλαιο . Έπρεπε να ζητήσεις να στείλουν διορθωμένο και να γράφει online , κατα λάθος υπέγραψες ΓΝ1 πάλι καλά που δεν κόλλησε η αλλαγή σε online και δεν είχες μεγάλη κατανάλωση

Όχι είναι σωστό. Το έχω γράψει και πριν λίγο καιρό. Οι πελάτες που έρχονται από άλλους παρόχους και κάνουν αίτηση για Online περνάνε πρώτα στο Γ1Ν και μετά άμεσα και αυτόματα ενεργοποιείται το Online. Το έχω κάνει για αρκετά ακίνητα τους τελευταίους 2 μήνες, όλα έτσι γίνανε.

11 ώρες πριν, Dante80 είπε

Το που το γράφει είναι στο δισέλιδο της σύμβασης; Εμένα μου ήρθε αυτό το e-mail.

ACOTTex.png

Εσύ ήσουν μάλλον ήδη ενεργός πελάτης της ΔΕΗ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, skritikos είπε

Εσύ ήσουν μάλλον ήδη ενεργός πελάτης της ΔΕΗ;

Όχι, δεν είχα ποτέ ΔΕΗ στον ΑΦΜ μου. Κάνω μεταφορά από Watt&Volt, στην οποία είμαι από το 2018.

Επεξ/σία από Dante80

Θυμαμαι εχει ξαναρωτηθεί και απαντηθει αλλα δεν θυμαμαι την απαντηση. Ειπαμε  my home online+ΚΟΤ δεν παει με νυχτερινό. Εγώ που εχω οριο 2100 για ΚΟΤ οι νυχτερινες καταναλώσεις μετράνε στο οριο των 2100 ή μονο οι ημερήσιες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά.

Διάβασα αρκετά και ήθελα λίγο να συνοψίσω πριν κάνω κι εγώ την αίτηση για αλλαγή στο ΔΕΗ myHome Online.

Είμαι κι εγώ στο Γ1 Οικιακό + ΚΟΤ Β.

Παραθέτω και τον πρόσφατο εκκαθαριστικό:

Capture.JPG.fff87ea2d110943d2a55d5f326a0324b.JPG

α). Στο ΔΕΗ myHome Online με ΚΟΤ Β, η τιμή της κιλοβατώρας τελικά θα είναι 0,096 - 0,045 = 0,051 ευρώ;

β). Αν κατάλαβαίνω σωστά, πηγαίνοντας στο ΔΕΗ myHome Online, χάνω τις πιστώσεις ΤΕΜ και την Έκπτωση Ενέργειας. Ωστόσο και πάλι συμφέρει, αφού η Ρήτρα Αναπροσαρμογής αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των προαναφερόμενων εκπτώσεων, σωστά; Επίσης έτσι από απορία, γιατί είχα 2 διαφορετικές πιστώσεις ΤΕΜ στον παραπάνω λογαριασμό κι όχι μία; υποθέτω ότι υπολογίστηκαν με διαφορετική τιμή, απλά αναρωτιόμουν το γιατί.

γ). Οι λογαριασμοί στο ΔΕΗ myHome Online είναι μηνιαίοι και με αποκλειστικά με πάγια εντολή;

δ). Για την περίπτωσή μου με τα βάση τα νούμερα του παραπάνω λογαριασμού, όπως τα υπολογίζω, δεν αξίζει να ασχοληθώ με το να στείλω mail σε ΡΑΕ για αναλογική χρέωση της Ρήτρας Αναπροσαρμογής (1η ενημέρωση μου έγινε 24/06/2021), όπως έκαναν άλλα παιδιά που λέγαν στο άλλο topic, αφού στην περίπτωση αυτή χάνω μέρος της Έκπτωσης Ενέργειας και των πιστώσεων ΤΕΜ, οπότε βγαίνει πάνω κάτω το ίδιο. (Οκ αυτό αφορά το άλλο topic, αλλά το γράφω τώρα εδώ για να μην δημιουργώ post και στα δύο). Ωστόσο, αν κάνω την αίτηση τώρα, λογικά θα αντιμετωπίσω αυτό το θέμα τους επόμενους μήνες, σωστά; Δηλαδή θα με χρεώσουν Ρήτρα αναπροσαρμογής για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που ήμουνα στο Γ1 και θα πρέπει να κάνω αίτημα να μου επιστραφεί μέρος της Ρήτρας που θα μου χρεώσουν.

Επεξ/σία από GiOrGoSk21

1 ώρα πριν, skritikos είπε

Όχι είναι σωστό. Το έχω γράψει και πριν λίγο καιρό. Οι πελάτες που έρχονται από άλλους παρόχους και κάνουν αίτηση για Online περνάνε πρώτα στο Γ1Ν και μετά άμεσα και αυτόματα ενεργοποιείται το Online. Το έχω κάνει για αρκετά ακίνητα τους τελευταίους 2 μήνες, όλα έτσι γίνανε.

ναι το ξέρουμε , αλλά η αίτηση όταν είναι για το online το συμβόλαιο πρέπει να γράφει online και όχι Γ1 ,εκεί είναι το θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι το ξέρουμε , αλλά η αίτηση όταν είναι για το online το συμβόλαιο πρέπει να γράφει online και όχι Γ1 ,εκεί είναι το θέμα

Κι όμως όχι. Πριν λίγο καιρό έκανα την 7η αίτηση για Online και το συμβόλαιο ήταν Γ1Ν. Γίνονται Online όταν ενεργοποιηθούν.

Επεξ/σία από skritikos

Μόλις τώρα, skritikos είπε

Κι όμως όχι. Πριν λίγο καιρό έκανα την 7η αίτηση για Online και ήταν κι αυτή Γ1Ν. Γίνονται Online όταν ενεργοποιηθούν.

ήταν τότε λάθος τους

24 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

Οι λογαριασμοί στο ΔΕΗ myHome Online είναι μηνιαίοι και με αποκλειστικά με πάγια εντολή;

ναι

24 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

β). Αν κατάλαβαίνω σωστά, πηγαίνοντας στο ΔΕΗ myHome Online, χάνω τις πιστώσεις ΤΕΜ και την Έκπτωση Ενέργειας. Ωστόσο και πάλι συμφέρει, αφού η Ρήτρα Αναπροσαρμογής αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των προαναφερόμενων εκπτώσεων, σωστά; Επίσης έτσι από απορία, γιατί είχα 2 διαφορετικές πιστώσεις ΤΕΜ στον παραπάνω λογαριασμό κι όχι μία; υποθέτω ότι υπολογίστηκαν με διαφορετική τιμή, απλά αναρωτιόμουν το γιατί.

απο Οκτ αύξησαν την επιδότηση

• Thanks 1

Μόλις τώρα, korakios είπε

ήταν τότε λάθος τους

Στις 2 πρώτες ψαρωμένος κι εγώ μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους. Μου εξήγησαν πως όσοι έρχονται από 3ους γίνονται έτσι. Ίσως πια να αρχίζουν να το αλλάζουν αυτό γιατί λογικά έχουν λάβει άπειρες σχετικές ερωτήσεις.

25 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

. Ωστόσο, αν κάνω την αίτηση τώρα, λογικά θα αντιμετωπίσω αυτό το θέμα τους επόμενους μήνες, σωστά; Δηλαδή θα με χρεώσουν Ρήτρα αναπροσαρμογής για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που ήμουνα στο Γ1 και θα πρέπει να κάνω αίτημα να μου επιστραφεί μέρος της Ρήτρας που θα μου χρεώσουν.

δε βγαίνει άκρη στο νόημα, απλά δε θα έχεις ρήτρα απο την ημερομηνία ένταξης στο online

Μόλις τώρα, skritikos είπε

Στις 2 πρώτες ψαρωμένος κι εγώ μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους. Μου εξήγησαν πως όσοι έρχονται από 3ους γίνονται έτσι. Ίσως πια να αρχίζουν να το αλλάζουν αυτό γιατί λογικά έχουν λάβει άπειρες σχετικές ερωτήσεις.

εδώ βάζουνε και υπογράφει ο κόσμος το enter και τους λένε να το αλλάξουν μετά στο online , μην περιμένεις ενημέρωση 😁

3 ώρες πριν, Dante80 είπε

Ενημέρωση. Όπως είχα γράψει, έστειλα τα δικαιολογητικά με mail, και δεν έλαβα καμία αυτόματη απάντηση.

Τους πήρα τηλ σήμερα και μου είπαν να το ξανακάνω, δεν βλέπουν τπτ. Επίσης, μου έδωσαν άλλο email. Το αρχικό ήταν το SimvaseisDei ([email protected]), και αυτό που μου έδωσαν τηλεφωνικά ήταν το [email protected].

Έστειλα τα δικαιολογητικά ξανά και στα δύο email και ξάφνου..!

rvDS3ef.png

Οπότε τώρα μπαίνουμε στο περίμενε..

Κι εγώ ως απάντηση στο πρώτο μεηλ τα είχα στείλει. Γι αυτό μήπως ακόμα μετά από μέρες δεν μας έχουν απαντήσει; Μα έλεγε να τα στείλουμε ως απάντηση στο μεηλ εκείνο. Μια ταλαιπωρία σκέτη η δεη ακόμα και σε online προϊόντα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

δε βγαίνει άκρη στο νόημα, απλά δε θα έχεις ρήτρα απο την ημερομηνία ένταξης στο online

Οκ ναι, αυτό είναι και το λογικό. Έκανα μια άλλη σκέψη γιατί μπερδεύτηκα με κάτι που διάβασα στο διπλανό topic, άκυρο.

Thanks.

Επεξ/σία από GiOrGoSk21

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...