Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, A_panM είπε

Καλημέρα παιδιά,

Από λάθος μου καταχώρησα λάθος μετρήσεις στο ebill με αποτέλεσμα να βγει ο λογαριασμός πολύ πιο πάνω από το κανονικό. Πχ από 300kwh που καταναλώνω το μήνα έβαλα 800. Μπέρδεψα την μέτρηση μέτρηση τησ ημερήσιας και έβαλα την συνολική μέτρηση του μετρητή με αποτέλεσμα η διαφορά από τον προηγούμενο μήνα να βγαίνει πιο πάνω. Τι μου προτείνετε να κάνω;

1)Να στείλω μαιλ διόρθωσης;

2)να μην πληρώσω τον λογαριασμό και Να περιμένω να γίνει εκκαθάριση;  Καταμέτρηση θα γίνει τον Ιούλιο.

Εν τω μεταξύ έχω συνδεδεμένη και πιστωτική που τα τραβάει την τελευταία ημέρα.

Ευχαριστώ 

Μπορείς να στείλεις email διόρθωσης με φωτογραφία του μετρητή 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, A_panM είπε

Καλημέρα παιδιά,

Από λάθος μου καταχώρησα λάθος μετρήσεις στο ebill με αποτέλεσμα να βγει ο λογαριασμός πολύ πιο πάνω από το κανονικό. Πχ από 300kwh που καταναλώνω το μήνα έβαλα 800. Μπέρδεψα την μέτρηση μέτρηση τησ ημερήσιας και έβαλα την συνολική μέτρηση του μετρητή με αποτέλεσμα η διαφορά από τον προηγούμενο μήνα να βγαίνει πιο πάνω. Τι μου προτείνετε να κάνω;

2)να μην πληρώσω τον λογαριασμό και Να περιμένω να γίνει εκκαθάριση;  Καταμέτρηση θα γίνει τον Ιούλιο.

Ευχαριστώ 

Υπομονή να γίνει η καταμέτρηση.. Να γίνει η διόρθωση.. 

Πληρώνεις τώρα και στον επόμενο λογαριασμό γίνεται ο συμψηφισμός... 

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Αρχικά θα αποσυνδεσω την κάρτα και στη συνέχεια θα στείλω μαιλ με φωτό του μετρητή..

Αν δεν μου απαντήσουν και δεν βγάλω άκρη θα περιμένω μέχρι τον εκκαθαριστικό...

2 ώρες πριν, A_panM είπε

Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Αρχικά θα αποσυνδεσω την κάρτα και στη συνέχεια θα στείλω μαιλ με φωτό του μετρητή..

Αν δεν μου απαντήσουν και δεν βγάλω άκρη θα περιμένω μέχρι τον εκκαθαριστικό...

Δεν αλλάζει η ένδειξη αν έχει περαστει.. Μόνο όταν θα γίνει η εκκαθάριση με την ένδειξη του Δεδδηε.. 

10 ώρες πριν, A_panM είπε

Καλημέρα παιδιά,

Ευχαριστώ 

Αν έχεις καταμέτρηση τον Ιούλιο, μήπως τώρα είναι ανοιχτό το παράθυρο καταχώρησης ένδειξης στον ΔΕΔΔΗΕ;

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Αν έχεις καταμέτρηση τον Ιούλιο, μήπως τώρα είναι ανοιχτό το παράθυρο καταχώρησης ένδειξης στον ΔΕΔΔΗΕ;

Ίδιες μέρες μπορείς είτε ΔΕΗ είτε ΔΕΔΔΗΕ. Ας δοκιμάσει να βάλει τις σωστές στο ΔΕΔΔΗΕ τον Ιούνιο.

Μόλις τώρα, Doubt είπε

Ίδιες μέρες μπορείς είτε ΔΕΗ είτε ΔΕΔΔΗΕ. Ας δοκιμάσει να βάλει τις σωστές στο ΔΕΔΔΗΕ τον Ιούνιο.

Άμα έχει προγραμματισμένη καταμέτρηση Ιούλιο (δεν έχει αναφέρει ακριβή ημερομηνία), το παράθυρο του ΔΕΔΔΗΕ θα είναι ανοιχτό το Μάιο.

Η καταμέτρηση είναι 3/7.

Μόλις δοκίμασα και τη σελίδα του δεδδηε και είναι ανοικτή για καταμέτρηση . Οπότε αύριο θα τραβήξω φωτογραφία τις μετρήσεις και θα τις καταχωρήσω εκεί .

Ερώτηση επειδή είναι νυχτερινός ο μετρητής θέλει δύο φωτογραφίες? Έχει επιλογή για δύο φωτογραφίες η σελίδα τους?

8 ώρες πριν, A_panM είπε

Η καταμέτρηση είναι 3/7.

Μόλις δοκίμασα και τη σελίδα του δεδδηε και είναι ανοικτή για καταμέτρηση . Οπότε αύριο θα τραβήξω φωτογραφία τις μετρήσεις και θα τις καταχωρήσω εκεί .

Ερώτηση επειδή είναι νυχτερινός ο μετρητής θέλει δύο φωτογραφίες? Έχει επιλογή για δύο φωτογραφίες η σελίδα τους?

Καλημέρα.. Δεν νομίζω επειδή είναι ανοιχτή  η πλατφόρμα ότι μπορούν να περάσουν και  οι ενδείξεις.. Πριν μερικές μέρες  θα είχες αυτή την δυνατότητα.. Γιατί μπορείς να την δίνεις  και κάθε δίμηνο.. 

2 ώρες πριν, rackal είπε

Μόλις άκουσα πως σταματα η επιδότηση, ισχύει; Τι γίνεται από δω και πέρα; Τρώμε ξύλο;

Λάθος άκουσες.. Δεν υπάρχει αυτό.. Θα συνεχίσει σίγουρα μέχρι του έτους.. Διάβασε τις πίσω  5-7 σελίδες.. 

3 ώρες πριν, rackal είπε

Μόλις άκουσα πως σταματα η επιδότηση, ισχύει; Τι γίνεται από δω και πέρα; Τρώμε ξύλο;

Τι λένε εκεί που το διάβασες ; 

Δε λένε αν θα φάμε ξύλο ;;

Μου τηλεφώνησαν από ΔΕΗ για να γυρίσω το myHomeOpen στο 4all. Μένουμε σε διαμέρισμα 50τμ με χαμηλή κατανάλωση. Ποια είναι η διαφορά του με το Γ1/Οικιακό?! 

16 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

30/6 ληγει η καρτα που εχουμε πάγια εντολή στο πρόγραμμα..Οταν ερθει η καινουρια, έχει επιλογη να μπω να αλλαξω την καρτα??

Ναι, άμεσα γίνεται η αλλαγή στο ebill, το είχα κάνει αρχές του χρόνου. 

• Thanks 1

35 minutes ago, Πανος999 said:

30/6 ληγει η καρτα που εχουμε πάγια εντολή στο πρόγραμμα..Οταν ερθει η καινουρια, έχει επιλογη να μπω να αλλαξω την καρτα??

Έχει, δεν μπορείς να μπεις στο ebill?

image.jpeg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...