Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημέρωση. Με πήραν από ΔΕΗ σήμερα (800.900κλπ), μου ζήτησαν κάποια από τα στοιχεία που είχα δώσει στην αίτηση μου (έκανα προχθές μια για Home online με αλλαγή παρόχου) και μου είπαν πως σε μια εργάσιμη θα μου στείλουν e-mail με αναλυτικές οδηγίες για να τους στείλω και άλλα δικαιολογητικά για την αίτησή μου. Επίσης θα τους φτιάξω και μια υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.

Ρώτησα την κοπέλα για το αν θα μου δώσει κωδικό εταίρου για να γραφτώ στο e-bill και μου είπε πως αυτό θα γίνει προς το τέλος της διαδικασίας, τώρα είμαστε στην αρχή. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; Θα περιμένω το e-mail να δω τι ζητάνε παραπάνω (Ε1?).

Επεξ/σία από Dante80
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Λαθος κανεις Γιαννη.

Οπως εχει αναφερθει πολλες φορες μονο για το πρωτο 6μηνο εξασφαλιζεις την τιμη αυτη και δεν μπορει ο παροχος να κανει καποια αλλαγη.

Απο το 6μηνο και μετα ο παροχος εχει την δυνατοτητα να σου αλλαξει τιμη ακομη κι αν το συμβολαιο ειναι 250 χρονια.Εφοσον το κανει μπορεις να φυγει αζημιως χωρις να πληρωσεις ρητρα αποχωρησης.

* Σε σημερινή επαφή με τον Δ/ντη Καταστήματος ΔΕΗ , επιβεβαιώθηκε ρητώς ότι οι Τιμές Χρέωσης Ενέργειας , παραμένουν Σταθερές για όλο το 24μηνο & δεν υπάρχει καμία Αναπροσαρμογή , για τα -2- Προγράμματα : MyHomeOnline & MyHomeEnter. Μίλησα & με το 800.900.1000 & ανέφεραν ακριβώς το ίδιο : Δεν γίνεται καμία μεταβολή στην Χρέωση Τιμών , στην διάρκεια του 24μηνου. Αυτές παραμένουν σταθερές χωρίς Αναπροσαρμογή (OnLine=0,096  €/ Enter=0,105 €).

5 λεπτά πριν, denis1961 είπε

* Σε σημερινή επαφή με τον Δ/ντη Καταστήματος ΔΕΗ , επιβεβαιώθηκε ρητώς ότι οι Τιμές Χρέωσης Ενέργειας , παραμένουν Σταθερές για όλο το 24μηνο & δεν υπάρχει καμία Αναπροσαρμογή , για τα -2- Προγράμματα : MyHomeOnline & MyHomeEnter. Μίλησα & με το 800.900.1000 & ανέφεραν ακριβώς το ίδιο : Δεν γίνεται καμία μεταβολή στην Χρέωση Τιμών , στην διάρκεια του 24μηνου. Αυτές παραμένουν σταθερές χωρίς Αναπροσαρμογή (OnLine=0,096  €/ Enter=0,105 €).

άλλα λέει η νομοθεσία και έχει μεγαλύτερη ισχύς απο ειδικούς όρους και γενικούς όρους προγραμμάτων

επίσης ποτέ απο τηλέφωνο οποιαδήποτε απορία αμφιβολία , μόνο τα γραπτά μένουν , οι προσκοπικοί όρκοι δεν αρκούν

• Like 3

9 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Προς ενημέρωση. Με πήραν από ΔΕΗ σήμερα, μου ζήτησαν κάποια από τα στοιχεία που είχα δώσει στην αίτηση μου (έκανα προχθές μια για Home online με αλλαγή παρόχου) και μου είπαν πως σε μια εργάσιμη θα μου στείλουν e-mail με αναλυτικές οδηγίες για να τους στείλω και άλλα δικαιολογητικά για την αίτησή μου. Επίσης θα τους φτιάξω και μια υπεύθυνη δήλωση μέσω gov.

Ρώτησα την κοπέλα για το αν θα μου δώσει κωδικό εταίρου για να γραφτώ στο e-bill και μου είπε πως αυτό θα γίνει προς το τέλος της διαδικασίας, τώρα είμαστε στην αρχή. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον; Θα περιμένω το e-mail να δω τι ζητάνε παραπάνω (Ε1?).

*NAI , σωστά σου είπανε .. Το e-mail , που θα λάβεις είναι τυποποιημένο , ως εξής

image.png.bd31d7f17a60cd5cb1a07f8c99c6430a.png

*Μετά , θα μπορούν να σου δώσουν Κωδικό Εταίρου , για Εγγραφή στο e_bill.. *Η Υπεύθ.Δήλωση απ΄το gov.gr , είναι εύκολη..

ΟΔΗΓΙΕΣ GOV.pdf

2 λεπτά πριν, korakios είπε

άλλα λέει η νομοθεσία και έχει μεγαλύτερη ισχύς απο ειδικούς όρους και γενικούς όρους προγραμμάτων

επίσης ποτέ απο τηλέφωνο οποιαδήποτε απορία αμφιβολία , μόνο τα γραπτά μένουν , οι προσκοπικοί όρκοι δεν αρκούν

ΝΑΙ ,  Έχεις απόλυτο δίκιο , το ανέφερα κι αυτό στον Δ/ντη.. & ισχύει για τα Προγράμματα που προϋπάρχουν του Νόμου .. *Γι΄αυτά τα καινούργια Προϊόντα (OnLine + Enter)  ισχύουν οι όροι των Προγραμμάτων , διότι έπονται της παλαιότερης νομοθετικής διάταξης.. Εκτός εάν βγάλουν Νέα Εγκύκλιο Νομοθεσίας , για να το εφαρμόσουν και να συμπεριλάβουν και τα νέα Προγράμματα .. (διόλου παράξενο..) ..  

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, denis1961 είπε

διότι έπονται της παλαιότερης νομοθετικής διάταξης..

αν και δεν κατάλαβα τίποτα , αν μπορείς πάρτα γραπτώς , εκεί θα φανεί

5 λεπτά πριν, korakios είπε

αν και δεν κατάλαβα τίποτα , αν μπορείς πάρτα γραπτώς , εκεί θα φανεί

ΧΑΧΑΧΑ !!  Το έγραψα  έτσι όπως μου το είπε .. & εγώ  δεν κατάλαβα στην αρχή.. Εννοούσε λοιπόν ότι,  εάν υπάρχει Νόμος-ΦΕΚ , που ψηφίστηκε π.χ. το έτος 2018 , καλύπτει & αφορά όλα τα προγράμματα που υπάρχουν μέχρι εκείνην την στιγμή.. Για τα Νέα προγράμματα που βγαίνουν στην αγορά π.χ. το έτος 2020 , δηλ. μετά την δημοσίευση του Νόμου , δεν ισχύουν  οι περιορισμοί του.. (Δηλ. είναι καθαρά Νομικό Θέμα..).. ΧΑΟΣ !

image.png.bb48a03117236ba40263c83b1fb152c6.png

image.png.20fa6897f540314bca7d6457db810d33.png

12 λεπτά πριν, denis1961 είπε

ΧΑΧΑΧΑ !!  Το έγραψα  έτσι όπως μου το είπε .. & εγώ  δεν κατάλαβα στην αρχή.. Εννοούσε λοιπόν ότι,  εάν υπάρχει Νόμος-ΦΕΚ , που ψηφίστηκε π.χ. το έτος 2018 , καλύπτει & αφορά όλα τα προγράμματα που υπάρχουν μέχρι εκείνην την στιγμή.. Για τα Νέα προγράμματα που βγαίνουν στην αγορά π.χ. το έτος 2020 , δηλ. μετά την δημοσίευση του Νόμου , δεν ισχύουν  οι περιορισμοί του.. (Δηλ. είναι καθαρά Νομικό Θέμα..).. ΧΑΟΣ !

κατάλαβα, πρόσκοπος και ο διευθυντής

55 λεπτά πριν, denis1961 είπε

*NAI , σωστά σου είπανε .. Το e-mail , που θα λάβεις είναι τυποποιημένο , ως εξής

image.png.bd31d7f17a60cd5cb1a07f8c99c6430a.png

*Μετά , θα μπορούν να σου δώσουν Κωδικό Εταίρου , για Εγγραφή στο e_bill.. *Η Υπεύθ.Δήλωση απ΄το gov.gr , είναι εύκολη..

ΟΔΗΓΙΕΣ GOV.pdf 1017 kB · 5 downloads

ΝΑΙ ,  Έχεις απόλυτο δίκιο , το ανέφερα κι αυτό στον Δ/ντη.. & ισχύει για τα Προγράμματα που προϋπάρχουν του Νόμου .. *Γι΄αυτά τα καινούργια Προϊόντα (OnLine + Enter)  ισχύουν οι όροι των Προγραμμάτων , διότι έπονται της παλαιότερης νομοθετικής διάταξης.. Εκτός εάν βγάλουν Νέα Εγκύκλιο Νομοθεσίας , για να το εφαρμόσουν και να συμπεριλάβουν και τα νέα Προγράμματα .. (διόλου παράξενο..) ..  

Για ηλικιωμένο άνθρωπο που δεν έχει ebanking ποιες είναι οι επιλογες? 

Παει τραπεζα ανοιγει κ αλλες δουλειές και κανει ebanking? Kανει την υπεύθυνη δήλωση στο κεπ(αραγε τους κανει)? 

1 λεπτό πριν, korakios είπε

που δεν έχει κάρτα θες να πεις , enter/enter+

Εκανα αιτηση για τον πατερα μου στο home online σημερα και ειδα πιο πανω οτι ζητάνε υπεθυνη δήλωση μεσω gov. Για το θεμα της κάρτας και της παγιας εντολης θα τον εξυπηρετήσω εγω και θα βάλω την δικη μου, αλλα υπεύθυνη δήλωση μεσω gov δεν μπορει να βγάλει γιατι ζητάει εστω και μια φορα κωδικούς ebanking που δεν διαθέτει. Μπορω να τον πάω στο κεπ να κανει τη υπεύθυνη δήλωση? Άραγε τη δεχεται η δεη? Εξαλλου επικυρωμενη θα ειναι και απο το κεπ

5 λεπτά πριν, sivos είπε

Εκανα αιτηση για τον πατερα μου στο home online σημερα και ειδα πιο πανω οτι ζητάνε υπεθυνη δήλωση μεσω gov. Για το θεμα της κάρτας και της παγιας εντολης θα τον εξυπηρετήσω εγω και θα βάλω την δικη μου, αλλα υπεύθυνη δήλωση μεσω gov δεν μπορει να βγάλει γιατι ζητάει εστω και μια φορα κωδικούς ebanking που δεν διαθέτει. Μπορω να τον πάω στο κεπ να κανει τη υπεύθυνη δήλωση? Άραγε τη δεχεται η δεη? Εξαλλου επικυρωμενη θα ειναι και απο το κεπ

δε γνωρίζω δυστυχώς

• Like 1

17 λεπτά πριν, sivos είπε

1.jpg.e75a40634617630c5069d39ce1d94bfe.jpg

Δες αυτό που λέει στο 3. Μπορεί να επιβεβαιώσει το κινητό του στα ΚΕΠ, και μετά με τους κωδικούς του Taxis να βγάλεις την υπεύθυνη δήλωση στο GOV που έχει ψηφιακή υπογραφή.

Θεωρητικά ναι, γίνεται να κάνει την υπεύθυνη δήλωση στα ΚΕΠ... είναι δυνατόν να αρνηθεί η ΔΕΗ επίσημο έγγραφο από δημόσια υπηρεσία; Αλλά επειδή τελευταία έχουμε δει αιτήσεις να κολλάνε για εντελώς ηλίθιους λόγους και στο ρεύμα και στο αέριο... δε ξέρω τι να σου πω.

Μιας που θα πάτε ΚΕΠ κάντε και τα 2... καλό να υπάρχει το κινητό του δηλωμένο στο GOV αν ξαναχρειαστεί μελλοντικά. Απο κει και πέρα πάρε τηλέφωνο και ρώτα αν δέχονται υπεύθυνη δήλωση από το ΚΕΠ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, korakios είπε

με το ενοικιαστήριο αίτηση για ρεύμα , αναγκαστικά Γ1 πρόγραμμα , ebill και ενεργοποιείς το online με πάγια εντολή βάζοντας κάρτα

Μολις μπηκα στο e-contract, και με αφηνει να περασω κατευθειαν αιτηση για το Online, υπαρχει καποιος λογος που προτεινεις πρωτα Γ1 και μετα το Online?

Εντωμεταξυ τωρα πηρα τον αριθμο παροχης και στην ΔΕΔΗΕ δεν εχει καν ημερομηνια ληξης  του ΥΔΕ, λογικα δεν βγηκε ποτε και ο σπιτονοικοκυρης δεν ηξερε τιποτα περι αυτου... Μια χαραα...
Επισης αυτη που εφυγε πριν απο εμενα, εκανε διακοπη ρευματος οποτε πρεπει να κανω επανηλεκτροδοτηση, βλεπω και κατι για υπευθυνη δηλωση αναγνώριση οφειλης της παροχης, πρεπει να προσεχω κατι; Αν αυτη πιστολιασε θα τα χρεωθω εγω;;

10 ώρες πριν, denis1961 είπε

*Προσοχή παιδιά , με τις Αιτήσεις ΚΟΤ (Α' ή Β') στην πλατφόρμα https://www.idika.gr/kot/  ... 

Η Αίτηση ΚΟΤ "διαβάζει" & "αποδέχεται" μόνον τον Αριθμό παροχής που δηλώθηκε στην πρόσφατη Φορολογική Δήλωση - Εκκαθαριστικό χρήσης 2020 (που έγινε φέτος το καλοκαίρι) .. *Δηλ. εάν κάποιος δήλωσε για το έτος 2020 , ότι κατοικούσε σε Οικία με Αρ.Παροχής π.χ. 123456789 => Βενιζέλου 20 , και μέσα στο τρέχον Έτος 2021 , μετακόμισε σε άλλη κατοικία με Αρ.Παροχής π.χ. 987654321 => Μητροπόλεως 10 , δεν θα πάρει έγκριση ΚΟΤ για τον πρόσφατο - νέο  Αρ.Παροχής π.χ. 987654321 = Μητροπόλεως 10 , ανεξάρτητα απ΄το χαμηλό εισόδημα που έχει ..  Η εφαρμογή  www.idika.gr/kot/ , "πατάει" στην πλατφόρμα του TaxiNet-ΑΑΔΕ  & βλέπει ως κύρια κατοικία , αυτήν που εμφανίζεται στο πιο πρόσφατο Εκκαθαριστικό Δ.Ο.Υ..  {https://www.idika.gr/kot/Home/Contact} -> Διασύνδεση των πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών της Α.Α.Δ.Ε. και της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. για την ένταξη δικαιούχων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.).

Ωχ, τωρα το ειδα αυτο... Οποτε φετος θα φαω ακυρο ειμαι φιλοξενουμενος στο πατρικο με αιτηση εκγριμενη για ΚΟΤ τον Σεπτεμβρη του 2021... Αξιζει το Online χωρις ΚΟΤ?

Επεξ/σία από ExTaCy1337

24 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Ωχ, τωρα το ειδα αυτο... Οποτε φετος θα φαω ακυρο... Αξιζει το Online χωρις ΚΟΤ?

για ΚΟΤ στο άλλο θέμα (μη το σπαμάρουμε εδώ)

25 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Μολις μπηκα στο e-contract, και με αφηνει να περασω κατευθειαν αιτηση για το Online, υπαρχει καποιος λογος που προτεινεις πρωτα Γ1 και μετα το Online?

είχες πει οτι δεν είχε ρεύμα καν το σπίτι που νοίκιασες

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...