Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnnyf95 είπε

Έναντι και εκκαθαριστικός για την περίοδο Σεπτέμβρη Γενάρη. 

νυχτερινό δεν βλέπω πουθενά ενώ ο μετρητής είναι καινούργιος και βλέπω και την διαφορετική μέτρηση (18.1-18.2) για το νυχτερινό. 

Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση; 

Και με αυτή την κατανάλωση να το γυρίσω σε Γ1Ν λέτε αν δεν έχω ποινή ; 

getbill.pdf 626.98 kB · 5 downloads getbillεκκαθαριστικός .pdf 922.66 kB · 6 downloads

Εχεις ζητησει την ενεργοποιηση του νυχτερινου απο τον Δεδδηε;;

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε

κάτι τέτοιο έχω αρχίσει να ψιλιαζομαι..

Ακομη με τον ΕΛΤΑ ασχολείστε????

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα, έχω το προγραμμα ΔΕΗ online με 0,17/0,13 και λήγει 16/3, γνωρίζει μήπως κάποιος αν σπάσω το συμβόλαιο έχω κάποια ποινή ή μπορώ να φύγω όποτε θέλω; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekparot είπε

Καλημέρα στην παρέα, έχω το προγραμμα ΔΕΗ online με 0,17/0,13 και λήγει 16/3, γνωρίζει μήπως κάποιος αν σπάσω το συμβόλαιο έχω κάποια ποινή ή μπορώ να φύγω όποτε θέλω; 

Μπορεις να φυγεις και τωρα αν θέλεις , δεν υπαρχει καποια ρητρα αποχωρησης. Με το ιδιο προγραμμα ήμουν κι εγω και το συμβολαιο μου εληγε στις 7/2/2022 και ηδη ειμαι  στο Γ1/Ν1. Το ιδιο ισχύει και αν πας σε αλλο παροχο.

Στις 26/1/2023 στις 8:49 ΜΜ, Kozanitis1 είπε

τι θες να πεις;;

Θέλω να πω ότι οι λογαριασμοι ερχονται ακομη σε εντυπη μορφή ;;;;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Μπορεις να φυγεις και τωρα αν θέλεις , δεν υπαρχει καποια ρητρα αποχωρησης. Με το ιδιο προγραμμα ήμουν κι εγω και το συμβολαιο μου εληγε στις 7/2/2022 και ηδη ειμαι  στο Γ1/Ν1. Το ιδιο ισχύει και αν πας σε αλλο παροχο.

Ίδια περίπτωση και εγώ, 7/02/2023 λήγει να πάω στο Γ1/Ν1 ή στο open; έχουν διαφορά αυτά το δύο; αυριο θα καλέσω για την αλλαγή.

Δημοσ.
Στις 25/1/2023 στις 11:11 ΜΜ, Kozanitis1 είπε

ακόμα έχουμε καθυστερήσεις στην έκδοση λογαριασμών;

παροχές δίπλα δίπλα καταγεγραμμενες την ίδια μέρα, ο ένας με e-bill έχει βγει εκκαθαριστικός εδώ και 10 μέρες ο άλλος άφαντος (έντυπος)..

σε λίγο θα λήξουν κιόλας.. 

τους πήρε ο αέρας;

έχετε άλλοι καθυστερήσεις;

Και τον έντυπο μπορείς να τον δεις μέσα από το e-bill.

Πάντως εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχει αυτό το πρόβλημα, δεν είναι πρόσφατο, το ίδιο γινόταν και πριν φτιάξω e-bill για τις παροχές που διαχειρίζομαι (κάπου το 2018).

2 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Θέλω να πω ότι οι λογαριασμοι ερχονται ακομη σε εντυπη μορφή ;;;;

Φυσικά, μόνο στο online είναι αποκλειστικά ηλεκτρονικός, σε όλα τα υπόλοιπα πακέτα επιλέγεις εσύ αν θες να έρχεται ή όχι έντυπος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε myhomeonline παλιό με 0,096 την kw , εάν κάνω αίτηση για νυχτερινό τι τιμή θα έχω ; Επίσης την παλιά πρωινή τιμή την χάνω;

Επεξ/σία από archiezulu
Δημοσ.
1 ώρα πριν, archiezulu είπε

Σε myhomeonline παλιό με 0,096 την kw , εάν κάνω αίτηση για νυχτερινό τι τιμή θα έχω ; Επίσης την παλιά πρωινή τιμή την χάνω;

Θα έχεις τις τιμές που υπέγραψες

• Thanks 1
Δημοσ.

Πολυ σύντομα πρώην κάτοχος my home online με 0,17/0,13.

Για καταναλώσεις μικρές (το πάρα πολύ 160 kwh/μήνα.) Συμφέρει η αυτόματη μετάβαση στο my home open ή αλλαγή σε Γ1Ν; Βλέπω το πάγιο απο 1ευρω που ήταν στο online είναι 5 στο open.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, vsaradopoulos είπε

Πολυ σύντομα πρώην κάτοχος my home online με 0,17/0,13.

Για καταναλώσεις μικρές (το πάρα πολύ 160 kwh/μήνα.) Συμφέρει η αυτόματη μετάβαση στο my home open ή αλλαγή σε Γ1Ν; Βλέπω το πάγιο απο 1ευρω που ήταν στο online είναι 5 στο open.

Για τόσο μικρές καταναλώσεις Γ1. 

Επεξ/σία από ppmarkos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

Καλησπέρα,

Εαν δεν δώσεις εναν μηνα μετρησεις σου βγαίνει εναντι μονο τους στο περιπου ? 

Με βάση ακριβώς την αντίστοιχη περσινή περίοδο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...