Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχοντας διαβάσει πολλά σχόλια κ κάπου χάθηκα,θελω να κανω επανηλεκτροδοτηση σε σπίτι στο χωρίο στο οποίο η κατανάλωση θα είναι ελάχιστη για τις λίγες φόρες που θα πηγαίνουμε να ανοίγουμε κ το ρεύμα... Στο Γ1 δεν θέλω να πάω για να μην πληρώσω εγγύηση. Οπότε παω στο Online λογο πιο φθηνού πάγιου αλλά με ρίσκο να έχω χρήμα πάντα οταν θα τραβήξει μη τυχόν κ με πετάξουν απο το πρόγραμμα? Ή να παω στο enter? Ευχαριστώ αν τυχόν απαντήσει κάποιος   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

31 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Καλημέρα. Μία ερώτηση, χαζή ίσως. Με το που εφαρμοστεί το MyHomeOnline, προφανώς καταργείται το Γ1, έτσι? Επειδή είμαι στη ΔΕΗ, υποθέτω θα υπάρχει κάποια αυτόματη διαδικασία για να μην είναι 2 προγράμματα ενεργοποιημένα ταυτόχρονα.

Επίσης, διάβασα τους ειδικούς όρους και ό,τι έγγραφο βρήκα. Εφόσον οι τιμές είναι σταθερές, ο έναντι πλέον δε θα είναι το ίδιο με τον εκκαθαριστικό? Εφόσον ο Έναντι ήταν ένας λογαριασμός στο "περίπου" τι ρεύμα κατανάλωσα, και ο εκκαθαριστικός ήταν ακριβώς τι ρεύμα κατανάλωσα και γινόταν η αφαίρεση. Τώρα με σταθερή τιμή, η έννοια του έναντι δεν έχει νόημα πλέον. Υπάρχει κάποια "παγίδα"? Σε φάση να πληρώνουμε κάποιο ποσό στο τέλος?

Αν δεν κανω λαθος η εννοια "σταθερη τιμη" σημαινει οτι για 2 χρονια ο παροχος δεν θα σου αλλαξει την τιμη κιλοβατωρας πχ 0.096

Μόλις τώρα, giannis22k είπε

Αν δεν κανω λαθος η εννοια "σταθερη τιμη" σημαινει οτι για 2 χρονια ο παροχος δεν θα σου αλλαξει την τιμη κιλοβατωρας πχ 0.096

Ναι, οπότε θα έχω πλέον έναντι ή εκκαθαριστικούς, ή απλά θα έχω 1 λογαριασμό κάθε μήνα? Η έννοια του έναντι δεν έχει νόημα πλέον. Γι αυτό αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποια χρέωση κρυφή και δε τη βλέπω.

12 ώρες πριν, korakios είπε

με το ενοικιαστήριο αίτηση για ρεύμα , αναγκαστικά Γ1 πρόγραμμα , ebill και ενεργοποιείς το online με πάγια εντολή βάζοντας κάρτα

όταν πάρεις την παροχή στο όνομά σου

αξίζει δεν αξίζει είναι το μόνο που έμεινε για ΚΟΤ χωρίς ρήτρες

να δεις αν γράφει online και όχι enter/Γ1

εεεεεεννννεεεεεεεερτζιιιιιιιιι, μπουυυυυυυυυυ, εεεεεεννννεεεεερτζζιιιιιιιι (βάλε echo)😁

*Προσοχή παιδιά , με τις Αιτήσεις ΚΟΤ (Α' ή Β') στην πλατφόρμα https://www.idika.gr/kot/  ... 

Η Αίτηση ΚΟΤ "διαβάζει" & "αποδέχεται" μόνον τον Αριθμό παροχής που δηλώθηκε στην πρόσφατη Φορολογική Δήλωση - Εκκαθαριστικό χρήσης 2020 (που έγινε φέτος το καλοκαίρι) .. *Δηλ. εάν κάποιος δήλωσε για το έτος 2020 , ότι κατοικούσε σε Οικία με Αρ.Παροχής π.χ. 123456789 => Βενιζέλου 20 , και μέσα στο τρέχον Έτος 2021 , μετακόμισε σε άλλη κατοικία με Αρ.Παροχής π.χ. 987654321 => Μητροπόλεως 10 , δεν θα πάρει έγκριση ΚΟΤ για τον πρόσφατο - νέο  Αρ.Παροχής π.χ. 987654321 = Μητροπόλεως 10 , ανεξάρτητα απ΄το χαμηλό εισόδημα που έχει ..  Η εφαρμογή  www.idika.gr/kot/ , "πατάει" στην πλατφόρμα του TaxiNet-ΑΑΔΕ  & βλέπει ως κύρια κατοικία , αυτήν που εμφανίζεται στο πιο πρόσφατο Εκκαθαριστικό Δ.Ο.Υ..  {https://www.idika.gr/kot/Home/Contact} -> Διασύνδεση των πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών της Α.Α.Δ.Ε. και της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε. για την ένταξη δικαιούχων στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.).

1 ώρα πριν, KaRouLi είπε

Ναι, οπότε θα έχω πλέον έναντι ή εκκαθαριστικούς, ή απλά θα έχω 1 λογαριασμό κάθε μήνα? Η έννοια του έναντι δεν έχει νόημα πλέον. Γι αυτό αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάποια χρέωση κρυφή και δε τη βλέπω.

Γιατί δεν έχει νόημα η έννοια του έναντι πλέον; Μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο;

1 λεπτό πριν, dtzgr είπε

Γιατί δεν έχει νόημα η έννοια του έναντι πλέον; Μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο;

Βασικά, λάθος μου. Υπάρχει σταθερή τιμή στις χρεώσεις, αλλά ο έναντι είναι στο περίπου επειδή δεν μετρά τις κιλοβατόρες, δεν έχει να κάνει με την τιμή. :P Συγγνώμη αν κούρασα.

Άσχετο με το παραπάνω, έχει βρει κανείς κάποια επιπλέον χρέωση στους όρους για το MyHome Online πρόγραμμα? Το ψάχνω λίγο παραπάνω πριν κάνω την αλλαγή.

γεια σας γνωριζει καποιος αν μπορω να εχω ταυτοχρονα το myhomeonline μαζι με νυχτερινο μετρητη?και αν ναι τι πρεπει να κανω πρωτα, να μπω στο προγραμμα και μετα αιτηση για να μου βαλουν μετρητη με δυο ενδειξεις η το αντιστροφο?

10 λεπτά πριν, sivos είπε

γεια σας γνωριζει καποιος αν μπορω να εχω ταυτοχρονα το myhomeonline μαζι με νυχτερινο μετρητη?και αν ναι τι πρεπει να κανω πρωτα, να μπω στο προγραμμα και μετα αιτηση για να μου βαλουν μετρητη με δυο ενδειξεις η το αντιστροφο?

δεν έχει σημασία όπως και να τα κάνεις. Κανε και τα δύο 

• Thanks 2

1 ώρα πριν, sivos είπε

Καλησπέρα.. Θα ζητήσεις να μπεις στο προγραμμα που θέλεις.. Και μετά θα παρεις τηλέφωνο στον Δεδδηε και να αιτηθεις να σου βάλουν μετρητή που να έχει και νυχτερινό ρευμα.. Και θα πληρωσεις και ένα ποσο 42.00 ευρώ για την αίτηση αυτή στον Δεδδηε.. 

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 οκτωβριου στειλαμε τα εγγραφα, στις 18 οκτωβριου μας εστειλα το παρακατω :

<<

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο έλεγχος των εγγράφων σας και προωθήθηκε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ, η οποία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στην Εξυπηρέτηση πελατών του ΔΕΔΔΗΕ στο 2111900500 ή 11500.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.>>

Ακομα τιποτα.. Να τους παρω τηλεφωνο;
Επεξ/σία από Lazostat

5 ώρες πριν, giannis22k είπε

Λαθος κανεις Γιαννη.

Οπως εχει αναφερθει πολλες φορες μονο για το πρωτο 6μηνο εξασφαλιζεις την τιμη αυτη και δεν μπορει ο παροχος να κανει καποια αλλαγη.

Απο το 6μηνο και μετα ο παροχος εχει την δυνατοτητα να σου αλλαξει τιμη ακομη κι αν το συμβολαιο ειναι 250 χρονια.Εφοσον το κανει μπορεις να φυγει αζημιως χωρις να πληρωσεις ρητρα αποχωρησης.

• Like 1

Αλλαξε και σε μενα χτες το υπο επεξεργασια σε το προιον ειναι ενεργο εως 25/10/2023 στο ebill.

Τωρα περιμενω λογικα εκκαθαριστικο απο τον προηγουμενο παροχο και τον πρωτο της ΔΕΗ σωστα; Δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο

1.jpg.8147f5b1a89b84ed13cdb0b05c2eba03.jpg

Αχ πόσο μου είχε η λήψει η ΔΕΗ! Επιτέλους λογαριασμός στην ώρα του!    E-bill! E-bill!🕺

Βάλανε ένα μικρό ποσό έναντι, πίστωσαν και το 30άρι... όλα μια χαρά.

• Like 3

38 λεπτά πριν, spocky είπε

Αλλαξε και σε μενα χτες το υπο επεξεργασια σε το προιον ειναι ενεργο εως 25/10/2023 στο ebill.

Τωρα περιμενω λογικα εκκαθαριστικο απο τον προηγουμενο παροχο και τον πρωτο της ΔΕΗ σωστα; Δεν χρειαζεται να κανω κατι αλλο

Μετά από πόσες μέρες; Από άλλο πάροχο;

Σε φίλο που του έκανα μεταφορά από Γ1Ν με ΚΟΤΒ σε online, του έκαναν εκκαθάριση της παλιάς εγγύησης 308€ με ένα διακανονισμό που είχε κάνει όταν ήταν Γ1Ν και αφορούσε ποσό 250€. Ξεχρέωσαν τα 250 του διακανονισμού από την εγγύηση, κράτησαν 20€ σαν νέα εγγύηση και το υπόλοιπο αφαιρέθηκε από το λογαριασμό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...