Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, FiLiP1 είπε

Με τον δεδδηε έχω μιλήσει η αλλαγή του νυχτερινού έχει περάσει τον Μάιο κανονικά και έχουν κάνει τελευταία καταμέτρηση τον Δεκέμβριο

Τον παλιό μετρητή δεν τον έχω φωτογραφήσει δυστυχώς. Η αλλαγή μετρητή έγινε τον Μάιο όπου έδωσε μαζί και ενδειξεις ο δεδδηε, εγώ παρολα αυτα εκτοτε λαμβάνω έναντι λογαριασμό κάθε μήνα. Τον Δεκέμβρη ελαβα έναντι όχι εκκαθαριστικό, εκ παραδρομής έγραψα εκκαθαριστικό στην ανάρτηση μου (διορθώθηκε). Κοινώς δεν έχω λάβει ποτέ εκκαθαριστικό. Στον εναντι των 7 μηνών που ελαβα το Δεκέμβρη εμφανίστηκε πρώτη φορά το νούμερο του νεου μετρητή, αλλά άφησαν και το νούμερο του παλιού ακόμη επανω και χρέωσαν από 1000 kWh έναντι το κάθε ρολόι περίπου. Θα κάνω αυτό με το δεδδηε μέσω του site τους που μου προτείνατε, μήπως βγάλω άκρη και βλέπουμε, ευχαριστώ ! 

Καλημέρα.. Άρα μάλλον η ΔΕΗ δεν τα έχει περάσει όλα αυτά.. Γιατί σουν έχουν αναφέρει το γιατί; Ζήτησε τον λόγο με    email.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδιά κάπου απάντηση γιατί δεν υπάρχει το pdf του νέου εκαθαριστικου ενώ το πόσο έχει εκδοθεί;; Πρέπει να κάνω κάτι επειδή άλλαξε το interface του dei.gr;;

6 λεπτά πριν, UlveRz είπε

Παιδιά κάπου απάντηση γιατί δεν υπάρχει το pdf του νέου εκαθαριστικου ενώ το πόσο έχει εκδοθεί;; Πρέπει να κάνω κάτι επειδή άλλαξε το interface του dei.gr;;

Το ίδιο ψάχνω και εγώ. Εκδόθηκε χθες, βλέπω το ποσό και πότε λήγει, αλλά δεν με αφήνει να τον κατεβάσω (σε αντίθεση με τους παλιότερους που μπορώ).

• Like 1

39 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Άρα μάλλον η ΔΕΗ δεν τα έχει περάσει όλα αυτά.. Γιατί σουν έχουν αναφέρει το γιατί; Ζήτησε τον λόγο με    email.. 

Στο τηλέφωνο υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει μετρήσεις από το δεδδηε, και στην καταγγελία στο myrae απάντησαν επίσης με επιστολή το ίδιο ότι δεν έχουν λάβει ουδέποτε μετρήσεις. Παρόλα αυτά ενημερώθηκαν για τον αριθμό και την ύπαρξη του νέου μετρητή…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, FiLiP1 είπε

Στο τηλέφωνο υποστηρίζουν ότι δεν έχουν λάβει μετρήσεις από το δεδδηε, και στην καταγγελία στο myrae απάντησαν επίσης με επιστολή το ίδιο ότι δεν έχουν λάβει ουδέποτε μετρήσεις. Παρόλα αυτά ενημερώθηκαν για τον αριθμό και την ύπαρξη του νέου μετρητή…

Αντε μπορει να ειναι  και συστημικο  το λαθος τους ...Ζητα απο  τον Δεδδηε να ξαναπερασει τις ενδειξεις προς τον προμηθευτη σου ξανα...

Επεξ/σία από takoulou

2 ώρες πριν, UlveRz είπε

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Το ίδιο ψάχνω και εγώ. Εκδόθηκε χθες, βλέπω το ποσό και πότε λήγει, αλλά δεν με αφήνει να τον κατεβάσω (σε αντίθεση με τους παλιότερους που μπορώ).

Το pdf βγαίνει 3-4 μέρες μετά την έκδοση του λογαριασμού. Έχει αναφερθεί και από άλλους. Εμένα εκδόθηκε λογαριασμός Παρασκευή 13/1 και το pdf ήταν διαθέσιμο εχθές 17/1.

• Thanks 1

Παιδια οταν μπορούμε να καταχωρήσουμε ένδειξη μετρητη και στη ΔΕΗ και στο ΔΕΔΔΗΕ, που πρέπει να το κάνουμε? 

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται και στους 2. 

18 λεπτά πριν, Tsino είπε

Παιδια οταν μπορούμε να καταχωρήσουμε ένδειξη μετρητη και στη ΔΕΗ και στο ΔΕΔΔΗΕ, που πρέπει να το κάνουμε? 

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται και στους 2. 

Καλύτερα στον Δεδδηε όταν ανοίγει η ημερομηνία της καταμέτρησης.. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, greengr21 είπε

αλλαγη απο online enter σε ΓΝ1 μπορει να γινει μεσω ιντερνετ?

Αλλά καλύτερα σε ένα  κατάστημα να τελειώνεις γρήγορα.. Τηλέφωνο 8009001000

Επεξ/σία από takoulou

1 ώρα πριν, greengr21 είπε

47 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αλλά καλύτερα σε ένα  κατάστημα να τελειώνεις γρήγορα.. Τηλέφωνο 8009001000

Παλιά οταν είμασταν σε Γ1 μπαίναμε με ένα κουμπί σε online ή enter...Πλεον απο online/enter για να παμε σε Γ1 πρεπει να υπογραψουμε νεα συμβαση?

1 ώρα πριν, greengr21 είπε

Kαλησπερα ναι το έκανα εγώ μέσω e contract στην σελίδα της ΔΕΗ.Σε λίγες ώρες ήμουν στο Γ1

5 λεπτά πριν, marina8282 είπε

Kαλησπερα ναι το έκανα εγώ μέσω e contract στην σελίδα της ΔΕΗ.Σε λίγες ώρες ήμουν στο Γ1

Eρωτηση γιατι ειμαι σε παρομοια κατάσταση δλδ ειμαι στο enter+ τελειωνει καπου Μαρτη και θέλω να παω οχι στο αυτοματο Open που μου προτειναν αλλα στο Γ1.. Το θεμα ειναι αν το προχωρησω μεσω econtract τωρα που ειμαι 2 μηνες πριν τη ληξη το Open χοντρικα θα πληρωσω ρητρα;; Και επισης ασχετο τα green οικολογικες κοτσανες που ηταν δωρεαν με το enter+ τωρα αυτοματα διακοπτωνται ή θα μου ερθουν πλεον κανονικα;;

13 λεπτά πριν, marina8282 είπε

Ζητάει παλι μισθωτήριο, Ε1 και τέτοια?

16 λεπτά πριν, UlveRz είπε

Eρωτηση γιατι ειμαι σε παρομοια κατάσταση δλδ ειμαι στο enter+ τελειωνει καπου Μαρτη και θέλω να παω οχι στο αυτοματο Open που μου προτειναν αλλα στο Γ1.. Το θεμα ειναι αν το προχωρησω μεσω econtract τωρα που ειμαι 2 μηνες πριν τη ληξη το Open χοντρικα θα πληρωσω ρητρα;; Και επισης ασχετο τα green οικολογικες κοτσανες που ηταν δωρεαν με το enter+ τωρα αυτοματα διακοπτωνται ή θα μου ερθουν πλεον κανονικα;;

Επειδή θα παραμείνεις στον ίδιο πάροχο δν έχει ρήτρα αποχώρησης.
Για τα green που λες δν γνωρίζω

12 λεπτά πριν, ppmarkos είπε

Ζητάει παλι μισθωτήριο, Ε1 και τέτοια?

Θέλει να συμπληρώσεις αφμ,ταυτότητα όλα όπως γίνεται σε ένα κατάστημα νέα αίτηση.Ζητάει σε pdf ταυτότητα μπρος κ πίσω, εκαθαριστικο Ε1 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...