Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

1) Ναι. Toυλάχιστον έτσι έχεις αποδεικτικό αιτήματος για το online, όχι πως είσαι 100% κατοχυρωμένος. Το Online δεν ενεργοποιείται εντελώς αυτόματα... πρέπει να κάνεις χειροκίνητα την ενεργοποίηση στο ebill όπως και να ξαναβάλεις πάγια εντολή και μηνιαίο λογαριασμό.

2) Γίνεται να κάνεις σκέτο Γ1 σε κατάστημα και μετά να ενεργοποιήσεις το Online στο ebill. Ρισκάρεις όμως να καταργηθεί το online και δεν έχεις κανένα αποδεικτικό δήλωσης ενδιαφέροντος.

Να βάλεις άλλο πρόγραμμα πχ Enter / Enter Plus και μετά να γυρίσεις σε οnline είναι τεράστιο μπλέξιμο που περιλαμβάνει υπαναχώρηση κλπ.

Αν όντως γίνεται απ' ευθείας το 1 απορώ γιατί μου είπε η υπάλληλος της ΔΕΗ ότι  πρέπει να γίνει μέσω της διαδικασίας 2. Μου φάνηκε κάπως, όπως μου το έθεσε με όλη αυτή την διαδικασία και φυσικά δεν μου άρεσε και η καταβολή της εγγύσης των 100 ευρώ, για αυτό σας ρωτώ, για να ξέρω πώς θα πράξω.

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω κολλήσει στο εξής 

Μας στείλανε την προηγούμενη εβδομάδα συμβόλαιο αλλά είχε λάθος ταυτότητα (της συζύγου, η προηγούμενη)

Στειλαμε τη νέα αλλά ακόμα δεν έχει έρθει το συμβόλαιο, μια βδομάδα μετά 

Εν τω μεταξύ λήγει και ο μήνας που έχω από την nrg για δωρεάν αποχώρηση 

Έκλεισα ραντεβού αύριο να τα κάνω δια ζώσης, αλλά λέτε να το μπλέξω χειρότερα έτσι ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Έκλεισα ραντεβού αύριο να τα κάνω δια ζώσης, αλλά λέτε να το μπλέξω χειρότερα έτσι ;

όχι , αλλά δε θα χρειαστείς κάποια εξουσιοδότηση ? Δε νομίζω να μπορείς εσύ στο όνομα της γυναίκας (κανονικά δε γίνεται)

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, λοιπον ειμαι τελειως noobas απ'αυτα και δεν καταλαβαινω σχεδον τιποτα απ'οτι διαβαζω.

Ο φιλος @korakios προτεινε στο αλλο θεμα MyHomeOnline, εγω μολις νοικιασα ενα σπιτι η τελευταια φορολογικη μου δηλωση ειναι μηδενικη, τι πρεπει να κανω τωρα; Ποτε κανω αιτηση για ΚΟΤ; Το σπιτι δεν εχει τωρα ρευμα, τι πρεπει να κανω για να μπω στο προγραμμα; ολα online; Και ακομη αξιζει το συγκεκριμενο προγραμμα; Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

όχι , αλλά δε θα χρειαστείς κάποια εξουσιοδότηση ? Δε νομίζω να μπορείς εσύ στο όνομα της γυναίκας (κανονικά δε γίνεται)

Πήρα στην εξυπηρέτηση και μου είπαν ότι γίνεται με εξουσιοδότηση από το gov

το θέμα είναι, με φυσική παρουσία μπορώ να κάνω το online ή έστω το my home ή πάω υποχρεωτικά σε Γ1 ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

το θέμα είναι, με φυσική παρουσία μπορώ να κάνω το online ή έστω το my home ή πάω υποχρεωτικά σε Γ1 ;

my home δεν υπάρχει σκέτο . εγώ νόμιζα οτι θα πήγαινες να ρωτήσεις τη πορεία αίτησης ή να πάρεις το συμβόλαιο στο χέρι αν γίνεται (απο τότε που έγινε η αίτηση)

αλλιώς είσαι στην περίπτωση

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

2) Γίνεται να κάνεις σκέτο Γ1 σε κατάστημα και μετά να ενεργοποιήσεις το Online στο ebill. Ρισκάρεις όμως να καταργηθεί το online και δεν έχεις κανένα αποδεικτικό δήλωσης ενδιαφέροντος.

Να βάλεις άλλο πρόγραμμα πχ Enter / Enter Plus και μετά να γυρίσεις σε οnline είναι τεράστιο μπλέξιμο που περιλαμβάνει υπαναχώρηση κλπ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

my home δεν υπάρχει σκέτο . εγώ νόμιζα οτι θα πήγαινες να ρωτήσεις τη πορεία αίτησης ή να πάρεις το συμβόλαιο στο χέρι αν γίνεται (απο τότε που έγινε η αίτηση)

αλλιώς είσαι στην περίπτωση

Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η περίπτωση 

Τελος πάντων θα πάω μπας και βγάλω άκρη και μου ετοιμάσουν το συμβόλαιο επι τόπου 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Το σπιτι δεν εχει τωρα ρευμα, τι πρεπει να κανω για να μπω στο προγραμμα;

με το ενοικιαστήριο αίτηση για ρεύμα , αναγκαστικά Γ1 πρόγραμμα , ebill και ενεργοποιείς το online με πάγια εντολή βάζοντας κάρτα

5 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

Ποτε κανω αιτηση για ΚΟΤ

όταν πάρεις την παροχή στο όνομά σου

7 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε

αξιζει το συγκεκριμενο προγραμμα;

αξίζει δεν αξίζει είναι το μόνο που έμεινε για ΚΟΤ χωρίς ρήτρες

1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε

Τελος πάντων θα πάω μπας και βγάλω άκρη και μου ετοιμάσουν το συμβόλαιο επι τόπου 

να δεις αν γράφει online και όχι enter/Γ1

2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η περίπτωση 

εεεεεεννννεεεεεεεερτζιιιιιιιιι, μπουυυυυυυυυυ, εεεεεεννννεεεεερτζζιιιιιιιι (βάλε echo)😁

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

να δεις αν γράφει online και όχι enter/Γ1

Εννοείται 

Εχω τυπώσει και τον αριθμό αιτήματος για online, ελπίζω να βγάλω άκρη 

Δημοσ.

Καλησπερα, μετα απο μαραθωνιο διαβασμα του thread και ξερο ραπισμα απο ελπεντισον εκανα κ εγω μολις πριν λιγο το myhomeOnline. Μετα απο 2-3 404 αρχιζα να ψυλλιαζομαι οτι μπορει και να το κατεβασαν, αλλα τελικα τα καταφερα. Ειχα κωδικους e-bill, ομως δεν μου ηρθε μεχρι τωρα mail επιβεβαιωσης... Να ανησυχω η θα πρεπει να το δει κανενα παλικαρι αυριο το πρωι και να μου το στειλει, μεταξυ καφε και ζαμπονοτυροπιτας?

Δημοσ.

Ο λογαριασμός του Οκτωβρίου δεν έχει πληρωθεί ακόμη μέσω της κάρτας, παρότι έχουμε ήδη 2 Νοέμβρη...

...συνέβη κ σε άλλους αυτό;

Δημοσ.

Καλημέρα , τελικά σήμερα πρωί   μου το  ενεργοποίησαν ενώ χθες βράδυ δεν ήταν ενεργό το πρόγραμμα αλλά προς έγκριση  και μαλιστα από 21-10 ειμαι στο πρόγραμμα , άρα όλα καλά .

index.png.7707f04cb042b1c82d4c79784fc38044.png 

Δημοσ.

Καλημέρα! Είμαι στο Γ1Ν και στον τελευταίο λογαριασμό χρεώθηκε ρήτρα αναπροσαρμογής 65€. Αν αλλάξω το πρόγραμμα και πάω σε ΔΕΗ MyHome Enter γλυτώνω αυτή τη ρήτρα; Γιατί στους όρους λέει: Διαφάνεια με το νέο σταθερό τιμολόγιο, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής χρεώσεων

Δημοσ.

Εκανα την αιτηση για το home online.Σε ποσες μερες ερχεται το email για το ebill?

Στις 31/10/2021 στις 3:51 ΜΜ, adsl2+ είπε

Η απάντηση για το ΟΤΣ εδώ: 

Σε ποια τιμολόγια εφαρμόζεται;

Η Ρήτρα Αναπροσαρμογής Χρεώσεων Προμήθειας  εφαρμόζεται στα Οικιακά τιμολόγια Γ1 και Γ1Ν (και δικαιούχοι ΚΟΤ), στα επαγγελματικά τιμολόγια Γ21, Γ22, Γ23, Ε21, Ε22, Ε23, στο τιμολόγιο Φωτισμού Οδών & Πλατειών ( ΦΟΠ) καθώς και στο Αγροτικό Τιμολόγιο Χαμηλής Τάσης.

Είμαι πελάτης ΔΕΗ myHome Enter/ Online/ Enter+, θα εφαρμοστεί και σε αυτά τα προϊόντα η Ρήτρα Αναπροσαρμογής Χρεώσεων Προμήθειας;

Όχι, τα προϊόντα ΔΕΗ myHome Enter/ Online/ Enter+,  προσφέρονται με σταθερές χρεώσεις, χωρίς κλίμακες, και δεν υπόκεινται σε καμία ρήτρα αναπροσαρμογής.                                                                    https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/ritra-anaprosarmogis-xrewsewn-promitheias

Παντως αφου εκανα την αιτηση καποια στιγμη μου εμφανισε το εγγραφο αν θυμαμαι καλα με τους ορους κλπ και εελεγε οτι δεν εφαρμοζεται ρητρα ΟΤΣ

Δημοσ.

Καλημέρα. Μία ερώτηση, χαζή ίσως. Με το που εφαρμοστεί το MyHomeOnline, προφανώς καταργείται το Γ1, έτσι? Επειδή είμαι στη ΔΕΗ, υποθέτω θα υπάρχει κάποια αυτόματη διαδικασία για να μην είναι 2 προγράμματα ενεργοποιημένα ταυτόχρονα.

Επίσης, διάβασα τους ειδικούς όρους και ό,τι έγγραφο βρήκα. Εφόσον οι τιμές είναι σταθερές, ο έναντι πλέον δε θα είναι το ίδιο με τον εκκαθαριστικό? Εφόσον ο Έναντι ήταν ένας λογαριασμός στο "περίπου" τι ρεύμα κατανάλωσα, και ο εκκαθαριστικός ήταν ακριβώς τι ρεύμα κατανάλωσα και γινόταν η αφαίρεση. Τώρα με σταθερή τιμή, η έννοια του έναντι δεν έχει νόημα πλέον. Υπάρχει κάποια "παγίδα"? Σε φάση να πληρώνουμε κάποιο ποσό στο τέλος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...