Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εν το μεταξυ δε βρισκω πουθενα να φαινονται οι πληρωμες.δε θαπρεπε καπου να υπαρχει ιστορικο για τις πληρωμες ωστε να βλεπουμε οτι δεν εχει κανενα λαθος αι οτι πληρωμη μου εχει περαστει στο συστημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, adok13 είπε

εν το μεταξυ δε βρισκω πουθενα να φαινονται οι πληρωμες.δε θαπρεπε καπου να υπαρχει ιστορικο για τις πληρωμες ωστε να βλεπουμε οτι δεν εχει κανενα λαθος αι οτι πληρωμη μου εχει περαστει στο συστημα;

* Οι Πληρωμές , δεν φαίνονται στο e_bill .. Eμφανίζονται αναλυτικά , στην Κίνηση Λογαριασμού/ ή Κάρτας , της αντίστοιχης τράπεζας , όπου πραγματοποιείται η εξόφληση Λογαριασμών .. Είναι αδιαμφισβήτητες & δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας..

** Η τυπική επιβεβαίωση έρχεται στον Επόμενο Λογαριασμό , όπου στο πεδίο : "Προηγούμενο Υπόλοιπο" είναι Μηδέν {= 0,0€.}

• Like 2

Παιδια στο myhome online μπορω να ορισω για την παγια εντολη τραπεζικο λογαριασμο ή καρτα αλλου προσωπου απο αυτον που υπογραφει τη συμβαση (συζυγου πχ με πιο σταθερο υπολοιπο ωστε να μη χαθει καποια μηνιαια πληρωμη)?

• Sad 1

1 ώρα πριν, sansara είπε

Παιδια στο myhome online μπορω να ορισω για την παγια εντολη τραπεζικο λογαριασμο ή καρτα αλλου προσωπου απο αυτον που υπογραφει τη συμβαση (συζυγου πχ με πιο σταθερο υπολοιπο ωστε να μη χαθει καποια μηνιαια πληρωμη)?

Δεν πα να βάλεις και του σουπερμαν αυτοί τα λεφτά τους θέλουν

Νεώτερα: Ο πεθερός μου πήγε την Παρασκευή να διορθώσει την ταυτότητά του και παράλληλα να μπει στο enter, και σήμερα βλέπω ενεργοποιήθηκε κιόλας. (Ήταν ΔΕΗ Γ1Ν).

Εγώ με αίτηση από 26/10 περιμένω (από watt)

17 ώρες πριν, ekrepali είπε

Για σένα που είσαι ήδη ΔΕΗ είναι απλή διαδικασία, ενεργοποιείς το MyHomeOnline απ'το ebill... και σε 1-2 μέρες είσαι έτοιμος. Ναι συνδιάζεται με ΚΟΤ, δε χρειάζεται να ξανακάνεις αίτηση. Ναι πρέπει να ενεργοποιήσεις τη πάγια εντολή. Τα άλλα σταθερά προγράμματα Enter/Plus όχι δε συνδιάζεται με ΚΟΤ.

Είμαι στη ΔΕΗ αλλά δεν έχω ebill. Δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτό, προχωρώ κανονικά σε εγγραφή?

39 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Νεώτερα: Ο πεθερός μου πήγε την Παρασκευή να διορθώσει την ταυτότητά του και παράλληλα να μπει στο enter, και σήμερα βλέπω ενεργοποιήθηκε κιόλας. (Ήταν ΔΕΗ Γ1Ν).

Εγώ με αίτηση από 26/10 περιμένω (από watt)

Η αλλαγή παρόχου αργεί περισσότερο ναι. Από λίγες μέρες ως λίγες εβδομάδες.

• Like 1

Σε γνωστό μου που τον έστειλα στο online από αρχες οκτωμβρη, βγηκε έναντι σήμερα, για περιοδο απο τελη αυγουστου μέχρι πριν λίγες ήμερες. Δεν είχε καθόλου ρήτρα μέσα (για τις μερες που ηταν γ1), πολύ ευχάριστο αυτό.  Επίσης ήταν τόσο απλοχεριδες που αντί για 30 δωρο του αφαίρεσαν 60 :-) . Λογικά θα το διορθώσουν με το εκαθαριστικο αυτο. 

35 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Σε γνωστό μου που τον έστειλα στο online από αρχες οκτωμβρη, βγηκε έναντι σήμερα, για περιοδο απο τελη αυγουστου μέχρι πριν λίγες ήμερες. Δεν είχε καθόλου ρήτρα μέσα (για τις μερες που ηταν γ1), πολύ ευχάριστο αυτό.  Επίσης ήταν τόσο απλοχεριδες που αντί για 30 δωρο του αφαίρεσαν 60 :-) . Λογικά θα το διορθώσουν με το εκαθαριστικο αυτο. 

Καλα μην το λες, εμενα στο enter για το εξοχικο που εκανα περυσι Δεκεμβριο και ειχε 100€ bonus, μου μετρησαν 100 στον πρωτο εναντι και μετα απο 4 μηνες, αλλα 100. Αφου ακομη, επςιδη δεν πηγα σχεδον καθολου φετος στο εξοχικο φαινεται πιστωτικο το υπολοιπο. 

Στις 30/10/2021 στις 4:56 ΜΜ, denis1961 είπε

ΝΑΙ , 100% .  το MyHomeOnline  είναι Ψηφιακό-Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα , & γίνεται μόνον , μέσα από το "e_bill" . *Δεν παρέχεται στην ΔΕΗ , με φυσική παρουσία .. Η εφαρμογή  appointment.dei.gr για αλλαγή προμηθευτή , δεν έχει σχέση με το Πρόγραμμα MyHomeOnline..

Μια ερώτηση για να καταλάβω τι γίνεται.... Στο My Home Online μπορώ να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά όντας σε άλλο πάροχο και να προχωρήσει έτσι η όλη διαδικασία ή πρέπει να πάω, όπως μου ειπώθηκε τηλεφωνικά από την ΔΕΗ και να κάνω δια ζώσης μέσω ραντεβού ένα άλλο οικιακό πρόγραμμα καταβάλλοντας και εγγύηση 100 ευρώ και στη συνέχεια να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά για το My Home Online και αφού εγκριθεί μετά θα μου επιστραφεί και η εγγύηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δλδ για να καταλάβω. Με αναζήτηση μου βγάζει αυτό τώρα που είμαι W&V.

kjnbIjt.png

Για να καταλάβω πως άλλαξε ο πάροχος, θα κάνω αναζήτηση και θα έχει αλλάξει κάποιο από τα ψηφία του αριθμού παροχής;

Μετά θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο την ΔΕΗ να μου πει ένα κωδικό εταίρου και να πάω να κάνω εγγραφή στο e-bill;

Και μετά αφού γραφτώ στο e-bill να πάω να ενεργοποιήσω το πρόγραμμα που έχω και να ξαναβάλω την κάρτα για την πάγια εντολή που έχω βάλει ήδη στην αίτηση;

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

ή κατάλαβα κάτι λάθος;

Επεξ/σία από Dante80

Μόλις τώρα, Dante80 είπε

Για να καταλάβω πως άλλαξε ο πάροχος, θα κάνω αναζήτηση και θα έχει αλλάξει κάποιο από τα ψηφία του αριθμού παροχής;

ναι , στο πράσινο πεδίο απο 02 θα σου το δείχνει 03

στον αριθμό παροχής και 00 να βάλεις τα τελευταία νούμερα , πάλι 02 θα στο έβγαζε

• Thanks 1

20 λεπτά πριν, Alkmenis είπε

1) Μια ερώτηση για να καταλάβω τι γίνεται.... Στο My Home Online μπορώ να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά όντας σε άλλο πάροχο και να προχωρήσει έτσι η όλη διαδικασία

2) ή πρέπει να πάω, όπως μου ειπώθηκε τηλεφωνικά από την ΔΕΗ και να κάνω δια ζώσης μέσω ραντεβού ένα άλλο οικιακό πρόγραμμα καταβάλλοντας και εγγύηση 100 ευρώ και στη συνέχεια να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά για το My Home Online και αφού εγκριθεί μετά θα μου επιστραφεί και η εγγύηση. 

1) Ναι. Toυλάχιστον έτσι έχεις αποδεικτικό αιτήματος για το online, όχι πως είσαι 100% κατοχυρωμένος. Το Online δεν ενεργοποιείται εντελώς αυτόματα... πρέπει να κάνεις χειροκίνητα την ενεργοποίηση στο ebill όπως και να ξαναβάλεις πάγια εντολή και μηνιαίο λογαριασμό.

2) Γίνεται να κάνεις σκέτο Γ1 σε κατάστημα και μετά να ενεργοποιήσεις το Online στο ebill. Ρισκάρεις όμως να καταργηθεί το online και δεν έχεις κανένα αποδεικτικό δήλωσης ενδιαφέροντος.

Να βάλεις άλλο πρόγραμμα πχ Enter / Enter Plus και μετά να γυρίσεις σε οnline είναι τεράστιο μπλέξιμο που περιλαμβάνει υπαναχώρηση κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...