Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsigpan είπε

Εχει κανει καποιος καταχωρηση ενδειξης μετρητή προσφατα; Εκανα εμπροθεσμα στις 28/10 η ενδειξη ειχε περαστει στο ebill αλλα σημερα που κοιταω βλεπω μονο αυτη που εκαναν μονοι τους για να βγει ο εκκαθαιστικός για τον προηγουμενο πάροχο. Επισης εχει το μηνυμα:  ¨Οι ημερομηνίες που μπορείτε να καταχωρήσετε την επόμενη ένδειξή σας είναι από 01/01/1900 εως 01/01/1900¨.

Ναι έχω κάνει εγώ και δούλεψε κανονικά. Βγήκε ο λογαριασμός με τις δικές μου μετρήσεις. Αλλά σε μένα έλεγε κανονικές ημερομηνίες κάτω από τον πίνακα, και μου ήρθε και SMS όπως έχω ζητήσει να γίνεται. Μίλα με την ΔΕΗ γιατί μάλλον κάτι είναι λάθος σε σένα.

Επεξ/σία από skritikos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

59 λεπτά πριν, skritikos είπε

Ναι έχω κάνει εγώ και δούλεψε κανονικά. Βγήκε ο λογαριασμός με τις δικές μου μετρήσεις. Αλλά σε μένα έλεγε κανονικές ημερομηνίες κάτω από τον πίνακα, και μου ήρθε και SMS όπως έχω ζητήσει να γίνεται. Μίλα με την ΔΕΗ γιατί μάλλον κάτι είναι λάθος σε σένα.

Και στο εξοχικό μου εμφανίζεται η ημερομηνία κανονικά, ενώ στου πεθερού μου όπως παραπάνω (1900)

Μου ηρθε μυνημα οτι το αιτημα για την παροχη ολοκληρωθηκε,

Το επομενο βημα ποιο ειναι? περιμενω να ερθει ο πρωτος λογαριασμος για να μπορεσω να ανοιξω ebill μετα?

25 λεπτά πριν, JERONIMO888 είπε

Το επομενο βημα ποιο ειναι? περιμενω να ερθει ο πρωτος λογαριασμος για να μπορεσω να ανοιξω ebill μετα?

Καλή ερώτηση. Το χω κι εγώ απορία (για όταν έρθει μήνυμα ότι έγινε η σύνδεση). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Καλησπέρα παιδιά. Συγγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω το έχετε πει 1000 φορές αλλά θέλω να ρωτήσω για την ρήτρα αναπροσαρμογής που συζητάτε. Δεν το γνώριζα ότι θα εφαρμοστεί, ούτε ενημερώθηκα από κάποιον (1 χρόνο σε ΔΕΗ Γ1 με ΚΟΤ Α) και τρελάθηκα από το +48€ που είδα. Διάβαζα το θέμα και βλέπω ότι μπορούμε να το προσβάλλουμε, να μην το πληρώσουμε με αποστολή παραπόνου ?

Επιπλέον, διάβασα πάλι από εδώ για την ΔΕΗ Online My Home, όπου είδα και εδώ και στο site τους ότι ΔΕΝ εφαρμόζουν ρήτρες, καθώς είναι fixed. Θα μπορώ να αλλάξω συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω ρήτρα αποδέσμευσης, και να έχω και το ΚΟΤ μου? Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πληρώνω σε κάθε εκκαθαριστικό τέτοιο πράγμα.

Για σένα που είσαι ήδη ΔΕΗ είναι απλή διαδικασία, ενεργοποιείς το MyHomeOnline απ'το ebill... και σε 1-2 μέρες είσαι έτοιμος. Ναι συνδιάζεται με ΚΟΤ, δε χρειάζεται να ξανακάνεις αίτηση. Ναι πρέπει να ενεργοποιήσεις τη πάγια εντολή. Τα άλλα σταθερά προγράμματα Enter/Plus όχι δε συνδιάζεται με ΚΟΤ.

--------------------

Για εσάς με αλλαγή παρόχου:

31 λεπτά πριν, JERONIMO888 είπε

4 λεπτά πριν, 1comment είπε

Καλή ερώτηση. Το χω κι εγώ απορία (για όταν έρθει μήνυμα ότι έγινε η σύνδεση). 

Στη ΔΕΗ θα είσαι μόλις δεις ότι άλλαξε ο κωδικός παροχής https://apps.deddie.gr/LicensedElect...Certification/

Αν έχεις ebill ενεργοποιείς όποια απ'τις παρακάτω επιλογές δεν είναι ήδη ενεργοποιημένη:

- ΜyHomeOnline
- Πάγια εντολή
- Mηναίος λογαριασμός
- Έκδοση λογαριασμού ηλεκτρονικά

Αν μετά την αλλαγή παρόχου κάποια απ'τις παραπάνω επιλογές απενεργοποιηθεί απ'το σύστημα, ενεργοποίησε τη ξανά. Το βάσανο τελειώνει όταν κάτω απ'το MyHomeOnline αντί να εμφανίζει ότι 'το αίτημα είναι υπό εξέταση' βγάλει ότι 'το πρόγραμμα είναι ενεργό ως τάδε ημερομηνία'.

Αν δεν έχεις ebill από παλιά ή αν έχεις αλλάξει ΑΦΜ, περιμένεις να ολοκληρωθεί η αλλαγή παρόχου (κοιτάζοντας τον αριθμό παροχής που σου είπα στην αρχή) και μετά ζητάς απ'τη ΔΕΗ να σου πει τον κωδικό εταίρου για να κάνεις εγγραφή στο ebill. Μετά την εγγραφή, ενεργοποιείς ότι σου ειπα παραπάνω.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
  • Thanks 1

11 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Θα μπορώ να αλλάξω συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω ρήτρα αποδέσμευσης,

δεν έχει δέσμευση το Γ1

θα έλεγα κάνε τώρα την αλλαγή σε online

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Στη ΔΕΗ θα είσαι μόλις δεις ότι άλλαξε ο κωδικός παροχής https://apps.deddie.gr/LicensedElect...Certification/

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Κάνοντας αναζήτηση, εμφανίζει τα στοιχεία όνομα, διεύθυνση και λέει ότι ο υδε έχει λήξει. Τι εννοείς θα αλλάξει ο κωδικός παροχής; Και πού ακριβώς το γράφει;

Επεξ/σία από 1comment

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Τι εννοείς θα αλλάξει ο κωδικός παροχής;

άμπρα κατάμπρα , το τελευταίο ψηφίο

1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Και πού ακριβώς το γράφει;

στο αποτέλεσμα , σου λέει η παροχή σου τάδε (κοιτάς το τελευταίο ψηφίο)

2 λεπτά πριν, korakios είπε

άμπρα κατάμπρα , το τελευταίο ψηφίο

στο αποτέλεσμα , σου λέει η παροχή σου τάδε (κοιτάς το τελευταίο ψηφίο)

Α μάλιστα. Τώρα είναι σαφές. Καλά φαντάζομαι ότι θα στείλουν και κάποιο μήνυμα να μας πουν ότι η σύνδεση ενεργοποιήθηκε. 

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Α μάλιστα. Τώρα είναι σαφές. Καλά φαντάζομαι ότι θα στείλουν και κάποιο μήνυμα να μας πουν ότι η σύνδεση ενεργοποιήθηκε. 

δεν ξέρω , ανάλογα πως θα ξυπνήσει ο υπάλληλος για την αίτηση και ο τεχνικός για το σύστημα ,απο ότι έχω καταλάβει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ξέρω , ανάλογα πως θα ξυπνήσει ο υπάλληλος για την αίτηση και ο τεχνικός για το σύστημα ,απο ότι έχω καταλάβει

Τι να κάνουμε, πέσαμε στην ανάγκη της δεη.... Είναι αυτό που λέμε "φρόντισε να μην χρειαστείς ποτέ το κράτος"...

Σε κανά δυο φίλους που τους είπα ότι ξαναγυρνάω δεη, δεν άκουσαν καν την προσφορά παρά με έκοψαν λέγοντας ότι δεν ξαναγυρνάνε με τίποτα!

Επεξ/σία από 1comment

56 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Κάνοντας αναζήτηση, εμφανίζει τα στοιχεία όνομα, διεύθυνση και λέει ότι ο υδε έχει λήξει.

Ξεκίνα διάβαζε κι αυτό δηλαδή... γιατί κατά 99% θα σου στείλει ειδοποίηση ο ΔΕΔΔΗΕ

Εαν καποιος ενεργοποιησει το προγραμμα online και μετα απο καποιο καιρο θελησει να αλλαξει την καρτα με την οποια γινεται η παγια εντολη η διαδικασια ειναι σχετικα ευκολη, δηλαδη γινεται μεσα απο το website της ΔΕΗ? Επισης εαν πχ για καποιο λογο η καρτα δεν εχει ολο το ποσο μεσα και δεν γινει η πληρωμη το συστημα ξαναδοκιμαζει αυτοματα μετα απο μερικες μερες? Ερχεται καποιο ενημερωτικο email ή SMS για την αποτυχια πληρωμης?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...