Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κι ευχαριστώ. Ναι και μου φαίνεται λογικό μιας και ενεργοποιείς εσύ την πάγια εντολή από την Τράπεζα σου.

Τέλος πάντων, ο πεθερός μου υπέγραψε και περιμένει.

Κι εγώ για το πατρικό μου στη Θεσσαλονίκη έστειλα με μέηλ τα χαρτιά, αλλά δεν έχω καμία ειδοποίηση ή επιβεβαίωση. Περιμένω (και για πόσο)? Ή να τα στείλω ξανά;

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, denis1961 είπε

* Ενημερωτικά : Στα Καταστήματα-Γραφεία της Δ.Ε.Η. , ΔΕΝ έχουν δυνατότητα να κάνουν το MyHomeOnline ,  διότι είναι Ψηφιακό-Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα , & γίνεται μόνον , μέσα από το "e_bill" .. Εάν λοιπόν , πηγαίνεις με φυσική παρουσία στη ΔΕΗ , θα σου κάνουν οποιοδήποτε Συμβόλαιο θέλεις , εκτός απ΄το  MyHomeOnline (MyHomeEnter , Enter+ , Γ.1 Οικιακό κλπ). *Η πιο ανώδυνη μετάβαση , είναι : Να κάνεις Γ.1 ΟΙΚΙΑΚΌ (με Εγγύηση = 20€) & κατόπιν απ΄το "e_bill" , να μεταβείς ηλεκτρονικά στο επιθυμητό MyHomeOnline ..

Είναι σίγουρο αυτό; Και ρωτώ διότι στο appointment.dei.gr για αλλαγή προμηθευτή δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Τέλος πάντων, ο πεθερός μου υπέγραψε και περιμένει.

την ενεργοποίηση του enter μιας και αυτό υπέγραψε και αυτό έχει και αν αλλάξει σε online θα πληρώσει ρήτρα αποχώρησης εκτός αν γίνει κατόπιν συνεννόησης με ΔΕΗ στις πρώτες 14 μερες υπαναχώρησης που τώρα που το σκέφτομαι δεν ισχύει επειδή υπέγραψε σε κατάστημα

Η μόνη λύση είναι να βρει άκρη με ΔΕΗ

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, korakios είπε

την ενεργοποίηση του enter μιας και αυτό υπέγραψε και αυτό έχει και αν αλλάξει σε online θα πληρώσει ρήτρα αποχώρησης εκτός αν γίνει κατόπιν συνεννόησης με ΔΕΗ στις πρώτες 14 μερες υπαναχώρησης που τώρα που το σκέφτομαι δεν ισχύει επειδή υπέγραψε σε κατάστημα

Η μόνη λύση είναι να βρει άκρη με ΔΕΗ

Δεν θα αλλάξει σε online, το enter έκανε και θα του πληρώνω εγώ τους λογαριασμούς όπως έκανα και μέχρι τώρα. Για την εγγύηση δεν δίνει τίποτα. Επίσης, στο πατρικό μου που έκανα την αίτηση, επειδή μέχρι πριν δυο χρόνια που ήταν ΔΕΗ δεν είχε κανέναν λογαριασμό ανεξόφλητο ή καθυστερημένο, η εγγύηση επίσης μηδέν.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Δεν θα αλλάξει σε online, το enter έκανε και θα του πληρώνω εγώ τους λογαριασμούς όπως έκανα και μέχρι τώρα. Για την εγγύηση δεν δίνει τίποτα. Επίσης, στο πατρικό μου που έκανα την αίτηση, επειδή μέχρι πριν δυο χρόνια που ήταν ΔΕΗ δεν είχε κανέναν λογαριασμό ανεξόφλητο ή καθυστερημένο, η εγγύηση επίσης μηδέν.

νόμιζα το online ήθελε γιαυτό και μπερδεύτηκα , πάντως στο enter βγαίνει έγχαρτος αν θέλει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, korakios είπε

αυτό που το συμπέρανες?

Απο τα γραφωμενα στο ιδιο το site της ΔΕΗ (https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/myhomeenter ). Απλως προσπαθω να καταλαβω γιατι καποιος θα επελεγε το online εναντι του enter

Επεξ/σία από BananaTzo
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BananaTzo είπε

Απο τα γραφωμενα στο ιδιο το site της ΔΕΗ (https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/myhomeenter ). Απλως προσπαθω να καταλαβω γιατι καποιος θα επελεγε το online εναντι του enter

μόνο το Γ1/ΓΝ1 έχει ρήτρα, όπως έχει αναφερθεί 101 φορές και φυσικά τις διαφορές τους

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alkmenis είπε

Είναι σίγουρο αυτό; Και ρωτώ διότι στο appointment.dei.gr για αλλαγή προμηθευτή δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

ΝΑΙ , 100% .  το MyHomeOnline  είναι Ψηφιακό-Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα , & γίνεται μόνον , μέσα από το "e_bill" . *Δεν παρέχεται στην ΔΕΗ , με φυσική παρουσία .. Η εφαρμογή  appointment.dei.gr για αλλαγή προμηθευτή , δεν έχει σχέση με το Πρόγραμμα MyHomeOnline..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, denis1961 είπε

* Ενημερωτικά : Στα Καταστήματα-Γραφεία της Δ.Ε.Η. , ΔΕΝ έχουν δυνατότητα να κάνουν το MyHomeOnline ,  διότι είναι Ψηφιακό-Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα , & γίνεται μόνον , μέσα από το "e_bill" .. Εάν λοιπόν , πηγαίνεις με φυσική παρουσία στη ΔΕΗ , θα σου κάνουν οποιοδήποτε Συμβόλαιο θέλεις , εκτός απ΄το  MyHomeOnline (MyHomeEnter , Enter+ , Γ.1 Οικιακό κλπ). *Η πιο ανώδυνη μετάβαση , είναι : Να κάνεις Γ.1 ΟΙΚΙΑΚΌ (με Εγγύηση = 20€) & κατόπιν απ΄το "e_bill" , να μεταβείς ηλεκτρονικά στο επιθυμητό MyHomeOnline ..

Κατι παρόμοιο θελω να κανω για συγγενη μου, ισχύει σίγουρα η εγγύηση μονο 20 ευρω? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BananaTzo είπε

Γιατί το online δέχεται και Κοτ. Λίγο πολύ τα ίδια είναι πάντως, απ τα καλύτερα της αγοράς

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Κατι παρόμοιο θελω να κανω για συγγενη μου, ισχύει σίγουρα η εγγύηση μονο 20 ευρω? 

Ναι ισχύει .. Σε πρόσφατο Νέο Συμβόλαιο με ραντεβού στα Γραφεία της ΔΕΗ (Αλλαγή ονόματος σε Παροχή) στις 26/10/'21 , η υπάλληλος έκανε Συμβόλαιο με το Πρόγραμμα "Γ.1 Οικιακό" , με εγγύηση: 20,0 € . - Δεν είχε δυνατότητα  να κάνει απευθείας το "MyHomeOnline" .. Στη συνέχεια κάναμε Ηλεκτρονική Εγγραφή στο "e_bill" , και επιλέξαμε επιτυχώς το OnLine .. *Δεν γνωρίζω εάν , το Ύψος Εγγύησης εξαρτάται από την "διάθεση" του κάθε Υπαλλήλου...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Καλησπέρα κι ευχαριστώ. Ναι και μου φαίνεται λογικό μιας και ενεργοποιείς εσύ την πάγια εντολή από την Τράπεζα σου.

H πάγια εντολή ενεργοποιείται στο ebill της ΔΕΗ καταχωρόντας τα στοιχεία της κάρτας, όχι απ'τη τράπεζα.

Δημοσ.

Καλησπέρα , έχοντας κάνει αίτηση 27 Σεπτεμβρίου στο my home online μεταφορά από Ελιν  ακόμα δεν το έχουν εγκρίνει ενώ το ebill μου άνοιξε εδώ και 10 μέρες , σαν πολλές μέρες δεν με έχουν στο περίμενε?  Πήρα τηλέφωνο στο support και μου είπαν να ξαναπάρω αν σε 3-4 εργάσιμες δεν έχει ενεργοποιηθεί.  Ένδειξη πήρε ο ΔΕΔΔΗΕ 22/10/2021  το γράφει στο ebill μέσα  ,   ενώ ούτε η Ελιν μου έστειλε εκκαθαριστικό ακόμα ενώ κρατάει την εγγύηση 60 ευρώ (η Ελιν)  με όλους τους λογαριασμούς πληρωμένους , να δω πως θα βγάλω άκρη στο τέλος .

Screenshot_1.jpg.e31513eda877d4bf13b2caacb13123e0.jpg 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, george1551 είπε

Καλησπέρα , έχοντας κάνει αίτηση 27 Σεπτεμβρίου στο my home online μεταφορά από Ελιν  ακόμα δεν το έχουν εγκρίνει 

Aκριβώς από πάνω, έχεις ενεργοποιήσει τη πάγια εντολή; Επίσης παρακάτω είναι ενεργοποιημένα ο μηνιαίος λογαριασμός και ο ηλεκτρονικός λογαριασμός;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Aκριβώς από πάνω, έχεις ενεργοποιήσει τη πάγια εντολή; Επίσης παρακάτω είναι ενεργοποιημένα ο μηνιαίος λογαριασμός και ο ηλεκτρονικός λογαριασμός;

Είχα βάλει την πάγια εντολή όταν έκανα την αίτηση , όπως και να έχει τα έκανα και τα δυο ,  ενεργοποίησα τον μηνιαίο και ξαναέβαλα την κάρτα , το κακό ειναι ότι η κάρτα λήγει 30-11 και θα πρέπει να βάλω νέα κάρτα όταν θα την έχω στα χέρια μου  ,  ευχαριστώ  για την επισήμανση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...