Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ελπίζω η αίτηση ΚΟΤ να έγινε με το νέο αριθμό παροχής.

Ναι, το επιβεβαίωσα και με τον δεδηε ότι άλλαξε το νούμερο.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα , έστειλα το πρωί τον πεθερό μου στη ΔΕΗ να επικαιροποιήσει την ταυτότητά του και να μπορέσω να δω το ebill του και του είπα επ' ευκαιρίας κάνε και το home online αφού είσαι εκεί. Το μεσημέρι που γύρισα από τη δουλειά είδα τα χαρτιά μου υπέγραψε, στην πρώτη σελίδα επάνω επάνω δεξιά που λέει το πρόγραμμα λέει: ΔΕΗ home enter n, ενώ στις επόμενες μόνο ΔΕΗ home enter, είναι κάτι που μου διαφεύγει; Σε κανένα δεν το έχω δει αυτό. Μήπως λάθος του υπαλλήλου;

24 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Καλησπερα και συγνωμη αν εχει απαντηθει ηδη.Eχει η μανα μου ΚΟΤ Α,να κανω myHome Online?Ebill εχω κανονικα ενεργοποιημενο.

Κάντο άμεσα.

• Thanks 1

Καλησπέρα σε όλους, πριν δύο χρόνια έφυγα απο ΔΕΗ και με τα πολλά σκέφτομαι να επιστρέψω..

Υπάρχει περίπτωση να μας φορέσουν αναδρομικά και να τρέχουμε πάλι να πληρώσουμε ρήτρες αποχώρησης;

Έχω παρανοήσει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Ok, έχασα επεισόδιο, παίζει κάτι λάθος; Ή το αφήνω όπως είναι και περιμένει;

δηλαδή το να κάνεις αναζήτηση δεν παίζει ?

@valantis123

15 λεπτά πριν, Omnio3 είπε

Υπάρχει περίπτωση να μας φορέσουν αναδρομικά

φυσικά , όπως έκανε και η ΔΕΗ παλιότερα , η αναδρομική θα σου είναι ενός μηνός αν κάνουν (ή διμήνου αν δεν έχεις μηνιαίο)

15 λεπτά πριν, Omnio3 είπε

και να τρέχουμε πάλι να πληρώσουμε ρήτρες αποχώρησης;

σε τέτοια περίπτωση φεύγεις αζημίως  (όπως και σε κυμαινόμενα προγράμματα που δεν υφίσταται και είναι καταχρηστική)

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, korakios είπε

2 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Ok, έχασα επεισόδιο, παίζει κάτι λάθος; Ή το αφήνω όπως είναι και περιμένει;

δηλαδή το να κάνεις αναζήτηση δεν παίζει ?

Θα με συγχωρέσεις, αλλά είναι πτώμα από τη δουλειά και μπορεί να μην βλέπω καλά τώρα, αλλά ΔΕΗ HOME ENTER N, δεν είδα αλλού. Αυτό το "Ν" ρωτάω τι είναι. 

36 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Θα με συγχωρέσεις, αλλά είναι πτώμα από τη δουλειά και μπορεί να μην βλέπω καλά τώρα, αλλά ΔΕΗ HOME ENTER N, δεν είδα αλλού. Αυτό το "Ν" ρωτάω τι είναι. 

άγνωστο ,μπορεί νυχτερινό , είπες όμως οτι θα έκανε το online αλλά υπέγραψε για enter , πιστεύω είναι πιο σημαντικό απο ένα "Ν"

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 28/10/2021 στις 3:46 ΜΜ, HERTHAN είπε

Οχι κανενα μηνυμα και καμια ειδοποιηση.Σε πετανε εξω με τις κλωτσιες κιολας αν δεν πληρωσεις.

:lol::D😆

Επεξ/σία από rus

4 ώρες πριν, korakios είπε

άγνωστο ,μπορεί νυχτερινό , είπες όμως οτι θα έκανε το online αλλά υπέγραψε για enter , πιστεύω είναι πιο σημαντικό απο ένα "Ν"

ok, σ' ευχαριστώ, πιθανόν από βιασύνη του υπαλλήλου

Κοιταζω να επιλεξω ενα απο τα δυο προγραμματα. Αποτι βλεπω στο excel ειναι πανομοιοτυπα (το online ειναι λιγο πιο φτηνο)με την εξαιρεση οτι το enter δεν εχει ρητρα αναπροσαρμογης. Πιστευετε φετος τον χειμωνα που η τιμη της ενεργειας θα ανεβει θα βγαλει τα λεφτα του?

• Confused 1

4 λεπτά πριν, BananaTzo είπε

Αποτι βλεπω στο excel ειναι πανομοιοτυπα (το online ειναι λιγο πιο φτηνο)με την εξαιρεση οτι το enter δεν εχει ρητρα αναπροσαρμογης.

αυτό που το συμπέρανες?

7 ώρες πριν, oykas2001 είπε

ok, σ' ευχαριστώ, πιθανόν από βιασύνη του υπαλλήλου

* Ενημερωτικά : Στα Καταστήματα-Γραφεία της Δ.Ε.Η. , ΔΕΝ έχουν δυνατότητα να κάνουν το MyHomeOnline ,  διότι είναι Ψηφιακό-Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα , & γίνεται μόνον , μέσα από το "e_bill" .. Εάν λοιπόν , πηγαίνεις με φυσική παρουσία στη ΔΕΗ , θα σου κάνουν οποιοδήποτε Συμβόλαιο θέλεις , εκτός απ΄το  MyHomeOnline (MyHomeEnter , Enter+ , Γ.1 Οικιακό κλπ). *Η πιο ανώδυνη μετάβαση , είναι : Να κάνεις Γ.1 ΟΙΚΙΑΚΌ (με Εγγύηση = 20€) & κατόπιν απ΄το "e_bill" , να μεταβείς ηλεκτρονικά στο επιθυμητό MyHomeOnline ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...