Προς το περιεχόμενο

ΔΕΗ MyHome Online/Enter + Γ1/Γ1Ν

stathisgs800

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, dimgal είπε

Ανανεώθηκε αυτόματα τον Σεπτέμβρη το συμβόλαιο μου στο πρόγραμμα MyHomeEnter+ με χρέωση 0.561 ημέρας και 0.485 νυχτερινό. Απ'ότι καταλαβαίνω δεν δικαιούμαι την κρατική επιδότηση(;) .Μπορώ να αλλάξω στο Open/Γ1 και αν μπορώ θα πρέπει να πληρώσω το penalty διακοπής συμβολαίου;

Φυσικα και μπορεις να το αλλαξεις ακομα και αν εχει ρητρα αποχωρισης (δεν το ξερω)  η διαφορα τιμης στην κιλοβατωρα ειναι τοσο μεγαλη που θα κανεις πολυ γρηγορα αποσβεση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 29,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

3586

• washcloud

1106

• ekrepali

1008

• takoulou

793

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 ώρα πριν, dimgal είπε

Ανανεώθηκε αυτόματα τον Σεπτέμβρη το συμβόλαιο μου στο πρόγραμμα MyHomeEnter+ με χρέωση 0.561 ημέρας και 0.485 νυχτερινό. Απ'ότι καταλαβαίνω δεν δικαιούμαι την κρατική επιδότηση(;) .Μπορώ να αλλάξω στο Open/Γ1 και αν μπορώ θα πρέπει να πληρώσω το penalty διακοπής συμβολαίου;

99% άτυπα δε θα σε χρεώσουν , φυσικά δεν παίρνεις τηλέφωνα , ούτε ρωτάς υπάλληλο σε κατάστημα (εκτός αν στο κατάστημα πάρεις γραπτώς υπογεγραμμένη απάντηση) ,στείλε email στο support .

προσωπικά θα έκανα αμφισβήτηση των χρεώσεων μιας και ο ΚΠΗΕ είναι σαφέστατος

Αναφορά σε κείμενο

Άρθρο 19

Διάρκεια

Με την επιφύλαξη της παρ. 1 του άρθρου 29 του παρόντος, η διάρκεια της Σύμβασης Προμήθειας καθορίζεται με συμφωνία των μερών. Σε κάθε περίπτωση, ο Προμηθευτής υποχρεούται να υπενθυμίζει με ατομική ειδοποίηση, έγγραφη ή ηλεκτρονική, στον Πελάτη την επερχόμενη λήξη της Σύμβασης ένα (1) μήνα πριν την επέλευση αυτής, καθώς και το δικαίωμα αλλαγής Προμηθευτή.

και θα ζητούσα την έκδοση διορθωτικού

• Like 1

3 λεπτά πριν, korakios είπε

99% άτυπα δε θα σε χρεώσουν

από πού προκύπτει αυτό; 

4 λεπτά πριν, korakios είπε

μα δεν μας είπε πουθενά ότι δεν τον ειδοποιήσανε

1 ώρα πριν, fredd0 είπε

απο οσο ξερω δε χρεωνουν ρητρα

...τί έγινε ρε παιδιά; Τί έχω χάσει....;!

4 λεπτά πριν, washcloud είπε

από πού προκύπτει αυτό; 

οτι κάνανε μλκ

4 λεπτά πριν, washcloud είπε

μα δεν μας είπε πουθενά ότι δεν τον ειδοποιήσανε

δε νομίζω να καθόταν με 0,50 την κιλοβατώρα

32 λεπτά πριν, korakios είπε

99% άτυπα δε θα σε χρεώσουν , φυσικά δεν παίρνεις τηλέφωνα , ούτε ρωτάς υπάλληλο σε κατάστημα (εκτός αν στο κατάστημα πάρεις γραπτώς υπογεγραμμένη απάντηση) ,στείλε email στο support .

προσωπικά θα έκανα αμφισβήτηση των χρεώσεων μιας και ο ΚΠΗΕ είναι σαφέστατος

Ετσι ακριβως...Με τι δικαιωμα τον πηγαν στο νεο Home enter οταν ελληξε η συμβαση ?

Καποιος εδω μεσα το ξαναεγραψε με home enter που εληξε 8/2022 και τον πηγαν στο νεο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, korakios είπε

οτι κάνανε μλκ

...και επειδή κάνανε (υποθετικά) μαλακία, θα του πούνε "κατά 99%", αχ κάναμε μαλακία, χίλιες συγγνώμες σας ευχόμαστε και ξεχάστε την ποινή...; Δεν ξέρω, απλά απορώ με την σιγουριά σου (σε γενικές απ' ό,τι έχω καταλάβει, στην καλύτερη ΑΝ γκρινιάξει αυτός, έστω και με απλή αμφισβήτηση, ναι θα το παίξει καλόπαιδο η ΔΕΗ" χωρίς καν αν χρειαστεί να φτάσει ΡΑΕ πχ, αλλά από μόνοι τους...........; Τεσπα).

47 λεπτά πριν, korakios είπε

δε νομίζω να καθόταν με 0,50 την κιλοβατώρα

...αυτό συνεχίζει να μην σημαίνει ότι δεν "ενημερώθηκε" κι όλας...Χίλια δυο μπορεί να γινανε, να μην το κατάλαβε (εδώ δεν ξέρει ακριβώς αν,,,επιδοτείται ή όχι), να μην το διάβασε, να μην του ήρθε καν/να χάθηκε στο γραμματοκιβώτιο/στην μεταφορική, κτλκτλ...(όχι ότι δεν μπορεί να ισχύει αυτό που λες - απλά και ΠΑΛΙ η "βεβαιότητά σου" με παραξενεύει...Και απλά κουβέντα κάνω....)

26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με τι δικαιωμα 

Το έγραφε στις σχετικές συμβάσεις. Άλλο είναι το θέμα, ότι "έπρεπε να ειδοποιηθεί" (ώστε να έχει επαρκή χρόνο να το σκεφτεί τί θα κάνει). Ειδοποιήθηκε; Δεν ειδοποιήθηκε; Αν ΕΧΟΥΝ στείλει αυτοί ειδοποίηση (την έχει-δεν την έχει λάβει αυτός, την διάβασε-δεν την διάβασε), είναι καλυμμένοι.

Επεξ/σία από washcloud

16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ετσι ακριβως...Με τι δικαιωμα τον πηγαν στο νεο Home enter οταν ελληξε η συμβαση ?

Καποιος εδω μεσα το ξαναεγραψε με home enter που εληξε 8/2022 και τον πηγαν στο νεο 

απο οσο ξερω η συμβαση γραφει οτι οταν ληξει, αν δε κανεις κατι, ανανεωνεις στο ιδιο προγραμμα. Γιαυτο στειλανε τις επιστολες οτι αν δεν κανεις κατι θα πας στο open, γιατι ουσιαστικα τροποποιουν τον συγκεκριμενο ορο της συμβασης.

για να καλυψουν τους "ξεχασμενους" που ανανεωνουν με μισο ευρω τη Kwh και το καταλαβαινουν οταν ερθει ο λογαριασμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, dimgal είπε

Πήγα σήμερα απ'τη ΔΕΗ και μου το άλλαξαν σε Γ1Ν χωρίς πολλά πολλά, μου είπε ότι από 1η Αυγούστου δεν ισχύει για κανέναν η ρήτρα.

Τι δικαιολογιτικά πήγες? Κάτι άλλο?

- Για καταναλώσεις στα 200κwh/μήνα πρέπει να γίνει σύνδεση (αλλαγή από την W+V που είναι τώρα).

ΔΕΗ Γ1Ν λογικά, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση?

Επίσης υπάρχει λάθος στα τετραγωνικά (δημοτικά τέλη). Με βεβαίωση από το Δήμο διορθώνεται αυτό ή με ποιά διαδικασία?

Επεξ/σία από doll

41 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Αλλαξα τιμολογιο απο home enter σε Γ1 αλλα στο ebill δεν φαινεται καν τι τιμολογιο υπαρχει .

ποτε το αλλαξες? και γω οταν το αλλαξα μετα απο τον 1ο λογαριασμο φανηκε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

ποτε το αλλαξες? και γω οταν το αλλαξα μετα απο τον 1ο λογαριασμο φανηκε 

Πριν μια εβδομαδα αλλα δεν φαινεται κανενα τιμολογιο στο ebill .

Απλα δεν αναφερει το home enter που κανονικα ελεηγε αυριο

Στον λογαραισμο λογικο να φανει στον επομενο .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Πριν μια εβδομαδα αλλα δεν φαινεται κανενα τιμολογιο στο ebill .

Απλα δεν αναφερει το home enter που κανονικα ελεηγε αυριο

Στον λογαραισμο λογικο να φανει στον επομενο .

ε μην τρελενεσαι οταν βγει ο 1ος τοτε θα αλλαξει και εμενα ετσι  εκανε 

• Like 1

3 ώρες πριν, dimgal είπε

Πήγα σήμερα απ'τη ΔΕΗ και μου το άλλαξαν σε Γ1Ν χωρίς πολλά πολλά, μου είπε ότι από 1η Αυγούστου δεν ισχύει για κανέναν η ρήτρα.

Είπανε δεν ισχύει επ αορίστου ή πήρε "παράταση"? Διότι στον τελικό λογαριασμό(μετά την αλλαγή παρόχου) που έλαβα από τον άλλον πάροχο (Elin electricon) εγράφε στην ρήτρα "Αναστολή εώς Αύγουστο 2023" 

(Συγγνώμη άμα φεύγω λίγο off topic)

• Thanks 1

1 ώρα πριν, Prasino Mantarinh είπε

Είπανε δεν ισχύει επ αορίστου ή πήρε "παράταση"? Διότι στον τελικό λογαριασμό(μετά την αλλαγή παρόχου) που έλαβα από τον άλλον πάροχο (Elin electricon) εγράφε στην ρήτρα "Αναστολή εώς Αύγουστο 2023" 

(Συγγνώμη άμα φεύγω λίγο off topic)

έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν καταργήθηκε απλά ενσωματώθηκε , μικρή η διαφορά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...